AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
114Cevap
hiç değilse rus kızları türk kızları namusl ayagına yatmıyor kardeşşşşşş
"her sevgilim bir kere versin, karım bakire" olsun diyen erkekleri olmadığındandır.
gösterip vermeyen tipler çok turk kızları arasında. akıllı durana kımse bısey yapmıyor bacım
Peki erkeğin namusuna ne oldu?
erkeğin namusu anası bacısı karısıdır kardeşim sen hala olayı anlamadın tabiri caizse dişi köpek kuyruk sallamadıkca erkek köpek peşine takılmaz
Erkeğin namusu anası bacısı mıdır? :D. Kim diyor bunu, sen ve senin gibi Kamil'ler mi? Kuran'da bile zina eden erkeklerden "f*hişe erkekler" diye bahsedilir. Kendini avutuyorsun. Erkeğin de bedeni kirlenir, hem de çok ağır.
delikanlı adam uçkuruna hakim olandır. namusu sen çok yanlış anlamışsın
ben size namus nedir diye sordum mu ? herkesin bu konudaki yorumu kendine
kimse de sana türk kızı namuslu mu diye sormadı. zaten kendi namuslu olan adam namuslu kızı bulur.
abi turk kızı en iyisidir diyenler harbi geri zekalı yaa neyin tartışmasını yapyoruz ki elinizde turk kızı var onlara talim anlıyorum sizi :)
senin gibi biriyle zaten evlenmez türk kızı birader. senin durum kedi ciğer ilişkisine dönmüş. sen git o yabancı şaşkın kıza. bizler zaten türk kızı istiyoruz. dediğim gibi, bir erkek zaten kendi namusluysa ona namuslu kız nasip olur.
bende cok meraklıydım sünepe turk kızlarına :D bin kişinin elinden geçerler sonra da evlenmeye gelince namuslu kesilirler bırakın bunları ya
e birader sen de bin kişinin elinden geçmişin. sen işin o kısmını merak etme. o bin kişinin elinden geçip de kendini bakire diye satanlar zaten gidip kendileri de bin kişinin elinden geçmiş olanlarla evleniyorlar. namuslu kız namuslu erkekten şaşmaz.
erkegın bu konuda her zaman avantajlı oldugunun farkında degılsın korkma erkeklerde kızlık zarı falan yok :D
erkeğin zarı yok, namusu var.
Aynen dostum bizim kızlar kadar verip de vermemis gibi yapan bir baska millet yok. Sorsan hepsi oral anal yapmıs ama sözde meryem ana
kanka patlak olmasalar bile dediğin gibi oral veya anal yapıyorlar mutlaka :)
katılıyorum ... komsunun tavuğu komsuya kaz gelirmiş işte
o konuşanların % 70 i yalan söylüyor.% 70 in % 70 ininde siftahı yok güven bana
Ulan hayvan herif bu konunun siftah ile ne alakası var dön lan mağarana
@TheFermans Hayvan sensin nikahsız mahsül kulübene çekil
yalannn hepsi :D sadece yabancı uyrukları daha kolay elde ettıımız içindir müslüman degıl nede olsa bakırelık okadarda önemlı degıl :D
Örf adet ve gelenekler yüzünden olabilir.Bizden kız almak zordur ki zor alınan şeyde değerlidir bunu da unutmayalım.Bu erkekler doyumsuz ondan da olabilir.Şimdi onlar düşünsün...
türk kızı iyidir.. balık etli olsun 1.65 boyu olsun kafi..
Türk kızlarınında güzeli var çirkini var erkeğinde yakışıklısı var tipsizi var olayın özü burda değil siz kendinizi çok zeki zannediyor çok uyanık geçiniyorsunuz benim bizim kızların çoğunda gördüğüm en berbat özellik bu
Türk kızı/erkeği konusundaki görsellik kısmına tamamen katılıyorum. Ama Türk erkeği hiç objektif olamıyor. Türk erkeği değil mi her "verenle" (bu da sizlerin uydurduğu bir kelime) yatmaya çalışıp da evleceği zaman bakire kız arayanlar? Siz kendi bedeninizi korumazken, sizin gibi olan kızlara k*şar dersiniz. Sonra kızlar sizinle beraber olmaz bu sefer de kezban dersiniz... Ben her iki cinste de inanılmaz mantık hataları görüyorum.
Bak bu bakirelik olayı kadına verilen bir hediyedir cinsel açıdan sizin için dezavantajlı olabilir ama şimdi şöyle bir durum var kadın narinliği saflığı erkek gücü kuvveti temsil eder doğal olarak kadının saflığını belirten en güzel şey o zardır yani erkekler yine size değer verip sizi baştacı yapıyor burda kaçırdığınız ufak ayrıntı o en azından bana göre böyle şimdi sana bir soru sorayım senin kocan bir bok bilmiyor ve yatakta ilk gününüz çok kötü geçiyor sen o yatakta neler hissederdin ?
Kuran'da zina eden erkeklerden "f*hişe erkekler" diye bahsedildiğini biliyor muydun? Siz ne ara kendinize bu hakkı verdiniz? Bir kızın bekareti ne kadar önemliyse bir erkeğin bakirliği de o kadar önemlidir.
İki birbirini seven insan, iki tertemiz insan kavuşunca korma ne ilk gün ne de son günleri kötü olur.
ben kendime istediğim hakkı veririm.Ben 7 yaşımda türkiyeye geldim babam rus.Yani saf rus um.Ve ateist olduğum için kuran beni ilgilendirmez
Soruyu sana sormadım ki jamsession, yine niye atladın sen? :D.
herkese müslüman muamelesi yapma yani
Onun müslüman olduğuna eminim, sana müslüman muamelesi yapmamıştım. Annen de mi Rus yoksa Türk mü o?
jamsession Kamil'i :D. Kamil'sin kaçarın yok.
cunku turk kızlarına ılgı gosterınce havaya gırıyor ve aldatıyor bır cogu bırde benden hoslandı bırısı selam vermemı beklıyor selam versem yıne havalara gırıyo pesınden kosturmak ıster gıbı yanı turk kızları hep kacmak ıstıyor
güzelliniz bir yana karakterinizden daha çok şikayetciyiz
Bence guzellige bakmiyor bu isler herkez alis veris derdinde
Savununca totonuzun kalktığı gerceginden yola çıkarsak savunmamayi tercih ederim
allahım :D
senin de dediğin gibi türk kızları bekarete önem veriyor yabancılar da ise hiç de öyle değil o yüzden işin kolayına kaçıyorlar evlenecekleri zaman ise namuslu kız istiyorlar
bizler sizleri beğeniyoruz fakat erkeklerdeki uçkur sevdası en kolay hangisi verirse ona bakıyor türk kızları uğraştırıyor o yüzden olsa gerek sizlerde bizim başımızın tacısınız
İki tarafında inanılmaz hataları var. Birbirimize yüklendiğimiz sürece bir bok olacağını sanmıyorum anasını satayım. Kızlar erkeklerden erkekler de kızlardan nefret ediyor.
aynı konuyu bende açtım kendileri bir hiçken kendilerinden üstün olanları eleştiriyorlar.
beni beğenmeyen biriyle karşılaşmadım üzgünüm.
kendinizi çok büyüttüğünüz için kızlar. sadece şekle tipe paraya önem verdiğiniz için
ben 187 yim..hiç rusya ya gittin mi.sana sadece bu soruyu soryorum.her insanın sırf kız görmek için kuzey ülkelerine gitmesini öneririm.hiçbir erkek kuzeye gitmeden ölmesin.bunu tüm samimiyetimle söylüyorum arkadaşlar..!
ya burdakılerın kaçı rus karı görmüş :D anca tv de ben gördüm ama resmımde var :D atarımda :D: D::D:D rus karılar pis oluyor abi
savulun gari savunmaya geldim
ne savunalım, siz kendinizi savunun ya da hatta savunacak birşey yok ki durumuna getirin
kim demiş
https://www.youtube.com/watch?v=mJn1oAoAj-wsizin neyinizi savunak la _ ? ruslar çok kullanışlı tak fişi bitir işi ama siz bi sürü dertsinizz
hepsi aynı ki türk kızlarından da çok güzelleri var ama özentiliğe giriyo onların ki işte
Türk erkekleri yada Türk kadınları diye bir mukayese yanlış. Ulaşılamayan ciğer hesabı.
abla az önceki soruda o kadar savundum sizi bir teşekkür etmediniz. Eksilerdeyim şuan öyle olsun :(
Sevmezlerse sevmesinler çokta tın bizde onları sevmiyorz yabancı erkeklerden hoşlanıyrz onlara mı kaldık sanki
Ben hiç bir zaman böyle bir şeyi savunmadım savunmamda.TÜRK kızları gerçekten güzel.Ama bazı yaptıklarına mantık olarak bir sebep bulamyorum.
Ben bu konuda evrensel düşünüyorum ırk ayrımı yok kadın degerlidir.
farklı bi bakış açısı
Türk kızları çok sinsi geliyor bana, bilmiyorum gerçekten öyle geliyor sanki hepsi erkek kuzenleriyle yasak ilişki yaşıyolarmış gibi..
Asıl siz kız kuzeniniz olsa bile sevgilinizi aldatmaktan çekinmiyorsunuz be.
kuzeniyle sevgili olan birine iyi gözle bakamam ben...ne demek istediğini pek anlamadım ama biliyorum erkeklerin çoğu böyle kötü..
ergenlikte olur böyle kuruntular , geçer evladım
Varmı bizim Türk kadınları gibi yemeğin salçalısı kadının kalçalısı ruslardakim oluyomuş koty dötünee...:)
yabanci kadinlar daha rahatlar ne istediklerini biliyorlar ikincisi spor yapiyorlar mantik borek yiyip ustune baklava yemiyorlar...daha saymakla bitmeyecek bir liste cikar ama bilen bilir...
söylicegim sadece rus kızlarıyla alakalı degil her yıl dünya trip atma sampiyonası olsa türk kızları acık ara önde olur bundan dolayı sadece rus degil baska milletin kızlarıylada kıyaslanırsınız
Birbirlerinden nefret eden, birbirlerine bu kadar muhâlif bi' ırk daha görmedim arkadaş !
yeni gördüm tartışmayı,eğer müsaitseniz tanışsak,ne olur abazalık faln anlamyın,sadece tanışmak istiorum,profilime de yazdım,o km yim.
türk erkekleri esmer olduğu için, beyaz ve sarişin kadin seviyor.
birde yabanci kadinlar daha rahat cinsel ilişkiye giriyor diye olabilir
Bu yazıya çok güldüm Türk kızı ile rus kızlarını bir tutmak çok komik.Türk kızları kezbanın tekidir ne çıkma teklifini kabul eder ne cinsellik teklifini.bekarete de önem verir demişsin aptal olduğunu açıklamışsın zaten :D
hmm kezban demek
Türk kadınının savunulmaya ihtiyacı yok rahat olun.
Slav kadını rules aga. Ben bunca zaman eşeğe binmişim dedirtir.
Ahırda mıydın?
@2 sıçmış
tüm dünyayı ortaokul sanıp kavgada dötünün kollanmasını isteyen kezban.öpücükler:/
şuna bakmanı tavsiye ederim :D bi rus erkeğinin türk kadınları hakkındaki görüşü :D
kizlarsoruyor.com/Ask-Sorulari/261485-turk-kizlari-neden-boyle.html
ne düsündüklerini neden bu kadar önemsiyorsun :-))) salla gitsin
kaprislisiniz şöyle bi çevrene bak bakım hangi erkek hakettigi gibi bi kızla çıkıyor hep erkkeler kızlardan daha üstün...neden kızlar hayatlarının prenslerini arıyolar pehhh:)
öyle bile olsa kısa boylu selilütlü kıllı tüylü şişman kadınları hak etmiyor
hayır aynen onları hak ediyor ama daha iyisini alıyor.
kendinizi bu kırıterlerin dışında görmenizin şuanda tek sebebi genç olmanız..ilerde busunuz
siz öyle birini hak ediyorsunuz ama malesef benim genimde yok bu.
sana son sözüm kızm bak git:)
link soru sorun
ya yuh
sen Trük erkeklerin hiçmi kötü yönünü söylemedin?söylerken babanın Türk olduğunumu unuttun yoksa
bosverelim türk erkeklerini :-)))) erkek kitligimi var
yerli malı yurdun malı ne varsa turk kadınında var
maç başlayacak kolay gelsin hadi yiyin birbirinizi.
türk erkekleri işte elindekinin değerini bilmiyorlar. türk kızları gibisi var mı ya.
bende rusum ama bence türk kızlarıda güzel lütfen her rus kıza böyle damgalar yapmayın
hahaha D:D:D kendini avutan bir türk kızı yok bu kadar düşmeyelim
şizofren misin?
kendi kendinizi kandırmayın... bi aynaya bakın birde slav kızlarına...
ondan sonra neden onları daha çok arzuladığımızı anlarsınız zaten
yaaa bırakın işlerii :)) kim kandırdı sizi böyle... dünyanın her yerinde türk erkeklerinin peşinde kızlar... brat pitt'i size itelerken, elindeki türk erkeklerini kapıyolar, siz daha çooOoOOoooOok sorular sorarsının onların bizden ne farkı var diye :)) haha
((ha bu arada ben kimseyi genellemiyorum, ne yabancı ne türk, ne erkek ne bayan güzeldir çirkindir demiyorum, lafım sadece kıskançlık yüzünden yabancı kızları karalamaya çalışan ezik'lere... ))
hayır genetik olarak onlardan geri kalır bir şeyim yok bu durumda kıskanıcak halimde yok ama türkiyede yaşıyorum türküm ben türk erkeklerinin peşinden gelen kadınlar istisnalar dışında sırf para kapmak için başka bir amaç yok eğer brad pitt itekleniyor olsaydı dünyanın en yakışıklı adamı diye kabul görmezdi bu da iki iki daha dört madem çok iyisiniz sizi niye bir yerlerde göremiyoruz sormak lazım.
vampirelady işte bak senin gibilerini yabancı kızlardan ayıran özelliklerden biride bu, salaklık :))
Kenan İmirzalıoğlu'nun Best Model of The World'ta dünya birincisi olduğunu biliyor ama senin gibi kenarın dilberleri adından başka zerre kadar bilgisi olmadığı brad pitt diye g.t atıyorr :))
NEDEN SEN VE SENİN GİBİ KENDİNİ BEĞENMİŞ ÇİRKİN KISA BOYLU BİR İNSANI SAVUNAYIM Kİ?
Yapacak bir şey yok o zaman
o da nerden çıktı..sen iste başımın tacı yapayım seni
Defolsun gitsinler biz de onları istemiyoruz.
Haklısın karıcığım.. :)
:)))
aman beğenmesinler cokda tınn :D
bu dil bizdeyken bizi beğenmezler:)
Sen hiç Rus kızı gördün mü gardaşş ?
Zıbam zıbam zıbam :D
Kendi kendime kendimi savunurum..
Başlığı açan arkadaşın hatası soruyu sorduğu zümrede saklı.. Zaten aklınca Türk kızını aşağılamaya çalışan bunlar, bir de bizi bunlar mı savunacak?.. Üstte birinin yorumuna yazdığın yoruma ben de katılıyorum. Evet bu ülkede cidden o şikayet ettikleri kızlardan var ama bu Kamil'lerin idrak edemediği bir şey var ki o da kendilerinin de matah bir halt olmadığı. Türk kızına k*şar diyorlar sanki kendileri namus timsali. Türk kızına çirkin deyip Slav kız diyorlar sanki kendileri İskandinav erkeği...
Böyle "siz kötüsünüz diğerleri tatlı" diyerek sadece kendilerinden soğutuyorlar hatta nefret ettiriyorlar. Yabancıyı beğenen zaten gider yabancıyla evlenir, kimse de karışamaz. Benim kuzenim de İsveçli bir erkekle evlendi ama asla orda burda Türk erkeği kötü muhabbeti yapmaz. Yapsa zaten kompleksinden yapmış olurdu. Yani bu Türk kızına sataşan salaklar farkında değiller ki (büyük çoğunlukla) Türk kızıyla evlenecekler, boşuna kendilerinden nefret ettirip hayatı kendilerine çekilmez kılıyorlar.
Iste bazilarin düsünceleri ortada galibada degismeyecek.. Ona bakarsak bende cok dedim türkle evlenmem illa ispanyol olcak falan diye ama sacmaligin otesi yani kimi seversem.onunla evlenirim irkla milletle alakasi yokki.. Sonucta hepimiz birer insaniz
Kedi uzanamadığı ciğere mundar der.
Evet ahırdaymışım.
yahu bu kız neyin kafasını yaşıyor böyle :D:D:D:D
ben güzelden anlarım.sen bana boyunu kilonu saç uzunluğunu ve rengini söylediğin zaman yüz hatlarını tahmin etmem normaldir:)nede olsa yaşım 33(eeee değirmende ağartmadık saçı başı ÖMRÜMÜ YEDİNİZ BEEEE ama kızların olmadığı erkek erkeğe bir topluluk YANSIN İNŞALLAH) :):)
inşallaaaaaah :)
haklı olmak güzeldir... hak vermenin keyfi ise bambaşka :)
Ulaşılmazlar hep daha çok ilgi çekmiştir