Orjinalini yazayim:
İzmir'de insanlar neden kötü giyiniyor iğrenç böyle varoş gibi bide sokaklari kokuyor ve kirli
Ve bu saatte gidilecek pek bi yer yok sıkıcı bir yermis
Modern tarz biyer sanmistim bide disarda gidip oturacagim biyer yok illa alsancaga mi gitmeli simdi
7-8 Ay oldu İzmir'e taşındım metropol kocaman bir köy çok bakımsız biyer b. ok görürüyor izmiri 1985 de kalmışlar gibi. Lakin denize girilebilir yerlerde bazı köyler bazı bölgeler güzel ama oralarda da alt yapı bozuk. İzmir büyük şehir olamaz İzmir büyük bir köy olur
İzmir hem modern hem dağınık tatlı bir arkadaş gibi 🙂 Bazı semtleri çok keyifli ve temizken bazı yerler gerçekten bakımsız olabiliyor 😕 Sadece Alsancak yok tabii.
Karşıyaka sahil, Bostanlı, Göztepe, Karataş, Kordon tarafı oturup nefes alabileceğin yerler 💫 Kafe arıyorsan Bostanlı ve Alsancak civarı daha hareketli oluyor. Biraz keşfe çıktıkça şehrin güzel yanlarını daha çok fark edersin 🌿💛
Cevap
12Cevap
Bu yıl gittim sokaklar felaket pislik içinde çöpler desen anlaşmazlık vardı, her yer çöptü
Ya evet
Bir bakulu olarak begenmedim
Evet çok kötü
😐😒
İlçe semt ne ama mesela İzmir karşıyaka çok övülür çeşme falan mevsimi değil ama mesela örnek buralar
şu an Karşıyaka merkezde kaliyorum buna göre yazdım bunları çok varoş sıkıcı ve kokuyo :((
İzmir de kızlar lüks arabayla düşüyormuş öyle diyorlar ama doğru mu bilmiyorum
Hangi kızlar varoş giyinenler mi kusacak gibi oluyorum her kız görünce çok kötü giyiniyorlar kendilerine bakmiyorlar kokuyolar midem bulandi kokusundan
Bilmiyorum hiç gitmedim
İnsanlarına çok sallıyorlar ama gerçekten samimi insanlar var on yargılı davranmamak gerek
Yok demedim uzun suredir burada yaşamıyorum gezmek amaçlı burdayim
Egolu demedim ki
Anladım ama neden böyle giyiniyorlar tarz değiller anladım ama bildiğin ev temizliği yaptığım kombinde geziyor saci basi giyim eww
Zevksiz diyilar bizde buna:)
gezdireyim ben iyi yerlere gitmemişsin sen nerdesin ki şu an
Nereyi oneriyorsun
Karsiyakadayim beğenmedim
Konakta saat önünde cadde vs gezdim bide kızlar hanina gittim
Alsamcaga subatta geldiğimde gidicem
Alsancak pek sevmem ben varoş ortam. Çeşme Urla Balçova İnciraltı civarı iyidir. Gidecek çok yerin var aslında bilindik yerlere gitmişsin şu an
Para almam merak etme kmsmks
Ama güzel diyolar alsancak modernmis
O da mı değil djhdhs
Cesme alacatida oldum daha once
Yok ya eskidendi o çok göç aldı. Şimdi trans doldu orası. Urlaya bir bak bence. Geceleri oturmak için Myvia var yaşar üniversitesinin orası elit olur çoğunlukla bizim yaşıtlar var. Götürebilrim istersen düşün bi
Ah annem de öyle diyor Trans hepsi oralar buna da turkler gelmeli modern diyor demişti bana hshsh
O üni neresi bilmiyom
Yok kendim giderim ya tek geziyom ben
Aynen Alsancak sıkıntı ama yinede bi gez bence oralarıda. Myvia Bornova civarında elit bir yer orasıda. Narlıdereye Güzelbahçe var oralarda güzel. Gel işte gezelim ya reddetme
Ben buralara bakayım haritadan nasıl gidecegime filan
anlatırdım
Dikkat et yağmur yağsa sel olur
Selli yerden gelen ben shhshd
Selli yer neresi 😅
Yani bize de yaginca malum o beyfendi ülkeye s. ctigindan oralar da sel oluyor hahshhs
Meşhur olan yerler belli Ankara ve İzmir he bide İstanbul inşallah aynısı olmaz ama metrobüsler tırtlamaya başladı 😅
Yok bakuluyum
Ruzgar sehri
Ankara güzel beğendim
Bide antalyayi begendim konyaalti tarafini
Benden çok gezdiğine eminim 😅 Türkiye'yi bile
İlham aliyevi mi kastettin
Olabilir
O kim ki
Ya ne moderni güzel değil
Evet ayrıca sıkıcı yermis ve varoş giyiniyorlar insanları da tarzlari da çok kötü niye boyle ki
Hiç güzel değil yaşayan bilir ( ben )
Hayal kırıklığı
İzmir bizimle değilsin big no
Alsancak iyi diyorlar ama hep Trans doluymus denildi kicakgune tekrar geldiğimde oraya gideyim bakalım belki iyidir
Ankara daha guzeldi
Modern felan degil gecti o isler
Nebileyim güzel ve eğlenceli insanları da öyle sanırım ama kızlar da erkekler de kötü giyiniyor varoş giyiniyor
Sokaklar cop dolu kokuyor ve insanları soğuk
Disardakiler sanki ben bulasik ev temizliği yaparken giyindigim tarzda geliyorlar insan kendinden utanir be
Bide sikici yermis bu saatte evdeyim yani
şu an karsiyaka
Feminen de degil iğrenç yakışmıyor ama kendini tarz zannediyor midem bulandi bu kadar mı insan kötü veya bakımsız olur
Turkleri diyorum yani kilo keko onları değil normal yerli turk
Diğerleri çok şey neyse..
boş ver
Sana da iyi geceler )
Antalya güzeldi
Biri de bana mugla kızın bebzetiyorum seni demişti acaba farklı bi anlamı var mı?
bende yeni taşındım istersen beraber keşfedebiliriz :d
İstanbul'u dene birde
Hiç gitmedim biliyo musun keşke gitsem
nasıl bir yer
Gittiğin yere göre değişir. İstanbul da modernliği de, varoşluğu da, köy havasını da her şeyi bulabilirsin
Modern ve güzel veya otantik sirin yerler istiyorumm
Anjarayi çok beğendim mesela
Dediklerinin hepsini bulabilirsin. Normalde nerede yaşıyorsun gezmeye mi gidiyorsun böyle
Nerde işte oneri alayim
Arnavutköy, üsküdar Kuzguncuk, Fatih Balat fener, Beyoğlu Galata, kadıköy moda vs
Daha çok köh havası ormanlık, doğal ortamlar arıyorsan beykoz, şile, çatalca tarafları
Ben burçlara bakayım o zaman peki çok mu pahali
Veya yaşam olarak belki oraya geçelim üni bitince diyorum ama tek kız için tehlikeli diyorlar
Yani ben Avrupa yakasındayım buralarda sıkıntılı yerlerdeyim. İstanbul'da beykoz gibi yerler daha sessiz sakin iyidir ama. Ucuz yer arıyorsan sıkıntılı yerlere kalıyorsun zaten. İşin tutarsa gel tabii yoksa İstanbul kalabalık bir şehir zor bir şehir
Bilmiyorum mesela ankaradan biraz daha sakin ve az nufus yerde yaşadım büyüdüm şöyle düşün benim dogdugum yer ankaranin %75 %80i gibi kalabalik büyük gokdelen ne diyolarsa ona işte ve avm filan bile o şekil Ankara yüzden 100se benim sehrim kiyasta %75 bazı yerleri %80gibi buna göre İstanbul nasıl acaba hdhsh
İstanbul içinde o saydığınım birkaç katını düşün :D ya İstanbul büyük bir şehir her yere ulaşimda sağlarsın ama senin beklentin ne ki neye göre tercih yaparsın büyük olması, kalabalık olması, trafik sorunu vs bunlar dezavantajları. Ama gezecek yer çok sıkılmazsın burada
Bennn ne seviyorum anlatayım
Çevre yabancı insanlar aktiviteler kendimi geliştirmek hep yuksekler ve bana isime yarayacak hersey insan çevre ilişkiler is arkadaş yurtdisi atilganlik ama negatif bi rekabet değil aylık siniri da değil
Baku biraz böyle bir yer ve bakunun daha üstüne arıyorum diyelim ahahhaha
Tamam aradığın yer burası. Her türlü insanı bulursun burada. Meslek ne peki senin
Daha yok okulum çok uzadı ühüühüü
Ama kötü diyolar kizim diye filan ama iş açısından da gitmemi istiyo ailem
Bide çok pahaliymiş
İş açısından herkes geliyor zaten o yüzden bu kalabalık. Burada her tür insan var mülteciler vsvs. Yaşam da tabii nispeten daha pahalı olur büyükşehir çünkü. Türkiye'nin en büyük şehri.
Biliyorum da deneyimim yok istbda
Gelmeden deneyim elde edemezsin zaten
Biliyom canm
İyyy neresi modern ya çöp dağı
Valla oyleymis:(
İlçesine göre değişir.
Neresi böyle wow biyer gezilmeli disarda oturmali güzel yerler nerde var
Ben izmirdeyim yerine bağlı
Sorum bu degildi
Gezmek görmek biraz alisveris biraz güzel yerler en çok kafede oturmayi severim gezmeyi severim ve insanlarla sohbet etmeyi
Karsiyakadayim konaga gittim ama çok gezmedim kizlarhani ve o carsiyi gezdim
Balcova alsancak gitmedim balcova neresi bilmiyorum alsancagi biliyom
Bu dediklerim de özellikle karsiyakaya göre yazdım
Sıkıcı ve insanları da aşırı kötü giyiniyor kokuyorlar sokaklar da öyle ve cop dolu insanları da soğuk vs vs
Bence sana normal geliyor hshsh
Bolu
Bolu güzel
Ben bolulu değilim boludan gelmedim orada yaşıyorum dedim
Bakü
Hee çok modern jskdk
Kötü ve sikiciymis
Yoķ:(
Dogdugum ülkeyi soruyorsan azerbaycanlıyım
Siz küçük gozlusunuz
Bizde de turklere öyle denir yuvarlak potlek ya da yuvarlak küçük
Gerek yok
Ama evet guzeldir hshshhshs koken karışık çünkü ek olarak tatar iran azerisi vs hersey var ama turkum milliyet olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?