Sizinde abiniz-ablanız / erkek kardeşiniz-kız kardeşiniz ile aranız nasıldır Yani kardeşlik kavramı hakkında düşünceniz nedir 🤔?

Ben kız kardeşimi çok seviyorum Kendisi benden 4 yaş küçüktür Birbirimizle hem normal bir şekilde havadan ve sudan olmak üzere konuşup sohbet ederiz Hemde bu konuşmalar arasında birbirimizi yanlış anlama sonucunda farkında bile olmadan laf atmaya başlarız Kız kardeşimin yapmış olduğu kombini bana gösterip "Abla nasıl olmuşum" demesi bile beni mutlu ediyor Tabi bende her zamanki gibi "Vayy be çok güzel olmuşsun" diyerek kız kardeşime cevap veriyorum Birbirimizle geçirmiş olduğumuz komik ve unutulmaz anlardan bahsetmiyorum bile Bazen kız kardeşimin hal-hareket ve davranışından dolayı gıcık ve sinir olsam da kendi kendime iyi ki benim yanımdaymış diyorum Valla kız kardeşim diye demiyorum ama Benden bile daha fotojenik olduğu için bazı çekinmiş olduğu fotoğraflarda oldukça havalı ve tatlı çıkıyor

Güncellemeler
5 ay
Ahh ve üniversite Sırf senin için okul olmadığı halde erken bir saatte kalkmak zorunda kaldım Şimdi de uykum kaçtı Birde yetmiyormuş gibi canımda sıkıldı Neyse bu soruyuda öylesine sordum Yani yanlış anlaşılma olmasın Şimdiden anlayışınız için teşekkürler
Güncellemeler
5 ay
Ayy bu üniversite için erken kalktığımdan acayip derecede uykum geldi Neyse yaptığım işleme değdi mi Yani azda çok değdi gibi yaa Şimdi derin bir uykuya dalabilirim
Sizinde abiniz-ablanız / erkek kardeşiniz-kız kardeşiniz ile aranız nasıldır Yani kardeşlik kavramı hakkında düşünceniz nedir 🤔?