Bazen bazı sessizlikler yeniden bir ya pılanma bazense yerlebir yıkma.. siz hangisini yaşadınız?
🔥Bir psikiyatri sorusudur, dikkatli düşünerek cevaplayın, fatkındalık olsun

Bazen bazı sessizlikler yeniden bir ya pılanma bazense yerlebir yıkma.. siz hangisini yaşadınız?
🔥Bir psikiyatri sorusudur, dikkatli düşünerek cevaplayın, fatkındalık olsun

Bu insan kendi içinde yaşadığı için büyük bir yıkıma sebep olabiliyor o tehlikeli sessizliği bozduğunda ama bazen de tamamen kontrol odaklı ilerleyip yön vererek planlama yeni bir düzen inşa da edebiliyor hepimiz illa ki bu tehlikeli sessizliği yaşamışızdır bende bunu bir tık fazla yaşıyorum diyebiliriz şimdilik
Tehlikeli sessizlik, konuşulması gereken şeylerin bilinçli olarak susturulduğu andır. Duygular söylenmez, sorunlar halının altına süpürülür, herkes iyiymiş gibi davranır ama içten içe bir şeyler birikir. Dışarıdan sakin görünür, içeride çatlaklar büyür. Asıl tehlikesi gürültü yapmaması değil, fark edilmeden mesafe yaratmasıdır.
Sessizlik insanların kendini ifade etmeden de anlaşılmasını sağlayabilen bir unsurdur. Özellikle uzun süreli ilişkilerde, sessizlik anları partnerleri birbirine olan güvenini ve rahatlığını gösteren bir faktördür. İlişkiler için sessiz vakit, yalnız zamanını birlikte geçirmenin bir yöntemidir.
“Tehlikeli sessizlik” çoğu zaman içten içe fırtına koparken dışarıya hiçbir şey göstermemek aslında 💣
Ben hayatımda ikisini de yaşadım 💔
Bazı sessizlikler beni yerle bir etti mesela haksızlığa uğrayıp susmak kendimi yok saymama yol açtı.
Bazı sessizliklerse yeniden yapılanma oldu 🔥 Durup hiçbir şey demeden sadece hislerimi izlediğim anlar güçlenmemi sağladı.
Tehlikeli olan sustuğunda kendini de susturman kendini duymaktan vazgeçmen 🖤✨
Cevap
20Cevap
Sessiz bir insanın sessizliği aklıma geliyor onu sanıyorlar ki bu çok sessiz zararsız ama o parlarsa yakar hepinizi
insan tahlikeliyse bunu gizleyebilir.
Fırtına öncesi sessizlik…
Her halükarda korkutucu
Bence değil
Ben ve sessizlik düşünemedim iletişimden yanayım pat pat söylerim ama sustuysam da her şey bitmiştir
Kadınların kendini aldatması. Susan kadın şöyledir böyledir. Ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Sussa ne olur konuşsa ne olur.
Sesizlik bilinçliyse güç ve tehlikedir
Susmak sesizlik değildir sindirilmişliğin verdiği ödlekliktir
Bazı sessizlikler vardır bittiğinde ardından ne getirecek bilemezsin. Bazı gürültüler vardır sonunun neye varacağı bellidir.
En tehlikeli sesizlik karşındakini tedirgin edebilmektir. Eğer o kadar sesizleşebildiysen doğru yoldasın demektir.
İlk başta bı sessiz kalırım bakarım durum nasıl gidiyor bı değişiklik var mı ona göre o sessizlik bozulur yerini huzursuzluk alır
Her an pusuda beklemek gibi bir şey sanırım avına bir ceylana falan kitlenen aslan gibi olabilir zira 😂
Genellikle içine atıp biriktirmeden kaynaklı yakıp yıkma olur bence en sonunda. Çünkü biriktirecek yer kalmaz.
Her türlüsünü yaşadım.
Temelinde gerginliğin olduğu uzun soluklu sessizlikler tehlikelidir.
Obruk gibidir. Sessizce içten içe erir tüketir sonra birdenbire kocaman bir felakete sebep olabilir
Karşındaki bağırıp çağırıp stresli bir haldeyken sessiz oluyorsa insan işte o tehlikeli sessizliktir
Çünkü insanlar sabreder susar ve o sabrı bittiği zaman da felakete başlar
Artık konuşunca karşı tarafın anlamayacağını düşündüğümüz ve boş ver dediğimiz zamanlar.
Kalabalık yok, gürültü yok, sadece sen ve düşüncelerin var.
Ben sessizsem muhtemelen bir şeyleri yerle bir etmeyi dusunuyorumdur :))
Fırtına öncesi sessizlik diye bir tabir var aklıma ilk onu getirdi bu cümle
Benim açımda sesizlik yeni düzenleöedir. Bunun içinde yıkmak pek yoktur
Karşı tarafı artık kafada bitirmek, sessizliğe sebep olacak durumdan ders çıkararak aldığımız yarayı onarmak için kendimize vakit ayırmaktır aslında. Kişinin aldığı bir diğer darbeden, o duruma yeniden düşmemek için kendini onarışıdır.
Senin sessizliğindir.
Ne alaka ya
Çok tehlikeli.
Neyimi gördünde yazdın bunu inan anlamadım
Ben görürüm.
Sessizliğe gömülürsen çok tehlikeli olabilirsin gibi geldi bana. Seni sessizliğe itenleri bin pişman edecek potansiyel görüyorum. Sana yamuk yapacaklarına Tayyibe yapsınlar o derece.
İçinde biriken şeylerin sonucudur
Güçtür ama ne şekilde kullandığı önemli
Tehlikeli sessizliktir
Yerle bir yıkma sessizliği yaşadım
Gelecek olan fırtınadan önceki durumdur
Fırtına öncesi sessizliktir..
Ortalığı aleve vermeden önceki son an
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?