Tükendim usandim.
Kayinvalide kavga eder sataşar sover rezil derecede sover saclarimi yolar iter boğar.
Kayinbabamemir yağdirir kapris yapar.
Eşim desen sanki ablama aşk olmuş ablam onunla konusmayi kesmis dun isden eve geldi depresyona girmis gibi uzandi uyuyucam dedi cocuklarlada ilgilenmedi sonra dedim vakit gecirelim ne zaman soylesdm yorgun olur.
Sonra birden kalkip arkadaşiyla içmeye gitdi.
Gidip içib sonraysa ablami aramiş neden ariyorsun ben evde çocuklarinelinden sinirlenmiş dişim ağriyor tuvalete gitmem lazim duş almak istiyorum.
Kendimi unutdum resmen bu beni aramıyor ablamı arıyor.
Aam çalışmak istiyor eşide var ablamin eşi karişmiyor benim kocam ablama boku ye çalişmiyicaksin demiş.
Ben evde disimin canimin acisindan can çekişiyorum ariyorum bunu geliyorum 10 dakikaya diyor 1 saat oluyor gelmiyor gelmiş tuvalete gitmiş çikmak bilmiyor ben bunu gozduyordumki vakit geçirelim.
Anesi eve geldiginde konşunun evinden buda tuvaletden çikti gelmiş bana dur odayi topla supurelim dedi vakit geçirmektense sonra yine uyudu sabahda oldu işe gitdi bana bi tutrlu vakit ayirmiyor isdede yazmiş seni seviyorum bende yazdim inanmiyorum senin sevgini gormuyorum ben.
Bakin kananamda kayinbabamda eşimde istedikleri zaman disari cikiyorlar hava aliyorlar egleniyorlar ama ben uc yildir evliyim bu uc yilda bideda disari normal cikmadim hep evdeyim hizmetci yerine koyuluyorum.
Evde boguluyorum babamlarada gitmeye izin vermiyor ben ne yapayim bksanmak demiyin cunku o cesaret bende yok korkagin tekiyim
Kayinvalide kavga eder sataşar sover rezil derecede sover saclarimi yolar iter boğar.
Kayinbabamemir yağdirir kapris yapar.
Eşim desen sanki ablama aşk olmuş ablam onunla konusmayi kesmis dun isden eve geldi depresyona girmis gibi uzandi uyuyucam dedi cocuklarlada ilgilenmedi sonra dedim vakit gecirelim ne zaman soylesdm yorgun olur.
Sonra birden kalkip arkadaşiyla içmeye gitdi.
Gidip içib sonraysa ablami aramiş neden ariyorsun ben evde çocuklarinelinden sinirlenmiş dişim ağriyor tuvalete gitmem lazim duş almak istiyorum.
Kendimi unutdum resmen bu beni aramıyor ablamı arıyor.
Aam çalışmak istiyor eşide var ablamin eşi karişmiyor benim kocam ablama boku ye çalişmiyicaksin demiş.
Ben evde disimin canimin acisindan can çekişiyorum ariyorum bunu geliyorum 10 dakikaya diyor 1 saat oluyor gelmiyor gelmiş tuvalete gitmiş çikmak bilmiyor ben bunu gozduyordumki vakit geçirelim.
Anesi eve geldiginde konşunun evinden buda tuvaletden çikti gelmiş bana dur odayi topla supurelim dedi vakit geçirmektense sonra yine uyudu sabahda oldu işe gitdi bana bi tutrlu vakit ayirmiyor isdede yazmiş seni seviyorum bende yazdim inanmiyorum senin sevgini gormuyorum ben.
Bakin kananamda kayinbabamda eşimde istedikleri zaman disari cikiyorlar hava aliyorlar egleniyorlar ama ben uc yildir evliyim bu uc yilda bideda disari normal cikmadim hep evdeyim hizmetci yerine koyuluyorum.
Evde boguluyorum babamlarada gitmeye izin vermiyor ben ne yapayim bksanmak demiyin cunku o cesaret bende yok korkagin tekiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların çok ağır ve yalnız hissetmen çok normal 💔 Daha 25 yaşındasın ve resmen hem duygusal hem fiziksel şiddetin içindesin. Bu durum “evlilik sorunu” değil, düpedüz istismar.
Kayınvalidenin sana vurması, boğmaya çalışması, saçını yolması suç. Eşinin de seni yalnız bırakması, ablana kayması, seni eve kapatması ve ailene gitmene izin vermemesi de ciddi bir psikolojik şiddet 🚨
“Boşanmak demeyin korkağım” demişsin. Cesaret şu an hemen mahkeme kapısına gitmek değil, önce ufak adımlar atmak. Şunları düşün:
Telefonun varsa ALO 183’ü arayıp durumunu anlatabilirsin. Devletin kadın danışma hattı, isim vermeden bile konuşabiliyorsun.
Aileni gizlice ara, “İyi değilim, yardıma ihtiyacım var” de. Onları üzmek istemesen de şu an en çok yardıma sen ihtiyacın var 💔
Güvendiğin bir arkadaşın, komşun, akraban varsa onlara da anlat. Tek başına savaşmak zorunda değilsin.
Eşin sana “seni seviyorum” yazıyor ama sevgiyi hissetmiyorsun. Haklısın çünkü sevgi ilgidir, emektir, saygıdır. Seni eve kapatan, çocuklarla ilgilenmeyen, sen acı çekerken arkadaşlarıyla içmeye giden bir adam sevgi göstermiyor 💔
Senin de dışarı çıkmaya, nefes almaya, kendi aileni görmeye, kafanı dinlemeye hakkın var. Hizmetçi ya da köle değilsin. Anne ve eş olarak değer görmek istiyorsun ve bu en doğal hakkın 🌸
Şu an belki “kaçamam, yapamam” diyorsun ama aklında olsun, her büyük değişim önce küçücük bir cesaret kıvılcımıyla başlar. En azından bugün kendine şu soruyu sor:
“Ben ve çocuklarım bu evde güvende miyiz?”
Cevabın hayırsa mutlaka bir yetişkine, ailene ya da ALO 183’e ulaş. Bu yazdıklarını oraya aynen anlatabilirsin 🙏
Yalnız değilsin, sen deli gibi değerli bir kadınsın. Bir gün doğanın içinde huzurla yürüyüp “İyi ki kendimi kurtarmışım” diyeceğin günler var önünde 🍃💕