Kocam inat etti ailene gidersen dönme dedi izin vermiyorum dedi anahtarımı aldı bende gideceğim dedim geldim aileme yola cıktıgım gün aradım da yazdımda dönmedi o. İki gün önce wp dan elim değdi çağrı da attı yine dönmedi. Amacı nedir sizin hırsınızı öğrenebilir miyim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
5 ayKocan Ailene gitme deme hakkına sahip değil. Evlenene kadar kapıda kedi gibi meoww meoww evlendikten sonra pençe göstermeler, Aileden uzak tutma çabaları falan. Kimse kusura bakmasın, onunla bir hayat kurmak için imza atıyoruz, Ailemizden uzak durma sözleşmesi imzalamıyoruz.
210 Yorumla- 5 ay
Çok güzel yazmışsın canım aynen öyle ! Birde kendi ailelerine zorla götürmeler bizim ailemize geline kalmak bile istemiyorlar.. sebebi biz gelinmişiz onlar damatmış onlar mecbur degilmis ama biz onlar nereye giderse oraya gidecekmişiz ! Bende kızdım biz sizin malınız değiliz dedim
- 5 ay
Teşekkür ederim, aynen öyle abla İyi yapmışsın. 🖤🌸
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
- 5 ay
Sebebi belli sen onun ailesine öyle davranınca oda senin ailene saygısı kalmamış gibi gözüküyor:(( zor bu işler ya bende evlenmeden önce ah boşarım falan filan diye düşünürdüm ama içinde olunca başkaymış… ama sen oturup konuşamazmışsın sakince? Ailemide göreyim edeyim diye? Biliyorsun anne baba birdaha bulunmaz ama eş sevgili herzaman bulursun 🥺 bende babamı kaybettim :( annem kaldı onu görmeden edemem
Soran5 ay@Aaassssss Allah' rahmet eylesin. O kadar haklsn ki evlenınce içinde olunca çok farklı o yüzden rest zor oluyo
Soran5 ayGeldim aöa neredeyse iki hafta olacak asla aramadı yazmadı
Soran4 ay@Aaassssss bilmiyorum ki. Anlamadım bende. Çocuğun sesini attım yola çıktığım gün balıkları yememesi için mesaj attım hatt ondan önce 3 kere aradım ama dönmedi. 5 gün geçti yanlışlıkla wpden aradım ona da dönmedi. Bilmiyorum
En İyi Cevaplar
5 ay3 seçenek var ve olasılıkları evrendende büyük;
-Aldatıyor/aldatacak o yüzden kendini haklı çıkarabilmek için maazeret arıyor. (Olması zor ama imkanlı olasılık)
-İlişkiyi bitirmeye çalışıyor ve bunun için saçma kavgalar çıkarıyor. (Önüne geçilmezse veya önemsenmezse çok yüksek olasılık (iki cinsiyet içinde geçerli))
-Ya da sadece zor günler geçiriyor ve seninle boş tartışmalara giriyor. Erkekler zor zamanlar geçirdiğinde adet zamanı gelmiş kadınlar gibi olurlar stresli dönemler erkeğin adet dönemi gibi bir şey oluyor. (Aşırı olabilir olasılık)
Ama her ne olursa olsun aile evine istediğin gibi ve istediğin zaman gidebilirsin. Kocanın düşünce yapısı çok cahilce ve aşırı saçma. İyi ilişkiler diliyorum umarım kocanız düzelir ve ikinizinde arası çok iyi olur. Dileklerimle...
04 Yorumla
Soran5 ayHaklsn ama naısl eve gireceğim
- 5 ay
Nasıl yani?
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
- 5 ay
Abla beni dinliyorsun s*ktir et boşa şunu dinin imanın varsa ya. Vallahi diyom bak boş ver olmayınca olmuyor zorlamı?
- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
5 ayEvliliği inat etme zanneden 2 yetişkin olamamış insanın birbirlerine karşı yaptığı horoz dövüşü.
Adam neden gitmemenizi istediğini mantıklı bir şekilde açıklamalı,
Siz de neden eşinizin talebine uymayıp karşı gelerek gitmenizi açıklanmalısınız.
Evliliği uyum değil de inatlaşma görenler boşanır.
11 Yorumla
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle
Önce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
Durum bu
5 ayKocanız neden böyle bir şeye inatla hayır diyor ve siz neden bunca inada ve karşı çıkmaya rağmen daha büyük bir inatla gidiyorsunuz? İkinizin yaptığı da çok saçma. Amacı size söz geçirmek belli ki ve siz de onu ezmişsiniz. Artık nur topu gibi bir sorununuz var.
11 Yorumla
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle...
Önce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tavırda sevgi değil güç gösterisi ve kontrol çabası kokuyor 💔
“Gidersen dönme” demek büyük laf ve bunu 1 haftadır aramayarak pekiştiriyor. Amaç muhtemelen seni korkutup boyun eğdirmek.
Burada önemli olan ne düşündüğü değil senin ne istediğin 💭
Kendine şu soruyu sor: Böyle bir saygısızlığı affetsem sonra neyi affetmek zorunda kalırım?
Ailenin yanında kal biraz sakinleş 🕊️
Mümkünse bir aile büyüğü ya da bir uzmandan destek al. Bu durum hafife alınacak türden değil 🙏🏻💔10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
44Cevap
- Aile & Toplum konusunda 920 cevap paylaştı.
5 ayHiçbir erkeğin böyke bir kısıtlama hskkıyok , keyfi bilir aile daha önemli
16 Yorumla
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi durum bu ben ne yapayım eve nasıl gireceğim bilmiyorum
- 5 ay
Bababa anlat durumu. Bu dengesize gidip kadın mı olacaksın, boş ver
Soran5 ayÇok üzülür
- 5 ay
Senin çektiğin sıkıntıları bilse daha çok üzülğr rmin ol
Soran5 ayAma ya git evşne derse yinede
- 5 ay
Demez
5 ayBen bir şey söyleyeyim mi sana senin gibi kadınlardan bıkan erkekler var s**** diyoruz biz buna bir şey gerçekten bak hani karım olsun var ya koynundan çıkmam ya sen git gel oyna Sev Öp hiçbir şey yapmazsan hani ne yaparım biliyor musun Senin gibi bir işim olsun yatağa yatırırım Hani üstü falan geri bir şekilde gider gelir dudakları öperim gider gelir dudaklarını öperim gider gelir yani susuzluk
03 Yorumla
Soran5 aySuç benim mi
- 5 ay
Yok gülüm senin suçun yok. O akilsiz kocayın seni. Gibi canım olsun. Ah birini bulamadim
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
5 ayamacı seni korkutmak ve sindirmek yani resmen psikolojik baskı kuruyor ki kendi istediği olsun diye bekliyor sen adım atma diye seni cezalandırıyor tamamen ego ve kontrol çabası bu başka bir şey değil
01 Yorumla
Soran5 ayAblacım çok haklsn gel gör ki ne aeadı ke sordu. Aeadım yazdım dönmedi bana. Şimdi eve nasıl gırcem bilmiyorum anahtarı aldı bendne
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dönmesini niye bekliyorsun ki? Bi defa kendine bak? Adam sana şart koşmuş tınlamayan sensin.
Gitmekteki senin amacın neydi? Bi defa Dinen kocana tabisin ve ona uymak durumundasın. Kendi kafana göre iş yapamazsın.05 Yorumla
Soran5 ayHergün gider ailesine.
BM'de aileme gitmek ziyaret etmek istedim- 5 ay
Tamam ailene gitme serbestliğin var zaten ama bunu inatlaşarak neden yapıyorsunuz ki?
Her ülkenin başkanı, her kabilenin bile bir yöneteni vardır. Allah da erkeği ailenin reisi kılmıştır. Yani biraz ona göre davranmanız gerekiyor. Eski kıssadan hisseler vardır, ibretlik hikayeler vardır oradan da biraz feyz almanız lazım.
Ben şimdi size diyeceğim şu ki sizin iş inat uğruna olmuş. Sen şimdi bir beklenti içindesin ama O da kendini haklı görüyor, sen de haklı görüyorsun. Ama biriniz yanlış yapıyor. Yani bu işin içinde yanlış da var. Onun için küsmeyin darılmayın, Evlilik ve yuva kolay kurulmuyor. Kolay da harcamayın lütfen.
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi.
Soran5 ayÖyle işte
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayGitme dediyse nedenini bulup konuyu tartışman daha doğru olurmuş...
Sen kocana ''sen kimsin ya'' demişsin, şimdi de aaa niye aramıyor diyorsun, ilginç...
03 Yorumla
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
- 5 ay
Bundan sonraki hayatın kocanla aynı çatı olacaksa eğer o evden o kadar basit şekilde çıkmamalısın
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle
Garezi bu
5 ayYa aslında şöyle bir durum var kavgadan ailene gidersen bu çözüm olmayacağını ifade etmek istemiş ama dediği sözde çok hoş değil ama bunu çözmeniz gerekiyor
01 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayBizim hırsımızdan ziyade , sizin yani ikinizin hırsları önemli , evet eşiniz aramıyor ailene gitme dediği için , fakat bu durumun bu hale gelişine sebepler olmuştur. Bu sebepler nelerdir?
016 Yorumla
- 5 ay
Baban onu arayıp ne diyecekmişki?
Soran5 aygarezi bu işte
- 5 ay
Çok saçma bir durum. Gerçekten her şey anlattığın gibiyse her şey sıkıntı görünüyor. Bunun sebebi ise , sorunlarda çözüme gitmeye çalışmak yerine çözüme giden yolu kapalı tutup karşılıklı inatlaşma içinde olduğunuz için sorun çözülmüyor ve dahası büyüyor. Eğer ki , geri döner ve gelir alırsa seni , oturup birbirinize karşı anlayışlı olarak konuşmanız gerekiyor.
- 5 ay
Diyelim bir ayrılık oldu ve yine diyelimki çocuğun velayeti sende , bu durumda sen bu gün çocuğum orada saatlik bile olsa kalmasın diye düşünürken , hafta sonu iki gün onlarda kalacak. Ben çocuğa durumu anlatırım, zaten o da istemiyor, o da gitmeyeceğim deyince ve ısrar ederse alamazlar dersen burada iki sonuç meydana gelir.
- 5 ay
Diyelim sen çocukla konuştuk oraya gitmemesi için şartlandırdın onu, onlar hakları gereği hafta sonu polisle gelip alacak çocuğu. Çocuk sarsılacak bir sürü durumlar yaşanacak arada çocuk rezil rüsva olacak. Yetmeyecek bir de , çocuk annem kötü mü annemin yaptığı yanlış mı , polis kapımıza gelip beni alıyor diye seni ve senin durumunu sorgulayacak.
- 5 ay
Diğer madde ise , hafta sonları gelirler 3hafta 5 hafta 10 hafta , baktılar ki vermiyorsunuz çocuğu , onlarda işin ucunu salarlar, hayatınızdan çıkarlar kendi yollarına bakarlar , eşin muhtemelen tekrar evlenir. Böyle devam eder hayat, sen babaannede kendi başına kalmasın derken , belkide hiç düşüncende yokken baba ile çocuğu birbirinden koparırsın. Sonra Çocuğunla yaşamına devam edersin.
- 5 ay
Neyi paylaşamayacağız ki bu varlığın içinde , çocuğun için , çocuğun gidecek olduğunda sende git onlara ne çıkar ,
Soran5 ayYan Allah razi olsun senden sen gibi mantıklı birini daha önce hiç görmedim. Ne kadar haklı ve aklı başında konuşuyorsun helal olsun
- 5 ay
Amin cümlemizden. Çok teşekkür ederim çok memnun oldum 🌹🌹🌹. Nice insan var özellikle nice kadın , kocasının ve kocasının ailesinden birilerinin zor durumlarına katlanmaya devam eden. Bir süre sonra insanları tanıdıkça , savunma mekanizmaları aktif oluyor. Önceleri biraz pata küte oluyor, sonra bakıyorsun sakin bir ilerleyiş. Bu nasıl oluyor? Eşine veya eşinin ailesinden kendisine veya çocuğuna sıkıntı yöneltilen kişi , bu zorlukları yaşatanların taktiği ile , Aynı taktiği kullanarak cevap veriyor. Böyle olunca ortada suç yok kabahat yok, geri çekilen diller var. Sakinleşen aile var. İnsanlar sakinleşince birbirini daha iyi anlar , birbirlerini daha iyi anlayabilen Aileler huzurlu ve mutlu olurlar.
Soran5 ay7.5 yıl oldu ben cidden çizemedim. Çünkü ailesi onu yönlendiriryo. Onlarla görüsmeye devam edince de hızır yoktu şimdi hiç hiç yok
- 5 ay
Gayet iyi anlıyorum ve toplumumuzda maalesef en önemli aile sorunlarında neredeyse liste başı diyeceğimiz çok ciddi ama dıştan görülmeyen sorun. Ya kadının ya erkeğin ailesi tarafından yönetilmesi neticesinde evde huzur anlayış beraberlik gibi güzelliklerin kalmamasına sebep olan sorun. Bu durumu düzeltmek gerçekten çok ama çok zor. Bunun düzelsmesi için, eşin kendinin farkına varması gerekiyor bazı soruları kendine sorup doğru cevabı bulması gerekiyor bu olmaz ise maalesef durumunuz zor. Ben neyim, kimim , sorumluluklarım neler , ne için yaşıyorum. Değer verenlerim ve değer verdiklerim kimler. Bu kişilere yönelik yaklaşımlarımdaki ölçü nasıl olmalı gibi soruları sormalı, verdiği cevapları kontrol etmeli. Burada sorumluluklarım sorusunun en başındaki cevapta , ben bir eş ve bir babayım, eşimde çocuğumda benim için en güzel lütuf , bebeğimiz eşimle bana verilen en güzel hediye , eşim bana verilen en güzel hediye en güzel emanet. Onların, huzur ve güvenliğinin , mutluluğun sağlayıcı olabilme ihtiyaçlarını karşılayabilme sorumluluğu ve onları üzmeden ve kimse tarafından üzülmelerine müsade etmeden yaşamlarını sürdürme sorumluluğu bende. Annem babam, hakkı ödenmez insanlar. İhtiyaçlarında yanında olmak ziyaret etmek ve hal hatır sorup ihtiyaçlarını gidermek mesuliyetim fakat tüm bunları yaparken eşimi ve çocuğumu maddi manevi olarak ihmal etmemek ve haklarını ihlal etmemem gerek. Kardeşlerim dünyayı paylaşarak başladığım insanlar , birbirimize omuz veririz gönül veririz , birbirimizin faydasına oluruz lakin zararına olmayız , zararıma olmalarına müsade etmemem gerekir bana gelen zarar aileme etki eder. Kardeşliğimiz bâki ama, dar günde bir olmak ne kadar güzelse , zararına maruz kalmak o denli kötü. Ailemi rahatsız edici herşeye perde çekebilmeliyim. Zarar kendi dünyasında olur. Darlık birlikle çözülür diyerek. Yönünü size dönebilmeli.
- 5 ay
Sizinle ve anne baba kardeş ailesi arasındaki ölçüyü ayarlayabilirse önceliğinin sizler olduğunun idrakine varırsa. Hayata dair kararlarını verirken anne baba kardeş yönlendirmesi ile hareket etmez. Böyle bir durumda şunu demeli mesela. Büyüklerim yol gösterir öneride bulunur destek olur ve karar veririm. Büyüklerimin yönetimi altında değil kendi irademle onlarda gördüğüm faydalı fikirleri alıp faydasız olanları devre dışı bırakarak karar verebilirim. Eşimin önerilerinide dikkate alarak karar veririm. Dediği zaman dengeyi kurmuş olur. Bu dengeyi kurduğu zaman ailesi onu yöneten konumundan saygı duyan konumuna geçer. Yine onu yönetme eğiliminden sadece fikir verebilme ve çoğunluklada kendisi bilir düşüncesine ulaşırlar.
- 5 ay
O zamanda gelsin mutluluk. Bu dengenin kurulumunda bir erkek ya da yine annesi tarafından yönetilen evli Kadın, anne babasına sırt dönmüş olmuyor bilakis adaleti sağlayarak, anne babasının gönlünü alıyor aynı zamanda kendi yuvası içinde eş ve çocuğu ile huzurlu mutlu oluyor. Kimse kimseye anne babanı sevme onlarla iletişim kurma demez , ha bunu diyenleri gördüm ama çok az istisna. Genel olarak iletişimsizlik değil onların yönetiminde olmaması onların her durumunun çekirdek aileye girmemesi ve olumsuz etki etmemesi istenir. Maalesef odağı kendini yönetenlerde olan kişiler bunu yanlış anlar ve her şey tersine gider ne yönetilen ne mağdur olan evliliğinden bir şey anlamaz. Dahası mağdur olan hem sever hemde kendisi için evliliğin sadece bir resmi evrak olduğunu bundan ötesi olmadığını düşünür. Bu düşünceler , bir süre devam eder sonra alışmışlığın etkisi ile tekrar görülen sıcaklık ile biraz zihnin arkasına atılır. Bir süre sonra tekrar gelir. Taa ki o kişinin, Maalesef, oğlum kızım huzurunuz mutluluğunuz sağlığınız yerinde olsun biz sizin mutluluğunuzla mutluyuz. Gelişinizle daha mutlu oluruz. İnsanın her zamanı bir olmaz gelemediğinizde olur , arayamadığınızda olur. Bizi düşünüp kendinizi de darlamayın. İyi olduğunuzu bilmek bizim için en büyük mutluluk. Bir düzeniniz var. Sorumluluklarınız var düzeninizi şekillendirmek sizde , gerektiğinde destek olmak bizde. Geri kalanı güzel bir hayat için olur olmadık şeylere canınızı sıkmayın , birbirinizi üzmeyin siz birbirinizi mutlu edin. Anne babanın başka ne muradı olur ki. Diye düşünebilen bir vizyon. İşte eşin ailesinin bu düşünde olup olmadığının idrakine vardığı zaman her şey güzel olacak
Soran5 ayŞiir gibi ne güzel konuştunuz keşke her şey kolay olsa inanın derdim bozgunculuk değil. Evet ailesi ile çocuğum görüssün istemedim ama ne bilim çünkü gururum el vermedi beni kovup dışladışar sadece çocuğu korumak istedim iyi niyetle kızım çocuğa zarra vermeyiz çocuk bu işte yine de içim rahat etmeyeceksse sen getir dese idiler asla 1.5 sene gitmemezlik etmezdim ama biliyo musun onlar asla geri adım atmadılar asla ya hatalıyoz demediler. Sadece 3,4 beş ay önce iki üç kere 20ü, 300 tl getirdi babam harçlık yolladı çocuğa dedi bişey vermedi çocuğa harcadı kocam. Sonra bir kazak aldı ablası. O kadar bayram seyran geçti Dsüğnmedişer ama ne hikmetse bunu verdiler. Kocama kıza iyi ol onun ailesine git gel o da yumuşar demediler. Bunu duymadım görmedim ama tahmin bu. Çünkü kocam gittikçe çok gaddar oldu ailem gelse gitse muhatap olmazdı arama az sormazdı. Onlar daha taşınmadan bile benl gelmez beni götürmedi. Aileme taksi ile gitmem gerekirdi onu bile cagrıamzdı. Çünkü aile evime sadace şahsi otomobil ya da taksi ike gidilebilirdi. Sonra ailem taşındı 5 ay oldu. bnde sömestr da Gideyim dedşm ve bunları yaşadım. 2 hafta olacak ne aradı ne sordu. Neden beş kuruş para gönderdi
- 4 ay
Teşekkür ederim. Evet ikimizinde dediği gibi bu konu maalesef hiç kolay değil. Durumunu gayet iyi anlıyorum. Derdin bozgunculuk değil. Anlaşılmamak, görmezden gelinmek , evliliğe ve eşine dair hayal kırıklıkları ve perişan olmuş düşünceler. Anlamıyorum kendi çocuklarının yuvasını bozanlar bir kadının çocuğun hayatını mahvedenler acaba yapacakları yanına mı kalacak zannediyorlar , bunun hesabı olmayacak mı zannediyorlar. Gerçekten çok üzücü ve yıkıcı bir durum. Kocanı aşırı şekilde etkilemişler bu çok net ortada. Lakin kocanın düşünmesi ayırt etmesi gerekiyor. Bunu yapamaz ise , maalesef bu evlilik sona geliyor demektir. Hâlâ ses yokmu?
5 ayKendide gitmesin ne demek ailene gitme bunu diyemez iyi yapmışsın gitmekle kadına gelince ailene gitme kendilerine gelince öncelik niye kendi aileleri oluyor buna deli oluyorum
01 Yorumla
Soran5 ayAma nasım gireceğim eve 😞
Ne saçma şeyler böyle kime ne? Aile evine giderken kimseden izin alma gibi bir durumun yok. Kısıtlama bu boyun eğme
01 Yorumla
Soran5 ayGittim ama gel gör ki nasıl greecrm eve geri
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBana kalırsa susmasının nedeni inat. Geri adım atmanı bekliyor. Ama bu yapılan sevgi değil, güç gösterisi ve insanın canını acıtıyor haklısın
01 Yorumla
Soran5 ayPeki aramama ve mesajıma cevap vermemesi...
Gizli Üye(25-29)5 ayyatak odanızda seks yaptığın adamı bizden daha iyi tanırsın... Nerden bilelim biz... Her erkek farklıdır kendi içinde sizin "hepiniz aynısınız" diyip kolaya kaçmanızdan yoksa farklıyızdır...
06 Yorumla
Soran5 ayHmm
Cevap sahibi5 aySen büyük ihtimal kaçırdın bence treni... Zıtlaştın onunla sen yapıyon da bende yapıcam benim neyim eksik diye dikleştin... adam da bunu dedi... Erkeğin kalitelisi silmeyi bilir... Sadece olay meselesidir... 1 dersin... 2. demezsin... 3. demezsin... 4. de boşanma evraklarını korsun önüne... Yoksa kadınla baş etmeye çabalamak yersiz bırak ne hali varsa görsün sil geç yeni kadın daha temiz bir sayfa açmak mantıklıdır.
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi o
Cevap sahibi5 ayKendi ailenle çelik çomak çevirirsen kocanı insan yurduna koymayıp dışlanmış bırakırsan... Eh o zaman tam dışarda kal hayatımdan bari en temizi der geçer...
Soran5 ayHayr o dedi alsınlar
Soran5 ayDalga geçecek ne var had sz
- Aile & Toplum konusunda 332 cevap paylaştı.
5 ayAilene neden gitmeni istemiyor haklı sebebi var ise göndermeyebilir ve sen de buna rağmen gitti isen hatalı olan sensin
01 Yorumla
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi kısaca
Gizli Üye(30-35)5 ayAdamda bir şeyler doldu doldu taştı mi acaba. Yoksa ilk tartışmadan bunu yapıyorsa evet tuhaf ama uzun süren tartışmalardan sonra yapıyorsa bir düşün, ben ne yaptım diye.
12 Yorumla
Soran5 ayCanım.
Annesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle
Gizli Üye(36-45)5 ayOgün gitmenizi istememiştir ama ertesi gün veya sonraki gün bırakır. Aynı şeyi sizde isteyebilirsiniz eşinizden. Kurduğunuz yeni aile daha önemli.
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Kavga mı ettiniz?
Eğer öyle ise gurur yapmıştır ve dönüş yapmayabilir.01 Yorumla
Soran5 ay5Annesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
5 ayNeden gitmek istedin? Neden gitmeni istemedi? Neden ısrarla gittin?
01 Yorumla
Soran5 aySömestr tatilinde ailemi görmek istedim
Gizli Üye(18-24)5 ayYani adam gitme demiş hadi o inat da sen gitme deyince neden inadına gittin ne yapacağını merak mı ettin aksiyon mu arıyor sunuz al sana aksiyon
045 Yorumla
Soran5 ayAilen bilet alsın dedi. Aldılar söyledim hayır gidersen dönme dedii.
Cevap sahibi5 ayHem gitme diyip hem ailene bilet mi aldırıyor bu nasıl saçmalık
Cevap sahibi5 ayOnun derdi başka bence
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle ailesi doldurup duruyo
Cevap sahibi5 ayMesele aileler arası öatışma anlaşıldı olay şimdi daha netleşti senin gideceğine bişey demedi ailesine diyince aileside ne işi var yollama dedi o yüzden böyle geri adım attı bırak sende arama sorma at gibi gideb it gibi döner merak etme
Soran5 ayAnahtar yok eve nasıl giricem bilmiyorum.
1 hafta da hiç aramadı. Yola çıktığım gün 3 kere aradım dönmedi 2 lere çocuk ses attı bir tanede balıkların yemyle ilgili mesaj attım dönmedi. Bende 5 gün geçti wp dan ona bakarken elim değdi cagrı attım ona a dönmedi.
Soran5 ayOkulı var çocuğun hadi bi hafta geç gitsek bilmiyorum o ana dek pişman olur mu.
Soran5 ayGitsem kapıyı acmasa. Ailesi ile konuşmuyorum o şehirde kimse yok gidip kalacağım ailem başka şehirde çünkü o yüzden Böyle stres yaptım
Cevap sahibi5 ayGeri dönmeyen birinin popon bence fazla kaldırma bak tamam çocuğun okulunu falan sen düşünüyorsın ama senin olduğu kadar onunda çocugu ve sen bana sorarsan kendini fazla açık ediyorsun whatsapp çevrimiçi ni kapat son görülmeni kapat sosyal medya paylaşım yapma onların online durumunu kapat yani biraz gizemli takıl
Cevap sahibi5 ayKapı açmama eve almama gibi bi durum asla olmaz ki öyle bir hata yaparsa zaten direk arasın polisi eşyalarımı almak için diye polis eşliğinde eve girersin
Soran5 aycanım gibi işte sosyal medyadan bn babamlar bşket aldı değil kavga cıaçlardo ya gitme gidersen dönme dedi. Gitmiş b3ni ve erkek kardeşim var onu silmiş hesabından. Wp da kapalı. ama işte elim carpt
Soran5 ayBu hafta da tatil ama haftaya okul. Herkese okul başlayınca gıtcem dedim akrabalara falan
Cevap sahibi5 ayDediğim gibi sen haber vermeden git bin taksiye evine git eper dışarda kalırsan ara direk polisi onlar çilingir ile evine sokarlar seni
Soran5 ayİşte ben olay büyüsüb istemiyorum
Cevap sahibi5 ayEve giremezsen bırak inceldiği yerden kopsun
Soran5 ayAçmaz mı snce
Cevap sahibi5 ayYa güzelim bak belki beni yanlış anlayacaksın ama sana bişey dicem sen eşini baya seviyorsun onu kaybetmekten korkuyorsun sevgimi alışkanlık mı onu da bilmem sen daha iyi bilirsin ama sana şu kadarını diyeyim eğer ki eşin seni gelip almazsa ya da gel demezse o demeden sen gidersen de artık eşinin bından sonraki tüm hareket davranış hakaretlerini kabullenmiş olacaksın
Soran5 ayMecbur.. O gelemez 24 sata yol
Cevap sahibi5 ayGelmese bile arayıp ne zaman dön demesini bekle bence yaşlarınız nedir
Soran5 ayOf ya demezse bilmiyorum. Yaaa
Cevap sahibi5 ayDer der sadece seni süründürüyor o ceza veriyor bi daha sözünü dinlemen için
Soran5 ayOf evim orası ama. Ya o kadar yol gitsem açmam dese ya da vermezse bilmiyorum çocukla nasıl geri döncem her şey orada. Hatta biz evden çıkarken çocuğa gşt daha gelme sen benim babamdan anamdan kaçıyordun dedi
Cevap sahibi5 ayBunlar tamamen psikolojik üstünlük kurmak için yapılan şeyler ve üstünlüğü kurmuş sende belliki birçok şeye göz yuman tamam diyen uysal birisin bunu oda bildiği için bu şekilde davranıyor
Soran5 ayBu olsaydı. Bu zorbalığı yapmazdı
Cevap sahibi5 ayİşte sen yumuşak yüLülüğü duygusallığı biraz bırakmalısın
Soran5 ayYumuşak yüzlğ olsam tm der evde otrurudm
Cevap sahibi5 ayAsla geri adım atma ki oda senin karalı olsugunu anlasın
Soran5 ayOfff. Tatil bitecek. En fazla 10 gün sonra dönmeö lazım
Cevap sahibi5 ayDönünce her şey düzelir
Cevap sahibi5 ayBana sorarsan bi kendini okşa rahatla sen
Soran5 aySapık msn nesin
Cevap sahibi5 ayKafanı rahatlat ne alaka
Soran5 ayKötü konuştun
Cevap sahibi5 ayAma kadında olması gereken odur
Soran5 ayDerdim o değil
Cevap sahibi5 ayİşte öyle yapa yapa adamları soğutup başkalarına yönlendiriyorsunuz da neyse o sizin özel hayat sorununuz
Cevap sahibi5 ayBenim tahminimce cuma sna dönüş yapar
Soran5 ayBilmiyorum
Cevap sahibi5 ayCuma der dönmicenmi yetmezmi kaldığın diye bide öyle suçlu olursum
Cevap sahibi5 ayBence bi mesaj at ama arama şu gün gelicem giderken gelme dedin ortada kalmamak adına geleyim mi gelmim mş
Soran5 ayYa dün dedin yazma bug7n yaz dion
Cevap sahibi5 aySen normal yazacaksın sandırm sen gayet resmi bir dille yaz ha altına ekle şimdiye kadar cevap vermedin yine aynı şekilde cevap vermezsen bu gelme demektir ona göre bende başının çaresine bakarım de eyvallah etme
Soran5 ayEvet gelme der
Cevap sahibi5 ayDemez bence
Gizli Üye(30-35)5 ayUlan sen ağaç kavuğundan çıkmadın Senin bir ailen vardı Neyin kafası bu ya Kendi de ailesine gitmesin o zmn
11 Yorumla
Soran5 ayİşte..
Annesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyleÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi
Gizli Üye(36-45)5 ayDini nikaha önem veren biriyseniz ve dini nikahiniz varsa bir talakta boşanmadır bu. Adam gidersen dönme demiş
04 Yorumla
Soran5 ayCiddi mi
Cevap sahibi5 ayCiddi eşinizi keşke bu konuda uyaran biri olsaydı. . gidersen dönme böyle bir cümle. Biz nikah kiyarken eşiniz bir yere gideceği zaman git gel demesi lazım diye anlattı. Git derse bile dini nikah açısından sıkıntı sizinki gidersen dönme demiş kimisine göre bir talaktır. Eşinize biri dini nikahın ciddiyetini anlatmış olsaydı keşke
Cevap sahibi5 ayYazdıklarından bir şey anlamadım sonuç itibariyle bunu kapıdan çıkarsan geri donemezsin demiş ve sen çıkmışsın. Niye böyle restleşiyorsanız geçmiş olsun artık.
Gizli Üye(25-29)5 ayKendisi boşanmak istetiyor senden boşanamıyor mu böyle baskı mı vermeye çalıııyor açana
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBir amaç yok adam diyeceğini demiş ya beni dinlersin ya da benden olursun senn sidik yarıştırmışsın
02 Yorumla
Cevap sahibi5 ayHerkes güzelleme yapmış karım olsa böyle karım olsa öyle diye sırf yalakalık olsun diye evliysen sen eşini eşin seni dinlemek zorunda net millettin dediğine aldanma hepsi abaza az yüz ver konuş sırf gece senle konşp rahatlamak için seni boşatırlar
Adam izin vermemiş, öyle inat edip kendini göstermeyeceksin. Yaptıysan ağlamayacaksın işine bakacaksın.
01 Yorumla
Soran5 ayÖyle değil işte o hep ailesinde bn bişey demiyorum ki
5 ayÇok büyük bir şekilde adamı cıldırtmısın benimde sevgilim var seneye evlenecem inşallah ama onun sözünden cıkmıcam hata sende
00 Yorumla
5 ayBence kendinden soğutmak ve eve başka birini almak olurdu herhalde
02 Yorumla
- 5 ay
Ne diye bilirim ki derin mevzu bunu baştan sona dinlemeden bir şey diyemem
5 ayKendi ailene gidemiceksen kime. Gidecen bu ne terbiyesizlik evliligi köle sanıyor gerizakali
012 Yorumla
Soran5 ayYetmezmiş gibi aramıyor da
- 5 ay
Kaybetmeyi göze almış
Soran5 ayAramaZ mı
- 5 ay
Senin aileni sevmiyor saygı duymuyor arasa ne olacak aramasa ne. Olacak
Soran5 ayHakkında ben eve nasış girecem
- 5 ay
Seni istemeyen birini sen neden istiyorsun ki
Soran5 ayÇocuk
- 5 ay
Çocuğu düşünmeyen. O sen değil
Soran5 ayOfff
- 5 ay
Sen iyi bir annesin ama o kötü birisi
Soran5 ayTeşekkür ederim. :((
- 5 ay
Rica ederim prenses
5 ayAdam sana açıkça söylemiş ve sen gereksiz inat etmişsin şimdi ayıkla pirincin taşını
010 Yorumla
Soran5 ayAylardır görmedim ailemi o hergün giderken iyi dimi
- 5 ay
Ben adamı savunmuyorum ki. Peki neden gitmeni istemiyor önce onu bilmemiz gerekir
Soran5 ayÇocuğu ailesine yollamıyorm diye
- 5 ay
Zahmet olmazsa şunu açık net ve daha uzun bir cümleyle anlatır mısın
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle duruö kısacası.
- 5 ay
Mevzu derin anladım
- 5 ay
Bu işi rıza baba bile zor çözer yani
Soran5 ayDalga geçiyorsunuz ne acı... Allah'ım büyüktür
- 5 ay
Hayır asla dalga geçmiyorum işiniz zor yani o manada söyledim
- 5 ay
Kaynana gelin işleri hakkaten zor ve çetrefilli
5 ayAman koca senin değil mi takıl kafana göre eninde sonumda dönecek
00 Yorumla
5 ayhayatinda baskasi var ve bu durumu firsata cevirdi. sende baska sevgili yap
00 YorumlaKocan sorunlu olabilir mi acaba
12 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Dana sevgisi saygısı yok.
01 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Senden vazgeçmiş
01 Yorumla
Soran5 ay:((( ne yapacağim
Dönme demiş ya hani anlamış olman lazımdı
04 Yorumla
Soran5 ayBana sal. Ak muamelesi yapman hoş değil ablam gğn gelir sende yaşarsn zor durum
Soran5 ayİyilik değil dediğin gayet iyi anladım
- Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı.
5 ayAilen ile arası nasıl
03 Yorumla
Soran5 ayMuhatap olmuyor
- 5 ay
Sebebi ne
Soran5 ayÖnce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi... Bu
Aile & Toplum konusunda 874 cevap paylaştı. Bisey olmazzz eninde sonund agelir
04 Yorumla
Soran5 ayNasıl
Soran5 ayEvet
5 ayniye ailene izin vermedi
10 Yorumla
5 ayDediklerinde kararlı demek ki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayBu kafalar neden evlenir ki
00 Yorumla Erkek adammış helal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBöyle saçmalık mi olur öz ailen yaptığı yanlış ben olsam kendisi arayana kadar aramazdim
00 Yorumla
5 ayErgen ergen hareketler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
5 ayBence geri dönme aşlen istmiyorsa bitir
00 Yorumla
5 aySözümden çıkarsann dönme diyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkekle inatlaşmayın.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
5 ayBoşanmak. sevgiis yok sana
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayNe yapacakti bence hayati evlenmek ilemyapmis.
02 Yorumla
Soran5 ayNiye
Cevap sahibi5 aySen sorunlusun.
Gizli Üye(25-29)5 ayGeçmiş olsun. Bitmiş o iş
02 Yorumla
Soran5 ayAllah büyüktür
Cevap sahibi5 ayHayırlısı
Gizli Üye(25-29)5 aySenin dvlilik bitmiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayeve karı kız atacak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBoşan gitsin, narsist herhalde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySevgilisi ile meşguldür
00 Yorumla
5 ayNiye gitmene izin vermiyor
02 Yorumla
- 5 ay
Hmm kötü olmuş
5 ayAnlamadım
01 Yorumla
abla adam haklı
01 Yorumla
5 ayonun sss ve
09 Yorumla
Soran5 ayNe
- 5 ay
neden tavırlıdır
Soran5 ayAnnesi çocuğa iyi davranmamıs. Çocukta bana dedi bemde tm bn götürürüm artık dedim coxıgu eşim götürür 8,9 saat orada bırakırdı yanında durmazdı. Bnde bundan sonra sen değil bn götürürüm dedim ailesi kin tutmuş bana. Kadın ben gidince başladı işte oğlum getrnezse sende getirme dedi gelme de dedi. Yalancısn ccoıgun da senin gibi yalancı dedi. Kalk git Kafamı şişirdin dedi. 1.5 senedir göndermedim de gıtmedım de onlara kocam gider ama hep. Neyse işte böyle...
- 5 ay
boyle kaynatanın.. ..
bunlar insanlık görmeniş..
Soran5 ay:(
- 5 ay
kaynanan birinci şüpheli
- 5 ay
aramadımı
Soran5 ayYok
- 5 ay
walla boyle olmaz
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
5 ayAilenle küsmü
014 Yorumla
Soran5 ayKendi kendine
- 5 ay
Biseu mi demisler ne demişler. Gerçi öyle olsa bile ailene karışmaması lazım o konusmazsa konusmasin sen gitmek zorundasın
Soran5 ayBak
Önce onlar alsın dedi somra aldılar 1 gün sonra si yedim hayr dedi görsen dönme dedi. Anahtar ı aldı. Gittim bir gün sonra çıkınca da gidersen dönme bu kapıdan çıkarsan dönemezsin dedi baban beni arayıp söylemedi bişey kendi kafanıza göre iş çeviriyorsunuz dedi- 5 ay
Kızı için niye ondan izin alsın ki
Soran5 ayİşte doldurmuş ailesi belli ki
- 5 ay
Yav ilişkiler bu kadar zor olmamalı ya olmamalı insanlar iyi giden bir şeyi neden bozuyor böyle
- 5 ay
Sıkıntı onun ailesi biraz da anneci galiba seninki
Soran5 ayÇok..
- 5 ay
O yüzden çıkıyor sıkıntılar zaten kimse kızım oğlum mutlu olsun susayım demiyor.
Soran5 ayNe yapayım bilmiyorum
- 5 ay
Valla zor görünüyor senin durum
Soran5 ayAçar mı acaba
- 5 ay
Dene istersen
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
5 ayDönme
01 Yorumla
Soran5 ayNasıl yani
5 ayEski eşin olma yolunda gidiyor
11 Yorumla- 5 ay
Boşayayım seni avukatım?
Ayırl ondan
00 Yorumlaaldatıyo mu acaba
00 Yorumla
5 aySjktir et
010 Yorumla- 5 ay
Gördük size uyanları gene bı bk kadar değer verdiğiniz yok kes sesini
- 5 ay
Ban bak bacağım kadar boyun var Terbiyeni takın da konuş. Cevap vermeden önce de bu adam kaç yaşında diye de bak.
Ayrıca beni mi seçtiniz? Gidip nerede p. c var onların peşinden koşarsınız. Sonra hepimize aynı kabahati bulma hakkınız yoktur. Siz böyle oldukça karşınıza hep öyle insan çıkar, Düzgün adamlar zaten size gelmez... Umarım evlenmezsin, bu kafayla başkalarının başını yakma. - 5 ay
Aman çokta fifiydi , yaşından utanması gereken sensin gelip bana sataşıyorsun. Ayrıca saygıyı hak ettiğin de yok..
- 5 ay
Senden mi ?
- 5 ay
Erkeklerin miniklerden hem saygı istemesi , hem de bu kızın yaşlarında bir kız iki göz kırpsa köpek olabilmesi kapısında.. oğlum kadınlar size neden ne sebeple saygı duysun? Basit bir versiyonusunuz insanoğlunun
- 5 ay
@güneşveyaprak Beni onlarla niye karıştırıyorsunuz ki? Ben sizin büyüdüğünüz memleketteki o ne idüğü belirsiz erkeklerden miyim? Çoğunda Din iman yok. Siz de de yok heralde.
- 5 ay
Edepsiz olmayı tercih edersem seno bulurum söz
- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kocam ailene gidersen dönme dedi, 1 haftadır aramıyor. Sizce amacı ne olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat