Yok sayıldığınız evde yıllarca yaşayıp sınavı tek çıkış yolu yapan var mı 😔?

Merhaba herkese iyi geceler olsun. Ben evin büyük kızıyım. Zamanında herkese yetişen biriydim. Evde kimin sorunu varsa dinlerdim yardım ederdim. Evde 3 kişiler bir de Annemin Annesi var. Bizim eve her geldiğinde bana saygısızlık yapıp tartışma çıkarmaya çalışıyor. Balkon soğuk desem sıcak mı olacakti diyor. Gel diyor bana şu sofrayı kaldır diyor sertçe. Bende benimle Birdaha konuşma dedim. Ne diyon kız sen diyor bana nerdeyse dövecek. Annemde ay hayır Anne o bana dedi diyor. Yaklaşık 1 aydır İkisiyle de konuşmuyorum. Babam ise onlardan taraf. Sofraya akşam yemeğine beni çağırmıyorlar. Üçü yiyip kaldırıyorlar.2019 dan beri hem psikolojik şiddet hem de 3 defa fiziksel şiddet gördüm. Kadın sığınma evine gitmeyi düşündüm. Şu an sınava çalışıyorum odamda tek umudum sınavı kazanmak. Çok çalışıyorum. Bıkmadan. Kendim için çalışmaya devam edeceğim. İnş bir gün bu evden bir çıkış yolu olur. Bir tane kız kardeşim var. Oda Annemle birlik. Evli bir de. Bana bir faydası. İnş çalışmalarım beni sınavı kazandırır.

Yok sayıldığınız evde yıllarca yaşayıp sınavı tek çıkış yolu yapan var mı 😔?