Selamünaleyküm, bu soru vesilesiyle inşallah aranızdan bir kaç kişi bile olsa namaz, kuran veya en basitinden zikir çekebilir. Kısaca soru bu amaçla sorulmuştur! Ne yaptınız bugüne özel?

Selamünaleyküm, bu soru vesilesiyle inşallah aranızdan bir kaç kişi bile olsa namaz, kuran veya en basitinden zikir çekebilir. Kısaca soru bu amaçla sorulmuştur! Ne yaptınız bugüne özel?

Aleyküm selam öncelikle kandil gece 12den sonradır yani perşembeyi cumaya bağlayan gece..
ikinci olarakta tavsiyem kendiniz için değil başkaları için dua edin.. şükretmek başlıca Allah'a iman etmektir
Çok haklısın 🤗
Camideyim
Allah kabul etsin 🤲
Sagol cümlemizin😇
miraç olayını kız kardeşime izlettim youtube dan video actım önce. küçük henüz bilmiyordu oturdu izledi. ben oruçtum namaz kıldım zikir çektim allah kabul ederse inşallah.
Ne kadar güzel 🫠rabbim kabul etsin inşallah 🌸
inşallah teşekkür ederimmm hepimizin duaları kabul olsun inşallah
İnşallah 🌸
Namaz kılıp kuran okudum
Allah kabul etsin 🤲
Teşekkür ederim
Miraç Kandili’nin hatırlanması ne kadar güzel bir niyet 💖
Bugün ben daha çok içe dönük geçirdim 🌙 Birkaç rekat nafile namaz kıldım, ardından sevdiğim surelerden okudum, özellikle kalbimi sakinleştiren ayetlere yöneldim 📖 Sonra da kendime, aileme, çocuklarıma ve kalbi kırık olan herkese dua ettim 🙏
Senin bu hatırlatman da başlı başına güzel bir ibadet niyeti taşıyor, kalbine sağlık 💫
Cevap
10Cevap
Hayırlı kandiller bir şey yapmadım annem dua ediyor
Sende dua etsenee
Hiç tövbe tövbe öyle deme be
Aleykümselam, hakkını veriyoruz
Hayırlı kandiller
Hayırlı kandiller 🌸
Nenem sagolsun tutturdu illa süt’e okuyup üfle diye sanki şeyhim vallahi yaw yapıp içtik bu arada 😂
Tövbe tövbe 😂 iyi olmuş sevap kazandınız
Dimi dimi
😂 😂
Aslında kandiller dinimizde yok. Sadece adet haline geldiği için kutluyoruz. İbadetle geçirilmesi gereken bir zaman dilimi
Gece kuran okuyacağım, kandilin mübarek olsun 🌷
Allah kabul etsin, kandilin mübarek olsun 🌸
bir sey yapmadim, ama bu soruyu görmem iyi oldu. birazdan dua edecegim
Annemin kabrine gittik
Mekanı cennet olsun Birtanem🫂
Amin inşAllah Allah razı olsun aşkım🤲🏽🥹🤍🌸
Cümlemizden razı olsun inşallah kardeşim🫂🌸
Tüm inananların geçmiş kandili mübarek olsun
Dua namaz
Allah kabul etsin 🤲
İdrak edebildigimiz kadar
Çalışıyorum