Benimkilerle yaşanmaz pek. Gece gündüz gürültü yapıyorlar. Sonra saçma sapan sıkıştırıyorlar..
Evet
Hayır
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benimkilerle yaşanmaz pek. Gece gündüz gürültü yapıyorlar. Sonra saçma sapan sıkıştırıyorlar..
Bir yaştan sonra herkesin kendi düzeni olması gerekiyor, aile iyi hoş ama çoğu konuda uyumsuzluklar ortaya çıkıyor. Özellikle okul için ya da iş için dışarı gidip sonra eve dönenler için uyum sağlamak zor oluyor.
Ben okumak için 17 yaşında evden ayrıldım. Sonrasında iş hayatı vs derken bir daha eve dönmedim. Hep kendi başıma ayakta kaldım. Ama size katılıyorum, jenerasyon farkı nedeni Ike beraber yaşamak çok zor olacaktır.
Aşağı yukarı 10 yıldır yalnız bir hayat sürdürüyorum. Bu saatten sonra aile evinde yaşamak pek bana uyan bir şey değil. Karakter meselesi. Ben yaşayamam sanırım.
Yalnız kaldığım zaman çok özlüyorum sonra yanlarına gidince 15 dakika içinde hiç gitmemiş gibi bıkkınlık geliyor ama seviyorum o huzursuz ortamı :)
Cevap
14Cevap
Evet yaşanır benim için onlar dünyanın en iyi insanlarıdır.
Bir yaştan sonra ev arkadaşı gibi bir şey olunuyor sinirler gergin
Evlen kendi aileni kur komşiiii
Birini bulacaksan evleneyim 😄
onu da ben mi bulayım komşi
O zaman evlen deme komşi 😆
Valla her gün ne zaman kurulacam diye düşünüyorum ama bi türlü olmadı üni yle gitmeyi düşünüyorum bende çekemiyorum dertleri benim resmen
Senin dertlerin hep ilginç geliyor bana 😂
Derdini s*k... Mi diyorsun 😅😅😅
Hiç aklımdan geçmemişti 😂
O seviyede değil ama ilginç dertlerin var 😂
Shhahahaha
Ee sen yalnız mı yaşıyorsun?
Evet
O zaman boş ver milleti 😂
Ailem her zaman birlikte yaşanılabilir oldular
Hayıırrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sadece annemle yaşarım
Ailemden tek annem vsr yaşarımm tabii ki.
ailemleyim su an
Ben yaşıyorum
Tek yaşıyorum
Asla ya
Yasamak istemem
Tek yaşantı daha rahat
Al benden de o kadar
Evlen evlen
Tek yaşıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?