Size söylenen en büyük yalan neydi?

Yalan değil babam hastayken kanser olduğunu benden gizlemişlerdi.
Ölümüne 1 hafta kala öğrendim kanser olduğunu.
Bu yüzden çevremdekileri affedemiyorum.
Sözüm ona üzülmeyeyim diyeymiş sanki çok umurlarında...
Bende bunu anlamam benim adıma neden karar veriyorsunuz üzüleceksem ben uzülecegim size ne degilmi
Pişman ettim orası ayrı ama giden zaman geri gelmiyor.
Neyse düşünüp tekrar sinirlenmek istemiyorum.🙄
Allah rahmet eylesin cennet mekan olsun
Amin 🙏🌸
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim🌸
Adamın biri ödeme yapmamak için karım öldü denişti.
Üç ay sonra telefona karısı çıktı 😂
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Seni seviyorum
Birçok insan duygularını o anın ruh haliyle yaşar.. Yani bir iki güzel ve süslü cümleler sarf edip ya da duyduğunda, kendini bulutların üzerinde hissediyor..
Belki de duygusal yoğunluğunun en üst düzeyde olduğu zamanlarda kısa süreli hislerin verdiği heyecana kapılır..
Böyle olunca da konuştukları ve yaptıkları pek sağlıklı olmuyor..
Belli başlı şeyler değil aslında bu "yalan"lar.. O vakit içinde dilden dökülen hemen her şey, yatsıya kadar.. Çünkü devmında tam aksine dönüyor her şey.. Anlıyorsun ki hepsi yalan..
Bana söylenilen şeylerin çoğu zaman yalan olduğunu anlardım. Bozuntuya vermez yalanın nasıl ilerlediği ile ilgilenirdim. Fakat sanırım küçükken annem beni uyutmak için, çingenelerin gelip beni kaçıracağını söylerdi. Bunun benim için en büyük yalan olmasının sebebi (ki o zaman da inanmazdım) ben çingeneleri çok severim. Bu yalan yüzünden zihnimde travmatik bir antipati besleyebilirdim. Kendimle gurur duymalıyım onları seviyor olduğum için.
O kadın bana musallat oldu. Aslında kendi musallat olmuştu kadına 😃
Eşim sözlüsünden ayrıldıktan iki gün sonra benle konuşmuş çok zoruma gitti o kadın dan çok benim ağırima gitti
"Sadece arkadaşız, hem şirketin bazı işlerini ücret karşılığında ona yaptırıyorum". Sonuç: Aslında sevgilisi olduğu, onun evinde falan kaldığı ortaya çıktı. Boşanıyorum.
"İyi olan daima kazanır". yine de inanmaya devam ediyorum, belki madden kaybeden olurum, olsun🙂
kader dediler.. ben inanmadim.. Kadere baglamak korkakliktir.
Benim iyiliğim için yapmış olmasını söylemesiydi. Bre köpek benim kendi iyiliğimi düşünecek aklım yok mu diyip yolu vermiştim
Seni seviyorum ile söz vallaha billaha birbiriyle yarışır. Sanki çok önemlide birde Allah ı şahit tutuyorlar
Annesinin üzerine bile yemin ettiği konuların bile yalan olması
Benim için yalanın küçüğü büyüğü olmaz. Yalan varsa ben orada yokum demektir.
Her şeyin daha güzel olacağına dair bir sürü yalan duydum.
"Sana güveniyorum " deyip arkamdan güven sorunu yaşayanlar.
Yalanlarla dolanlarla, geçti ömrüm solanlarla, yıkılan duvarın altında kalanlarla..
Hep yanında olacağım iyi günde kötü günde diye başlayan yalan cümleler mesela🙂
Bana söylenen en büyük yalan babam ölmuş bana yaşıyor demeli😔
Geçer dedikleri hiçbir şey geçmedi.
Her şeyin iyi olacağı
Biz sonsuza kadar arkadaş kalacaz ama kalmadılar
En İyi Kız Görüşü