Güncellemeler
+1 yıl
sorun varsa soruyu soranda mı cevaplayanda mı
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Bi ben mi fesatim. Ortada bi sorun var mı? Sanki soruyu soran kişi karşıdaki kişiyi küçümsüyor. Size göre nedir?

Ortada sorun var mı? Varsa soru sodanda mi yoksa cevaplayamasa mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
soruyu soran laçkaca lakayit bir şekilde soruyor cevap verende egolu kendini beğenmiş ve hafiften ukalâca yanıt veriyor ikiside mal yani😅
Ss diye bisey var hic duydun mu?
telefonda instayı yükleyecek yer yok ona takılmak yerine sorumu cevaplamayı deneyebilirsin
Iste onun icin diyorum isik vurmus okunmuyo
ışık vuran yerlerde ben vatsabın yok değil mi sorusuna yönelik evet başka olsa ben de bilirdim herhalde ahahah dedim o nasılsın bakayım diye soruyor bende iyiyim sonra o da ahahahah iyi olmana sevindim aşkoo yazıyor bende ben hep iyiyim zaten sağol sorduğun için diyorum o da iyi ol canım benim diyor ben de hep beraber diyorum o da mesajımı beğeniyor.
şimdi yorumunuz nedir. alttaki yorumlardaki açıklamalarımı da okursanız sevinirim teşekkürler
Ikinizinde birbirinden konusmaktan keyif aldigini dusundum. Baska bisey cikartamadim
gerçekten ortada bir sorun yok gibi mi geldi size
Evet
Vatsap yazandan kacicaksin
Hahahaha zaten torpille bir yere gelenden ne beklersin
Rahatsız edıcı bı gevseklık ve ego var
demek ki yanlış sezmemişim
soranda problem değil mi
Her ıkı tarafta garıp acıkcası yakınlık derecesı wp sorulduguna gore pek yok ona nazaran soran gevsek yanıtlayan tersler sekılde ustten konusuyo
soranla bir dönem arkadaştık çok özel problemlerimizi paylaşırdık. Sonra ben ondan uzaklaştım hayatında kötü hiçbir şey olmamasına rağmen sürekli canımı sıkıp dert yanıyordu. Benim hayatımda ne olup bittiğini bilmiyor canı sıkılıyor herhalde
Kendisinin işi gücü var torpişi var çalışıyor sanki içten içe benim 0 olmama çok seviniyor
Yukarıdaki "vatsap" yazısı ☠️
ne düşündünüz bu konuşmada? yorumları okursanız sevinirim