Said Nursinin yüksek değer ahlak anlayışı ve günümüz dünyası. Günümüzde neden böyle itikatli nefsine zincir vuran erkekler yok? ?

Said Nursi yani bilinen ismiyle Bediüzzaman hazretleri hayatı boyunca bekar yaşamış ve eli kadın eline değmeden vefat etmiş. Günümüzde neden böyle itikatli nefsine zincir vurmuş erkekler çıkmıyor?

Said Nursinin yüksek değer ahlak anlayışı ve günümüz dünyası. Günümüzde neden böyle itikatli nefsine zincir vuran erkekler yok? ?
Güncellemeler
5 ay
Nerde böyle erkekler
Güncellemeler
5 ay
Arkadaşlar üstada bir yaveri soruyor efendim hiç evlenmeyi düşünmediniz mi üstad cevap veriyor evlat ben DAVAM ile evliyim... bunu ilk okuduğum zaman tüylerim diken diken olmuştu ve halen de olmakta Tabi ki bu seviyeye ulaşmak takdir edersiniz ki imkansız lakin feyiz alma açısından her müslüman gibi bizim gençlerimizin de üstadın eserlerini ve hayatını okumasını şiddetle tavsiye ederim. Peki soruyorum zamane erkeklerinden nefsine hakim olmaya çalışan imkanı olmasına rağmen uzak duran var mı?