Kader evlilik hakkında neyi merak ediyorsunuz?

Ben bu konuda bilgiliyim. Ne sormak istiyorsan sor kiminle evleneceğini söylerim sana. Siz evleneceğiniz kişiyi siz seçmiyorsunuz Allah o kişi yaratıp sizin etrafiniza salıyor zamanı vakti geldiğinde sizi bir araya getiriyor. Yani sizin evleneceğiniz insan sizin etrafinizda biryerde olur hep. Ben sevdim evlendim diye bir şey yoktur Allah sizin kaderinizi kime bagladiysa onunla evlenirsiniz. Evleneceginiz insan asla değismez ne yaparsanız yapın o kişiyle evlenirsiniz. Ben gördüğüm zaman anlıyorum ama siz şuna göre bakın eğer bir kisi hakkında çok kararsız kaldiysaniz o senin kaderindir ona ne hayır diyebilirsin ne evet diyebilirsin onla aranızda sanki zincir varmış gibi ayrılmak isteseniz bile kopamazsiniz. seni rahatsız eden bir erkek diyelim o kişiyi asla engelleyemezsin engellersin sana yine yazar seni bulur ondan kurtulamazsin. özellikle de dış görünüşü önemlidir kaderindeki insanı ancak dış görünüşünden net şekilde anlarsın en önemli kısim dış gorunumu. Bir sizi cifter çifter yarattık ayetini herkes çözemez bu çifter demek yani sizin benzerinizi sizin için yarattık anlamında soyluyor
Kader evlilik hakkında neyi merak ediyorsunuz?