Hala kızını çok sevdim?

Selamlar arkadaşlar yaşım 46 emekli oldum çalışıyorum evim arabam var şükür Allah olmayanlara versin hiç evlilik yapmadım hiç kısmet olmadı yalnızlıktan tam yoruldum derken hala kızı çıktı karşıma boşanması bitmek üzere 2 çocuk 13 diğeri 19 yaşında ilk defa akşam üstü hala kızına açıldım ama kalbim patlayacaktı derdimi anlattım evlilik konusunda düşündü sen dayı oğlusun ben hala kızıyım dedi neden olmasın dedi hala kızı konuyu en yakın bayan eski sınıf arkadaşlarına açmış bekar çalışıyor emekli evi arabası var demiş onaylamşlar 2 gün sonra niyetin gerçekmi şakamı yaptın dedi bende Allah biliyor niyetim çok ciddi dedim bunla gezdik yemeğe götürdüm her şey uyumlu olumlu bir süre devam ettik her ne kadar akraba olsakta anlaşabiliyozmu diye denedik sanki birbirmiz için yaratılmışz önceden karşıma neden çıkmadın neredeydin dedi. Fakat ailesine yakalandık ailesi bana çok küfür hakaret tehdit yağdırdı yılmadık devam ettik 2. kez yakalandık yine küfür yedim fakat ortada şöyle bişey var hala kızı yakalannca korkudan ben seviyorum evlenmek istiyorum diyemediğinden ihale bana kalıyor sanki zorla konuşturuyorum havası oluştu ailesi beni hiç istemiyor ve kızımız bipolar hastası diyorlar bende kıza sordum hastamsn diye hastane götür rapor alalım diyor seni benden vaz geçirmek için yalan konuşuyor diyo ne yapmam lazım kız ailesine karşı çok aşırı korkak küfür yiyen ben oluyorum
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Güncel dostlar
Hala kızını çok sevdim?