Evlenecek kız bulma?

Merhabalar çevremde 1 arkadaşım kalmadı çalıştığım iş yerinde bana yakın hiç kimse yok yaş 26 ya geldi ailem çevrende var mı evleneceğin kız vs diyorlar yok diyorum yaşadığım şehirde 1 tane arkadaşım dostum kalmadı hepsi yurtdışına gittiler açıkçası evde kalmakta istemiyorum evlilik için bende arıyorum ne yapmam lazım bilmiyorum 14 yaşında başladım staj vs yapmaya okul bitti askere gittim geldim çalıştığım iş yerindeki patron sağolsun bir otele yerleştirdi büyük bir otel orada aşçıbaşı yardımcısı olarak görev yapıyorum ailem görücü usulü vs bahsetmeye başladı bir kaç yere gidip bakalım dedim ordakilerde kızların gözleri fıldır fıldir annemin köyünden baktım birisine sonra diğer gene aynı ilçede köye gidip baktım insanları aşalamak vb şeyler için art niyet olarak söylemiyorum 2 kızda yakın arkadaşlar zaten ya bir insan geliyor hadi anne babası yanında yapiyon gelmişiz görücü usulü olarak ikiside aynısı oldu südyenle geldiler südyen ile gelip kahve uzatıyor başka hiç bir şey yok üstünde içerisi oda sıcağı da iyi soğuk sıcak değil normal südyenli gitmişler zaten her şey gözüküyor tam çıkarsın dicem hoş olmucak büyükşehir de yaşıyorum ikiside hemen hemen aynısı diyorlar beni burdan al büyükşehire götür burada bu vb şeyler yapan büyükşehir de neler yapmaz diye düşünüyorum iki tarafında ailesi diyor benim kızlarım senin gibi namazında niyazında vs tamam namaz kılıyorum ama kendim için kılıyorum şunun bunun için kılmıyorum öyleymiş diyip geçtim gözden ve sağ ayaktan dolayı ehliyet alamadım doktor raporum var bana bir zararı yok denecek kadar az 1 ev aldım maaş desen 80 usta öğreticilik vs var onunla beraber 100 ü buluyor bekarım şu an fazlasıyla yetiyor ne yapcam bilmiyorum yurtdışına gideyim dedim annem babam iyice yaşlandılar bırakıp gitmek istemiyorum bu akli dengesi yaşlanınca gidip geliyor mu ne diyorlar annemde aşırı derecede var babamda da biraz var
Evlenecek kız bulma?