Çocukken vardı , salih isimli bir adam vardı nur yüzlü falan şimdi tvkanal kaydırırken denk geldim ya bu neğğ🥳😅

Bir garip his oldı he
Çocukken vardı , salih isimli bir adam vardı nur yüzlü falan şimdi tvkanal kaydırırken denk geldim ya bu neğğ🥳😅

Bir garip his oldı he
Çok duygulanırım ben. Misal vaktimi ne yapıp edip ayırdım. Sırlar Dünyası Salih'in (Cengiz Toraman) tiyatrosuna gittim. 1 buçuk saat ağladığım için bana oyunda seyirci ile konuşma yerlerinde hep "mendil veriyim mi, nerede kalmıştık" diye takıldı sağ olsun jdjdjd. Diyemedim ki "çocukken senin dizinin her sahnesini izledim, geceleri uyuyamadım ama iyi ibret aldım" diye. Özetle iyi ya da kötü olsun eskiler beni duygulandırır...
Dizide bir başkaydı çok kız tanıyordum buna hayran😅
Ama adam çok iyi profildi, bende cübboyu seviyprdum 😅 biliyor musun bitti dizi
Bi şey diyim mi? Adam baya uzun. Kitap gibiydi. Sesi zaten dublaj sanatçısı gibiydi. Dişleri de birleştirmiş önleri. Üfff. 53 demem yani. Sanal görselle alakası yok. Tam dedim öffff beee, sahnede devleşti çünkü. Sonra anısını anlatırken "benimde bi kızım var" dedi. Benim fanlık bittiii sjsjdjd
Yaaa 😅 boş ver Allah daha iyileri le karşılaştırsın
Babamın olduğu zamanları hatırlayınca hüzünleniyorum Bunu bana zorla izlettiriyordu televizyonun yanında oturup tuşlara basardım o geldi aklıma onu hatırlayınca üzülmedim ama "))
Ben de bir eskilere gittim
Ismi de dalga geçerdik bak Salih'e söyleyeceğiz seni diye
Eskilere baktığım zaman yaş geçtiği için yaşlandığım için hüzünleniyorum. 40 yaşından sonra insan hayatın değerini daha fazla anlıyormuş. Geçmişte yaptığım hiçbir şeyi değerlendirmiyorum ama zaman nasıl çabuk geçmiş diye üzülüyorum. Baktığın zaman hatırladığın zaman geçmişte güzel şeyler de oldu tabii ki kötü şeyler de oldu tabii ki. Biz en iyisi güzel şeyleri hatırlayalım her şey güzel olsun.
aklıma beşinci boyut salih geldi
Aynen onun yeni versiyornu bend ebunu hatırladım bir an
Böyle anlar tam “tatlı hüzün” anları oluyor 🥹✨
Hem içini ısıtıyor hem de garip bir boşluk bırakıyor ya, seni çok iyi anlıyorum.
Ben eskilere gidince önce hafif bir hüzün çöküyor sonra yüzümde istemsiz bir gülümseme oluyor 😅 Çünkü o zamanların saflığı ve huzuru başka.
Sen de o “garip his”i yaşaman çok normal, anıların canlanmış 🧡📺✨
Cevap
27Cevap
İçim bir hoş oluyor ne varsa eskilerde var
hüzünlenmiyorum artık.
Aksine gittiğim yolun ne kadar doğru olduğunu görüyorum..
Haklı olmak veya haklıymışım demek için değil vicdanım rahat kalsın diye yaşamayı tercih etmenin huzurunu yaşıyorum.
Ne çekiştirdiler , ne salladılar , ne laf söylediler de yıkamadılar.
Merhaba,
Hüzünlenirim. Salih Samanyolu kanalındaydı. Beşinci boyut, sır kapısı, sırlar dünyası, büyük buluşma...
Kanal 7 kalp gözü, şu an görseldeki kalp gözü programından olmalı...
İnsanları meal ettiler. İyilik içime işlemiş sömürdüler hep. Çocuklara izletmemek lazım! 😅
Şu eski yapımların bazıları travma gibi geliyor nedendir bilmem, belki de özellikle o yılları sevmiyorumdur.
Görseldekini hiç izlemedim sanırım pek takıldığım bir kanalda değildi ama eskiler deyince nedense hep çizgi filmler geliyor aklıma, Şirinler, He-Man, Jet-giller, Taş Devri, Uçan Kaz, Voltran vs..
Jetgiller , she-ra, ay savaşçıları pokemon şekerkız candy ne güzeldi ya
Evet öyle, sanırım pokemon'da artık çizgi film çağımı geçmiştim çünkü pek hatırlamıyorum onu 😃 "izlediğin çizgi filmleri söyle, sana yaşını söyleyim" demişler 😃
Sizde sanırom red kit ve tazmanya canavarı ve susam sokağı vardı😅🤭
Red Kit vardı hem de çok severdim Rin Tin Tin Dalton vs hepsini hatırlıyorum, susam sokağı izlemedim 😃 Favori çizgi filmlerim Taş Devri, Jet Giller, Pembe Panter, Tom ve Jerry,, He-Man, Şirinler, Voltran, Uçan Kaz, Şeker KIz 😃Tekmili birden yazdım sayılır sjsj
Hüzünlenirim Doktorlar dizisinin tekrar bölümleri yayınlansın hâlâ izlerim Arka Sokaklar dizisinde Metin Tekin Tunç çocuklar bu dizide büyüdüler izlerken ilk yayınlandığı yılları hatırlarım çocukluğumun dizisidir Gönül Dağı dizisi de geçmişi hatırlatan her yaşa hitap eden bir yapım severek izliyorum
1-7 mutlu olirum 8-16 yaaani idare eder 17sonrasi huzunlenirim
Hşç hatırlamıyorum. Ama eskilere özlem evet vardır her zaman
Ben youtube dan açar izlerim sürekli özellikle Kalp Gözü favorim müzikleri efso
İkisi birden. Eskiler gülümsetir ama içinden hafif bir sızı da bırakır.
İçimde tatlı bir hüzün oluşurdu. Sırlar Dünyası, Büyük Buluşma, Kalp Gözü, Beşinci Boyut gibi eski dizileri unutmadım.
Bu Salih reis değil kral (küçükken salihin yanındaki dayıyı haşa Allah sanar secde ederdim)
Evet bu değil salih daha nur yüzlüydü😅 bu muadili denk geldim işte ya ne günlerdi
Ben sırlar dünyasını izleyip kahkaha atardım çocukken 😃
Yeni rast grldim yine var ama salih değişmiş😅
Kişiler değişir vazife kalır devlette süreklilik esastır düsturuyla hareket ediyorlardır😃
Bazen hüzünlenir bazen de yüzüm de tebessüm oluşur
Ben daha çok garipsiyorum, tuhaf geliyor. 😅
😅😅
Eskiye gidince hüzünlenirim şimdi hiç bir şey eskisi gibi değil
Kalp gözünü çok severdim sunan adam da pek karizmatikti
A stajyer melek Salih 😃
Beşinci boyut salih olmasın sakın o 😃😃
TV pek izlemiyorum sadece video izliyorum..
mutlu olurum ama eskilerin bir daha eskisi gibi olamayacağı aklıma gelince hüzünlenirim
huzunlenirim bende izlerdim
Yedinci boyuttu sanki ismi
Hüzün hissediyorum hep
Eskiler gitsin artık yenilere bakalım
Hüzünlenmem ama gülümsediğim anılar çok
Mutlu oluyorum eskiye gidince
Bi tatlı burukluk olur elbet Salih reis 🤭
Ne yalan söyleyeyim insanlara hüzün oluyor
Bazen hüzünlendiren şeyler oluyor tabi haliyle
Ne kadar uzun zaman geçmiş diyorum
Hüzünlenirim
Huzunlenirim