TÜRK-KÜRT ayrımcılığı neden yapılıyor youtube da bütün videolar da küfürlü atışmalar oluyor ne gerek var bu tür olaylara? Oyunlar a gelmeyin bu ayrımcılık nasıl kalkar sizce?
Cevabın nedir?
ne oyunu ay.
ayrımcalık yapıyorum ama şöyle iyi olan kürte lafım yokta su cazgır olan kızlar yok mu yolasım geliyor. Düşün yoldan geciyorum ekmek almışım erkek gibi laf atıyor kızıncada gelsene gelsene diye beni kışkırtıyor ben niye böyle karakteri bozuk vatan hainlerine iyi olayım. Yolarım hiç acımam. İnsan olana insanım. ben bugune kadar bir Türkten görmedim böyle erkek gibi eli cebinde kareli bişeyi sarmış boynuna gıcık gıcık gelsene diyenini. ha birde 'akp bizim sayemizde ayakta burası Kürdistan olacak' hainlerde gebersin tez vakit tövbest. İyi olan köşede dursun pis cazgır hain olanlar defolsun.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAnlayana !
Ben kürt olmak için dilekçe yazmadım.
Sen türk olmak için torpil aramadın.
Kürt ana babayı ben seçmedim.
Türk ana babayı sen terch etmedin.
Kayseri'de 3 çocuğu katleden türk ne kadar şerefszse.
Silopi'de 2 çocuğa tecavz edn kürt de o kadar şerefszdir!
Üstünlük dilde ırkta değil ;
t a k v a d a d ı r !12 Yorumla
Soran+1 yılTebrik ederim güzel yazı
- +1 yıl
teşkr ederimm
+1 yıl''Ben barış taraftarıyım
bütün ezilen halkların yanındayım
bir Türk ırkçısına karşı Kürdüm,
bir Kürt ırkçısına karşı da Türküm ''
... Ahmet Kaya.
https://i.hizliresim.com/LplXmb.jpg717 Yorumla- +1 yıl
@sagokef :) 24 yasındasın adam 2000 de vefat ettı yıllarca yurtdısında kaldı sen götünde bez varkenmi konserlerine gittin?
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=Rln_UdFDURc al izle l*n
- +1 yıl
izledim.. :) Bir sorun görmedim..
- +1 yıl
her kelimesinde l*n ve aşağılama olan bir ergenle muhattap olamam..
- +1 yıl
ahlak dersi vermiyorum yukarıda götünde bez varken dedim.. yav arkadaş.. siz neden böyle tuhafsınız ancak işinize gelen tarafa bakıyorsunuz.. Biraz olgunlaşın.. ben tutupta türklerden nefret ediyorum diyormuyum.. her yertde kürtler öyle böyle şöyle diyorsun.. san kalk bir bak. doğuda katledilen yüzlerce kişi işkence gören binlerce insan bunları kim yaptı.. hepsinide türkler yaptı..
- +1 yıl
Bebek katili apoyu özleyen Ahmet Kaya da adam olmuşta özlü söz yazmış birde şerefi yoksun insan
- +1 yıl
Ahmet Kaya gibi bir sanatçı çıkaramayan kısır beyinli ve ruhlu siyasal akımların b*k atmaya çalıştığı güzel insan...
Bir tanesin Ahmet abi... Bir tanesin. - +1 yıl
Ahmet kayadan nefret eden eder, kime ne? sana ne?
@sagokef in kürtlerden de nefret ediyor anlamına gelmiyor ki bu..
zorla adamı sevdirmeye çalışmak için bu cebelleşmeler neden? ee ozaman sevmediği başka insanlarıda sevdirin... - +1 yıl
1Apo pkk nın başı
2 bu adam apoyu destekliyo (dolaylı yoldan pkk yı desteklemiş oluyo)
3 pkk bir sürü askerimi öldürüyo
Ortada ahmet kayayı sevmemi gerektirecek bir şey yok neden seveyim adamın sesine diyeceğim yok ama senin askerini öldüren adamı destekleyen kişiyi sevmek * luğun önde gidenidir
Gizli Üye(36-45)+1 yılwww.google.com.tr/search hepimiz kardeşik ırkçılık yapmayın şurda..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
18Cevap
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Hırsızlık bitmeden sorunlar ortadan kalkmaz. Türk devletinin resmi olmasa da gayrı resmi ideolojisi sunni müslümanlık ve türkçülük üzerine kurulmuştur. Ve yıllar boyu kendilerinden olmayanları yok sayarak, asimile etmeye çalışarak bir politika izlemişlerdir. Kürtler buna doğal olarak baş kaldırdı. kafalarını ezmeye çalıştılar ama beceremediler. Aşağıdaki diğer türkçü yorumlara bakarsan aynen abd deki zenci karşıtı faşistler gibi kürt düşmanlığı yapılıyor. Haksızlık ve hukuksuzluk devletin genlerine geçtiği gibi maalesef halkın da durumu öyledir. Bireysel örneklerden giderek kürtleri değersizleştirme en yaygın şeylerdendir. Ama olumsuzlukların sebebi aslında ırksal değil çok farklı durumlardandır. Neyse bu konu uzar gider ama şu gerçek ki bu ülke fiilen henüz bölünmediyse de duygusal olarak çoktan bölünmüştür.
12 Yorumla- +1 yıl
@sagokeyf Kürtleri hiç tanımadığın ve basma kalıp düşüncelerle olaylara yaklaştığın çok belli. Benim hayatım karadenizlilerin arasında geçiyor. Her 2 kesimi de tanırım. Aslında sizin bu yaklaşımlarınızdır kürtleri sizden soğutan. Unutma ki asla 2 toplum birbirini bundan sonra sevmeyeceklerdir. Lazlar için de söylenen çok şey var ama ben bilinçli bir yurttaş olarak böyle söylemleri söylemeyi doğru bulmuyorum. Ama maalesef toplumun çoğunda senin gibi aşırı bir şuursuzluk ve bilinçsizlik var:Hem vatanseverim dersiniz hem de yaptıklarınızla ülkeyi bölersiniz. Vatanseverlik lafla olmaz icraatla olur. Önce kahvehane kültüründen uzaklaşıp kitap okuyup beyninizi besleyin. Karşındakini hemen yaftalamaya değil anlamaya çalışın. gerçekten bunları yaparsan sebep sonuç ilişkilerini anlar ve ülke sorunlarına gerçek ve sağlıklı çözümler bulabilirsin.
Kalkmaz. Kalkmamalı. Adamların kafasında senin bir Türk olduğun daima şimşek gibi çakıyor. Tanıdığım en berbat ırkımsı şeyler onlar. Ablam ne zorluklarla köy öğretmenliği yapıyor aldığı cevap okulun duvarına kocaman s*kerim seni hoca yazılması. Adam olmaz onlardan. Ha istisna olanlar var ama 10.000 de 1.
716 Yorumla- +1 yıl
Yazdığın tek kelimeye dahi inanmıyorum.. İspatla resmi çek buraya koy haklısın diyeyim.. köyde öğretmenleri baş tacı yapıyorlar.. senin söylediğin saçmalığın daniskası.. haa.. şu kendini 9 canlı sanan diyarbakırlı olanlardan bahsedıyorsan ona birsey diyemem..
- +1 yıl
O yazıyı boyadılar. Yahu ben 1 sene ablamla beraber doğuda yaşadım sokakta yemediğim laf kalmadı açıl giyinmediğim halde! Ev eşyalarında 50 tllik şeyi bize 150 ye kakaladılar. Bak biz çArşı grubundan yardım istedik köy için gönderdiler sağolsunlar onları ihtiyacı olan çocuklara dağıttık velinin tepkisi "Hocaa bizim bir çocuğa çanta vermişsen öbürü kalmıştır. Ona da vereceksin. Kutuları da yakacaz ha ver onları." l*n nerde bir teşekkür bişey gelmiş adamlar ne diyorlar kimse bana burada gelip de ahkam kesmesin öyle değil diye koca 1 sene kürtlerin arasında yaşadım ben.
- +1 yıl
natsu bu bahsettiğin yer neresi..
- +1 yıl
sagokef. 3 5 tane zibidi öyle dedi diye neden hepimiz sorumlu tutuluyoruz.. olum biraz mantıklı olun.. hepimiz aynı olsak.. hdp.. her sene kazanır daha barajı gecemiyor.. kürtlerin nufusu 35 mılyona yakın.. biraz mantıklı davran..
- +1 yıl
tatlım ben asla diyarbakırımız demem.. kendilerini bir b*k sanıyorlar..
- +1 yıl
Kürtlerin nüfusu 35 milyon lafına çok güldüm nüfusu 10-15 milyon arasında onlarında çoğu Türk zaten kendini Kürt sanıyolar :) @KaRa-MaSKe
- +1 yıl
sagokeyf.. olum pkk ve kürt birmi_? malmısın kafayımı yedin.. hiç mantığın basmıyormu.. bu pkknıngeliri nedir silahı mermıyı nerden buluyor.. git.. o 12 eylül darbesindeki rütbelilere sor.. ne olsa pkk yi kuran onlar..
- +1 yıl
1 her kürt pkk değil barajı geçemiyo diyosun onunla alakası yok hep rte besliyo bu kürtleri evde 20 kişi yaşıyolar 19 akp ye veriyo
2 al bak pkk nın vikipedi kürt lafından başka bişey geçiyormu https://tr.m.wikipedia.org/wiki/PKK - +1 yıl
akp 2001de kurulmaıdmı ee pkk ne zaman kuruldu :).. Daha ne söylediğini bilen bilmiyorsun.. pkk nın kurulma amacı zamanında.. doğuda kürtlere yapılan eziyetti.. sen o acıları eziyetleri görmedin..
+1 yılBen ırkçılığa karşıyım. Eşit olmaya çalışıyorum , karakter ve kafa yapımız uyum sağlasın tamamdır.
82 Yorumla- +1 yıl
Biri - lemiş. ibneliğine.. bende +larım.. herkes eşittir bu hayatta..
- +1 yıl
@KaRa-MaSKe Eşitlik yoktur hiçbir zaman toplum düzeni bozanlara aynı mesafede yaklaşamassın , tecavüzcü sapıklara ben eşitim diyerekten kardeşim diyemezsin. O kadar çocuğu babasız bırakmış katillere eşitim gel kardeşim diyemezsin. Toplum düzeni bozana ağır cezalar verilmeli. Türkde olsa Kürtte olsa kalleştir , genellikle kürt ağırlıklı olduğu için ön yargı var bir de kürtlerin genelinin sapıkaları kabarık bırak millette ön yargı olsun.
+1 yılben zazayim arkadaslar oncelikle pkk dan nefret etsem bile guneydoguda yasayanlara zulm edildi devlet tarafindan bu bir gercek. fakat pkk nin izledigi yol yanlis onemli olan insanliktir tabi ister kardesim olsun insan olmadimi sevmem arkadas
01 Yorumla
Soran+1 yılVay zaza :) bende zazayım nerelisin
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. bence Türk Kürt değil
Türkler ve Vatan hainliği yapan Kürtler arasında oluyor normal vatanını seven kürtle neden küfürleşiğ laf dalaşına gireyim. Fakat onların oranıda çok. Kürtlerin çoğunluğu kaba oraya buraya laf atan medeniyetsiz insanlar hoşlanmıyorum10 YorumlaUlan 3 gunluk omrunuz yazik dusman kazanip gidiyorsunuz ahirete musluman olan hangi etnik kokene sahip plursa olsun kardesimdir olmayanada saygi duyar yoluma bakarim.
00 Yorumla
+1 yılKendi ülkemizde elektrigi dogalgazı vs kaçak kullanıyorlar işlerine gelince devletten yardımları yardım paralarını alıyorlar ama işlerine gelince devlet berbat oluyor saysam yüzlerce şey çıkar kendi ülkemizde bizden çok hakları var bide begenmiyorlar
10 Yorumla
+1 yılTürklerin Kürtlerle ya da kendini Kürt sanan asimile olmuş Türklerle bir zoru yok bizim zorumuz vatan hainleriyle bu Kürt olur Laz olur Ermeni olur Türk olur farketmez.
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Bu durumu sadece taraf olmasamda doğrudan yanayım bir partiye maal etmek çok doğru değil tetik çekenlerden daha aşağılık dediğine göre seninde görüşün belli ben akpli filan değilim Milliyetçiyim sanada tarafsız olarak katılmıyorum akpli olmamama hiç oy vermememe rağmen yanlışsın tabiki bu benim düşüncem.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkede ırkçılığı Mustafa Kemal Atatürk başlatmıştır en üstün Irk Türk'tür diyerek bende Türk'üm Hamdolsun ve o günden bugüne ayrımlar Başlamış Kürtler otelenmistir dogru yanlis kendilerinin ayrımcılığa koyulduğu ülkede çeşitli dava adi altında örgütlenmiş ben peygamberin ümmetiyim turk kurt Alevi Laz hepsi kardeşimdir vatan hainleri Hariç
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDevrimci geçinen tiplerde yakıp yıkıyor kamuyu yağmalıyor gözümde onlarda terörist
+1 yılhayatta en sevmediğim şeyler;
1) ırkçılık
2) kürtler78 Yorumla- +1 yıl
kürtleri sevmiyorum diyerekte ırkçılık yapıyorsun zaten..
- +1 yıl
Git babana canım da :)
- +1 yıl
Abi kusura bakmayinda (hepsi icin algilamayin bu arada) bence sacina 1 kilo jole surup, esegine laf ettirmeyip, gevsek agizlariyla yayila yayila gezen bu herifleri bizim ulkeden baska biri almaz zaten, bence kendilerine yer bulduklarina sukretmeliler.
@NatsuLu
@sagokef
Ayrica cevabimdaki celiskiyi cozememissin @KaRa-MaSKe bu ciddi bir yanit degildi dalga amacli soyledim. - +1 yıl
@vsyenedersintatlım dogri konişirsin hewal :D
- +1 yıl
@sagokef eyvole hewal xesqe maskelide anlasa :D
+1 yılher türk ve kürt aynı değildir kavga edenler zaten birbirini düşman görüyorlardır empati duyguları yoktur sempatik olmadıkları için kavga ediyorlardır
10 Yorumla
+1 yılOyunu mu kaldı, dost düşman belli oldu sözde çözüm süresince. Ele pkk paçavrası, apo resmi açanlar nereden kardeşim olacak. Hadi oradan derler adama.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl16 imparatorluk 38 devlet, 34 beylik 4 atabeylik 16 hanlık 10 cumhuriyet olmak üzere en az 100 den fazla devleti olan bir soydan geliyorum. Bunları yapıp öyle eşitlik istesin kekolar.
20 Yorumla
+1 yılDünyada faşizm kalkarsa o zaman bu ayrımcilik da kalkar.
11 Yorumla- +1 yıl
Milliyetçilik ancak milleti olmayanlar için faşizmdir.
+1 yılÜlkemin huzurunu bozan Türkde olsa Kürtte olsa bölücüdür ve cezası ölümdür. Türklerden çokk kürtler bölmeye çalışıyor ülkeyi bırakta ön yargı olsun millette her haltı yiyor pkk
00 YorumlaÖlen askerlerimin doktorlarımın vatandaşlarımının hesabını verirlerse kalkar benim için.
33 Yorumla- +1 yıl
daha ne yazdıgını bılmıyorsun pkk bizim babamızın oğlumu.. sanki hepsi kürtlerdenmi olusuyor..
- +1 yıl
Bak burada haklisin.
Eğerki bir kürt çıkıp ; biji biji apo, serok vs demiyorsa sorun yok ama cikip bunlari soylerse kan cikar...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılK*rtler kendileri yaratıyo bu ayrılığı Türk insanının bu zamana kadar molotof atıp her gün hemen hemen isyan çıkardığını gördün mü
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKAN KOKSUN
BURAM BURAM
KAN KAN KAN
NASIL GELECEK TURAN 🤘🇹🇷00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu olay ülkenin gelişmesine 35 40 yıl engel olmuştur
00 Yorumla
+1 yılFaşizanların işidir o dostum
00 Yorumlaverimsiz toprakların verimsiz insanları :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Esas ırkçı Kürtler bu memlekette
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbolucuk yapmasınlar canımızı yesınler
02 YorumlaTek çare İSLAM
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?