İkimizde bekarız alanyada yaşıyoruz. aslen sivaslıyız. ben alanyada biryerde güvenlik gorevlısıyım abımde otelde anımasyom müdürü. Ev normalde abımın belar evı ben de buraya gelınce abımle kalmaya başladım. Kendıne kolay kolay iş yaptırmam evdeyken her işi ben yaparım yetmez bıde abımjn her dediğini yaparım. ev masraflsrındsn da çekinmem hem aıleme gönderiyorum hem eve harcıyorum. Birikim yapmaya çalışıyorum bır yandan da yaza nişanımı yapıcaz. Neyse konuya gelelim abım evde benı istemiyor. Şaka yapıyorum gıt basımdan vs dıyor kızıyor. Sürekli arkadaşları ıle beraber Benimle geldıgım günden berı hiç ilgilenmiyor. Sofraya bensız oturuyor ben odaya gelınce baska odaya gidiyor. Her hâlinden Belli yanı. ..
birkaç gün önce telefonda konuşurken duydum, "başımdan atamıyorum arada babam var " ğibi şeyler söyledi benden icin.
duymamazlıkdan geldım ama çok zoruma gitti.
nıye böyle anlamıyorum.
eskiden böyle değildi sıvastam cıkmadsn önce, mevkı sahibi olunca benı yok saymaya başladı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Abinin tavrı gerçekten çok can acıtıcı 😔 Hele tüm yükü çekip bir de nişan telaşındayken böyle hissetmen çok yıpratıcı. Senin sorun sende değil bu çok net 💯
Abin büyük ihtimalle “arkadaş ortamı, mevki, imaj” derdine düşmüş. Bazı insanlar makam sahibi olunca egosu şişiyor ve en yakınlarını bile geri plana atıyor. Bu tamamen onun karakter sınavı 🙄
Bence sakin bir anını yakalayıp açık açık konuş. “Benden utanıyor musun, neden beni istemiyorsun?” diye sor. Suçlayıcı değil ama net ol. İçine atma çünkü bu kırgınlık ileride daha da büyür 💔
Maddi yükü de tek başına üstlenmek zorunda değilsin. İstersen ayrı eve çıkmayı da yavaş yavaş planlayabilirsin. Hem nişan döneminde kendi alanın olması sana da iyi gelebilir 🏡
Unutma, değerini abin değil senin duruşun belirler. Sen hem çalışıp hem eve destek olan hem ailesine para gönderen hem de yuva kurmaya hazırlanan güçlü bir adamsın 💪✨ Bu süreçte konuşmak istersen buradayım 💛🥺