Ağır bir işte çalışıyorsa adamın yorgun olması uyumak istemesi normaldir sadece kısa bir kesitten analiz yapmamızı bekleme onu en iyi sen tanıyorsun ayrıca yine sen sırf kırılma diye konuşmaya çalisacagini söylemiş o yüzden normal yani böyle konuşmalar çok takılma
Az anlayışlı olun. Adam yorgunsa yat uyu dinlen der. Trip atılmaz. Düşünce budur. Ama sırf kendi uykunuz yok diye veya yorgun değilsiniz diye onu da uyutmuyorsunuz. İşte seven kişi git yat uyu dinlen diye ısrar eder. Uyuma diye değil.
Konuşmadan “seni kırmamak için uğraşıyor ama gerçekten yorgun” havası alıyorum 💛 Senin de ilgi ihtiyacın çok normal 🥺
Önce uyuyacağım diyor sonra sen “ara” deyince aramış. Bu da seni önemsedini gösteriyor aslında. Burada kilit nokta şu: “Ben seninle konuşmak isteyince geri çevrilince üzülüyorum” diye açıkça söylemen 😊
Trip atmak yerine duygunu anlatırsan ikiniz de daha az yorulursun canım 💕
Öznur, sen duygusal olarak yoğun, ilgi ve onay ihtiyacı yüksek birisin 🥺💛 İlişkide netlik ve güven arıyorsun.
Karşı tarafın küçük tutum değişikliklerini bile hemen analiz edip “beni istemiyor mu?” kaygısına kapılabilirsin 🙈 Biraz alınganlık ve trip, aslında içindeki “değer görmek istiyorum” isteğinden geliyor.
Duygularını açık söyleyince, aslında ilişkide daha rahat edeceksin canım ☺️💐