🗣️ İletişim kurmayı bilmiyorlar
😶 Kendilerini savunacak cesaretleri yok
🧠 Empati ve olgunluk eksikliği
🔥 Suçu başkasına atmak daha kolay geliyor
🤷♂️ Hepsi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
İletişim kurmayı bilmiyorlar
Onlar düzgün olmayan insanlar içindir düzgün insan nadirdir ve onlarla hayat güzeldir
Maalesef böyle düzgün olmayan tipler her yerde var
Var çoğunluk öyle maalesef o yüzden mesafe daima iyidir
Ya mesela yardım isteyenler oluyor tamam mı tamam diyorum yardım edelim söylediği şeyler o kadar mantıksız geliyor ki. Mesela birisine yardım ederim dedim mesaj attı efendim olduğu yerde uyuz salgını varmış özel bir ilaç yapılmış ilacın ücreti 2500'müş. Allah aşkına sen buna inanır mısın?
Yardım etme be kardeşim sen de herkese yardım edilmez edilecekler bellidir nettir bunlar hepsi roldür kanma
Yok yok kanmıyorum zaten inan ki işim olmuyor zaten tavrına üslubuna bakıyorum yalan söyleyince hiçbir şey yapmıyorum. Ya inan bunlar gibiler yüzünden gerçekten ihtiyacı olanlara yardım edemiyoruz artık
Eğitimsizler bunlar muhatap olma bunlar çöp
Aynen öyle anladım zaten ya bundan sonra özellikle burada yalan söyleyen o kadar çok oluyor ki. O yüzden herkesle muhatap olmamaya karar verdim 🙂 yorum için teşekkür ederim
Bir şey değil iyi günler
İyi günler İyi sohbetler 🙏
Konuşacak cesaretleri, karakterleri yok
Biraz önce iki kişi bana çok pis salladı 😂😂
Büyük ihtimal birbirlerini tanıyorlar diye düşünüyorum. Hani bir soru sordum ya evlilikle ilgili o soruya cevap yazmış birisi benim burada amacım evlilik değilmiş takılmakmış. Tamam da zaten benim buradaki amacım evlenmek değil ki 😂😂 sorulara cevap veriyorum birkaç tane değerli arkadaşım var O kadar
Birilerini konuşmaktan başka hayatları yok
Maalesef öyle. İstedikleri olmayınca karşı tarafa saldırma gereği duyuyorlar. Biraz önce bir soru sordum birisi yorum yapmış benim burada olma amacım takılmalıkmış. 🙂 Bunu hareketlerimden anlamış o kadar zeki bir insan.
🙂 vallahi çok çok teşekkür ederim sayende çok güldüm. Şuradakilerin durumu anca bu kadar güzel açıklanabilirdi. Hayır tanımıyorum yazan kişiye efendim hareketlerinden benim böyle bir insan olduğumu anlamış. Kimseye saygısızlık yaptığım yok elimden geldikçe hayat deneyimlerimi insanlarla paylaşmaya çalışıyorum ama yine de bu şekilde düşünenler oluyor maalesef. Güzel yorumun için çok teşekkür ederim. Cinsellik düşünen amipler lafını çok tuttum😂😂
Kişiliği öyle olduğu için iftira atıyorlar
Ve Bu tiplere Bu o kadar kolay geliyor ki yani direkt senin suçlayabiliyorlar
Maalesef öyle yazıklar olsun
İnan bana artık kaideye bile almıyorum çünkü değmez insanlar bundan sonra engelleyeceğim geçeceğim
Aynen öyle
Basit insanlar yapar işte bunu
Maalesef düşünceleri de kendileri de basit..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İftira atan çoğu insanda ağır bir empati ve olgunluk eksikliği oluyor 🧠 Çünkü sorumluluk almak zor, hatayla yüzleşmek zor, egoyu korumak daha kolay geliyor. Konuşup anlaşmak emek ister, dürüstlük ister, cesaret ister.
Bu yüzden ankette “🤷♂️ Hepsi” seçeneğini seçerdim. Hem iletişim eksikliği var hem cesaret yok hem de suç başkasına atılınca rahatladıklarını sanıyorlar 😕 Ama uzun vadede en çok kendilerine zarar veriyorlar 💔
Bence istekleri olmayınca karşı tarafa saldırmaya çalışıyorlar. 🙂
Kesinlikle, dediğin çok doğru 😊 İstedikleri olmayınca saldırganlaşıp iftiraya sarılıyorlar, tam bir olgunluk eksikliği 🙄💔