Biraz nazlanıp yapabileceğin şeylerde bile yardım istemek mi gerek 😅

İtici gelmez bana.. hatta çekici.. bir insanın bir insana ihtiyac duyması.. tercih olursa guzel. bu şartları oluşturan gerekçeler de fiziki şartlar değil Ruhani şartlar olduğunda ortaya güzellikler çıkıyor.. hatta öyle ki birbirini tamamlayan ruhlar başka bir seyede ihtiyaç duymadiklarinda tadından yenmez denebilir :))
Ben çoğu şeyi kendim yapabildiğim halde eşim evdeyse ondan yardım isterim onunda hoşuna gidiyo. Bence bütün erkeklerin hoşuna gider itici bir davranış değil bence aksine daha sevimli
Erkeklerin cevaplarına baktım herkes itici değil yazmış ama gerçek hayatta nedense yardım isteyenler daha çok el üstünde tutuluyor anlamadım bu işi :)
Evet doğru anlamışsın onlar daha kıymetli oluyor sebebini biliyor musun peki
Erkekler genelde kendilerine muhtaç olunmasından mutluluk duyar. O yüzden onlara itici gelebilir ama bence hiç itici değil. Aksine çok hoş bir şey.
Cevap
15Cevap
Bazı şeykeri kocamız yapsın istiyoruz😅 müge anlı
Güçlü kadındır neden itici olsun
Ben kendim hallederim.
Her işimi kendim halledemem ben narin yapıda bir kadınım. Erkeğin gücünden kuvvetinden yararlanmak varken niye herseyi ben halledeyim tabikide yardim isterim
Yapabiliyor olsak da yardım istemek lazım 😅 bir yerinin olması, bir şeyleri yapıp başarmak mutlu ediyor onları 😂😂
O tür kadını karakter dışında birşeyle tavlayamazsin.
Tam tersinim bir çekiciliği olduğu gibi bunun da var
Evet nazlanmamiz laizm yoksa onlar nazlanan taraf oluyor😅
Tam tersi hayranlık uyandırır. Ama egosu olan erkek diğerini tercih eder
İtici değildir aksine güçlüdür de ama 'çoğu erkek' pasif kadınlara yönelir. Maalesef
Ağır işler hariç yardım istemem tabi abimlere yaptırırım
Bence itici değildir ya neden olsun? Zaten yardım istediğim zaman mesela inadına bir iş yapsın diye yaptırırım
Yo neden, ne güzle işte kendi işini kendisi görüyor.
Alfa kadın seven adamlar için 3-0 öndedirler.
Herkes yapacağı işi kendisi yapmalı.
Tercihi bir iticilik görmedim
Bence aksine cekicidir
Asla! Tam aksine, 3-0 öndedir. Net!👏
İnsan insana muhtaç. Kibirin lüzumu yok
Evet topuklu ayakkabı giyen erkek gibi 😂😁
Hayır güçlüdür.
itici
Hayır itici değil
Itici değil
Neden itici olsun
biyikta biraksin pala Remzi desinler