KIZLARR NERDESİNİZZ ARKA ÇIKINN
Evlilerin burada ne işi var?
KIZLARR NERDESİNİZZ ARKA ÇIKINN
İlgiyi eşinizden alsanıza ya da zamanınızı ona harcayın. Eşiniz kızmıyor mu ya ben olsam kızarım
Evlilerin burada, yani Kızlar Soruyor’da ne işi var? sorusuna kendi adıma cevap vereyim.
Öncelikle
•Kimisi gerçekten bir sorusuna cevap almak için girer,
•Kimisi ise gizli işler çevirip karısını ya da kocasını aldatmak için… Onlar ayrı bir ahlaksızlık konusu. ❌
Ben evliyim ve burada ne işim var, onu net şekilde söyleyeyim,
Eşimle zaten zamanında buradan tanıştık, çok çok eskiden. Evlendik ve şu an bir çocuğumuz var.
Buraya girme sebeplerim;
Çocuğumla ilgili sorular sormak,
Eşimle ilgili merak ettiklerimi danışmak,
En çok da hastalıklar ve bilgi almak üzerine.
Ayrıca ilgi alanım olan konulara cevap vermek. Bilgi sahibi olduğum konularda yorum yapmayı, insanlara yardımcı olmayı seviyorum. 🤝
Yani “Evli insanın burada ne işi var?” sorusu bana göre oldukça saçma bir soru.
Bence bu soru
Aldatanlara,
Gizli gizli takılanlara,
7/24 burada takılıp amacı farklı olanlara sorulmalı.
Ben evimde her şeyimi yaparım, eşime ve çocuğuma ilgimi gösteririm. Yeri geldiğinde burada da vakit geçiririm. Her şey dozunda olduktan sonra sorun yok.
Umarım kendimi anlatabilmişimdir. 🌿
Gerçekten burada evlilik mümkün mü ya 🤔🤔 çünkü çok uzun süredir burdayım bırak evliliği biriyle iki gün bile konuşulmuyor 🙄
Bırak evlenmeyi sevgilim olursa dahi silerim hesabı. Ben can sıkıntısından giriyorum. İlişkim olsa sürekli sevgilimle konuşurdum, canım sıkılmazdı.
Ayynenn hoş geldin kızçemm
Hoş buldum 🤗
Geçen gün burada bir soruya yorum yapmıştım soruyu soran kişi evli misiniz diye sormuştu evli olsam burada işim olmazdı dedim. Hani Evet belki burada kötü bir şey yapmıyorum Ama burada geçireceğim zamanı sizin de dediğiniz gibi eşimle geçiririm
Çokk süpersinn işte
Teşekkür ederim 🙏
Yaşlıları evlilileri bende anlamıyorum ama yani keramete ermiş insanın burada işi pek olmaz mantıklı konuşayım çok şey var mesleki statüsü işi iyi olanlarında pek işi olacağını zannetmiyorum
Olabilir evet
Bu arada aşk ilişkileri sevgili bulma falan için açmadım tamamıyla finansal bilgi alışverişi için açtım ama finansal bilgi alışverişinden çok saçma soruları cevaplıyorum çünkü benim alanımda sorular az
Sen yine iyisin de gerek yok evli birinin açmasına ya
Connected2me kullanıyorum ben bir de orası daha farklı ama görüntülü sohbet sesli sohbet ses kaydı atma falan da var yelpaze geniş burada dar anonimlikten çıkabiliyorsun orada bir de istediğin zaman
Oo o biraz fazlaymış
Sesli sohbet ve görüntülü sohbette izin lazım karşı taraftan ama ses kaydı atma değil
Hmm yeni duydum
Ben bir ara atasözleriyle küfür ediyordum bir şeyleri birleştirip hem de durup dururken trol :D
Ahahahaaa
Ben de eğleniyom burada
Ben çoğunlukla ciddi aklı başında ama eğlenceli birilerini arıyorum aslında burada :D
Maksat eğlenmek ya öyle daha güzel
Burada niye herkes aşk ilişkileri ve cinsel sorulara takmış hep o sorular soruluyor bir de dış görünüş boy soruları falan banane kardeş her şey dış görünüşle mi fiziksel özelliklerle mi oluyor ona bakarsak parayı konuşan yok baştan paran olsun sonra ne yaparsan yaparsın zaten işi gücü yok saçma sapan konuşuyor yatırımcı bir insanım ne yaptığımı biliyorum bu zamana kadar hiç bir kızın peşinden koşmadım mantığıma göre illa kaderimizde biri vardır buradaki kitleye çok şey söyleyip küfür hakaretler ederdim de bana uymaz
Saçmasapan konular sorular var burada her şey para da değil tabi ki de ilgi alanın burada ama çok finans sorusu olmaz
Çoğu şey parayla oluyor düğünü var ev eşyaları var ev alımı var araba alımı var bunu takıları falan var kıyafetleri var dış görünüşle fiziksel özellikler asıl her şey değil ya ben gerçekçiyim ya buradakiler çoğu biraz kafası geri
Evli biri olarak çok tanıdık bir soru bu 😊
İnternette olmak her zaman “ilgi arıyorum” demek değil. Bazen kafa dağıtmak için girersin bazen sohbet edersin bazen de sadece merakından bakarsın 💬
Burada geçirilen zamanın dengesi önemli. Eşini ihmal etmiyorsan sorun yok. Eşimle aramızda güven olduğu için sosyal medyada olmama kızmıyor ❤️
Sen böyle hissediyorsan bu da çok anlaşılır. İlişkide sınırları çiftlerin birlikte belirlemesi en sağlıklısı 👍
Sohbetimi de eşimle ederim zamanımı da onunla geçiririm oda benle geçirsin ben hayatındayken nasıl sıkılabiliyor sorusunu da bana sorsun aklına takılan bir şey varsa
Cevap
51Cevap
Zamanları bol demek ki sosyal medya gibi burayı kullanmayı seviyorlar
Eşlerine harcasınlar
İlgiye ihtiyacları varsa eşlerinden alsınlar, zamanlarını da onlarar harcasınlar. Kızlar Soruyor da dolaşıp özellikle bekârlara iş atmakla uğraşacağınıza evliliğinizle ilgilenseniz daha iyi olur.
Oh bee👏👏👏
Geri zek@lı burası flört ya da tanışma uygulaması değil soru cevap sitesi. Adam arabası arızalanır sorar cevap alır ama sen uçkurun için kullandığından daha soru cevap sitesi olduğunu bile idrak edememişsin. Allah senin gibi geri zek@lı olanlardan korusun herkesi.
Sensin geriz*kalı kandır daha kendini eşin olsa ilk sen kullanmasına karşı çıkarsın he evet herkes masum burada sen de dahilsin buna
Yazık sen gibilere diyecek sözüm yok. Ben güvenmediğim birisiyle evlenmem
Eşinin burada olması güven kırıcı bence sende değilse düzgün yorumunu yap git
Ben ne evliyim ne sevgilim var kimseye de bi yanlışım olmadı kimseyi de aldatmadım kalkıp bana laf sallayayacağına evli olup burada karılara yürüyenlere döşe
Saygısız
Ben ahlak bekçisi miyim bana ne milletten. Sende insanlara karışmak yerine kendini düşün kendine bak önce. Ahlak bekçisi değilsen cumhurbaşkanı sana böyle bir yetki vermediyse kimseye öz baban dahi olsa karışamazsın. Ha karışırsanda ağzına 2 çakar sustururlar seni
Kimseye karıştığım yok benim onaylamadığım bir durum. Bu da soru senin gibiler kendini belli etsin diye iki tane çakar susutururmuş. Senin gibilerle karşılaşmam bile ben. Beyinsiz
Karışamazsın zaten yiyorsa karış sonra baban sorar kızım kim çaktı ağzına diye anlatırsın tanımadığım adama karıştım bana vurdu diye
Sikt*r ol senin gibiler kelimelerinin yetmediği yerde çakar işte böyle. Allah karşılaştırmasın beyinsiz
Beynine soktuğum bana beyinsiz yazıyor. 🤣🤣🤣
Yürü git yorumunu da saygılı yap aklı olan herkes bu uygulamanın ilişkiler için zararlı olabileceğini bilir ben istemem eşim kullansın sen ne istiyorsan onu yaparsın saygılı olmayı öğren
burada işi ne var değilde başka kadınlara yürümeleri ne alaka pis kaşarlar evli olup edebiyle takılanlarda sorun yok
Yürü bee👏👏
Bıktık ahlaksızlardan cidden bide kendilerini düzgün sanıyolar gelde boğma
Ahahah işte aradığım destek ama doğru kessinliklee
Sonuna kadar ahlaksızlar ayıplansın bastırılsın artık
Evet buna evliler cevap versin.
Ne işiniz var burada?
Ayynenn
Valla sorunu beğendim, On numara güzel bir noktaya değinmişsin teşekkür ederim.
Ricalarr efenimmm
Demek o yüzden gelmiyolar
İyi de ilerde onlar da evlenecekler böyle bişeye karşı olmaları lazımdı bekar olanların yoklar ya
Olabilir
Buraya giren evli ve bekâr kadınların büyük çoğunluğu s*ksting için giriyor tatmin sorunu yaşıyorlar demek ki
Burası sadece sohbet etmelik ya da fingirdekleşmek için mi kullanılıyor?
Evli olmanın burada olmayla ne gibi bir bağlantısı olabilir?
Bu sitenin kullanım amacı senin için nedir?
Kötü bi amacı olmasa da rahatsız etmez mi
Çok fazla yabancı ile iç içe özellikle de karşı cins
Burası normal bi yermi sence sitede bir takıl valla ben istemem çok mu kıskancım bilmiyorum
Tinder mı yavrum burası, medeni durumla ne ilgisi var
Sosyal medya işte
İstermiydin sen burayı kullanmasını
Sevgilin falan peki
Ben istemem yaa orada burada ne işi var
Sitenin ismi kızlarsoruyor kızlararıyor kızlararanıyor aradığınıbul falan da bizim mi haberimiz yok 🤔
Sitenin amacı soru sormak bunda okeyiz. Benim dediğim evli olup burada birilerine yürüyen kesim
Peki yorum yapmayın o halde
Eşim bilmiyor kaçamak yapmak hoşuma gidiyor
Aferin
Teşekkürler yavrum
Yavruna senin..
🥰💋
Evlenince o zaman kadınlara fak verirsin. kimseyi kınama bence
Kendisiyle konuşup sohbet edemiyosam ayrılırım ben
Senin bakış açını anlıyorum ama herkesin evlilik dinamiği farklı. Evlilikte sadece eşinle konuşup sadece onunla vakit geçirmek zorunluluk değil. Sosyal çevre de ihtiyaçtır, insanı besler, geliştirir. Kimisi eşinden başka kimseyle konuşmayı tercih eder, kimisi daha sosyal olur; ikisi de normal. O yüzden genellemeyip kınamamak en sağlıklısi
Güzel açıklamışsın ama buradaki çoğunluğun (evliler dahil) güzel bir amaçla takılmadığını da biliyoruz. İyi niyetli kullanım için geçerli dediğin
Ayrıca kınıyorum yaa
İyi niyetli olmayanların var olduğu doğru, her ortamda olduğu gibi burada da var. Ama bu durum herkes için geçerliymiş gibi konuşunca iş genellemeye dönüyor ve orada haksızlık başlıyor. Kınamak senin tercihin tabii, sadece herkesin hayatını aynı şekilde yaşamadığını ve bu platformu farklı amaçlarla kullandığını unutmamak lazım.. bazen insan en yakın olduğu kisi ile bile konusamiyor, insan tanımadığı biri ile daha iyi dertlesiyor
Konuşamadığın birine nasıl en yakınım dersin
Yakınlık sadece konuşabilmekten ibaret değil. Bazen seviyorsun, değer veriyorsun, hayatında en önemli kişi o ama o an konuşamıyorsun ya da konuşsan da anlaşılmayacağını biliyorsun. Bu konuşamamak yakın olmadığı anlamına gelmiyor; tam tersi bazen en yakınına bile içini açmak daha zor olabiliyor.
Bilemiyorum sağ olun
Kesinlikle öyle.
Evli insanlar eşiyle ilgilenmeli, burayla değil.
Bence de ya
Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum.. 😂😅
Takibe all
Gizlide oluyolar
Sen bu siteye ilgi görmek ya da flört etmek için mi geliyorsun?
Yoo muhabbete giriyorum eşim olsa onla ederim muhabbet sohbet
Bana sorsun ya bana görüş bildirsinn
Umarım ki de öyle evlilik olmaz olsun ya
İnşallahh
Bırak evli olmayı kız arkadaş bile olsa sokmam buraya dödldldkld
Evet ya
Ya şey Biz bekarız eş arıyoruz da izin olursa biz girebiliyor muyuz
Sen girebilirsin
Oyy oyy
Asıl işleri burası. İlgi, alaka ve heyecanı burada arıyorlar işte
Bekar kızlar soruyır değil ki sitenin adı...
Gözleri öpülesi soru yeminle. Parmaklarına sağlık boş ver kızları ben destek çıkarım
Teşekkür ederimmm🌸🌸
Sadece burada olsalar iyi. Her yerdeler.
Ahaahha
Kötü biryer olduğunu düşünüyorsan senin ne işin var?
Evli olsam burada bulunmam bekarım sevgilim de yok canım sıkılıyor eşim olsa sıkılmam zaten onla ilgilenirim
Niyetleri kötü de o yüzden buradalar
Burası evlendirme ya da sevgili bulma sitesi mii?
Çok fazla karşı cinsle etkileşim kuracağı bi yer işte
Sen ister miydin
Karakteri bozuk olan kişi whatsap da bile bulur
Bulursan geçirirsin zamanını evliyken kocanı
Bazıları farklı zevkler peşindeler bazıları ise soru sormak vs.
ben bi tek hayat hakkında merak ettiğim soruları soruyorum. ve kızlarla konuşuyorjm bir tek. kötü bi şey yaptığım yok
Ben olsam ben de kızarım
Mallar çünkü vasıfsızlar
aldatmak icin geliyor çoğu. karaktersizler
Ahlak mı kaldı insanlarda
Katılıyorum haklısın
Tüm evli kadınlara diyorum eş olun. Benim işim olmazdı karılık yapmazsanız karılık yapacak birilerini buluruz
O zaman boşanın da arayın
İstediğimi yaparım sz kaldı boşayıp araayacapım
Kadın milleti başkasının olana düşer. Evliler sevgililer kendinizi sakının 🧟♂️
Garı haklı
Haklıyam
Ben de küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı garı ariyom 🤪
Eşleri tatmin edemedikleri için olabilirmi
Olabilir
Bencede
Evli olsam burada ne işim olur ki
Ayyynenn
Zaman öldürmek 🙄
Eşiyle öldürsünler
İzlemesin
Eşim olsa onla ilgilenirim ya
İşte bu
Evliler bu soruya gelirmi acaba bence gelmez 😅
Gelsinler güzel linçlenicem izle
Onu bildikleri için gelmezler ya 😅
Ha doğru gizliye alıp sallarlar onlar
Orası öyele de sen soruyu niye gizliden sordun o zaman yoksa yoksa yoksa sendemi evlisin 🤣
Hayır be
Ha iyi soruya birkaç tane evli gelmiş sen onları iyice bir hırpala
Yardım edinn
Yook ya ben insanlara kötü olamıyorum sen devam et😅
İyi ben olayım
Burası neresi ne var burada?
Herkes var abi sokağa çıkarmam
Haberin olmazsa nasil kizacaksin
Ooo diyosun benim olurdu eşimde öyle şey yapmazdı zaten
Buyuk konusuyosun😅
Kendinize güvenmiyosunuz tabi
Senden bahsediyorum
Ben yapmam
Herkes eşiyle sevismiyor ki
Niye eşler o zaman
Bunun için evlenilmiyo mu zaten
Kısmen yani seks yapmak istemediğim biriyle neden evleneyim
Bekarım ne yapayım 🙂
E sende sorun yok
Eşlerinin haberi var mı hepsi gizli giriyor
İşte de ne yazık eşleri dururken
Heyecan zevk bunları iyi zannediyorlar asıl insanların anlamadıkları kendi eşin varken neden başkasına ihtiyaç duyyorsun
Valla evli kadınlar ekmeğe koşuyorlar 😂😂
Evli bir kadına sormak istediğim şeyler var dürüstçe
Eşler ilgi göstermeyince!
Söyle ona o zaman
Söylendiyse?
Kulaklarım çekiliyo yakalandığım zaman
Oha çık çabuk siteden
Neden
Evli misin
Evet
Yakalanırsam kulaklarım kopuyo
Ben yakaladım çabuk çık sitedenn