Belediyenin adımları dahil örnek..
İzmir neden daha ayrı Türkiye genelinden çok daha önde, modern özgür saygılı bir şehir toplumu sizce?
İzmir konusuna bakış açınız nedir..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

bu olmasi gerekendir. Noktayi buralara degil modernlesemeyen sehirlere cekinuz lutfen. bakiniz urfa mardin diyarbakur vs... hicbir sehri kucumsemiyorum. Bunlar normal seyler kime ne? Sonuca degil nedene odaklanin cozum arayin. Bu reklam neden yapilmis? Memleketimizdeki igrenc tecavuz olaylarina verilen dogal tepkiler bunlar.. sadece İzmir degil dogma buyume istanbulluyum bende boyle dusunuyorum. once boyle dusunemeyen zihniyeti temizlemeli
Iste bu ya! Bayılıyorum abi bu şehire.. Keşke BÜTÜN ŞEHİRLERDE AYNI ZİHNİYET OLSA
bunun cevabı türkiyede en çok okuyan şehre bakman yeterli bu dinciler falan dolanır şimdi yarıçıplak içki içmek benim tanıdığım çoğu kişiler kendileri anadoluda hepsi içiyor garip izmiri kötüleyelim de ne olursa olsun kafasındalar. İlk kendi şehirlerine baksınlar. şunu da gördüm ege ve trakya bölgesi kadar anlayışlı insanlar diğer yerlerde ve memleketim de görmedim
İzmir çok seksi şehir o yüzden kanka diğer illerdeki insanlar hep ön yargılı
Cevap
15Cevap
İzmir şişirilmiş şöhretler gibi Türkiye'de "modern" kelimesi altında.
Ülkede zaten yaftalamak çok kolay olduğu için herkes bir ucundan tutuyor.
Yok açık gezmek yok gece dışarı çıkmak yok bimem ne yapmak modernleşmeyse evet İzmir modern şehir. Ama diğer şehirlerde de aynısını rahatlıkla görünce iş biraz reklam ve politika kokuyor sanki.
Ama modernlik algısı bunlarla sınırlaysa ülkede, diyecek çok da fazla bir şey yok açıkçası...
Güzel memleketim...
Yaşayan şehir, yaşanacak şehir! 👍
Modernlik size göre içki içmek ya da yarı çıplak gezmek ise evet en ala modern şehir izmirdir.
O değil de reklamlar ayrı bir saçma. Kadınları koyup reklam yapma :D
@cicimxs ve soran
Her şey istediğini yapamaz. Yasa var bu ülkede. Sokakta içki içmek kabahat'e göre suçtur. Ama bunu izmirde yaptıkları için ceza kesemezler. Kayseride içilse ceza kesilir.
Ayrıca o reklam siyasi amaçlıdır. Siyasi amaç uğruna kadınlığı kullanan reklama nasıl iyi gözle bakıyorsunuz?
@cicimxs Öyle mi? Ben kordona gittiğimde kaç kişi gelip sözlü tacizde bulundu.
@cicimxs Evet kesin öyledir :D
"Saygı" denilen kültür bizde yerleşik olduğu için. Toplumsal tepki her zaman var olduğu için. Bir erkek bir kadını rahatsız ediyorsa İstanbul ya da başka bir yerdeki gibi kimse izlemez, hemen müdahale eder.
Birkaç reklam panosuyla modern özgür saygılı bir şehir mi oldu yani?
Modern evet evet modern. Bayağı bir modern. Kesinlikle modern. Bizim oralarda modern İzmir diyorlar izmire.
Sen hiç avrupada buna benzer bir afiş gördün mü? Modernliğin mekkesi avrupa ya? araştır bir örnek versene bana.
Anadolu çomarları tam olarak dolduramadılar daha orayı o yüzden.
En batıda yer almasıyla ilgilidir, her ülkenin batısı doğusuna göre gelişmiştir Türkiye İran'a göre gelişmiştir, Avrupa ülkeleri Türkiye'ye göre daha gelişmiştir İzmir'de doğuya göre, normal olarak daha medenidir neticesinde
20 yıldır izmirde yaşıyorum, annem izmirli. anladığım tek şey, aileden aileye aktarım.. yetiştirilme. laik yetiştiriliyor çocuklar. zgünümüz izmirlileri, geçmişte izmire yerleştirilen halkın eseri...
Modernlik bu değil. Bu panolar kötü yerlere çekiyor. Yani bu benim fikrim.
İzmirliyim. Genelde herkes atatürkçü ve kimse kimseye yan gözle bakmıyor. fazla özgürlükçüyüz diyelim
Bu sorunun cevabı için Türkiye'de en çok kitap satan şehirler grafiğine bak.
Aga kordonda bira içen kızın masasında limonata içen kapalı arkadaşı olur sıkıntı etmezler herkez kendine bizim burda
İzmir'de birlik var çünkü kimse kimseyi dışlamıyo herkes birbiriyle akraba gibi
Normal olanı da bu değil mi? İzmir belediye başkanın partisiyle ilgili bir şey bu
Gecenin bir yarısı sokakta gezip de tecavüze uğradıktan sonra suçu yine devlete atmadıkları sürece ne haltları varsa yesinler BANA NE?
Mayasında atatürk olduğu için
Cunku İzmir turkiyenin las vegasi
İzmir sıcak şehir o yüzden.
İnsanları rahat burda bende İzmirde yaşıyorum
Laiklik ve muhafazakarların azınlıkta olması.
Çünkü düşüncelerimiz gelişiyor
İzmir mükemmel bir sehir gelişmişlik açısından
düşünce yapısı farklı olduğu için
İzmire yerleşmek istiyorum şu an
Rize daha modern olum 😂
Trakya yi da unutma
Antalya ve eskisehirde oyle
Ay çok güzelmiş yaa
Izmiri sevmem.😹
Bunlari gormedim hic
Bizim trakyada oyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?