Bazı cümleler kulağa çok hoş gelse de zamanla içi boş çıkabiliyor. Sizce hangi sözler daha çok beklenti yaratıp hayal kırıklığına dönüşüyor?

Bazı cümleler kulağa çok hoş gelse de zamanla içi boş çıkabiliyor. Sizce hangi sözler daha çok beklenti yaratıp hayal kırıklığına dönüşüyor?

Türkiye'de kadınlar neden bu kadar her şeye umursamaz da konu erkekler olunca ön yargılı ve peşin hükümlü?
Hayat zaten zor, kadınlar bir de siz zorlaştırıyorsunuz iyice.
Ülkede hayat bitmiş, hanımlar erkekler şöyle böyle diyerek kafalarının estiğince keyiflenmek adına şikayet ediyor.
Alooo, feminizmin anavatanı Fransa'da bile öldürülen kadın sayısı Türkiye'den daha fazlayken, Fransa'da erkek düşmanlığı yok denecek kadar az ama Türkiye'deki her 3 kadından 2'si ya erkek düşmanı ya da nefret ediyor.
Lan bu kadar mı erkekleri haksız gömüyorsunuz, da bu ülkede kadınlar melek mi?
Daha önce böyle hissetmedim, bir kere versen nolcak zaten senden başkasını gözüm görmüyor aşığım sana evleneceğiz, o eklediklerim kuzenlerim iş yeri arkadaşlarım vs en çok duyduklarım gördüklerim bunlar
Bunun kadını ya da erkeği yok benim için. Ne kadınlar da gördü bu gözler maalesef. O nedenle kimin nası bir inziva bıraktığına ve sezilerime göre hareket ederim her zaman.
En çok “Ben farklıyım, diğer erkeklere benzemem” sözüne temkinli yaklaş derim 😌 Çünkü bu cümle genelde eylemle desteklenmeyince büyük hayal kırıklığı yaratıyor 💔
Bir de “Merak etme, hallederiz, bakarız” tarzı netlik içermeyen sözler… Ne tarih var ne plan ne sorumluluk… Sadece o anı kurtarıyor 🎭
Kalbini değil davranışlarını ölçü al. Tutarlılık en büyük aşk dili 💚✨
Cevap
14Cevap
Seni seviyorum sözü tehlikeli artık ilişkiler kısa sürüyor
Erkekler hep aynı,
Bir şey yok
Ne alaka
Durduk yere yazma😅
Daha once boyle hissetmemistim. Sen bana naptin. Sen bana fazlasin sacma canım seyler
Bende 🤣
Her sözüne, Allah bir deseler de şüpheye düşmeli dkfk
😅
Kadınlar mizaç olarak zaten herşeyin altında bir çapanoğlu arafığı için her söze temkinli yaklaşırlar
Of hepsine jdkcy özellikle büyük büyük laflar edenlerden kaaaçın
seni seviyorum senden başka hayatımda kimse yok bir tek seni şey yapmak için can atıyorum
Kadını erkeği yok bunun.
Sözlerinin altını dolduran insanlarla birlikte olun hepsi bu.
“Sen farklısın, daha önce hiç böyle hissetmedim, bugüne kadar senin gibisini aradım” vs.
Genel olarak erkeklerin söylediklerine inanmamak gerekiyor.
Bu devirde herkesin her sözüne temkinli yaklaşılmalı
Seni herşeyden çok seviyorum sana hiç yalan söylemedim vs
hallederiz ya nedir ki
Gözüm senden başkasını görmez.
Bol ve boş atan çok tabi
Sen benim ilkimsin
'' Güven bana ''
Gözünün üzerinde kaşın var deseler inanmam
her sözüne
Her sözüne
Sen farklısın 😅
Tamamına.