Babam annemi aldatıyor ve bugün ogrendim?

Evdeydik ben salona geçtim babam sirtimda birsey var dedi telefonu istedim bakayım diye flasi acicaktim sonra hemen birseydi kapamaya calisti bende ver bakayım dedim o bahane ile telefona baktım arkadan Tülay diye bir kadın annemle ilgili igrenc birsey yazmıştı o … karina sarilirsin diye Allah bilir para bile atmıştır valla deliriyorum neyse ben gorur görmez odaya geçtim ablam noldu dedim telefonda kadın gördüm dedim ama benim elim nasıl titriyor anlattım olayı ablam hemen salona geçti sen ne yapıyorsun ya dedi ver telefonu dedi hesab sorduk hemen beni suçladı bana senin Allah belani verisn yok oyle birsey yanlış okudu bende ver telefonu beni mahcup et dedim evden kaçtı gitti sonra annemle geldi annem sabah 8den evden çıkıp akşam 7de geliyo annem bunu hakkedmiyor bir evi bile yok annem sayeisnde araba aldı annemin evi var altınları var annem olmasa bir hic kendisi babama hep düşkündüm ama o kadar sogudum ki bu kaçıncı kadın ama yüzüne vurmamız ile oldu utanir belki her istediğimiz aldi yaptı etti ama aldatma ne ya bide ben yks hazirlaniyorum mezunum tüm moralim altust oldu
Babam annemi aldatıyor ve bugün ogrendim?