Arkadaşlar Flex rap olarak nasil sözler?

Dilime dolanir bir ritim kademede geçer belki burdan kaleme de gitmez hoşuna deneme boşuna battle edebiyati iste rapci tabiati söyler durur akli almaz flex bu kulaginda kalmaz duyarsa millet yerinde durmaz flexci bu kelimeleri saymaz ritmi katlar ryhme patlar

Vurur aklini alir yalnizca adi kalir edersin pes

Yükselir ses poyraz gibi es yapamazsan kes el attimi bir işe baslar gidişe ulastim finishe baslar yükselişe düşer altında kalir soz yazamaz gider satin alir sirk olmuş her yer panayır ben attim sen ayir flex bu yapma hayir yapma dondum obey şapka taktim rapci oldum rapden ibaret iste bu işaret haydi sende em yaptim burayi cehennem

Hadi arala durma beni karala yapabilirsen saldir bas ve baş kaldir söylerim ben çünkü flex candir

ciktik bir yola anlayamassiniz dinamit olsaniz patlayamassiniz

Asla çakma ardina bakma aklina takma ekme tekme ryme yap çekme durma dişle rapi Birak bu gidişle tut sen eli bak rap yapti bu deli

Başla söze tekeleme durma asla kekeleme yanacak Çakacak basaramadi kaçacak hizli koş ve ulaş çek kilicini hadi savaş başladı şov yapamazsa kov takilirsan sor flex bu yapmak zor seçtim ben zoru ama içi dolu kendini koru yapacaklarim net

şeytanla raks et elinde text aklinda ex dinle işte girsin flex
Arkadaşlar Flex rap olarak nasil sözler?