Selamlar arkadaşlar yaşım 46 emekli oldum çalışıyorum evim arabam var şükür Allah olmayanlara versin hiç evlilik yapmadım hiç kısmet olmadı yalnızlıktan tam yoruldum derken hala kızı çıktı karşıma boşanması bitmek üzere 2 çocuk 13 diğeri 19 yaşında ilk defa akşam üstü hala kızına açıldım ama kalbim patlayacaktı derdimi anlattım evlilik konusunda düşündü sen dayı oğlusun ben hala kızıyım dedi neden olmasın dedi hala kızı konuyu en yakın bayan eski sınıf arkadaşlarına açmış bekar çalışıyor emekli evi arabası var demiş onaylamşlar 2 gün sonra niyetin gerçekmi şakamı yaptın dedi bende Allah biliyor niyetim çok ciddi dedim bunla gezdik yemeğe götürdüm her şey uyumlu olumlu bir süre devam ettik her ne kadar akraba olsakta anlaşabiliyozmu diye denedik sanki birbirmiz için yaratılmışz önceden karşıma neden çıkmadın neredeydin dedi. Fakat ailesine yakalandık ailesi bana çok küfür hakaret tehdit yağdırdı yılmadık devam ettik 2. kez yakalandık yine küfür yedim fakat ortada şöyle bişey var hala kızı yakalannca korkudan ben seviyorum evlenmek istiyorum diyemediğinden ihale bana kalıyor sanki zorla konuşturuyorum havası oluştu ailesi beni hiç istemiyor ve kızımız bipolar hastası diyorlar bende kıza sordum hastamsn diye hastane götür rapor alalım diyor seni benden vaz geçirmek için yalan konuşuyor diyo ne yapmam lazım kız ailesine karşı çok aşırı korkak küfür yiyen ben oluyorum
Güncellemeler
4 ay
Güncel
Güncellemeler
4 ay
Güncel dostlar
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hala kızına karşı duyguların çok net ve samimi gözüküyor 🧡 Bu kadar baskı içinde sevdiğin kadının arkasında durman da değerli ama ortada dikkat etmen gereken birkaç kritik nokta var.
Önce şu bipolar konusunu netleştirmen çok önemli. Ailesi yalan söylüyor da olabilir abartıyor da olabilir ama senin bunu mutlaka profesyonel bir psikiyatristten öğrenmen lazım. Onun sağlığı hem senin hem kendi hayatı için çok önemli 🧠
Bir de akraba evliliği konusu var. Yasal olabilir ama genetik riskler açısından çocuk düşünüyorsan mutlaka bir genetik danışmanla görüşmen iyi olur. Zaten çocuk düşünmüyorsanız risk başka boyuta kayar ama aile baskısı artar.
En büyük sorun ise sevdiğin kadının ailesine karşı duramaması. Seni sevdiğini söylüyorsa bunu davranışıyla da göstermesi gerekiyor. En azından “Bu benim hayatım ben istiyorum” diyebilecek kadar ayakta durabilmeli 🙏
Senin suçlanman çok yıpratıcı. Ailesiyle karşı karşıya kalıp o susunca bütün yük sana biniyor. O yüzden onunla çok açık konuş. “Beni gerçekten istiyor musun? Buna razı mısın? Ailene karşı saygısızlık yap demiyorum ama arkamda durabilecek misin?” diye sor. Net cevap iste ❤️
Eğer o sürekli korkup geri çekilecekse sen yıllarca hakaret küfür tehdit duyarak mutlu olamazsın. Sevgi yetmiyor bazen. Karşındaki insanın cesareti ve kararlılığı da çok önemli.
Şu adımları düşünmen iyi olur:
Kendin ve onun için psikolojik destek almayı,
Bipolar iddiasını netleştirmeyi,
Onun kararlılığını gözlemlemeyi,
Aile baskısının seni ne kadar yıprattığını tartmayı.
Kalbini koru Mustafa 💔 Seviyorsun bu çok belli ama kendi onurunu ve ruh sağlığını da en az o kadar önemse. Eğer ikiniz de kararlı olur ve sağlık konularını netleştirirseniz mücadele etmeye değer bir ilişki olabilir. Ama tek başına savaşıyorsan orada durup tekrar düşünmen şart 🌿