İçim acıyor artık yoruldum bıktım?

Nasılım bilmiyorum kafam bulanık yorgunum nefes alamıyorum çok şey anlatmak istiyorum ama hiç birini ağzımdan çıkaramıyorum delirme aşmasına geldim biliyorum her şey birgün geçiyor ama dayanamıyorum artık yapamıyorum sabah kalkıyorum yemek yiyorum işe gidiyorum işte zaten bütün zorluğu berbatlığı çekiyorum dayanamıyorum eve geliyorum yemek yiyorum yatıp uyuyorum hiç kimse beni sevmiyor sanıyorum hiç kimseyle anlaşamıyorum sanıyorum seviyorum değer veriyorum ama yok herkes yalandan konuşuyormuş gibi biliyorum bu hayat böyle geçmez ama yapamıyorum haykırmak istiyorum artık oturup saatlerce ağlamak istiyorum seviyorum olmuyor doğru düzgün birini istiyorum olmuyor değer veriyorum olmuyor sinavlar berbat hayatım bok gibi hiç bir şey yolunda gitmiyor yoruldum dayanamıyorum insanlara bakıyorum neşwli arkadaş ortamı olan bir sürü insanlar kendime bakıyorum hiç biri yok ne yapsam bilemiyorum aileme yardım ediyorum kendime zaman bulamıyorum borcum var bitmiyor ne yapsam ne etsem kendime gelemiyorum artık nefes almak bile zoruma gidiyor kimseye birşeyimi anlatamıyorum insanlar çıkarcı menfaatci sevdiğim olsun diyorum onuda bulamıyorum hergün başımın ağrısından duramıyorum deliriyorum yapamıyorum kafayı yememek elde değil çok şey anlatmak istiyorum ama işin içinden çıkamıyorum azımı açıp tek kelime edemiyorum bende insanım bende yoruldum hep aynı iş ev iş ev başka hayallerim yok var ama yok ailem mutlu olsun onlara bu hayatta cenneti yaşatıyım diyorum yine olmuyor sigarayı 2 pakete çıkarıyorum bilmiyorum napicam nasıl yapıcam dayanamıyorummmm herkes ne yaşıyon ki takma kafanabdiyip geçiyor arkadaş dediklerime bakıyorum herkes kendi ortamında arkamda kimse yok korkarak yaşıyorum bu hayatı birgün olsun lan benimde arkamda şu insan var diyip yaşayamadım çünkü hep korktum nolur nasıl olucak biriyle kavga edersem sonu ne olur bı kiza yazarsam sonu ne olur diye hep düşündüm hep korktum yoruldum çok yoruldum
İçim acıyor artık yoruldum bıktım?