Kuzenimin kocası bana aşkım canım deyip baş başa gezmeye çağırıyor, sizce niyeti ne?

Arkadaşlar kuzenimin kocası gidip gelıyor bana aşkım canım diyor şakalaşıyor her istediğimi yapıyor alıyor ilgileniyor dün kuzenime gittim çok şiddetli hem firsina hemde yağmur vardı ağmurun ve fırtınanın altında gittim kuzenime kıyafetlerim ıslanmıştı kocası beni sobanın yanında otururdu karısına dediki git ırmağa kıyafet getir dedi senin kıyafetlerinden istemedim giymedim bide ha bire karısının yanında bana aşkım canım diyor dövdüm onu saçımı laciverte boyayım gittim bana dediki saçını boyamişsin çok güzel olmuş dedi çok beğendim dedi bende senin fırını alan yok dedim sus otur oturduğun yerde dedim sonra bana dediki benim fikrim önemli dedi çok önemli dedi bende sen kimsin ki senin fikrin önemliymiş dedi sonra bana dediki senin yaptığını deli yapmaz dedi yağmurun altında nasıl gelebildim bize aradığında İnanmamıştım dedi geçme bana arasaydın seni gelip arabayla alırdım getirirdim ben ne için varım dedi bi dahakine ara gelip alırsın dedi bende istemez dedim sonra gezmenin konusu açılmıştı bana 2 hafta önce gezmeye götüreceğini söz vermişti ama o gün işi çıkıp hiç bi yere gitmedi bana dediki senin gezmeye götürecek sadece ikimiz dedi karısına dediki haftaya ırmağı gezmeye götürecek sadece ikimiz onu alıp götürecek dedi karısına bie şey demedi bide ha bire saçıma dokunuyor bakıyor tam olarak mavi mi lacivert mi diye bakıyor sonra bizde yat bugün yarın ben seni bırakırım diye tuturdu bende kabul etmedim karnım çok ağırıdı soğuk aldım sonra kocası hemen fark etti dediki karnın mı ağrıyor dedi yok dedim beni sobaya daha çok yaklaştırdı sonra erkek yeğenim defiki kavgaları vardır gazını çıkarmak istiyor dedi kuzenımın kocasına bide gazım yoktu sadece karnım ve göğüslerim çok ağrıyordu karısına kalk kimyon yap dedi kimyon yaptılar içmedim karısına kalk ona ağrı kesıcı ver dedi kaltı verdi sonra eve gitmek istedik o bizi arabasıyla bıraktı merdivenlerden inerken elini omuzuma koydu nedense bende küçük oğlu sandım beğerse oymuş yeğenim onun arkasındaydı bana eve geldığımızde söyledi sizce bu adam neden böyle davranıyor

Kuzenimin kocası bana aşkım canım deyip baş başa gezmeye çağırıyor, sizce niyeti ne?