Ben ne yapayim bilmiyorum?

Tükendim usandim.
Kayinvalide kavga eder sataşar sover rezil derecede sover saclarimi yolar iter boğar.
Kayinbabamemir yağdirir kapris yapar.
Eşim desen sanki ablama aşk olmuş ablam onunla konusmayi kesmis dun isden eve geldi depresyona girmis gibi uzandi uyuyucam dedi cocuklarlada ilgilenmedi sonra dedim vakit gecirelim ne zaman soylesdm yorgun olur.

Sonra birden kalkip arkadaşiyla içmeye gitdi.

Gidip içib sonraysa ablami aramiş neden ariyorsun ben evde çocuklarinelinden sinirlenmiş dişim ağriyor tuvalete gitmem lazim duş almak istiyorum.
Kendimi unutdum resmen bu beni aramıyor ablamı arıyor.

Aam çalışmak istiyor eşide var ablamin eşi karişmiyor benim kocam ablama boku ye çalişmiyicaksin demiş.

Ben evde disimin canimin acisindan can çekişiyorum ariyorum bunu geliyorum 10 dakikaya diyor 1 saat oluyor gelmiyor gelmiş tuvalete gitmiş çikmak bilmiyor ben bunu gozduyordumki vakit geçirelim.

Anesi eve geldiginde konşunun evinden buda tuvaletden çikti gelmiş bana dur odayi topla supurelim dedi vakit geçirmektense sonra yine uyudu sabahda oldu işe gitdi bana bi tutrlu vakit ayirmiyor isdede yazmiş seni seviyorum bende yazdim inanmiyorum senin sevgini gormuyorum ben.

Bakin kananamda kayinbabamda eşimde istedikleri zaman disari cikiyorlar hava aliyorlar egleniyorlar ama ben uc yildir evliyim bu uc yilda bideda disari normal cikmadim hep evdeyim hizmetci yerine koyuluyorum.

Evde boguluyorum babamlarada gitmeye izin vermiyor ben ne yapayim bksanmak demiyin cunku o cesaret bende yok korkagin tekiyim
Ben ne yapayim bilmiyorum?