aşırı derecede etrafımda turk kurt ayrımı yapılıyor. yani ne de olsa hepimiz insan değil miyiz ayrım yapmak dıslamak iyi bir davranıs mı?
Cevabın nedir?
Bir ailede nasil yetisiyorsan, ne görüyorsan sende o sekil düsünür uygularsin. Milliyetçi türk bir aileden pkkli çikmaz. ya da pkkli bir aileden türk milliyetçisi çikmaz degil mi? Aslinda çok görmemek lazim, kim nasil görmek istiyorsa öyle görür olaylari, kimseye ötesine görmek istemez. Sif PKK düsmanligi için ISID'e destek verenler var. ISID gerçek müslüman bir örgüt olsaydi, gazzeye saldiranlara saldirirdi birkere. ya da Ezidilere tecavüz edip öldürmezdi. Ve bu olaya tek tarafli, bakiliyor : pkk düsmanligi. Ben pkkli degilim, ama bu durumda ISID'i desteklemem söz konusu degil. Avrupada yasiyorum ve bu örgütün yüzünden müslümanlara terörist muammelesi yapiliyor. Sonra vay efendim neden ayni kefene koyuyolar diyorlar. Sen zaten isid'i destekleyerek onunla ayni oldugunu kabullenmissin.
Neyse diyecegim su ki, ayrim yapanlar olayi nasil görmek istiyorsa öyle görüyor. Ailesinden öyle görmüsler ve bakis açilarini degistirmek islerine gelmiyor. Yasasin TÜRK KÜRT KARDESLIGI.17 Yorumla
Soranhep aileden çevreden kaynaklı bu gibi durumlar. insanlar öldürülüyor bizde üzülüyoruz tamam ama etrafı yakıp yıkmak tencere tava ele almak ışidi yapacagı işten geri çevirmeye yetmiyor. insanlar bunu anlamkta zorlanıyorlar. ayrıyetten kımse burada ışidi destekleme cabalarına girmiyor herkes ona karşı ve kobani de yapılan katliamlara karşı eylem gösteriyorlar. sonuc bu
Soranışidi destekleyen insanlara henüz rastlamadım yani ışid bir katliam gerceklestirirken buna sahıt olmak ve desteklemek akıl işi mi?
Soranaynen türkiyenin sonunu getirebilecek güçte ışid
Soraneylemler yapılıyor durdurulması için etraf asırı karıstı ışidin geri cekilmesi bekleniyor. insanlar olurken nasıl rahatlar anlıyamıyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes herkesi sevmek zorunda değil sonuçta yani ayrım yapmayanlara saygı gösterildigi gibi, böyle düşüncelere de göstermek gerek tabi ki kötü şeyler yapılmadığı sürece. Sevmiyorum diye saldırmak çok yanlış ama sadece sevmeyip bunu belirtmek olağan bir şey herkesin kendi düşüncesi, sevgisi.
12 Yorumla
Soran+1 yılSaldırganlık ruhlarına işlemiş kimseye zorla kendimizi sevdiremeyiz bu boyle gelmiş boyle gider
- +1 yıl
Bazı insanların düşünceleri buna müsaitse olan olaylar da iyice tetikler maalesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılHanım efendi Türk kurt ayrımı yapılıyor evet maalesef Genelleme yapacak olursak Kürtler Türklere karşı özellikle bu son dönemlerde daha farklı bakmaya başladılar oysa bir devlet olarak azınlıkların haklarının dahi anayada korunacak şekilde belirlemiş bir millettik arastirisaniz göreceksiniz TC ANAYASASININ DEĞİŞEN 301. MADDESI "TÜRKİYE CUMHURİYETİNE VATANDASLIK BAĞIYLA BAĞLI HERKES TÜRK'TÜR'' yani onları kendimizden aşağı hiçbir zaman görmedik. Ama bu son zamanlarda benim dahi duauncelerimin değişmesine neden oldular
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet şimdi senin ırkçı olup olmadığını anlayacağız. NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE (KÜRT, LAZ, ÇERKEZ, AZERİ, TEREKEME, ARAP VS BÜTÜN ALT KİMLİKLERİ KAPSAYARAK DIYORUM sizin vereceğiniz cevap ırkçı olup olmadığınızı ortaya koyacak.
ne demişler ''önyargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zor'' .. sitede millet ''ben kürdüm'' dedikten sonra hemen arkasından ''ama pkklı değilim Atatürkü seviyorum'' demek zorunda hissediyor kendini.. diyeceğim o ki, insanların fikirlerini takma ne halleri varsa görsünler
68 Yorumla
Soransonuna kadar KÜRDüM ve gurur duyuyorum atatrkü çevreden kaynaklı değilde kişisel olarak sevmiyorum asla da özgeçmişimi kçük görmem öyle bir acıklama yapmak zorunda da bulunmam :)
Soranzaten
- +1 yıl
niye sevmiyorsun ataturku ne biliyorsun ataturk hakkinda? ailesini savasta yitirmis diyarbakirli oksuz bir cocugu ataturkun evlat edindigini biliyor musun
Soran+1 yılEe yani ne? Bizde tarih dersi görüyoruz canım burada kalkıp bana merhamet inden yola çıkarak sevdirme çabası gosterme
- +1 yıl
Ne yazık ki dedilerin harfi harfine doğru ben bir Atatürkçü olarak buna bir anlam veremiyorum. Ama aynı anlamı Atatürk büstüyle top oynayan şahsiyete de veremiyorum. Kmise kimseyi sevmek zorunda değil. Ama en ağzından ölmüşlüğüne ve şahsına saygı göstermekle yükümlüyüz. Ama dediklerine katılıyorum ne yazık ki bazılarımızın ırkçılık kanına işlemiş.
- +1 yıl
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Tutturmuş Bir Kürdistan Türküsü
Eline Almış Bayrak Diye Bir Masa örtüsü
Satsan Beş Para Etmez Ne Dirisi Ne De ölüsü
Soyu Soysuz Olan Sensin Toprak Senin Neyine
İte itlik Yapıp Kafa Tutma Beyine
Anlasa Dediğimi Sokaktaki Köpek Ağlar Haline
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
37Cevap
+1 yılson gelişmelerden sokakların halinden türk kürt ayrımının aslında daha keskin biçimde yapılmasının gerektiğini düşünüyorum. hepimiz insan olsakda tarihi boyunda 100 defa isyana kalkışmış atalarımızdan zerre kadar devlet geleneği öğrenememiş bu cahil toplumun neresini kendi ırkımla aynı kefeye koya bilirim? şimdi diyeceksin ki bu sokakları karıştıranların hepsi kürt mü? değil elbet... lakin bak bakalım yerin altına... nekadar pis iş varsa liderleri hep kürt. kapkaç çeteleri gasp çeteleri pavyonlar genelevler daha neler neler. kürtleri bitim kadar sokaktaki itim kadar sevmem sevmeyecem. gün gelecek o petrolün hevesi ile kendi devletlerini kuracak o petrol bitene kadar bey gibi yaşayıp o petrol bittiğinde hiç utanmadan hiç sıkılmadan türklerden medet umacaklar.
40 Yorumla
+1 yıl@MrBulut
Dağda üç Beş domuz Sürüsü
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!71 YorumlaDağda üç Beş domuz Sürüsü
Duy Ulan Soysuz Ne Mutlu Türk'üm Diyene !!!30 Yorumla
+1 yıliyi bir davranış. Lazım kürdü zerre sevmiyorum. hesabım kapancak olsada
kürtleri SEVMİYORUM hammı na koyim117 Yorumla
Soran+1 yılOnlarda sana bayilmiyor. Senin sevginin olcmuyoruz burada
- +1 yıl
çokta Fİ Fiydi. toprağım olan karadeniz insanları bana yeter Trabzonum benim ya Türkiyem. yazma bida miğdem kalkıyo.
- +1 yıl
laz aklı kaz aklı işte :D
Soran+1 yılAsil sen yazma benim sorum bu senin değil işine bak
- +1 yıl
kaz aklı olduğu için bütün lazlar zengin mütaait falan falan :D gidiyorum L an soran
Soran+1 yılBana mi dedin
- +1 yıl
nihat mısın nesin
ben yavşam , sen delikanlısın ya hani
bak bakim ben küfretmişmiyim
sadece sevmiyorum demişim. kimse kimseyi sevmek zorunda değil
ama sizler bu kadar medini ve çağdaşsınız. sevdiğim kürt arkadaşlarım olmasa hepiniz keşke ölseniz dicem de işte istisnalarınız var ama yok dencek kadar az.
+1 yılKesinlikle yanlış Kürt bireylerde var kesinlikle sevgiyi saygıyı hakeden ve aynı şekilde Türk bireylerde var sevgiyi saygıyı hakeden.
Kürtlere önyargı şöyle yapılabilir fiziken ya da düşünceleriyle vatanı bölme girişiminde olursa eğer o Kürt bireye karşı tepki gösterilebilir ve ayrım yapılabilir.
Çok Kürt arkadaşım var benim çevrem fazladır, hiçbirini hiçbirşeye değişmem mesela:)03 Yorumla
Soran+1 yılBunu anlamak diğerlerine zor geliyor
- +1 yıl
Ne yazıkki zihniyetsiz Türklerde mevcut Kürtlerde mevcut aslında bu Türklük Kürtlük meselesi değil benim aklıma bile gelmiyor normal hayatta arkadaşımın kürt kökenli olduğu.
Bu gerçekten zihniyet meselesi. - +1 yıl
Kimse Atatürk'ü sevmekle yükümlü değil elbette kendisi için geçerli sebebi olabilir insanın ama yaşanılan ülkeyi bölme çabaları sarfeden PKK üyesi Türkte var Kürtte var bakın dikkat edelim PKK diye anılıyor Kürt Terör Örgütü denmiyor, insanlarımız bir pire için yorgan yakmayı çok sever bizim:)
Kürtlerden uzak duracaksın. Konu bu kadar basit çok fazla kürt tanıdım hicbirine güvenilmez. Hani yok değil kurtlerde iyi adam ama damarlarında ihanet var. Yavuz zamaninda da en büyük isyanları kürtler çıkarmış. Ben güvenmem. Mümkün oldukça uzak dururum. Mesele Atatürk değil. Kaç Türk var Atatürkü sevmeyen o ayrı mesele dine dayandırılır ırka değil.
40 YorumlaTürklerle kürtler hiç bir zaman dost olamaz az bir kısım hariç geçmişini takmayan ve kürt olduğunu kabullenmeyen kürtler anca türklerle dost olabilir kürtler her zaman isyan çıkarıp kürdistanı kurmak istemiştir bunu hep yapmıştır en sonda devlet kürtlerden ümidi kesmiştir ve doğuda köpek gibi yaşamaya terk etmiştir
50 Yorumla
+1 yılBen kurt kardesimdir diyorum o tutuyo apo resmi aciyo kurdistan bayraga cekiyo turk bayraga yakiyo eylemlere katiliyo simdi ben bu yavsaga nasil kardesim diyeyim sen soyle?
84 Yorumla
Soran+1 yılSevme istersen ama ayrım yapmak küçük görmekte bir insanlık suçudur hepimiz insaniz
- +1 yıl
Sevmiyorum zaten ayrimi yapan bizlermiyiz? Neyin kafasini yasiyosun sen ya etnik kokenleriyle tarihiyle ulke sinirlariyla tum dunya bu ulkeyi yakindan tanir burasi TURKIYE gecmisten bugune ne degisti iyi o zaman karadenizi lazlara doguyu kurtlere egeyi egelilere akdenizi akdenizlilere verelim herkez kafasina gore bir ulke kursun parsel parsel satalim ee hani nerde TURKIYE ne kaldi turkiyeden geriye tek karisini vermeyiz yedirmeyiz degil kurtler degil tayip erdogan krali gelse tek karisini yedirmwyiz tayip babaniz iyi simartti sizi iyi cesaretlendiniz ama cok az kaldi turkun sabri kalmadi artik bu nankorlugunuz ac gozlulugunuz sizi adim adim kendi felaketinize surukluyo bugun ses etmiyo olabiliriz ama soz konusu vatan topraklari oldugunda alayi teferruattir tayip'te bir b*k yapamaz gerekirse soykirim yapariz biz daha sokaklara cikmadik biz sokaklara cikarsak o zaman gorur kurt kardeslerin kan nasil dokulur eylwm nasil yapilir..
- +1 yıl
Ne tomasindan bahsediyosunuz siz? Biz cikarsak sokaklara cin seddi olsa yikar geceriz lazlarda sizin gibi ayri dilleri ayri tasam tarzlari ayri topraklari var hic duydunmu sen bir lazin burayi bize verin biz buraya ulke kurucaz dedigini? simdi sen soyle bakalim kim yapiyor bu ayrimi sizmi bizmi?
- +1 yıl
Hatta senden benden daha milliyetci yani adamlar sahsim adina konusuyorum benden daha turkler tanidgim cogu laz kardesim 5 vakit namazini kilar adam gbi vergisini verir turk bayraga icinde gozunu kirpmadan ölür öldürür.. kurtler kadar nankor bir toplum tanimadim gormedim ben bitliste yaptimaskerlgimi ulan ne kira oderler ne su ne elektrik ne dogalgaz ne bir kurus vergi ekmek elden su golden devletin ormanlarindaki agaclari kesip kesip yakiyolar hatta satiyolar adamin tutun tarlalari var kilosunu 90'tlden satiyo her sene 3 ayda sadece 150 milyar kazanan adamlr tanidim ben bu isten 1 lirada vergi odemiyolar devlete sorsan hepsi ac tayip babalari onlara bakmiyo bizim ebemiz skiliyor l*n burada 1000 tl'ye her ay faturalar vergiler derken zaten ne kaliyoki? Hadi gitte belgrad ormanlarina 1 tane agac kes goruym seni sulaleni iceri alirlar ne konusuyosun sen yediginiz onunuzde yemediginiz arkanizda hala acsiniz hala ac !
Kardeşim bir insanın vatanına milletine hayinliği yoksa ekmeğinin peşinden koşuyorsa kimliğinde ay yıldızıda varsa benim başım gözüm üstüne ister kür ister türk olsun bunun tam tersini duşunüpte yazan laz çocuk asıl ben senin * koyim çakal sizin gibilerin yüzünden millet birbirine düşman oluyor at gözlüklü yarım akıllı kendini geliştir biraz
10 Yorumla
+1 yılAllah bile insanlar hakkındaki hükmünü ömürleri sona erdikten sonra veriyor da, biz aciz insanlar kim oluyoruz ki onları bir kaç kez görmekle, haklarında iki-üç yazı okumakla, birkaç dedikodu dinlemekle haklarında hüküm verebiliyoruz.
- Dale Carnegie20 Yorumla
+1 yılBende rahatsizim bu konuda ailem ve cevrem kurtlere surekli kufur ediyor
41 Yorumla
Soranönyargılarını atsalar iyi olurdu
Koy göte gitsin * et ben de bir ara ayrımcılık yapmayın diyordum ama artık yoruldum ve aklıma şöyle bir düşünce yerleşti ::: ' BEN Mİ KURTARACAM DÜNYAYI A*K ' yani * et sanki insanlara doğarken hangi ırktan olmak istiyorsun diye soruldu.. Ortada bunun gibi bir mantıksızlık var salla gitsin koy göte gitsin
10 Yorumla
+1 yılSen gel benim ülkemi böl toprak iste sonra neden ayrım yapıyorsunuz. Tabi yaparız abi. Siz değilmisiniz benim askerimi vuran masum halkı öldüren küçücük çocukları dağa kaldıran
63 Yorumla
Soran+1 yıll*n en çok bu ülkede ezilen hor görülen kürtler değil mi sen neye dayanarak bunu buraya yaziyorsun hı cahil?
- +1 yıl
Yakın tarih en büyük şahit değil mi ot beyinli faşist
- +1 yıl
adam olaylarmışta ezilmiyelermiş dağa çıkıpta askerimizi öldürüyolar. mhp nin elinde olsa tüm doğuyu katlederiz
+1 yılTürk-Kürt ayrımı yapmamak gerek. Kürtler ve Türkler kardeştir. Ben çok Kürt tanıdım ve kardeşim gibi olanlar var. Ancak terörist yolunu seçerler ise bu kardeşlik, düşmanlığa dönüşür. Her kürt terörist değildir. Ön yargılı olmayalım.
23 Yorumla- +1 yıl
Biz bu vatanı beraber kurduk kardeşim. ATATÜRK bize emanet etti bu vatanı. Ona saygı duyalım. Değil mi?
Soran+1 yılBeraber lafını her insan kabullenmiyor.
- +1 yıl
Maalesef öyle.
Aile & Toplum konusunda 740 cevap paylaştı. Elin dağdan inmiş barzosu gelsin meclise girsin kürdistan diye kudursun sizin gibi mallar da daha ayrımcılık yapmayın desin. Asıl vatan haini sizsiniz be ırkçıyız ne var en iyi kürt ölü kürttür sizin yüzünüzden ülke elden gidiyo hiçbi şeyin farkında değilsiniz
62 Yorumla
Soran+1 yılniye kuduruyorlar bir dusunsene? kurtlerın ezildiği dıslandıgı ayrım yapıldıgı bir ulkede daha fazla barınması normal mi ulken elden gidiyorsa kalk birşeyler yap o zaman en azından kurtlerde el birliği var ya sizde oturup got buyutmekten baska naparsınız?
ben söyliyim dıslarsınız cahilce konuşursunuz... tam bir varoşluk sendromu- +1 yıl
Allahın sığırı o kadar şehit verdi kan akıttı bu ülke pkk sempatizanı seni def ol git bu ülkeden vatan haini tam bir geri zekalısın onlar dağdan insin ülkeyi parçalasın biz de aa kusura bakmayın ya askerimiz size kurşun mu sıkmış alın topraklarınızı kurun kürdistanınızı mı dicez şehidimin katillerine siz de haklısınız diye anlayış mı göstercem davar yatıcak yeriniz yok sizin ayrımcılık yapmayınmış bıktım hümanist zırvalıklarınızdan ya tam bir malsın ya da kürtsün her şekilde vatan hainisin sonuçta değmezsin.
+1 yılYapan yapsın fark etmez benim KÜRT kimliğim değişmez
21 Yorumla
Soran+1 yıl:) .
+1 yılKürtler Türkiye'nin yahudisidir , Adolf Hitlerin Yahudilere yaptığı gibi bu ülkedeki Kürtleri kamplarda öldürmemiz lazım ülkeyi yediler bitirdiler.
62 Yorumla
Soran+1 yılÖldür bakalım kim mağlup çıkacak
- +1 yıl
İç svaş çıktığında bütün k*rtleri kamplarda yakıcaz
- Aile & Toplum konusunda 301 cevap paylaştı.
+1 yılTürkler böyle ırkçı yobaz gerici cahil insan topluluğu. Bütün islam ülkeleri böyle zaten. Düzgün olanlarda kaynayıp gidiyor bu gerici çoğunluğun arasında.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlayı öyle boşversnee ya
- +1 yıl
hem diyosun aşırı derecede etrafımda turk kurt ayrımı yapılıyor. yani ne de olsa hepimiz insan değil miyiz ayrım yapmak dıslamak iyi bir davranıs mı?
hemde diyosun alayı öyle boşversene bu kadar da tükürdüğünü yalayansın sen.
Gizli Üye(30-35)+1 yılkürtler dua etsin mhp başa geçmiyor yoksa ne bebe ne ebe dinleriz bu ülke için dedelerimiz o kadar kan akıttı 3 5 ite toprağımızımı verecez ne mutlu türküm diyene. niye çıkıpta lazlar bende kendi ülkemi kuracam ya da özerklik verin demiyo çünki o bu ülkeyi kendi ülkesi gibi görüyo ve öylede benimde dedem savasmıs burası benim diyor ve öylede. ama daağa çıkıpta askerimize ateş edenlerde k. bakmasın eziksin kopekler.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben ayrımcı biriyim. ayrım yapmak zorunluluktur. vatanını sevenler ve vatan hainleri diye ayırırım.! kürtlerin aşağılanmasının sebebi de kürtlerin kendi davranışlarıdır. Almanyada türkler neden sevilmez daha cahil oldukları için. türkiyede de kürtler sevilmez çünkü daha cahiller.
50 YorumlaBugün kürdistan kurulsa üç buçuk atarsınız hepiniz o yüzden sevmiyorum sizi sevmek zorunda da değilim
38 Yorumla
Soran+1 yılkimse sana sev veya sevme demiyor biz burada ayrımcılıgı ırkcılıgı konusuyoruz. türkiye oldugu surece kurtlerde olacaktır bu degistirilemez bir kanı
- +1 yıl
Ayrımcılık da yaparım ırkçılık da kimsenin karışmaya hakkı yok siz bu ülkede beleşe yaşayıp üstüne bide devlet bize bahmiy diyebiliyosaniz bizim de ayrımcılık yapma hakkımız vardır. Kürtlerin bu ülkeye zerre katkısı olmamıştır. Hepsi şehirlerde barzoluk peşinde. Kıçınızı yayıp özerklik istiyoruz demeyi iyi biliyosunuz rahat size batıyor başka bişey değil yüzyıllardır bu ülkenin ekmeğini yiyosunuz şimdi gelmiş özerklik diye bir yerlerinizi yırtıyosunuz. Hitler gibi sizi de toplama kampına almak lazımdı ama işte atalarımız çok yüz vermiş size.
Soran+1 yılHAHAHAAHAHAHAHAH ATANI YESİNLER SENİN :Dd biraz haber oku güzelim harcarlar seni
Soran+1 yılbu yorumu hemen sana devrediyorum :) tartışamaz diye birşey yok sen insansın bende insanım cahilce konuşmayı kes önce
Soran+1 yılbaşlatma barzocana kürt turk hepimiz insanız sonucta. şu an yanımda olsaydın öyle dayak yemiştin ki benden
- +1 yıl
artık kesinlikle eminim ki ırkçı faşistler hep düşük iq sü olanlardan çıkıyor. kürtler ne vermiş öyle mi? yahu türklüğü ortak şemsiye olarak ilk öneren abdullah cevdet bir kürt. türkçülüğün en büyük ideoloğu ziya gökalp kürt. dindar kesimin en önemli ideoloğu saidi kurdi bir kürt. en çok dinlenen sanatçı ahmet kaya bir kürt. en önemli sinemacın yılmaz güney bir kürt. ilk nobele aday gösterilen romancın yaşar kemal bir kürt. daha da sayalım mı?
+1 yılBiz Türk olmayana değil kanı bozuk olana düşmanız..
40 YorumlaSaçmalamaktan fazlası değil.4 insandan nefret ederim
-Irkçılardan
-Cinsiyetçilerden
-Homofobiklerden
-Tecavüzcü ve kendinden zayıfı ezenlerden30 YorumlaHalkların kardeşliği falan ya işte...
https://i.hizliresim.com/VyMbYr.jpg00 Yorumla
+1 yılotogardayim İstanbul'da butun yollar kapali 5 otibus yakilmis nasil ayrim. yapmayacajsn turkiyede insan. gibi yasayip. yedikleri ekmegin kabina siciyolar bide
30 YorumlaBu ayrımı yapan Türkiye içinde kendi devletlerini kurmaya çalışan kürtler. Öyle bir ayrımı Türkler yapıcak olsa bunca yıldır iç içe yaşamazdık
32 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya? Nolurdu kürdistan mi kurdurturdunuz
- +1 yıl
Ne saçma bir cevap verdin ya :) Diyorum ki kürtler kendilerini ayrı tutmaya başladı dün türk kürt kardeş derken iç içe yaşarken bugun bazı kendini bilmezler tutturdu biz özerklik istiyoruz türkiye içinde kürdistanı kurmak istiyoruz çoğu kürtü de galeyana getirdiler ve ayrım başladı. kimse kusura bakmasın düzeni bozan sürüden dışlanır
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılpekte umrumda degil :D kürdümde benı ayırsalar ne olur ayırmasalar ne olur :D önemli olan ayrımcıları ayırmak :D kürttede var bunlardan türkttede
12 Yorumla
Soran+1 yılIrkçılık yapıyorlar
- +1 yıl
umrumda değil
+1 yılPkk sempatizanlığı yapanlara tahammülüm yok. En iyi arkadaşım kürt
210 Yorumla
Sorankürt demek pkkyı desteklemek demek değildir öyle olsaydı eger kımse burada ışid için eylem yapmazdı insanların ölmemesi için caba göstermezdi. önyargılar hep var
- +1 yıl
Öyle bir şey yazmadım ki
Sorandemem o ki her kürt pkk sempatızanlıgı yapmıyor.
- +1 yıl
Oyle bir sey demedim ki. Yapanlara tahammülüm yok. En iyi arkadaşımda kürt dedim
Soranbende kürdüm ama benimde pkkya tahammulum yok. zaten en yakın arkadasınız da oyleymıs daha iyi bilirsiniz
- +1 yıl
Hayır neden alıngan yaklaştın onu anlamadım. Canımı emanet ederim arkadaşıma
Soranpkk sempatızanlıgı yazdınız ona takıldım
- +1 yıl
Evet pkk ya sempati duyan birine tahammülüm yok bunun neresi yanlış. Her kürt pkk sempatizanı demedim ki!
Soranbende ona acıklık getirdim zaten
Türk kürt ayrımı yapan yok, kürt - pkklı ayrımı yapan var
20 Yorumlasiz bugün ki gibi sokaklarda terör estirirseniz bu ırkçılık daha da artacak
15 Yorumla
Soran+1 yılTerörist olanı olmayanı var önce bu düşünceyi bir beynine sok
Soran+1 yılİşide destek mi çıksınlar?
- Aile & Toplum konusunda 474 cevap paylaştı.
+1 yılbizden toprak istiyorlarsa bayrağımı yakıyor askerlerimizi şehit ediyorlarsa ayrım yaparım arkadaş
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ülkenin başına Recep Tayyip Erdoğan olduğu sürece Kürtlerin ülkeyi bölmesi imkansızdır.
30 Yorumla
+1 yılAyrım yapmıyorum. Türkün de Kürtün de faşistine karşıyım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 471 cevap paylaştı. İnsanız ama onlar farklı. ben karşıyım kürtlere düşüncelerine
716 Yorumla
Soran+1 yılha biz insan değiliz
Soran+1 yılfarklıymıs pehhh
Soran+1 yılabi kimse sanaa sev veya sevme demiyor zaten soruyu nerenden anladın..
ayrımcılıgı konusuyoruz senin sevgini ölçmüyoruz
Soran+1 yılbenım herhangi bir önyargım yok ha oladabilirdi fakat sizin gibi insanları kucuk grmek yerine sevmeyi dsüncelerine saygı duymayı tercıh ediyorum
Soran+1 yılherkes herkese duymalı. sadece kurtler duyucak diye birşey mevcut değil. ayrımcılıgı konusuyoruz kimsenin kimseye ihanet ettiği falan da yok turkiye varsa kurtler de vardırbu kadar basit. once o onyargılarını atmayı dene sonra benimle polemiğe gir
Soran+1 yılbunu yazmak için çok mu düsündün şekerim?
- +1 yıl
Kizin olan bitenden haberi yok gelmis kürt düsmanligi yapiyor. Kürtler kadar ezilen var mı bu ülkede? Kürtler çanakkalede türklere yardim etmedimi? O toparaklar beraber kazanilmadimi? Ondan sonra basladi iste, kürtler odur budur eziliyor, ezilen bir halk zulme karsi sessizmi kalicak? Siz ezdikçe biz güçlenicez.
Soran+1 yıl* et daha ne oldugunu bilmiyor onyargılarıyla ve 2 gram beyniyle yasadıgı muddetce daha coook bogazını yorar
- +1 yıl
Bu ülkenin bölünmesi için elinizden gelenide yapıyorsunuz. Siz biz var oldukça güçlenemeyeceksiniz. Eğer yaşadığınız topraklara ihanet etmeye devam ederseniz sonuna kadar ezilmeye mahkumsunuz zaten. O toprakları beraber aldık evet. Ama ihaneti siz yaptınız ne ocaklar yaktiniz. Benim beynimin yarısı sende olsa böyle olmazsın zaten.
- +1 yıl
Ihanet TCnin yaptigina denir. Canakkale savasinda size yardim eden kimlerdi? Senin sevmedigin kürtlerdi. Devlet kuruldu ve bir kaç sene sonra kürtçe yasaklandi, Dersim bombalandi, Seyit Riza asildi. Nedenmi? Kürt olduklari için.
Peki biz ne yaptikta bunlari gördük. Türkiye Cumhuriyeti eger ayrimcilik yapmasaydi inan hiç bir kürt ayri bir ülke istemezdi. Avrupadaki türkler git gide ayrimciliga ugruyor ve hepsinin tek hedefi temelli türkiyeye dönmek. Neden peki , Cünki kendi vataninda saymiyolar kendini. Kürtler eger rahat olsaydi bölücülük felan etmezdi. Neyse sen nefret etmeye devam et, bizler insan sevgisini içimizde tasiriz.
Kürdün muslumanindan korkmiycan kapitalisti masonlarin usagi konumunda
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapmiyorum. Yapanlarida gercekten anlamiyorum. Tabiikide kotu bir davranis
00 Yorumla
+1 yılFoşik tece eskeri @!!!
40 YorumlaYaşasın Halkların kardeşliği !
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMüslümansan pkk yanlısı değilsen kardeşimsin.
50 Yorumla
+1 yılBenim gozumde insan insandir kardesm
02 Yorumla
Soran+1 yılBakış açısı farklı herkesin
- +1 yıl
Ewet ama sonucta herkez adem ile havvadan dogmadimi
Gizli Üye(30-35)+1 yılHepimiz insanızda onlar o. ç. sadece
44 Yorumla
Soran+1 yılYa sen? Sen nesin
Cevap sahibi+1 yılBurası Türkiye türküm kürdistan deyil * olcak hadi bb
Soran+1 yılKimse sana kürdistan demedi yavru
Cevap sahibi+1 yılTürkiyedekileri sevmiyorum onların ataları kan dökmedi bu vatanı kazanırken onlar yoktu şimdi sahiplenmek ne
Biri saptir digeri samandir:)
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılİyi davranış kürtleri her zaman dışlarım
63 Yorumla
Soranonlar da insan sende insansın. ırkcı olmak ayrım yapmak insanları hor görmek hosuna gidiyorsa devam
- +1 yıl
öyleyim güzel oluyor
Soranbu zihniyetle sen daha cok ilerlersin
+1 yılAsdfhjj
00 Yorumla
+1 yılCabuk siktirgit burdan
11 Yorumla
Soran+1 yılSen geldin sen siktirgit sorunun neresi sana battı güzelim
Tamamen cehalet.
00 Yorumlapkk yüzünden bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılevet fakat her kurtte bir değil.
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam