Savunalım kardeş. Savunalım bakalım. Ne varmış savunacak...
Güzelliğiniz desen, evet 100 tanese 3-5 tane "aaa bak bu güzel kız" dediğim çıkıyor. Bazı ruslara bakıyorum ne güzel geliyor ama dikkat edince pek de güzel değil. Ama kendilerine öyle bir bakıyorlar, bakımlılar ki. Şişko diye bakmayacağın kızlarına bile dönüp dönüp bakıyorsun.
Buna rağmen hepinizde bir aşağılık kompleksi, (kendini yüksekte zannetme tutkusu), kendini nimetten saymalar, prenses sanmalar. En çirkininiz bile kendini çok güzel zannediyor. Bir taraflarınız havada. Bir adres sorsan "sen bana mı yazıyorsun" bakışı. Ben çok güzelim de ondan bana sordu sanrısı... O yüzden. Rus kızlarında ise en güzeline gidip çok güzelsin desen teşekkür ederim diyor, gülüyor, yüzü kızarıyor. Bizimkine desen ırzına geçmiş gibi tepki veriyor.
Karakteriniz desen, türk kızı kıskanırsa "sen hatanı biliyorsun" diye burnundan getirir. Bişey söylemez. Rus kızı ne hissettiğini anlatır, kötü olduğunu onu kıskandığını bir daha yapmamasını ister... Yani hayatı rezil etmez sizler gibi... Erkeğin burnundan getirerek, onu ezerek daha iyi hissedeceğini sanmazlar.
Ev işleri desen, Yine burnunuz havada. En dandik mühendis kız bile "ben evi temizlemem, yemek de yapmam, mühendisim ben" diyebiliyor. Rusun nükleer reaktör mühendisleri evini kendi "badana yapıyor". Boyacı istemez. Ellerinden her iş geliyor. Sizler gibi oturup o kanalda bu dizi, şu kanalda öbür dizi koşturmuyor. Hayata dair bişeyler öğreniyor. Dışı boyalı peynir tenekesi değiller. Burnu boylarından büyük değil sizler gibi.
Ahlak: Bekaret dersen, onların bakire olmayanı bizimkilerin bakire olmayanından iyidir. Oralarda evlilik öncesi cinsel ilişki tabu değil. Onlar bir tabu yıkmıyor. Sizler yıkıyorsunuz. Onlara sor kaç kişi oldu diye anlatsın bir bir. Yalan yok. Sizlerin içindeki bazı kızlar "diktiretek" sıfı olacağını zannediyor. Öyle ki "dev bir sektör oldu" diyor kadın doğumcu arkadaşım.
Dürüstlük desen: Yalan, hemde her konuda içtiğiniz su gibi olmuş. Rusların geneli çok az yada hiç yalan söylemiyor. (Ukrana ve moldova bölgeleri de bizler gibi, yalancı)
Sadakat: Milletle düşüp kalkıyor dediğiniz insanların evlilikte aldatma oranları bizimkinin yanına bile yaklaşamıyor. Evlenince başlarını öne eğip öyle yürüyorlar desek yeridir. Bizimkiler? 30 larına gelmiş, kocalarını boynuzlamayı marifet sayanlar hızla artıyor, malesef...
Şimdi, geriye ne kaldı ki, neyinizi savunalım kardeş? İyisi mi siz yukardaki konulara çalışın. Özellikle kendinizi nimetten sayma ve burnu boylarından büyük olma konularına. O meseleyi hallederseniz insanlar gözünü yurt dışına çevirmez. Mutluluk burada varken uzakta niye arayalım ki farklı dinden, farklı kültürden birini?113 Yorumla- +1 yıl
Sayın Erdem en doğru tespit en doğru cevapları vermişsin, eline sağlık. Evet bayanlar Sayın Erdemin yazdıkları kelimesi kelimesine doğru.
- +1 yıl
Bernocuk, ben lafımı ortaya söledim. Beğenen alır, beğenmeyen bırakır kaçar. İstisnalar vardır. Her milletten çıkar. Rusun da it olanı da yiğit olanıda var sonuçta. Sen böyle değilse ne güzel, ellerinden öpüyoruz seni.
11Deniz111, kıyasla. Da anlamamışsın hala. Erkekde yakışıklılık aranmaz. Karakter aranır. Namus konusuna gelince badem bıyıklardan gayrı son derece namusluyuzdur. Ah ben kralım havasına gelince... Sen ve senin gibiler öylelerine bakıyor. :-D diğerlerine 'sümüklü' diyor. :-)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana kurban olsunlar kız ben seni seçiyorum :)
1217 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbekarmısın :)
Soran+1 yılbekarım :)
Cevap sahibi+1 yılneyse fzla şansımı zorlamıyorum kafama bir şeyler yemeden :)
Soran+1 yılterlik geliyorrrrrr :))
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşındasın ona göre terlik at :)
Soran+1 yıl19 :))) bebeym ben daahaa hahah
Cevap sahibi+1 yılçok küçüksün gel cebim açık çaktırma yaşın ii :)
Soran+1 yılsen kaç yaşındasın :)
Cevap sahibi+1 yıl22:) beğenmezsin bizi benim saçlar jason statham gibi bu yaşta
Soran+1 yılhmmm :)
Cevap sahibi+1 yılgel görüşelim kız arayı açma :)
Soran+1 yıltamam olur sende açma arayı ekle :)
- +1 yıl
1.85 boyum var ben de savunmuyorum sizi :)
Kaprislisiniz ve çok güzel olduğunuzu sanıyorsunuz. Bunun nedeni de yaşadığınız ülkemdeki erkekler görmemişler. Sizi nimetten sayıyorlar. Siz gelin buraya (New York) kız görün. Yüzünüzü eğerek sokaklarda gezersiniz. Türk olduğum için esmer olduğum için şanslıyım. Bana mesela burdan istediğiniz kadar gider yapın türk kızları hiçsiniz :)
Soran+1 yılsavunmazsan savunma ben diyomuyum 1.70 boyum var ela gözlüyüm kumral saçlıyım beyaz tenliyim suratımda tek bir iz bile yok kipriklerim kaşlarıma değiyo diyormuyum? sus o yüzden
- +1 yıl
Allah allah theseus33 nerden cıktıgnı unutma ıstersen .. senın annen yabancı mıydı? bi amerikdasın dıye ne bu yabancılasma bız de yurt dısına cıktık ama oranın meraklısı olup ülkemızın erkeklerıne bır sey mı dedık ? bızı begenmıyorsun ya senı de bı ian somerholderla kıyaslayalım ıstersen ya da yabancı erkeklerle ..memleketını dogdugu yerını begenmeyen ınsan kalkmıs turk kızları hıcsınız dıyo ..sen cok adamsın ya bırak biz hiçbirşey olalım ..
- +1 yıl
tamam kız evereceğiz seni tamam :)
Dışarda gezerken bi yerdeyken bi bakın etrafınıza gerçekten kaç tane yakışıklı erkek var da kızlar için öyle güzel yok diyebiliyosunuz :) bizim erkeklerimiz boylu poslu ya kızlarla 1.60 diye dalga geçiyorlar. Bizim erkeklerin de genel boy ortalaması öyle uzun değil e nerdeyse hepsi de kara kaşlı kara gözlü. Burda kızlar sokaktayken ya da bi yerdeyken yanına bi erkek gelse tabi tersler allah aşkına şu ülkenin durumuna bi bakın ya hergün haberlerde görüyoruz kaçırılmalar tecavüz etmeler organ mafyaları vs vs. Kız bi dışarı çıkar bi sürü apaçi tipli oğlan mal mal laf atar bu kızlar terslemesin de napsın. Bizim ülkede doğru düzgün oğlanlar zaten sokakta gördüğü kızın yanına gelmez öyle yemek kahve falan teklif etmez çok güzelsiniz gibi şeyler demez. Yabancı kızlar rahat denmiş kız arkadaşlarınızı eşlerinizi sıkan sizlersiniz yok onu giyme şöyle yapma şunla görüşme şuraya gitme erkekle konuşma görüşme ota boka haber ver dersiniz telefonunu maillerini böyle çeşitli hesaplarını karıştırırsınız yok face inin şifresini ver şunu arkadaşlıktan çıkar face i kapat dersiniz bi kız biriyle sevip de yatmışsa çoğunuz o* gözüyle bakarsınız ama burda yabancı kızlar rahat ay ne güzel diye konuşursunuz :) yabancı kızların rahatlığı iyiliği yabancı erkeklerin iyi olmasından kaynaklanıyo sanırım bütün dediklerime bakılcak olursa :) kendinize bi bakın beyler önce
63 Yorumla- +1 yıl
+1 hiç bu açıdan düşünmemiştim
- +1 yıl
Helal olsun, şahane özetlemişsin :).
+1 yılRus kızı diye yanıp tutuşup da Rus kızıyla, onunla bununla bedenini kirlettikten sonra evleneceği vakit bana gelecek o f*hişe adamı kabul edecek bir midem yok... Evlilik vakti Türk kızına geliyorlar diyenlere istinaden yazdım bunu...
İsteyen istediği milletten kişiyi beğenir. Benim kuzenim de İsveçli erkekleri beğeniyordu ve Allah nasip etti, evlendiler. Çok da mutlular elhamdulillah. Ama ezik gibi sağda solda Türk erkeği şöyle, böyle, bakın ben İsveçliyleyim muhabbeti yapmaz.
Bu Rus kızı muhabbeti yapan Türk erkeği Türk kızından yüz bulamayınca işi çirkefliğe döken sümüklülerdir. Sanki Rus kızı bunlar için ölüyor da. Parası olmayan bir Türk erkeğinin suratına bakanı hiç görmedim. Parası olanla da paralar suyunu çekinceye kadar takılıyorlar. Bu genel olarak böyle, istisnalar olabilir.
Ha adam seviyordur Rus kızını, gider evlenir. Allah mesut etsin, üzmesin de yengemizi... Ama ezik gibi Türk kızı aşağı Türk kızı yukarı diye zırvalıyorsa o adam zaten Türk kızından yüz bulamadığı için mecburen Rus kızına gittiğini kanıtlamış olur.
Allah hepimize (Türk ya da yabancı fark etmez) namuslu, efendi erkeklerden nasip etsin.84 Yorumla- +1 yıl
unfaithfull sen bütün rus -orsp- sanıyosun bak sende ön yargılı konuşmuşsun emın ol gece taksıme cık rusyanın nüfüsü kadar -orsp- var türkiyede ve ruslar cok sadıklar eşlerine. deniz türk erkeklerinin cekemediği konu sadece şu bence türk kızlarını kötülemıyolar. kapris. yolda yürüyen kezban kılıklısı bıle kendını pamuk pirenses sanıyor.herşeyi erkeklerden beklenıyor. yakışıklı bı erkek yanına konuşmaya gelse egosunu tatmın etmek için geriçeviriyor yada tirip atıyor falan fılan konu bu sade
- +1 yıl
Ersin, sizin şikayet ettiğiniz konuların benzerleri de bizde var. Sizde de noksanlıklar dolu. Ve bu problem "sen salaksın, komşunun oğlu/kızı tatlı" diyerek çözülemez ancak herkes kendini sorgularsa çözülür.
Türk erkeği de kendini dünyanın kralı sanıyor. Eşi de çalışıp eve para getirdiği halde ev işini yine "bu kadın işi" deyip kadına yığan Türk erkekleri son yıllarda tavan yaptı. Bedenlerini rahatlıkla kirletiyorlar ve kendileri gibi kızlara isim takıyorlar. Kendilerinde namustan eser yok, - +1 yıl
evlenecekleri vakit bakire kız istiyorlar. Kuran'da zina eden erkeklerden "f*hişe erkekler" diye bahsedilir ama sor bir Türk erkeğine. Erkeğin namusu anası bacısıdır der. İstersen üstteki konuşmalarımdan bir tanesine şahit olabilirsin şu küçücük mecrada bile... Velhasıl kardeşim, siz de pek matah değilsiniz genel olarak.
- +1 yıl
ayol kisanmis bu rus para sevmez kiskanc turk women para sever
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
112Cevap
+1 yıl1.si sizi savunan erkekler daha rus kızlarıyla tanışma şerefine naim olmamışlar :D
1-Tipik türk kızı 1.90 boyunda, manken fiziğinde yakışıklı, kariyeri ve iyi bir eğitimi olan zengin genç erkeklerle evlenmek istediğini söyler. Bu yüzden belli bir yaşa kadar kimseyi beğenmez.Fakat sonunda Şifo Mehmet boyunda, tipsiz, eğitimsiz, beş kuruşsuz tiplerle evlenirler. İşin ilginç yanı, mutlu olduklarını söylerler. Aradan geçen bir kaç yıl sonra çocuk olur ve geçim derdi başlar. Ondan sonra ya kaçarlar ya da zavallı şifoya boşanma davası açarlar.
2-Tipik türk kızı kendini kaf dağının ardında görür. Hepsi kendini Cindy Crawford sanar ve bu havayla sokaklarda dolaşırlar. Her erkeğin onun için deli olduğuna ve ne derse yaptıracağına inanırlar. Onları bu ruh haline sokanlar da zavallı amele türk erkeğidir. Halbuki bir kıza onu önemsemediğinizi hissettirirseniz bu her zaman lehinize işler.
3-Tipik türk kızı malesef aptaldır. Genel kültür düzeyleri sadece pop şarkıcılarının isimleri ve şarkı sözleriyle kısıtlıdır. Ne politika, ne spor, ne bilim hakkında bir kaç cümle bir şey söyleyebilirler. Söyleyemezler çünkü kapasiteleri buna yetmez. Bunun için çaba da harcamazlar zaten.
Buna mukabil türk erkeğini aptal olmakla ve kadınları seks aracı olarak görmekle suçlarlar. Onlara göre erkekler kadınların beynini keşfetmeli. Ulan ne varda neyi keşfedecek erkekler? Cristof Colomb olsa keşfedemez iddia ediyorum.
4-Genel kültürü zehir gibi olan istisna kızlar vardır. Fakat bunlar da ya çirkindir, ya ruh hastasıdır. Kendi içinde sorunlarını aşamamış sürekli dışarıyı suçlayan tiplerdir.
Ben şu ana kadar Einstein ayarında bir kadın duymadım hiç. Hele ki çevremde Şu kadın ne akıllı ama türünden bir şey duyduğumu hatırlamıyorum. Duyduklarım genelde Şu kadın ne kadar güzel , Şu kadın ne kadar uyanık türünden nitelik içermeyen şeylerdi.
5-Tipik türk kızının gelecek kaygısı yoktur. Belli bir yaşa gelene kadar aileden geleyi parayı çatur çutur yer. Yok dershaneydi, yok kuafördü. Evlendikten sonra da nasıl olsa keriz erkek bana bakar diye düşünür ve meslek sahibi olmak için hiç bir kaygı duymaz. Ayrıca paraları da yoktur. Hayat boyu hiç para biriktirmezler.
Sadece kısa vade de alacakları şeyler için para biriktirirler. Bunun dışında geleceğe yönelik asla para biriktirmezler. Evlendiklerinde getirecekleri tek şey çeyiz denen b.k püsür tabaklardır.
6-Tipik türk kızı niteliksizdir. Hiç bir özelliği yoktur. Ne adam gibi bir işten anlarlar, ne anlamak için çaba gösterirler. Çoğuna sekreter veya muhasebeci olmak yeter.
Şu ana kadar hiç bir bilgisayar programcısı kadın veya elektrik prizini söküp takabilecek bir kadın-kız görmedim. Ellerinden hiç bir iş gelmez yemekten başka. Açıkçası çoğu doğru dürüst yemek bile yapamaz. Mantı yapmayı bilen kaç tane kız var acaba? Dünyanın ve Türkiye'nin en büyük aşçılarıda erkektir zaten. Tesadüfe bakınız!1369 Yorumla- +1 yıl
Tipik Türk kızını Türk babalar yetiştiriyor. Babası İsveçli olan kızların hali ortada, onlar kusursuz bulunuyor.
- +1 yıl
sen benim yazdıklarımı oku sonra otur düşün lan biz nerde yanlış yapıyoruz diye. sizin yüzünüzden yemin ederim turk kızlarından sogudum 2 ay sonra da irlandalı bir kızla evleniyorum kaprisi yok nazı yok tuzu yok hem sizden daha guzel hemde daha zeki yani afedersin ama kendinizi bi bok sanmayın sünepe den baska bişey degilsiniz.
- +1 yıl
Benim kuzenim de 1.98 boyunda, mavi gözlü Allah'ın özene bezene yarattığı hem de karakteri mükemmel olan bir erkekle evli. Hamd olsun çok da mutlular. Ama kuzenim sizler gibi sağda solda Türk erkeği şöyle böyle diye ağlamıyor. Sen o erkekler gibi oldun mu da Türk kızından melek olmasını bekliyorsun? Yazdıklarını okudum, bu tarz kızlar yok değil ama en az onlar kadar mide bulandırıcı Kamil'ler de var, siz bunu kabul edebilecek kadar objektif olamıyorsunuz.
- +1 yıl
*eniştem İsveçli
- +1 yıl
isveçli erkeklere sabahtan beri yagdırdıgın övgüler bu yuzden demekki kuzeninin kocasına göz koyman da cok ayıp
- +1 yıl
Pff, nereye çekiyorsun konuyu, tam bir Kamil'sin... İsveç'te okudum liseyi, eniştemin Allah yolunu açıketsin ama İsveç'in tek melek erkeği o değil :). Ancak senin gibi bir fesattan böyle bir yorum gelir zaten, hiç şaşırtmadın kehkeh.
- +1 yıl
içindeki bastırılmış duyguları burda acıga vurman cok yanlıs :) o zaman laf kalabalıgı yapmadan isveçli bir erkele evlen niye burda turk erkeklerı bızı savunmuyor diye kelime yapıyosun ?kendi içindeki çelişkilerden arın ilk önce..
- +1 yıl
Eğer konuyu ben açmış olsaydım, haklıydın... Ama sümüklüler Türk kızı hakkında atıp tutarsa her türlü şeyi yazmak mübahtır :). Ortalık it sürülerine kalmasın, yılanın başını küçükken ezeceksin ;). Herkes kendine baksın önce. Zaten senin ne menem biri olduğun anlaşıldı :).
Dediğinle çelişiyorsun... Madem öyle sağda solda ağlayacağına neden gidip onlarla evlenmiyorsun? Çok mu derin yaran, çok mu acıttı Türk kızları canını? hehe - +1 yıl
önceki yorumlara bakarsan zaten iki ay sonra evleniyorum tiksindirdiniz yani ;)
- +1 yıl
E tamam, git evlen, zaten senin gibi namusu gitmş bir erkeği Türk kızı almaz. Seni o halinle alana git ama giderken Türk kızı hakkında ağlıyorsun, o komik :).
- +1 yıl
senin gibi patlak bi kızı da hiç bir türk erkegi almaz canım sende isveçli bi hıyarla evlen :*
- +1 yıl
Sen iftira atıyorsun, orasını ben ve Allah bilir. Ama senin nerelerinin patladığını sen kendin itiraf ettin :). Korkma, ben senin gibi kompleksli değilim, erkek namuslu olsun da Türk ya da İsveçli fark etmez.
- +1 yıl
- +1 yıl
bakirelik kızlara özgüdür bence buda erkege verilmiş bir lutuf kızlıgını koruyamaman senin problemin :)
- +1 yıl
İftiracı şeytan. Dilediğin gibi düşünebilirsin, kendinde bakirlikten eser kalmamış diye herkesi kendin gibi görüp kendini motive ediyorsun :D. Vah zavallı kullanılmış adam hehe. Seni ala ala o midesiz kız alırdı zaten. İyi bir çift olmuşsunuz. Türk kızı seni aşar ;).
- +1 yıl
deniz söylediğin yalanların haddi hesabı yok.Kendine yediremeyip gelip burda millete laf sokuyorsun.Bu mu sizin mertliğiniz?
- +1 yıl
çünkü turk kzlarının cogu kaşar :)
- +1 yıl
Kendini tarif ettin, bravo.
- +1 yıl
sinirlenmene gerek yok laf kalabalıgı da yapma turkish sunepe :)
- +1 yıl
yok amcası isveçliymiş yok bir sürü italyan erkekle konuşmuş...S*ktir lan!
- +1 yıl
Senin gibi bakirlikten eseri kalmamış bir sünepe için sinirlenmem, sıkma değersiz canını. Sadece zırvalarınla dalga geçiyorum :D.
- +1 yıl
helal yaaaa :D
- +1 yıl
jamsession, sen ne karıştın araya parazit gibi? bir sorunun varsa git altta benim yorumum var, oraya yaz. buradan ağlama sen de. burada bu şaşkınla dalga geçiyorum :).
- +1 yıl
Kamil'ler güçlerini birleştirdi :D.
- +1 yıl
deniz kendine yediremeyen bir türk kezbanısın kabul et.Artık kezbanlıktan master derecesine terfii etmişsin o derece :D
- +1 yıl
dediklerimi yediremeyip kendini dalgayla savunan ezik bir tipsin işte jam haklı :D
- +1 yıl
Kamil ağlama, tamam :D.
- +1 yıl
dalga geçmiyorsun.Herkese türk kızını ispatlamaya çalışıyorsun.Her yorumun altında ismin geçiyor
- +1 yıl
ağlaması gerek sensin ilerde kendini nasıl pazarlayacaksın nasıl evleneceksin onu düşün olmadı 50 liaraya piyasaya düşersin ;P
- +1 yıl
Evet, güzel takip etmişsin, aferin. Sadece bu başlığın altında yazıyorum. Böyle saçma ve sümüklü insanlarla ancak dalga geçilir. Sizin gibi iki sümüklüyü takacağımı sandığın için de çok safsın :D. Parazit Kamil :D.
- +1 yıl
deniz dün en son girdiğimde de birine laf sokuyorsun bugün pcye girdim biraz enstrüman çalıştım 1-2 saat.Sonra siteye gelip bakınca yine 2 dk önce yorum yapmıştın.Bak ben sana bi şey diyim mi vaktini çok boşa harcıyorsun.Daha yararlı şeyler yap
- +1 yıl
Sen ve senin sevdiklerin düşmüş pazara. İçin nasıl da nefret dolu :). İçinin çirkinliğini serdin ortada, seviyen belli. Tipik diyecek lafı olmayınca konuyu buralara çekip aklınca vuracağını sanan Kamil :D. Sen o nefret dolu kafanla istediğini düşünerek kendini avutabilirsin, ben kendimden eminim. Ama sen itiraf ettin bakir bile olmadığını :D. Namus mamus hak getire.
- +1 yıl
Vaktimi sırf buraya harcadığımı düşünecek biri de sen olabilirsin ancak :D. Detay veriyor bir de, kime ne ne yaptıysan yaptın. Kendini ispat etme kompleksine girmiş Kamil :D.
- +1 yıl
hahahahha :D laf kalabalıgına bak birader yaa :D kızım bı kerede mantıklı bır cevap ver de deyim bu kız galiba haklı battıkca batıyosun turk kızlarının ezikliğini iyi ortaya dokuyosun yeter yani :)
- +1 yıl
Şaşkın, sen tabii ki de mümkün merebe zırvalayacaksın, hiç hoşuna gitmeyen şeyler yazıyorum :D. Laf kalabalığı sevmiyorsan en büyük katkıyı kendin yapma :D.
- +1 yıl
femisizmin dibine vurmuş lezbiyen tiplerden de olabilirsin :)
- +1 yıl
Equalism'de tavan yapmış biri de olabilirim, tabii bunu anlamak için zeka lazım o da sende yok :D. Senin ne olduğun hakkında tahmine gerek yok, ne olduğun belli. Tipik nefretinden ölmek üzere olan Kamil :D.
- +1 yıl
evet turk kızlarından nefret ediyorum. bişey soyleyim 4 tane senin gibi kızın canını yaktım mutluyum devamı da gelicek muck ben kaçtım yorumlarını kendine sakla yada bi tarafına sok bb :D
- +1 yıl
sağ ol dostum. 2 gündür evdeyim, iyi vakit geçiyor böyle kuş beyinlilerle :D.
- +1 yıl
nefretim bitmez senin gibi daha cok kızı ortada bırakıcam öptüm en tatlı yerlerinden :*
- +1 yıl
uğurhan ben sana bi şey diyim mi.Bu kız ölünce mezarından bağlanır bu siteye yine laf sokmaya çalışır bize
- +1 yıl
aga kız kendini baska seylerle tatmin ediyo zaten dildo vibrator falan erkege ihtiyac duymuyo o yuzden feminist :D
- +1 yıl
bizim de tatmin araçlarımız var öyle deme :D hem bir sürü oyuncak var erkekler için böyle pille çalışan çok gerçekçisi bile var caponlar yapmış :DDD
- +1 yıl
hahhahah :D lan bugun cok guldum yaa :D cok sagol tatlı kız cam show yapmak ıstersen ekle beni ben zevkle izlerim seni muck
- +1 yıl
jam bu kızın kullandıkları cok farklı 50 cm e kadar yolu varmıs kesmiyomus ufakları :D
- +1 yıl
asıl şu an sen seviyeni ortaya koydun ana karıştırılırmı ben senin annenin geceliğinin 30 lira oldugunu soyledim mi ?
- +1 yıl
ahahhah :D hayır hala laf kalabalıgı yapıyosun babanla boyle konusma gerçi baska biri de olabilir baban :D
- +1 yıl
deniz terbiyeli ol
- +1 yıl
Çifte standartçı olma jamsession. O kendi arandı bu lafları, adam olsaydın da ayıp deseydin ona. Şimdi kankanı savunma bana :).
- +1 yıl
ana bacı nıye karıstırıyosun kahpe simdi sktr gozumun onunden
- +1 yıl
Kahpe kadının kahpe oğlu. Sen kaşındın, kaşınmasaydın :). Hadi defol :)
- +1 yıl
oha diyorum yaa kaltaklıkta son noktayı koydun
- +1 yıl
Kendine oha de. Validen kaltaklığın kitabını yazmış ama boynuz kulağı geçiyor işte, sen de kaltaklığın ansiklopedisini yazmışsın :D
- +1 yıl
hala ana bacı karıstırıyo allahsız yaa tabi sizde ana bacı onemli olmadıgı için ben senin anana kufur etsem hiç zoruna gitmez*gotu dagıtmışsınız ailecek
- +1 yıl
Gerizekalı, idrak edemiyorsun değil mi? Düzgünce şakayla karışık bir konuyu konuşuyorduk. Tüm namussuzluğunla işi başka yönlere çektin. Annende namus olmadığı için sana da öğretememiş. Sen bu cümleleri çoktan hak ettin. Şimdi boşuna ağlama =). Annende namus olsa sen bu kadar kahpe olmazdın.
- +1 yıl
herseyi gorunden anlamakta ustune yok canım. anal fazla yapma duzen tutmaz yoksa arkan annen ögretti haberin olsun :)
- +1 yıl
Annenden aldığın taktikleri bize satma :).
- +1 yıl
ergen oldugunu şimdi farkettim tamam sktr git artık :D
- +1 yıl
Güya gidecektin, kartlaşmış zilli =). Koş annene, işe çıkın, evinize para getirin de kursağınızdan iki lokma geçsin. Ağzının konusu buraya kadar geldi :D.
- +1 yıl
teşekkurler arkadaslar
- +1 yıl
Lan gerizeklaı seni yetiştiren bugünlere getiren rus kaşarı mı*koyduğum! senin annen ablan kız kardeşin teyzen halan yokmu lan türk kızlarına laf ediyor buraya gelmiş git korelinin mi rusun mu köpeği olucaksan ol para yetiştirebiliyor musun onun boyalarına bi gör bakalım 3-4 aya kalmaz boşar seni herşeyini alır elinden donsuz donsuz gezersin sokaklarda türk kızı sana iyi koymuş iyi canın yanmış seninde korelilere sarmışsın iyi olmuş sana süründür seni o koreli ins*kodumun malı.
- +1 yıl
su yorumu okurken acaip güldüm :D tipik türk kizi söyle tipik türk kizi böyle :D ja kusura bakma ama bu tipik türk kizi degil tipik mal kiz :D ve bu mal kizlardan dünyanin heryerinde var :D yani türkiyede degil bitek :D avusturyada dogudum büyüdüm ve bu tip mal kizlardan burdada var :D birsürü sirp bosnak arkadaslarim var onlarda ayni sekil böyleeeeee kizlar var :D ve chefimin rus esi var :D oda ayni bu dedinden :D arabasi calismayinca servici arayamacak kadar mal :D
+1 yılÖncelikle; değil Rus, en kral memleket hangisiyse onun kızına bile tercih edilmeyecek kızları var güzel memleketimin bunu belirteyim.
Rus mevzusunda ise şöyle bir gerçek var; burada gördüğümüz Rus kızlarını, misafirliğe giden insanlar gibi düşünün. Nasıl ki insan misafirliğe giderken süslenir, püslenir, en güzel kıyafetlerini giyer ve ne kadar uzun sürse de misafirlikten kalkılırken dahi hala iyi durumda gözükülür; bu Rus kızlarının mevzusu da büyük ölçüde böyle. Sıradan bir Rus kızı (kadını) kalkıp da oradan buraya gelmez; geldiğinde de paspal paspal dolaşmaz. Ne zaman görürseniz görün her daim bakımlıdırlar. Bir çok Türk kızına (kadınına) bakın; sabah işe (ve/veya okula) giderkenki halleriyle eve dönüş halleri arasında dağlar kadar fark vardır. Rus kızlarında bunu görmeniz pek mümkün değildir.
Diğer ekstralar ise; bir çok arkadaşın söylediği gibi uzun boylarının yanında uzun bacaklarıdır (araştırmalar gösteriyor ki uzun boylu kızlarda asıl çekici nokta, vücutlarına orantılı olan uzun bacaklarıdır). Bu noktada şunu da söylemeden geçemeyeceğim; uzun boylu/bacaklı bir kızı beğenmek için illa da uzun boylu olmak gerekmez; bu uzun bacak olayı, yatağa (veya çekiciliğe, beğenilmeye, talep görmeye, sıradan güzellerden ayrı bir konuma konulmaya v.s. de diyebiliriz) götüren bir araçtır. Unutmayalım; bir Türk atasözü der ki; yatakta boylar eşittir. Yatağa girildiğinde o uzun bacağın bir önemi pek kalmaz ama gel gör ki yatağa kadar bu önemli bir etkendir ve bunu da açık açık sergilemekten de rahatsızlık duymazlar. Hangi kız beğenilmekten hoşlanmaz?
Bunlara ek olarak da bizim Türk erkeklerinin aklında olan klasik kalıp da, Rus kızlarının beğeniliyor olmasında önemli bir yere sahiptir. Nedir o kalıp? Rus kızlarının hepsi "nataşa"dır; her an her yerde vermeye hazırdır; hepsi "nataşa"dır; hepsinin bir fiyatı vardır; hepsi "nataşa"dır; hiçbiri bakire değildir; hepsi "nataşa"dır... ;) Bunlardan dolayı da Rus kızları rüyaların kadınıdır Türk erkeği için (aslında Rus kızları için ölüp biten erkekler arasında bi araştırma yapılsa %95'i bir Rus'la birlikte olmamıştır hiç :) ).
Ha bir de şu var ki ben buna sonuna kadar katılıyorum; şu ana kadar hiç "snane be salk, öff" diyen bir Rus kızı görmedim! :)))
Sonuç olarak; güzel memleketimin güzide kızları var, var olmasına da, mumla aramak gerekiyor onları; buldun mu da salondaki vitrinin en güzel yerine koyup el sürmeden seyretmek gerekiyor...52 Yorumla- +1 yıl
güzel konuşmuşsunuzda rus sana üff sana ne be salak demez '' a tibe kakaya raznica'' der :D bu arada nasıl nataşa olmasınlar NAtaşa onlarda normal kız ismi nataşa=nataliya bu arda hepsi öyle değil çoğu öyle ama çok terbiyeli namuslu nolan kzılarda var ama çok az ben ukraynada doğdum büyüdüm benim arkadaşlarımın çoğu iyi öyle kaşar değiller
- +1 yıl
ne ettiniz ya siz böyle :D
+1 yılValla kimse kimseyi savunmak zorunda değil bence. Herkes kendisini savunabilir
Rus kadınlarını savunmalar demişsin ama Avrupalı erkekleri övenlere ne demeli. Sizin yaptığınızı onlarda yapıyor. Açıkçası ben gözlemlerimi dile getireyim. Kadınlarımızda fazla kapris ve gereğinden fazla abartarak trip atıldığını gördüm çok kez. Tamam bu işler tuzu biberidir ama fazlası bok tadı veriyor anlayın artık kardeşim bunu. Ben direk bana trip atmadan sıkıntısı varsa dile getirip çatır çatır yüzüme vurup çözüme hızlı bir şekilde ilerleme kaydedeceğim insanı tercih etmiyim? Kıza soruyorsun "Ne oldu" diyor ki "Sen daha iyi bilirsin". Nasıl düzgün iletişim kurabilirim bu insanla? Bir de trip meselesi var tabi. Tamam tribini at ama bokunu çıkarma. Haklı trip at canımı ye. 1 kere haklı trip atıyor sonra 2 kere sonra 3... en sonunda alışkanlık haline getiriyorlar bu işi. Bu da doğru değil.
Bir de erkeklerin sürekli üstüne kene gibi yapışan cinsellik meselesi. Ben şahsen bunu iki taraftada hayır olduğunu düşünmüyorum çünkü bu konuda eğitimsiz insanlarız. Mesela ingilterede 12 yaşından itibaren cinsellik eğitimi verilir. Biz daha vücudumuz ile barışık değiliz. Yıl olmuş 2023 "Evlilikten önce olur mu?" tartışması yapıyoruz. Bir de böyle bir şey istenince istekli sapık etiketi konuluyor. Neden? İlişkide ten uyumunu bilmeyen var mı? Ya da ilişkide cinselliğin yüzde kaç olduğunu? Cinsellikte birbirinizi tamamlayabiliyormusunuz? Bunun yüzünden evlilikler bitiyor.
Bir de bu giyinme bakım kıllı olma meselesi. Herhalde ota boka önem veren tek milletiz. Spora gidip, kendine parfüm sıkıp bakımlı zanneden erkeklermi dersin yoksa yüzüne makyaj yapıp kendini bakımlı zanneden kızlarmı? Neymiş çok kıllıymış. Ne demek efendim 1.70 boyundaymış. Erkekler de 1.50 diye dalga geçiyorlar. Bunu her iki tarafa da söylüyorum. Ulan aşşağılık karaktersiz insan kendisimi seçiyor ne kadar boylu olduğunu ya da kıllı olup olmayacağını. Yok efendim uzun olsun kıllı olmasın kaslı olsun ama balon gibi olmasın. Marketten karpuz seçiyor sanki güzel kardeşim. Ondan sonra eğitimsizler odunlar sapıklar sonra aaa bir bakmışsın daly**k birisiyle evlenmişsin. Noldu senin özel katalogtan seçtiğin erkek modeli? Daha çook konuşursunuz bunları
Valla türk kızlarının sürekli erkeklere bok attığını görüyorum. Erkekler için aynı şey geçerli. Bence herkes "Ben niye böyle insanlarla karşılaşıyorum" diye kendine sormalı. Yaşadığınız ilişkilerde hiçbir zaman başarılı olamıyorsanız bu sizin sorununuz kusura bakmayın. Herkes çuvaldızı bir kez olsun kendisine batırmalı. 2022'de yabancı gelin damat oranları araştırılmış. Yabancı gelin sayısı 29bin yabancı damat ise 6bin. Oranlardan bile bazı şeyler belli oluyor diye düşünüyorum.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıluzun yıllar rusların içinde yaşamış çalışmış birisi olarak söylüyorum. türk erkekleri neden seçer rusları
1. türk ev kızlarına en yakın kızlardır. çok iyi ev kadını olurlar. kötü kadınları bile işini bitirdikten sonra etrafı yatağı yorganı toplar öyle gider.
2. güzeldirler ama güzel oldukları halde kibirli olmazlar şımarmazlar
3. saftırlar en ufak şeyden memnun olurlar
4. otobüste önden sen bin demen bile(böyle kültürleri yok) çok mutlu eder onları.
5. cinsellikte ayıp bilmezler. erkeği ne isterse yapar kendinden çok erkeğin memnun olmasını ister
6. onları aldatsan da affederler ama sizi seviyorsa çok da üzülürler. buna rağmen de terketmezler
7. eğer rusça bilmiyorsan sırf senin için türkçe öğrenir anlaşmaya çalışırlar. gerekirse sen iste dinini bile değiştirebilirler.
bütün bunları aşağı yukarı ya yaşadım ya da ruslarla evlenen arkadaşlarımda gördüm. istisnalar elbette olabilir. şimdi türk kızları artık biliyor neden ruslar.. türk kızlarının iyi yönü ise bekarete önem vermeleridir. rusların çok azı bakiredir %10 %15 diyebilirim. ruslar ortodokstur. aşırı dindarları bakire olur evlenmeden seks yapmazlar.845 Yorumla- +1 yıl
herkes hayatında hata yapabilir. kendi açından değerlendirme olayı. bir erkek bir sürü bayanla cinsellik yaşamış sonra da evlenmiş. mutlaka hataları olur. unutma karısını başka kadınla aldatan erkek karısını sevmediği için aldatmaz. cinsellikten başka bir düşünce yoktur. aldatma amacını gütmez. kız olarak doğsam bakire olmayı evlendiğim erkeğe vermeyi tercih ederdim. erkekleri de makul durumlarda anlayışla karşılardım. rus kızları türk kızlarına nazaran hala daha güzel karakterli.
- +1 yıl
tam erkek kafası ya. dediği laflara bak :D. aldatan adam sevmediği için aldatmıyormuşmuş. adamın namusu gitmiş, onu kim ne yapsın :D. neyse, zaten bu düşüncedeki bir insanla ne konuşulabilir. tarif ettiğin dangalak kızı bulursan bravo ama kimse o kadar midesiz değil.
- +1 yıl
aldattığını sana söyleyecek değil. kimse aldatmaz istemez. bunu kadın da oturup düşünmeli bence.
türkiye'de dangalak diye tabir ettiğin kızlardan çok var. sen sevmemişsin ki o duyguyu anlayamazsın. - +1 yıl
sevmek nedir asıl sen bilmiyorsun. her ne nedenle olursa olsun sevdiğin seni aldatsa bir daha onu sevebilir misin? sevdiğini başkasının kollarında düşününce miden bulanmaz mı? eğer bir insan aldatıldığı halde affediyorsa eşini gerçekten sevmiyordur. ülkemizde aldatıldığı halde sineye çeken kadınlar ekonomik anlamda seviyeleri düşmesin diye yapıyorlar bunu. ayrıca çaktırmadan kocalarını aldatanlar da dolu. kadınlar aldatma konusunda daha temkinli.
- +1 yıl
Dua et ki Allah korusun (umarım bu kadar düşmezsin) birgün aldatırsan eşin seni terk etsin. Eğer terk etmezse bil ki işin içinde bir bit yeniği vardır ve o kadın seni hiç fark edemeyeceğin bir şekilde aldatabilir. Ülkemizde en çok görülen aldatma bu zaten. Eşinden sessiz intikam alan kadınlar.
- +1 yıl
ben bunları söylerken aldatırım diye söylemiyorum. kimse kimseyi aldatmak istemez. ama sebepsiz yere aldatmaz. toplumumuzda erkekle kadının aldatması farklı karşılanır. dileğim 2 taraf da aldatmasın. ama maalesef ki çoğu türk kadını en azından%50 si aldatılmayı hakediyor.
- +1 yıl
Sadece aldatan insan aldatılmayı hak eder. Daima boşanabilme hakkın var, eşin sana uymuyorsa boşanırsın. Ama onun şerefini 2 paralık etmeye hakkın yok, eğer edersen emin ol ki o da seninkini o ya da bu şekilde eder (ve toplumda kadının aldatması çok daha ağır karşılandığından bunu öyle sessiz bir şekilde yapar ki cidden ruhun duymaz).
- +1 yıl
şimdi türk kızları mı iyi rus kızları mı ne diyorsun? objektif ol.
- +1 yıl
Tarifine göre Rus kızları dünyadaki cennet. Ama bir zümrede her insan aynı olamaz. Bu tarif ettiğin kızlar elbette vardır ama tahmin ettiğin kadar çok olduklarını sanmıyorum. Rusya'da "nasıl zengin koca avlanır" kursları var en nihayetinde. Öte yandan da gerek tip, gerek karakter ve genel kültür bakımından da Türk erkeği İsveçli/İtalyan erkeklerle yarışamaz.
- +1 yıl
ben yurtdışında okudum 4 ülke gezdim. rusları biliyorum da konuşuyorum. sen haber safsatalarını söylüyorsun bana. sen kaç isveç italyan erkeği gördün? basit bir yorum yapacak olsam italyan erkekleri türk kızlarına bakmaz. kendi kızları manken gibi. kısa boylu yağlı türk kızlarını seçmez çoğusu. acı konuşuyorum ama maalesef böyle.
- +1 yıl
Liseyi İsveçte okudum (babamın işi nedeniyle 4 yıl Stockholm'de yaşadık). Ve Türk kızlarını egzotik, farklı buluyorlardı. Sümüklü bir Türk kızına tabii ki de bakmazlar, abaza değiller. Ama boyu kaç olursa olsun, bakımlı bir Türk kızına dünyanın her yerinde bakarlar. 1.62 boyunda, esmer uzun saçlı bir arkadaşım yıllardır İtalyan bir çocukla çıkıyor. Bu noktada kızın bakımı ve ağzının laf yapması önemli. Ve çocuk gayet de beğeniyor.
- +1 yıl
biz geneli konuşuyoruz. hollanda azerbaycan iran gürcistan'da bulundum.bu ülkelerdeki kızlar bizimkilerden güzel.Allah vermemiş işte kahpeler bile yurtdışından geliyor bize. sebep? türk kızlarının kötü kadını bile beğenilmiyor. sadece farklılık olsun diye çıkarlar. akrabam(kız) yabancıyla evleniyor mecbur kıldı müslüman olmazsan olmaz dedi. müslüman oldu boyu 190 üstü akrabam 165 boylarında. istisna budur işte. en basitinden din konusunda anlaşamazlar. hıristiyan olup da evlenecekse evlensin.
- +1 yıl
Geneli konuşuyorsak da bu ülkenin erkeklerinin geneli ne yakışıklı ne de eğitimli. Dünya kadınlarının talep edeceği erkekler değiller. Zaten öyle olsa bu ülkede bir tane bile Türk kızıyla evlenen erkek kalmazdı. Türk erkeğinin boy ortalamasının 1.75 olduğunu biliyorsundur sanırım. Yani özetle, uçmayalım. Kadınıyla erkeğiyle büyük çoğunluğumuz yine birbirine kalacak. Bugüne kadar olduğunu gibi.. Bak, Rusya'ya vize yok ama hala Türk kızlarıyla evleniliyor.
- +1 yıl
yakışıklılığa bakarsan kızlara oranla bu oran daha yüksek. bunu gezdiğim ülkelerde görüyorum rus gürcü azeri erkekleri bizim erkekler kadar yakışıklı değil. hollanda erkeklerini bilmiyorum. türk kızını tercih etme nedenim beni aldatmaz bakireliğine önem vermesidir. türk kızı yabancıyla anlaşamaz. sebebi yabancı erkekler bakire kızı küçük tecrübesiz görür. benim akrabam bakireliğe veda partisinde bütün kızlar bakireliğe veda etmiş akrabamada teklif etmişler hayır diyince dışlamışlar onu durum bu
- +1 yıl
Türk erkeğini kabul ediyorlarsa zaten buyursun evlensinler, bize ne? Türk kızı da erkeksiz kalmaz elbet, koskoca dünyada zaten kadın nüfusu şu an daha az (yıllardır süregelen kürtajlardan sonra). Benim kuzenim de İsveçli bir erkekle evli. Aynı senin akraban gibi, kız 1.65 civarı, eniştem 1.90 üstü. Kuzenim müslüman, eniştem katolik. Daha bir sorun çıkmadı, çok mutlular şükür. Senin akrabana da mutluluklar diliyorum. Din illa ki problem olmuyor.
- +1 yıl
şunu da demek istiyorum... bir kadını güzel yapan bakımı bence. rus kızlar güzel mi Allah için güzeller ama çok bakımlılar. hep topuklu ayakkabılar, makyaj, iyi giysilerleler. bakımsız olsalar adları bu kadar meşhur olmaz zaten. solgun beyaz teni, kurumuş dudakları, dibi çıkmış saçlarıyla dolaşsalar bu kadar beğenir miydin? türk kızının hatası genel olarak bakımsız olması... ama şu da var türk erkeği de genel olarak bakımsız.
- +1 yıl
lütfen gerçeği konuşalım. rus kızlarıyla türk kızlarını kıyaslama. onlar sebzeyle beslenir . et vücudu daha çabuk kırıştırır. ne kadar bakımlı olursan ol. kalça bacak göğüsleri iyileştiremezsin.sen köyde yaşayan rus kızlarını gör. onlarda bakım yok. ama hala güzeller. onların genelinde selülit çatlak yok. soğuk memleket kızları olduğu için etleri sıkı . şunu da sölim müslüman olmayan bir kızla asla evlenmem .isterse dünya güzeli olsun. haram. sanırım akraban böyle şeylere dikkat etmiyor.
- +1 yıl
Rus kızlarının genel olarak Türk kızlarından daha güzel olduğunu zaten biliyorum. İsveçli kızlar da öyle. Ama şunu da çok iyi biliyorum ki İsveçli ve İtalyan erkekler de Türk erkekleriyle kıyaslanamaz.
Akrabamın durumu çok enteresan oldu. Biz Stockholm'deyken geldi 15 günlüğüne ve orada tanıştılar. Çocuk peşini bırakmadı kızın. Türkiye'ye gitti peşinden. Uzun süre amcam kabul etmedi ama bir gün nişanladıkları haber aldık. Kuzenime baskı yapmıyor dini değiştirmek konusunda, o yüzden sorun yok. - +1 yıl
Sizin müstakbel damat adayı iyi müslüman olmayı kabul etmiş. Demek ki çok seviyor akrabanı :). Umarım çok mutlu olurlar. Benim kuzenim çok mutlu. Ve sana şunu da diyeyim, gerçi sizin enişte nereli bilmiyorum ama yabancı erkekler (batılı olanlar) ev işlerinde hanımlarına yardım ediyorlar hem de hiç gocunmadan. O açıdan akraban çok şanslı.
- +1 yıl
isveç italyan erkekleri bizden yakışıklı ama türk kızlarına bakmazlar deniz :) üzgünüm.
evet ev işlerine yardım ediyorlar. bir gün ben de yabancıyla evlenirdim. müslüman olması şartıyla. Allahı haşa kuldan daha çok sevmek olmaz. - +1 yıl
O dediğin Türk kızına bağlı... Tabii ki de göbeği aşure gibi olmuş, 2 kelime İngilizce konuşamayan bir Türk kızıyla işleri olmaz. Ama bir Türk kızı eğer yabancı erkek istiyorsa bakımını yapar, sonuçta nasipse evleneceği adam da boylu boslu yakışıklı biri olacak, bir zahmet baksın kendine... kendini de geliştirir. bu dediğim 2 şeyi yapan kıza dünyanın her yerinde bakarlar. ama yine diyorum saçı sakalı birbirine girmiş, cahil bir Türk kızına evet bakmazlar, bu kıza sadece abaza Türk erkeği bakar.
- +1 yıl
bak ne kadar mantıklı konuşuyorsun deniz. ama o kelime "abazan" abaza değil. gözlerim yaşardı. sanırım ortada buluşacağız :)
- +1 yıl
İyi de ben ne diyorum? Bu ülkenin genel olarak kadını da erkeği de bakımsız. O bakımsız ve cahillere de kimse bakmaz. Bakıyor olsalardı ortada zaten Türkle evlenen Türk kalmazdı. Önceki yorumlarımda da dedim, bizim ülkenin büyük çoğunluğu birbirine muhtaç.
- +1 yıl
tamam niye bağırıyorsun ki? muhtacız birbirimize. sakinleş biraz.
- +1 yıl
Gülücük koymam gerek galiba yoksa yanlış anlaşılıyor :D. Bağırmıyorum. "Text" konuşması nedeniyle öyle gelmiş. Ses tonu ve mimikler olmayınca.. Neyse işte böyleyken böyle. Benim olayım Türk kızına bu kadar yüklenilirken Türk erkeğinin de genel kültür ve yakışıklılık abidesi olmadığını idrak edebilmeleri. Ben cidden Türk kızının "genel olarak" ne halde olduğunu kabul ediyorum objektif bir şekilde :).
- +1 yıl
Ha ama şunu da diyeyim, aldatıldığı halde kabul ediyorsa o adamı bir kadın, milliyeti ne olursa olsun o kadın "godoşun" tekidir, gururu, namusu ve şerefi yoktur =]. Sevmek bambaşka bir olay. İnsan sevdiği için ölür ama sevdiğini ölür de paylaşmaz. Paylaştığı an o sevdiği zaten onun olmaktan çıkar.
- +1 yıl
yani birilerinin midesizliğini bi marifetmiş gibi anlatma :D. açık veriyorsun :D.
- +1 yıl
ben midesizlikle ilgili ne anlattım ki anlayamadım
- +1 yıl
"6. onları aldatsan da affederler ama sizi seviyorsa çok da üzülürler. buna rağmen de terketmezler"
Bu bir marifet değil midesizliktir. Ve işin içinde sevgi yoktur. Aşkın, sevginin içine 3. bbir kişi karışırsa ortada sevgi kalmaz. Hayal kurmayalım. Aldatıldığı halde affeden kadının affetmesini kendince haklı çıkaracak nedenleri vardır ve yaşadığını da mıh gibi aklına kazır, bir şekilde intikamını alır... Yani bu 6. özellik bir marifet değil bir aşağılama. - +1 yıl
yapılan iyi bir şey değil ama koskoca bir sevgiyi yapılan bir hata da bitirmemeli. herkes hata yapar
- +1 yıl
Bu hata değil, bu ilişkiye, sevgiye, yuvaya son vermek. Hata edilen kötü bir sözdür, belki bir tokat bile hatadır ama aldatmak hata değil. Sen aldatılsan bir sefercik, deli gibi sevsen bile kabul edebilir misin? Edemezsin. Biz de sizden farklı değiliz ama kadınlar genel olarak maddi yönden erkeğe bağımlı oldukları için sineye çekebiliyorlar (intikamlarını almak üzere). Maddi durumu iyi kesimde böyle bir sineye çekmeyi kolay kolay göremezsin.
- +1 yıl
doğru söylüyorsun da. cinsellik 5 dk lık bir nefis heves. yaşadın mı bilmiyorum ama biraz erkekler gibi düşünsen hak verebilirsin erkeklere.
- +1 yıl
Öncelikle müslümanım diyorsun ama belli ki zina yapmışsın. Din size böyle bir izin vermiyor (sana dinini öğretme derdim yok sadece konuyu izah etmek amaçlı yazıyorum). Siz ikiyüzlü toplumun mahsüllerisiniz. Dinin size haram kıldığını toplum yasaklamamış olduğu için bedenlerinizi kirletiyorsunuz. Türk erkeğini yabancı bir erkekten daha üstün yapacak tek özelliği namusu da toplumun da desteğiyle silindi gitti.
- +1 yıl
Siz erkekler gibi düşünmek değil. Rahatlık verilen her insan gibi düşünmek diyelim. Çünkü aynı rahatlık kadınlara da verilince, kadınlar da o beş dakikalık keyfin peşine düşüyorlar (İsveçte ben lisedeyken yaşım 16-17 civarıydı ve kızlar her beğendikleri erkekle o yaşta yatıyorlardı).
Evet, rahatlık verilirse her insan yapabilir ama kendi haysiyeti gitmiş bile olsa sevdiği insanın şerefiyle bu kadar oynayabiliyorsa o kişi zaten namussuzlardan bile daha aşağılıktır - +1 yıl
biz de cinselliği evlenmeden yaşamak istemezdik ama maalesef ki olanlar oldu. artık zararın gerisinden dönmemiz lazım. yabancılar tecrübe amaçlı yatıyorlar inançları bizler gibi değil. ama görülüyor kadınlar da tecrübesiz erkek istemiyor.
- +1 yıl
Pff tecrübe ne ya. İki insan birbirini seviyorsa ikisinde de sıfır tecrübe de olsa, onların o tertemiz hali yeter, tecrübeyi beraber elde ederler helal olarak. Ben tecrübeli erkek isterim diyecek bir kızın kendisinin tecrübesiz olabileceğine inanmıyorum =).
- +1 yıl
sen hala her şeyi tozpembe görüyorsun. öyle ne erkek ne de kız yetişiyor maalesef. sağda solda öpüşen erkek kız var artık. neyi nasıl çözeceksin söyler misin? dizi mi izlemeyeceksin tv leri çöpe mi atacaksın?
- +1 yıl
Hiçbir şeyi tozpembe görmüyorum. Bu ahir zamanda ne kızlara ne de erkeklere güven olmaz. Ben sadece "tecrübe gerekli" diyen şahıslara istinaden en temiz, en helal, en güzel olanı söyledim. Ve sonuna kadar iddia ediyorum, kocamın tecrübeli olmasını isterim diyecek kız kendisi de o ya da bu şekilde tecrübelidir. Bu ahir zamanda edebini koruyabilmiş kız Allah'tan kendi gibisini ister. Ve kendi gibi bir erkeğe de zaten öyle bir kız yakışır.
- +1 yıl
peki ben napcam şimdi?
- +1 yıl
Bilmiyorum dostum. Yapmışsın yapacağın hatayı, umarım daha fazla devam etmezsin... Sana tek bir şey diyorum Kuran'da zina eden erkekler için "f*hişe erkekler" denir. Bu içine tükürdüğümün toplumu her ne kadar zinakarlara "çapkın" adını vermiş de olsa kurban olduğum Kuran o erkeklere en yakışan ismi koymuş.
Eğer inancın tamsa bir daha bu pisliklere bulaşma. 5 dakikalık zevkin belki de seni temiz ahiretliğinden edecek. - +1 yıl
deniz. Allah tövbe ettiğin şirk hariç her şeyi affeder. hatalar da yapılmak için dünyaya gelmiş. kimse mükemmel değil.
- +1 yıl
Evet, ben sana Allah seni affetmez demedim ki? Daha fazla devam etme (yani tövbe et) dedim.
- +1 yıl
ben zaten bir şey yapmıyorum ki. boş yere günahımı alıyorsun :)
- +1 yıl
Tamam =). Sohbet için sağ ol. Allah'a emanet ol. Kırdıysam affola.
- +1 yıl
önemli değil. sende.
+1 yılTürk kızları bundan 50 sene öncesi nesildeki kadınlar daha yapıcı, daha tutucuydu. Şimdiki nesil ise maalesef Partnerlerini ararken sadece kendilerini düşünmekteler. İşi iyi olsun, kazancı iyi olsun, kocam çalışsın ben evde oturayım, Çalışmak istese bile kocasının durumunun çok iyi olmasını ister. Kısacası yeni nesil hiç bir şey vermeden çok şey istiyor. Birde biraz güzel oldu mu bir yerleri öyle kalkıyor ki kendisini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor. Cinsellik konusunda genelde monoton, klasik dışına çıkamayan. Giyim konusunda ise sadece evlenene kadar şık giyinip evlendiğinde "alan almış" mantığıyla yaşıyor.
Yabancı kadınlara bir göz atacak olursak; Oldukça güzeller, genel kültür düzeyleri yüksek, daha gerçekçi istekleri ve beklentileri oluyor. Cinsellik konusunda eşlerini her konuda memnun etmeye çalışırlar. Giyim konusunda ise, özellikle de Rus kızları evlenseler bile eşleri için en şık, en seksi şekilde giyinmeye çalışırlar. İstedikleri kadar güzel olsunlar ve isterlerse Profesör olsunlar partnerlerini mesleklerine göre değil fikir konularına göre seçerler. Partnerinin mesleği garsonmuş, çöpçüymüş, onlar için önemli değil.
Şimdi bir çoğunuz sadakatten bahsedeceksiniz ama şunu unutmayın gene her kez bir kültürün yapısını öğrenmeden boşa konuşuyor. Yabancı kadınlarda en az hatta bizimkilerden daha fazla sadık olduklarını rahatlıkla söyleye bilirim.
Son olarak maalesef Türk kızları nazlanma kısmını çok fazla abartıyor ve gereksiz kaprislerle erkeği bezdiriyor.41 Yorumla- +1 yıl
ya şimdi dürüst olursak bundan elli sene önce evlilik görücü usülüydü kadınlara değer verilmiyordu o da kötüydü ama şimdi değer verince de tepemize çıktılar.yani anlayacağın iki ucu boklu değnek
Sosyo kültürel nedenlerde var tabi.Türk kadınının beğenilmeme nedeni çirkin olduğu anlamından doğmuyor.Ülkemiz eğitim derecesinin seviyesinde düşük olmakla birlikte bu neden hem erkeklere hemde kadınlara yansıyor.İşin aslında ne bir erkek bir kadınla konuşmasını net biliyor nede bir kadın hoş konuşan bir erkeğe kibarca cevap veremiyor.Bu ülke insanının genel sorunu saygısızlıktan ileri geliyor.Şimdi yolda gördüğün herhangi bir yabancı kadına güzellikle kahve içme teklifi yaptığında eğer bunu kadın istemez ise ve erkek kibar biri ise.Kusura bakmayın rahatsız ettim teşekkür ederim yinede falan falan der gider.Normal bir durum,her iki tarafda normal bişi yapmıştır.Kadın tersleyip kötü sözle uzaklaştırırsa erkeği burada kabalık etmiş oluyor.Erkekde kabalık yapıp ısrarcı olabiliyor.Bu yurt dışında da var fakat oran bu kdr yüksek değil.
Mesela bir eğlence mekanında yabancı biriyle fazla yılışmadan güzelce dans edebilirken kadın hemen uzaklaşıyor.Yurt dışında kadınlar daha bir rahat.Türkiyede kadınlar bu kdr rahat değil.Bekaret olayı doğru fakat sadece bu siteyi okuduğunda erkek arkadaşı ile yatmış bir sürü 20li yaşlarda bayan görüyoruz.Bunuda destekleyen bayanlarda görüyoruz.Bekaret olayı yurtdışında rahatlıkla türkiyede saman altından yapılıyor bana kalırsa.Tüm kadınları içermiyor tabi bu olay.
Kadınların saygısızlık oranı yurtdışında ki kadınlara oranla daha fazla türkiyede.Genel sorun bu.Bence buda eğitim seviyesi ile ilgili.Fakat eğitim derken ünv kast etmiyorum.İnsanın kendini geliştirmesinden aldığı aile terbiyesinden söz ediyorum.Oranlar biraz yüksek fakat her türk kadını için söylediklerim geçerli değildir.Herkez üzerine alınmasın yani.Bu arada durum erkekler içinde geçerli,onlarda da bir öküzlük yok değil hani.10 Yorumla
+1 yılrus kadınları eleştiriye açıktır eksiğini söylediğinde makul ise düzeltmeye çalışırlar(istisnalar hariç) yurdum kızlarının ezici çoğunluğu ben buyum yersen şekerim der.bekaret meselesine gelinceeee ben namusu kasıklarda arayan biri değilim bu zamanda bilirim ki bekareti olup ondan başka her haltı yiyenler oldukça fazla.kaldıki ben antalya da yaşıyorum konyaaltı sahili karanlık basınca şezlonglar sevişen yiyişen ve daha fazlasını yapan yurdum kızlarıyla dolup taşıyor. rus kızına bu gün parkta eğlenelim alalım iki bira dedinmi tamam der yurdum kızı tamam der ama parktan hemen ayrılıp başka yere gitmenin peşine hesabına düşer.görünüş ve bakım konusuna değinmicem.rus kızlarının ezici çoğunluğu spor yapar.kilo vermek için az yemek yerine yorulmayı tercih eder.yurdum kızlarının durumu tam tersi(istisnalar hariç)rus kızları güne erken başlar yurdum kızları çoğunlukla uyumayı sever.rus kızları güler yüzlüdür havuza mücevherle ve gece makyajı ile girmez.yurdum kızları tam tersidir(istisnalar hariç)rus kızları iletişime açıktır ama kolay lokma değildir.adam gibi yaklaşmadığın sürece asla izin vermezler.yurdum kızlarına merhaba burada tek başıma oturmak istemiyorum sizi de tek gördüm bir süredir rahatsız etmezsem sizinle kahve içebilirmiyim?tanışmamıza vesile olur? yurdum kızının cevabı direkt HAYIR dır.pişman olcağını bilse bile.rus kızları mücadelecidir ve güçlüdür.ihanet karşısında hemen terk eder boşanır.rus kızlarına telefon açtığınızda ya da buluştuğunuzda asla yakınmazlar karnım ağrıyo biri peşime takıldı diğeri bana laf attı diye:):) bunları nerden mi biliyorum.antalya da yaşıyorum ve bir süre öncesine kadar turizm le uğraşıyordum çoook fazla rus ukraynalı moldovyalı ahıska türkü ve kazak arkadaşım oldu.daha sayayımmı gizli kullanıcı?yoksam yetermi?
20 YorumlaO mantığı hiç anlamam zaten. Adam onlarca yıl Türkiyede yaşamış güzelide çirkinide görmüş o yüzden türk kızları çirkin, yabancılar güzel, at gibi diyor. Sadece sosyal medyada ve televizyonda gördüğünüz kadarı güzel. Gidin yaşayın bakayım 20-25 yıl amerikada. O süre sonunda da amerikan kızlarına çirkin diyeceksiniz. Tamamen beyin yıkama örneği bu. Adam dizi filmlerde sosyal medyada güzel kızları görüyor zannediyorki milyonluk ülkenin hepsi aynı sarışın ela gözlü beyaz tenli vs. Yok öyle bir dünya kusura bakmayında :) Yarın yolda yürürken yine bunu diyen erkeklerin %90ı türk kızına laf atıcak beğenmediği türk kızına aşık olacak :) Pek çok yabancı kızla da tanıştım emin olun onların egoları turk kızlarından daha yüksek. Ve ben bu konuda soruyu soran arkadaşla aynı fikirdeyim ve bu düşünceyi tamamen saçma buluyorum. Sonuçta burada hemen herkes türk bir annenin çocuğu, türk bir kız kardeşe sahip. O yüzden türk kızlarını aşağılamanız biraz değil baya saçma. Boy konusuna gelince bu benim şahsi görüşümdür 1.85lik gökdelen gibi kız olacağına 1.65 1.70 kız olsun arkadaş kısa boylu kızlar her zaman daha tatlı daha sempatik gelmiştir bana ve bugune kadar sevdıgım, çıktığım butun kızlar kısa boyluydu uzun boylular pek ilgimi çekmemiştir açıkcası aşırı dikkat çekici güzelliği yoksa. O yüzden türk kızları candır türk kızları bitanedir :D Konuyu açan arkadaşım senide tebrik ediyorum sende bitanesin :D
42 YorumlaTürk erkeği olarak Türkiye'de türk kızlarına kaşar, beceriksiz,niteliksiz,aptal diyorsunuz gidiyorsunuz elin rusunu bilmemnesini savunuyorsunuz herkezin düşünceside zevkide kendine kimi seviyorsan ona git snei zorlayan mı var türkle evlen diye ? Türk kızı size iyi koymuş beyler ondan uzak duruyorsunuz türk kızlarından. Beyinlerinize yerleştirmişsiniz türk kızı kaşar türk kızı kaşar diye biz götümüzün üstünden şortları giysek o* oluyoruz yabancılar giyse taş oluyor gülze oluyor ? ee bu ne simdi biz mi aptal olduk biz erkekleri bacaklarına bakarak değerlendirmiyoruz beyler. anneniz kız kardeşiniz de mi o* sizin ? babanız genel evmi işletiyor da herkezi patlak namussuz sanıyorsunuz. birde hepiniz " her sevgilim versin ama karım bakire olsun" diye bir düşüncedesiniz. yazık size soğuttunuz yemin ederim soğuttunuz türk erkeklerinden.
20 Yorumla-Öperseniz beyefendi değilsinizdir, öpmezseniz adam değilsinizdir.
-İltifat ederseniz yalan der, etmezseniz bırakır gider.
-Her isteğine evet derseniz karaktersiz olursunuz, karşı çıkarsanız anlayışsız.
-Çok yanına giderseniz sıkıldım der, gitmezseniz sevmiyosun der.
-Giyime çok dikkat ederseniz çapkın der, etmezseniz zevksizlikle suçlar.
-Kıskanırsınız ''huyun kötü'' der, kıskanmazsanız ''sewmiyosun der''.
-Siz 1dk geç kalın kıyamet kopar, kendisi 1 saat gecikirse ''ne var bunda'' der.
-Arkadasınızla buluşursunuz adı ihmal olur, O bulusur ''bizim arkadaslar'' olur.
-Siz başka kadına bakacak olursanız gözleriniz oyulur, başka bi adam ona baktığında hayranlık olur.
-Konuştuğunuz anda dinlemenizi ister, dinlediğiniz anda ''neden konuşmuyorsun''der.
Kısacası Türk bir bayanla evlenmeyi düşünmüyorum. olmazsa da olmasın bekar da yaşarım. bu kadar doluyum.60 YorumlaYetiştirilme şartları, türk kızları yetiştirilişinden dolayı zor lokmadır ama yabancı bir kadın onlar da erkekler gibi özgürler istedikleriyle yatıyorlar kalkıyorlar, türk kızları trip çekmez sürekli atar.hatayı hiç kendinde aramaz hep başkasına atar bu insanların genel özelliklerinden biri sadece bayanlar değil, sarışın oldukları için güzel bir vücut yapıları olduğu için.
bana kalırsa rusta insan Türk te ben insan olmasını tercih ederim daha sonra dış görünüşüne aşık olurum zaten, kişilik karakteristik yapısı önemlidir benim için sonra dış görünüşü.10 Yorumla
+1 yılErkeklerin geneli rus kadını arar . Sonra deli divane aşık olduğu sayın rus olgamızı bir şekilde başka erkeklerle basar ve kuyruğunu kısarak yurduna memleketine ve kendi milletinin öz hatunlarına geri döner :)
Bkz: Her şey boy pos demek midir ? Yada sarı saç mıdır buda fazlasıyla tartışmaya açık bir konudur . Örneğin bir Türk kızı mini etek giyerse kaşardır , bir Rus mini etek giyerse uh anasını hatuna bak olur . Türk kızı bir erkeğin elini tutsa kaşardır rus kızı 20. sevgilisine rağmen namusuna laf ettirmez çünkü orda namus diye bir kavram yoktur . Sonuç şu ki burası TÜRKİYE . Rusya ise hemcinslerin halk içinde öpüşmesinin garip karşılanmadığı biyer . Buda elmayla armutu kıyaslamaktır.00 Yorumla
+1 yılvalla türk erkekleri saf gerikafalı sapıık yani ne diyim bilmem götbaş kimde görüyolarsa o kraliçe oluyo bu bizm türklere:D tabi türklerin başı falan kapalı olunca beğenmiyorlar. valla kızlarr bu türk erkekleri gözümde adeta bir ajdardan çikita muzz nane nane, adeta bir yılmaz morgül, bir bülent ersoy:D bunlardan destek bekleyeceksek ölelim daha iyi beee :D:D allah korusun kimi tutarlarsa tutsun bu apaçiler bana koymaz yani :D bunlarla aynı yerde yaşadığıma utanıyorum keşke o beğendikleri kadınların olduğu ülkelere dağılsalarda türkiye bi temizlense hahaha :D
03 Yorumla- +1 yıl
:)
- +1 yıl
Hepiniz cok aptalca yorumlar yapiyorsunuz, genellemeler yapiyorsunuz.Kizlar ve erkekler birbirlerini sucluyor cunku herkesin kusura bunda.Turk Erkekleri abazalik yaparsa turk kizlarida adriana lima havasina girerler bu kadar açik.Bir de ulkemizde malesef insanlarda cok feci bir ego sorunu var.Herkes kendini her seye layik goruyo kendine bakmadan , fiziki ozelliklere onem veriyoruz fazlasiyla.Oysa guven duyabilecegin , namusunu parani her seyini emanet edebilecegin biriyle olmak cok daha onemli.
+1 yılönce şunu söyleyim boyun 1.81 :) vede şunları ekleyım . türk bayanları iyidir hoştur zaten buyukbı ihtimal bende türk bayanla evlencem onun için kötüleyemem :) ama aması var zor lokma kadın demışsınya çok sıkıçı bı durum vede saçma bi insan bı insandan hoşlanıyorsa cıka bılrı kaçmak neymış taş devrını gectık.:) ruslara gelınce onlar çirkin deyen bikere yalan söyler onu gecsin. ruslara norveçlilere çirkin değen sadece yalakalık yapmak için cirkinder onun için güzellik konusuna hiç girmiyorum :) asıl konuşu erkeklerin hep eleştirisine marus kalan konu.bizim yolda yürüyen kezban kılıklı kızımız bıle kendını pamuk prenses sanıyo.Herşeyı erkekerden beklıyorsunuz. yakışıklı bı erkek yanınıza gelse bıle kaprısınızden burnunuz havalara bakıyo. ya aslında yazılcak çok şey varda gerek yok bu konular hep tartışıldı sizinde suçunuz yok yetiştirme tarzı kültür farkı .bu hep böyle gider. :)
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanki biz de bayılıyorduk Türk erkeğine.
Hayatlarında spor sayfası dışında (onu da tuttukları takım kaç gol atmış diye öğrenmek için sırf) kaç tanesi gazete okuyor? Kitap okuyor?
Ev işine yardım etmez, karıları çalışsa bile saçma sapan gurur yaparlar ev işlerine yardım etmezler.
Namus kısmını gelince zaten ne halde oldukları ortada.
Bakım, temizlik zaten hak getire.
O kadar detaylandırılabilir ki bunlar. Yabancı erkekler gibi entelektüel, bakımlı, saygılı oldular sanki de utanmadan Türk kızına dil uzatıyorlar.
Diledikleri kadar Türk kızı hakkında konuşsunlar, kendileri değişmedikçe kimseyi değiştiremeyecekler, boşu boşuna buralarda havlasınlar. Herkes keyfine baksın.30 Yorumla
+1 yılya bak şimdi türk erkeklri bakmıyo değil olay . yabancı kızlar genelde muhabbete açık oluyo o yüzden erkekler kolay muhabbet edebiliyo onlarla fazla tripli değiller çoğu güzel olmasına rağmen:) haaa bizim kızlar güzel değil mi çok güzeller ama yanlarına yaklaşmaya çalışınca bir iki ilgi gözterinve bi daha ğiste indirmek mümkün değil malesef :D konu cinsellik değil yanlış anlaşılmasın , yabancı kızlarda bi selama evine gelecek kızlar değil ama velakin konuşma tanışma olaylarında daha açıklar... anlatabildim mi ? çoğu kızda yabancı erkek gördümü bradd pitt sanıp boynuna atlıyo ama nabeeeer :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılboy kilo olarak bilemem ama bekarete önem vermeniz iyi değil kötü bir şey ilk olarak bunu söyliyim ikinci olarak da Türk kızları çok havalı , kendini prenses zannediyor .Erkek nefreti var ve erkeklerden sürekli kaçıyorlar.Erkeklerde kendilerini rahat hissetmiyorlar .Kadının zor lokma olması iğrenç bir şey.Zor elde edilen kızın hiçbir tatı kalmıyor .Hatta erkeği süründürüyor bu yüzden.Sonuç olarakTürk kızlarını sevmiyorum.Çoğu kezban oluyor.Teknolojiden , siyasetten ,felsefeden , filmlerden falan anlamıyorlar bilgileri çok düşük.Ben neler görüyorum bu konularda neler !
https://www.youtube.com/watch?v=LneREA6v3Wclink bu linklere bakarsan daha yardımcı olur sana her şey !
11 YorumlaUlan bu ülkede götümden çirkin kızların bile egoları tavan yapmış durumda. Daha neyinizi savunalım? boyu 1.60 olan kız gider 1.80 lik erkeğe kısa der.
ve bunların büyük çoğunluğunun potansiyel sevgilisi vardır. herkese mavi boncuk dağıtırlar. birinden ayrılınca hemen bir tane daha bulurlar. karşısındakinden hoşlanmıyorsa ama seni arkadaş olarak görüyorum ayağı.
istisnalar var tabi. bir de sizin annelerinizde türk kızıydı diyen olursa ona geri zekalı muamelesi yaparım. şimdiki nesil ile o zamanki nesil arasında dağlar kadar fark olduğunu bilmeyen yok sanırım.
tüm kızlar aynı değil elbet. çoğunluğundan bahsediyorum.01 Yorumla
+1 yılBizi onlardan en çok ayıran özellik edeptir . Tabii günümüzde eskisi gibi değerlerine sahip çıkan kadınları bulmak, dünya düzeni değiştikçe zorlaşıyor Ama tercihim her zaman Türk kadınlarına olacaktır.Elbet her yerde edepsizler vardır herkesi genelleme yapmamak lazımdır.Türk kadının tek
olumsuz yönü çok konuşmasıdır. :) Olayları pire den deve yapmasıdır.10 Yorumlaöncelikle benim idealim bir kızda 1.65-1.70 arası olmalıdır ve ben 1.82 boyundayım türk kızları bu konuda ortalama böleler bu iyi benim için 2. olarak ben hanım hanımcık seviyorum ve türk kızları ÇOĞU öyle çoğuyu vurguladım çünkü arada kaşarıda var. yabancı beğendiğim kadın birkaç tanedir genel olarak türk kızları bence gayet iyi ve güzeller :)
20 YorumlaUlan hala zor lokmayız demezler mi gel de çıldırma. Siz suna apaçiler, abaza erkekler götümüzü kaldırıyor biz de kendimizi bulunmaz hint kuması sanıyoruz desenize. 10 kızdan 2 tanesi mütevazidir, geri kalan 8 tanesi kıskanç, kendini bir halt sanan havalı ama hiç de güzel olmayan tiplerdir.
30 YorumlaTürk kadınları dünya güzellik anlamında konuşursak dünya sırasında ilk 10 a giremedi:D(aynı seş erkekler için de geçerli;))Ama mesele bence sadece güzellik değil hiç yabancı biri ile muhabbet etme şansı buldunuz mu bilmem ama ben rus ve alman bir kaç kız ile muhabbet fırsatı bulmuş biri olarak karakterlerini çok sevdim.En çok beğendiğim özellikleri kendilerini beğenmiş insanlar değiller.Türk kızlarının %70 nı kendini Adriana LİMA zannediyor.:D Bence bu yüzden...
22 Yorumla- +1 yıl
Benim çevrem değil bu. Bilkent'te okuyorum ve yaşıyorum. Buradaki oğlanlar zaten gayet düzgün. Ama bu ülkenin genelini temsil etmiyorlar ne yazık ki :). Daha demin üstlerde bir yorumun sahibi aynı bu kafaya sahipti. Buraya bile sızmış Kamil'ler :D.
bence türk kadınları "da" gayet güzell :( bizi niye beğenmiyorsunuz ?
bu cümlelerinden anladıım tek şey senin büyük bi özgüven problemi yaşadığın önce kenedenin ne olduuna karar ver güzelliğinin farkına var ve bi kaç adamın ne düşündüğünü bu kdr önemsemek yerine kendi farkından emin ol.13 Yorumla- +1 yıl
Erdem şaşkını, benim için bir de özel yorum yazmış :D. Sen kimsin, seni bu soru dışında bilmem, etmem. Tipik Kamil'lik emareleri gösterme hemen =). Dün boş vaktim vardı, burada vakit öldürdüm. Ben Türk kızı böyle değil demedim ama Türk erkeği de pek matah değil, onu idrak edin diyorum, tabii bunu anlamak için zeka lazım o da sende yok =).
+1 yılKedi uzanamadığı ciğere mındar dermiş gibi bişey bu heralde ya. Ben bugüne kadar hiçbi Türk kızına laf etmedim, ama iltifat da etmedim. :D Ayrıca Rus kızlarını hiç sevmiyorum nedense, sapsarı ya o ne öyle.
Kızların güzelliği ilişkinin sadece ilk 2 haftasında geçerli oluyor. 2 haftadan sonra erkek, kızın genel kültür seviyesini tartmaya başlar. Eğer kızın kültür seviyesi erkeğin kültür seviyesiyle uyuşmazsa o ilişki orda erkek için biter. :D00 YorumlaTürk kızından yüz göremediği için çareyi Türk kızını yabancı kızlarla kıyaslamakta bulan apaçileri taktığına değmez. Bir kız ya da erkek ister rusu sever ister italyanı ama mevzu kıyaslamaya geliyorsa işte o noktada o kişinin nasıl büyük bir yarası olduğunu görürsün.
51 Yorumla
Soran+1 yılaslında yaram pek yok ama
+1 yılbak canım benim tilkinin dönüp dolaşacağı yer gene kürkçü dükkanıdır lafını duydun mu hiç. ne kadar laf söylersek söyleyelim yabancı kızlar bizim türk kızları gibi olamaz. her konuşana ufff git be salak şelinde sanki her konuşan ona yazıyormuş gibi cevap veremez. ama türk kızıda delikanlıdır. yiğidi öldür ama hakkını yeme demişler :)
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri neden rus kadınlarını sever? Çunku rusyada ılk tv kanalı seks kanalıymıs bu nedenle kendılerını bu anlamda gelıstırmıs ve erkegın neyı sevdıgını bılırlerkı bu nedenle turk erkeklerı onlar afadersınız hayat kadınıda olsa onları eşi yapabılıyorlar hepsı zevk meselesı... birde rus kadınları turk erkeklerınden vazgecmezler bunun sebebı de turk erkeklerı yanındakı kadın hayat kadınıda olsa onları savunur korur laf soyletmezler bunlarda onların hosuna gıder sahıplenılmek...
00 Yorumlaaynen öyle konusurlar konusurlar yine beğenmediklerne kalırlar yine genlleme yapmıyorum öyle olan var olmayan var olanlar kendilerni bir şey sanıyorlar işte türk kızları adı altında söledikleri her laf analarına bacılarına gidiyor habereri yok anca totolarını kaldırsn onlar
10 YorumlaBen bikeresinde obicim savunmuştum önceleri verdiğim cevaplarda var biride bana yalaka demişti onu bir bulabilseydim duymuyacagı sözleri benden işiticekti gerci geçmişine sevgilerimi ilettim tabide ama ben bir türk kadınını milyon tane beyaz rusa deişmem evet cok acayip güzeller ama avuclarını yalarlar:)
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeği kendini koruyamıyor ki kadınını nasıl korusun :)
90 YorumlaBu tartışmalar bitmez aq. Kimse kendine bakmıyor. Durduk yere yok türk kızları böyle, yok türk erkekleri böyle diye havlayanların zekasından şüphe ediyorum. he amk sen karşı taraf hakkında kendine bakmadan destanlar yaz sonra tartışma çıkınca da neden böyle oluyor. herkes bir kendine baksın, eğer eleştiri getirecekse de her iki tarafı da eleştirsin. öyle tek taraflı olunca gelecek tepkilere isyan etmek yok. bu türk kızı muhabbeti için de türk erkeği muhabbeti için de geçerli.
01 Yorumla- +1 yıl
güzel yazdın , zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış misali , ben neden dikkat çekemiyorumun çelişkisini yaşıyor kafası :D
Bazen savunulcak biseyiniz olmadigi icin olabilir mi ? Bazi kizlari goruyorum Allahim kendinden gecmis biyik ordan cikyo kaslar bi acaip, heryerden tuy cikyo, cogu kiz var irenc bi sekilde bakimsiz. Sorada erkekler bizimle niye dalga gecyo ? Dönde bi aynaya bak... Bakimsiz oldugunuz icin olabilir mi acaba ? ..
11 Yorumla- +1 yıl
Fizik ayri bi konu, turkiyede yabanci kizlara onem verilyo cunku turk kizlarindan farklilar, avrupadada tam tersi. Sen hayatini bi yabanciyla tamamlayamazsin, baslarda guzel olur ama hayatini genelde sonuna kadar onunla yasayamazsin. Size gore guzeller cunku farklilar.
Karakter konusuna gelince evet turk kizlarina gore cok rahatlar, gereksiz kapris yapmyolar, erkegi oyuncak gibi gorup gormemeleride ayri bi konu..
valla yabancı kadınlar çok sexi uzun boylu süper fizikli ama eminim türk erkeklerinin %99 u o sexi kadınlarla evlenmek istemez takılmak sevgili olmak için canımızı versekte evlenmeyiz yani türk kızları değerli ama çok kibirli kendilerini çok bişey sanıyolar dünyanın en güzel kızıyım havalarındalar
02 Yorumla- +1 yıl
Biliyorum. Aynı şey onlar için de geçerli, ben sadece dalga geçiyorum :D. Vakit geçiyor.
+1 yılTürk kızı başkadır lan :D Tribi olsun, sevgisi olsun, nazlanması olsun herşeyiyle önce gelir :)
80 YorumlaDilimiz onları söylese de kalbimiz sizin için çarpar...
41 Yorumla
Soran+1 yıl<3 canım
yabancı bir bayanla uzun sürelik bir ilişkin olabilir onlar senin değer ve kıymetini bilirler çünkü kendi erkekleri türk erkeklerin verdiği değeri vermez bu yüzden elindekinin kıymetini bilirler ve yanlış yapmamaya çalışırlar fakat türk bayanlarımız saolsunlar ben dünyanın en güzel kadınıyım havasından hiç geçilme bu yüzdende akılları bi karış havada olur ben her ikisini de yaşadım tabi tecrübelerime karşılık bunları yazıyorum.
21 Yorumlabegenıyoruz da mevzu su zor ol naz yap ama surundurmeeeeeeeeeeee
tıpe degıl kısıye gore seccccccccccccccccccccccccccc
paraya değil onura değer verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Türküm diyorsan Türk kızıyım diyorsan annenden en temizi büyük annenden gördüğün gibi değerlere sahip ol!10 Yorumla
+1 yıltürküm güzelim hıh :) ruslar da güzel ama şimdi haklarını yememek lazım. bakımlı kadınlar. türk bayanlar biraz tembel bakım konusunda. kilolarına pek dikkat etmiyorlar. sen kendini beğenen bi erkek bul. boşver rusu beğenmiş türkü beğenmiş hiç umurumda değil. beni beğeniyorsa bitmiştir :)
00 YorumlaFiziksel olarak; boy etkeninden ziyade, en olarak kafanızdan büyük, omuzunuzdan geniş biçimsiz kalçalarınızla yer küreye uyguladığınız G kuvveti diğer ülke kadınlarına oranla fazla olduğu için, manevi olarakta bir erkeğin sosyoekonomik özellikleri için evlendiğinizden dolayı savunulmuyor olabilirsiniz, Kezban ablalar.
11 Yorumla
+1 yıl"o*ları ve çingeneleri severim. biri namuslu numarası yapmaz, diğeri milliyetçi ayağına yatmaz."
--charles bukowski--65 Yorumla- +1 yıl
ah olaya son noktayıda buk. koyardı zateeen :)
- +1 yıl
annen Rus mu Türk mü?
- +1 yıl
sanane
- +1 yıl
Eww.. Kezban çıktı bu. Uçma.
- +1 yıl
deniz kendine söylenen lafları gelip burda konuşma ve defol yorumumun altından
+1 yılBir yerde okumuştum hatırladığım kadarıyla yazayım..
''Derin dondurucudaki et mi, taze et mi? Hangisini yemek daha güzeldir ve sağlıklıdır? İşte Türk kadını taze olanıdır.''20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıleski nesile lafım yok ama yaşadığım çok olaylar oldu ve bi alman sevgilim vardı kız hiç yalan söylemezdi hani yaptıysam yaptım çok mertti ilişkide yaşamıştı benden önce ancak türk kızları öyle diil birini severken diğerine kayıyo yalan desen bi ton kızların %70 ine güvenmiyorum he bide kendini bişi sanıyolar çoğu ama buda türk erkeklerinden kaynaklanıyo herkese laf atarsan olcağı o allah ıslah etsin ne diyim
01 Yorumlayerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :))) yok benim öyle rus alman kızlarında gözüm ama iran kızları gerçekten güzel oluyo:) tabi onlar olmayacağına göre yine kendi kökenimden tam anlamıyla kürt bi kız isterim ben :)
00 Yorumla
+1 yılBen şöyle özetleyim boyu 1.60 olan kız kuzenim var ben 1.80 aşağısı biriyle çıkmam diyor . Kuzenim ama içimden YUH dedim . Kardeşim sen nesin ki ne bekliyorsun ya. İzliyorlar KIVANCI , KENANI öyle adam arıyorlar.Sonra buluyorlar 1.85 boylarında esmer işsiz apaçiyi , aşkım aşkım diye atlıyorlar boynuna.2 sene sonra SONU HÜSRANLA bitiyor . Özetle durum budur yani . Böyle olmayan kızlarımızı tenzih ederim...
10 Yorumla
+1 yılHerkes rus u savunmaz canım :) Bana göre batı lı hatunlar bizim türk kızlarından daha namusludur , dürüsttür , sadıktır , anlayışlıdır . . . aksini söyleyen varsa sonuna kadar tartışırım arkadaş .
10 Yorumlavalla ben aslinda genelde turk kizlarindan yanayim ama sesimi duyurabilmem icin turkiye de devrim yapmam gerek :(
70 Yorumlaçünkü türk kızları çirkin kezbanlar ve kültür ve medeniyet seviyesinden çok uzaklar avrupada tanıştığım 2 tane kız var tüm türk kızlarını önüme sersen değiştirmem açıkçası türk kızı çirkindir daha uzun lafı yok bunun
00 Yorumlakesinlikle türk kadınları daha sıcak ve çekici ama fazla nazlı:) fazla naz da aşık usandırıyor:) gerçekten çok yoruluyoruz sizi mutlu etmeye çalışırken ve bizde şımartılmak istiyoruz bazen.
00 YorumlaBunun savunmayla onla bunla alakası yok. Yabancınında çok düzgünü var, Türk'ünde. Ama düşünce yapısı olarak bakarsak, ben de yabancı kızları bir çok açıdan daha hoş buluyorum. Tabi biraz da yetişme ve kendini geliştirme ile alakalı şeyler bunlar.
00 Yorumlaja su bi gerceki bizim türkiyede yasayan vatandaslarimiz herzaman ama herzaman disda olan seye meraklidir ne olursa olsn yeterki disdan olsn! hic vatandaki seylerin degerini bilmio her konuda!
10 Yorumlatanımadan yorum yapıldıgı için. bayanlarda aynı durum bir erkegin kaslı alımlı veya yakısıklıgına vuruluyosunuz.. karsı cınsının hatası senınde hatandır unutma..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılRus kızlarının Türk erkeklerinin gözünde bu kadar gözde olmasının tek nedeni çabuk yatağa atılabiliyor olmaları. Türk kızları vermiyor diye çamur atıyorlar. Kedi çiğer meselesi işte ya anlasana ;)
60 Yorumla
+1 yılbence yabancı kadınları evlenmek için arayan çok çok az sayıdadır. yabancıları habire iyi diyenler onlar herşeye açık oldugu için o kadınları yanlarında ister fakat bilirler ki o kadınlar onları rahatca aldatabilir o yüzden evlenenler çok az :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. boşver onlarda boy var sadece..
biz sizi seviyoruz.. :D ne güzel 1,60 lık çıtı pıtı kızlarımız var..11 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTürk kızlarını digerlerinden ayıran ve degerli kılan tek şey Namustur.
ama Turk kızları yabancı kızlara özendikce savunulacak bir tarafı kalıyor mu sence?23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe demek istedin?
Namusunu korumaktan kasıt nedir- +1 yıl
Bedenini temiz korumak.
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin zorla yapanları dışındakilere cilve yapıp bir yerlerini acan ve birleşme icin elinedene gelen kızlara sucu atsak ?
Erkek emin ol kızdan saftır.
+1 yılne yapancı kızı ne yabancı erkeği ?
YASASIN TÜRK KIZI TÜRK ERKEĞİ...bizim bizden baska dostumuz yok...31 Yorumla- +1 yıl
o senin düsüncen kardes.. senin düsüncen öyle diye herkesinde öyle olacak diyebirsey yok..
onlar eğlencelik aradıkları için Rus bakıyorlar. evlenmelik isteyenler elbet(genel kesim) kendi ırkına bakar..
50 Yorumlakıyamam ya da dur kıyarım
uzun uzun anlatmaya gerek yok, daha iyiler20 Yorumla
+1 yılKızlarımız tarafından terkedilen ya da aldatılan ezikler böyle der genelde takacak bi durum değil bence.
00 YorumlaKonu bir yana da, 11Deniz111 niye kudurmuş gibi davranıyor? Bu konuda bilgsi var mı acaba?
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D bende anlamadım her yerde yorumu var
- +1 yıl
Yani bir saldırganlık, bir gözü dönmüşlük. Niye savunmuyorsunuz? Aha işte bu yüzden. Gerçekleri görmeye tahammülü yok.
Halbu ki azıcık kendinize çeki düzen verseniz, kendinizi nimetten saymasanız ve "dişiliğinizi insanlığınızın önüne koymasanız" çok da güzel kızlarsınız... ama kibriniz ve hırsınız o güzelliği gölgeliyor.
- Devamını Gör (87)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat