Bazılarının itaatkar anlayışı ve sınırları farklı o yüzden size sordum
İtaatkar eş nasıl oluyor tam olarak?
Bazılarının itaatkar anlayışı ve sınırları farklı o yüzden size sordum
Twitterda karşıma çıkıyor ikidir bu muhabbet. Muhafazakarlar kadının "itaatkar" olması gerektiğini söylüyor 🥸🥸🥸🥸
Ya, köpek gibi olmasını istiyorlar. Köpeği beslersin, o da seni sever, sadık olur, o seni sevdikçe sen de mutlu olursun ya, onun gibi.
Ha tabii farkı var. Köpeği hep beslemek bakmak zorundasın, ama kadına bir de ev işi, çocuk bakımı falan yaptırırsın. Yani, bunların istediği "kadın" bu. Köle
Bu istek kendi ezikliklerinden kaynaklanıyor bence. İki tarafın da birbirine saygı duyması, değer vermesi lazım
“İtaatkar eş” söylemi zorlayıcı ve tek taraflı bir bakış açısı 😕 Evlilikte sağlıklı olan şey itaat değil karşılıklı saygı ve uyum 💛
Eşlerden biri sürekli boyun eğiyorsa zamanla öfke birikir kendini değersiz hisseder ve ilişki toksikleşir.
Kararları birlikte alan konuşabilen sınır koyabilen ama empati yapan taraflar daha güçlü bir bağ kurar. Uyumlu olmak güzel ama bu kendi isteklerini yok saymak demek değil.
Senin ilişki anlayışın neye daha yakın sence? 🧡
Cevap
8Cevap
İtaatkar diyince biraz köle gibi geliyor kulağa da. Eşine bağlı söz dinleyen bir eş işte
Tabiki yeri gelir kadınım fikri doğrudur yeri gelir erkeğin ki doğrudur.. Yeri gelir istişare edilir
Sonuçta hayat müşterek
Bu illa erkeğin dediği olur demek değil
İtaatkar Eş her istediğini yapıyor aklına ne geliyorsa
Hangi Cins insan İtaatkarsa Karşısındakinin Her istediğini yapıyor Asla itiraz etmiyor
Evlenince Eşim İtaatkar öl dese Olurum Yeterki Mutlu olsun
sen mi itaatkarsın yok itaatkar erkek mi istiyorsun
şimdi 2 farklı itaat olayı var bir kocasına saygı hürmet olayı bir bdsm'deki yani seks sırasındaki itaat
Kısaca kılıbık oluyor her dediğini yapar hayır demesini bilmez
kocasının her dediğine itaat etmesi işte
çok açıklayıcı
yani tam oalrak analmadığın ne ki
öncelikle yanımda benim sölediklerimi yapacak bişi sölediğimd eişini bırakıp hemen ona bakacak yemeğimi suyumu eksik etmeycek elimi uzattığımda almak istediğim şeyi bana verecek
İtaat etmesi lazım işte:))
Cinsel konuda
itaatkar mısın ki
Ben size soruyorum, gelmiş itaatkar mısın sen diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?