Bu ailede yaşanır mı?

Kız kardeşim 19 erkek 17 birbirlerine girdi kavga ettiler erkek kafayı cama vurdu kızda elini kapıya ikisi de kesti bi yerlerini babamda beni suçluyor kavga senin yüzünden çıktı diye erkek kardeşim beni dövecekti bu bişey mi içmiş bu halde dedim sende başlama başlatma belanı dedi 22 yaşındayım bende konuştuğum biri var evlensem kurtulsam mı diyorum annem zaten beyin kanaması geçirdi bu aile yüzünden babamda annemi hep sosyal medyadan aldattı kardeşlerim okulu bıraktılar ikiside sinir hastası zaten birini zapt edemedik diğeri birini dövecekti acile götürdük
Babam hepinizin Allah belasını versin sizin gibilerin dedi annem sapsarı olmuş ben ağladım zaten bir şey olacak diye ona limonlu su yaptım tansiyonu var diye ağladık ikimizde
Güncellemeler
4 ay
Erkek kardeşimin çantasında kondom buldum bir dünya bodruma çalışmaya gidiyorum diye ne haltlar yemiş onu geçtim çocuğu ailemle tanıştıracaktım babamda diyor halaların evlenmedi evlenme ne meraklısınız diyor sonra da milletin kızları evleniyor diyor kız kardeşimde babama dedi ki siz namustan bahsedemezsiniz senin oğlunda kondom buldum sende bir sürü karıya farklı resimlerini atıyorsun suç ablamda mı çocuğu tanıştırmak için getirince namusuz mu oldu dedi kavga başladı
Bu ailede yaşanır mı?