Ailem tarafından yok sayılan bir evde büyüyüp yaşayan var mı, nasıl başa çıktınız?

Merhaba herkese iyi geceler. Ben ailenin büyük kızıyım. Evde herkesin yardımına koşardım. Kimin ne sorunu olursa yanındaydım.2019 yılından beri ailem tarafından psikolojik şiddet gördüm.3 defa da fiziksel şiddet gördüm. Ben sabah kahvaltısı hazırlıyorum. Hiç kimseyi ayırmıyorum. Akşam yemeğini yiyip kaldırıyorlar. Ne tabağım var ne çatalım. Bunu Annem yapıyor. Annenin Annesi var sürekli benimle tartışma arıyor. Birdaha benimle konuşma dedim kendine. Çay yapıyorlar yanında tabak hazırlayıp yine beni yok sayıyorlar. Bende onları yok sayıyorum. Babam tutup çıkartıp para veriyor. Fakat hiçbir haksızlığı yok sayılmayı görmüyor. Onlarla birlikte. Bende bu bana yaşattıkları kötü duygular İçin sınava hazırlanıyorum. Çok çalışıyorum. Kendime ait güzel bir hayat kurmak istiyorum. Bazen dışarı çıktığımda yanımda yaş mama taşıyorum kediler için. Bu akşam kedinin bir tanesine verdim çok sevindi. Peşimde koştu. Çok tatlıydı. Kız kardeşim var oda evli. Oda Anneme benziyor. Aramızda hiçbir duygusal bağ yok. Onlardan bağımsız aramaz beni. Kısacası ortada aile denilen bişey yok.

Ailem tarafından yok sayılan bir evde büyüyüp yaşayan var mı, nasıl başa çıktınız?