[Acil] Babamın baskıcı ve agresif tavırları yüzünden psikolojim bozuldu, ne yapmalıyım?

Biraz uzun olacak 20 yıldır içimde tuttuğum ve yaşadığım şeyleri yazacağım çünkü. Babam çocuk gibi birisidir. En ufak şeyi büyütür, her şeye küser. Aynı zamanda aşırı agresif ve küfür eden birisi. Her şeyimize karışıyor. Kıyafetimize, telefonumuza, arkadaşlarımıza, konuşma şeklimize, yediğimiz yemeğe vs... Babam el iyisi birisidir yani dışarıya iyi eve kötü. Anneme devamlı olarak küfür eder bazen bana da ediyor. Onun istediği bir şeyi yapmadığımız zaman bağırarak ve üstümüze yürüyerek zorla yaptırıyor. Çok bencil birisidir devamlı olarak kendi çıkarları doğrultusunda davranır. Annemin bacağı kırıldı iş yerinde ve platin takılması gerekiyordu ama 30 bin TL lazımdı ben burayı bulamam dedi ve ettirmedi. ( maddi durumumuz gayet iyi ). Neyse devlet hastanesinde ücretsiz bir doktor bulduk ve o yapti ameliyatı. Aradan 2 gün geçti ben arabayı değiştireceğim dedi bir anda 100 bin tl çıkarttı. Annem doktor kontrolüne gitmek için tekerlekli sandalye kullanıyor çünkü ayağının üstüne basmaması lazım. Sırf eziyet olsun diye yürteci alıyor annemin en uzağına koyuyor hadi gel burdan al diye. Yazları tüm sülale bir araya gelir. Bizde kuzenlerimizle takılırız ama babam ona da izin vermiyor. Erkek kuzenlerimizle bişey yapacağımızı falan sanıyor. Bir topluluk ortamında bizi devamlı küçümsüyor. Kaş göz yapıyor siz susun konuşmayın diye. Böyle yaptığından dolayı içine kapanık biri oldum. Çaydanlık döküldü ve annemde ciddi derecede yanma oldu hâlâ daha izi duruyor. Koltuk mahvoldu diye oturup 2 saat koltuğu sildi tabi bir yandan küfür ediyor bir yandan üstümüze yürüyor. Arkadaşlarımın babasına o kadar özeniyorum ki. Doğduğumdan beri yani 20 yıldır ilk defa deniz gördüm geçen sene aklına nerden estiyse datçaya gidelim dedi. Orayı da içimize zıkkım etti. Denize gidelim diyoruz bensiz gidemezsiniz diyor. Denize gireli 1 saat olmadan ben acıktım hadi gidelim diyor. Mayo giymemize izin vermiyor. Şort ve t-hsirt ile girin diyor. Kuzenlerimizle akşam biraz dolaşalım diyoruz ona da izin vermiyor. Düzgün gidin düzgün gelin diyor. Bizimle fotoğraf çekinmiyor günah ben sizinle çekinmem diyor. Yazın Fransa'daki dayım geldiği zaman çok mutlu oluyorum ve onunla vakit geçirmek istiyorum bana hemen küfür edip diyor ki o zaman gitte onlar baksın sana diyor üstüme yürüyor. Biz 3 kız kardeşiz. Küçük kardeşimizin sorumluluğunu devamlı olarak bize yüklüyor. Ablam 24 ben 20 kardeşim 16 yaşında herhangi bir sorunu veya engeli yok. Mesela ona süt koyun getirin, fermuarını çekin, ona hep bakın tek bırakmayın sakın, gittiğiniz her yere götürün, onun ödevlerini siz yapın, ona şurup içirin vs.. 16 yaşındaki biri şurubunu bile içemez mi ya devamlı olarak kardeşimin sorumluluğunu bize yüklüyor. Halbuki bu saydıklarımın kardeşim zaten kendi yapıyor. Şehir dışına okutmaya zaten göndermiyor hiç birimizi. Babamla sohbet etmek imkansızdır. Mesela gün içinde neler yaptığınızı, gününüzün nasıl geçtiğini bile anlatsanız daha 2. cümleden bağıracak, küsecek ve azarlayacak bir şey buluyor. Kendi kafasinda çok kuran birisi. En kötüsü de 1 cümleyi 10 kez tekrar ediyor. Artık bizi geçtim hiçbir akrabamız babam yüzünden bizimle görüşmüyor. Bu anlattıklarım yaşadığım şeylerin sadece bazıları. Ve ben artık git gide kafayı yiyorum. İntihar düşünüyorum sürekli. Devamlı ağlıyorum, geceleri uyuyamıyorum. Bende gençliğimi ama en çokta çocukluğumu yaşamak isterdim. Arkadaş çevrem bana hep neden böylesin ağırsın diyorlar ah bir bilseler. Bunu yazdığım saat gece 04.55. Ben akıl sağlığımı kaybetmek istemiyorum ama ramak kaldı. Sadece paylaşmak istedim.

[Acil] Babamın baskıcı ve agresif tavırları yüzünden psikolojim bozuldu, ne yapmalıyım?