Arkadaslar babam sort giymeme izin vermiyor sadece tatilde falan ancak hadi o neyse v yaka tisortte giyme diyor bazen. sıkılıyorum abartmiyor mu?
Cevabın nedir?
+1 yılBaban seni seviyor ve kimseyle paylaşamaz ancak ona senin artık büyüdüğünü dünyada pislik insanların olduğunu ama iyi insalarında senin yanında olduğunu hissestirmen gerek ve bir süre daha onun isteklerini itiraz etmeden uygulu ve isteyemediklerini istemeden bul ve yap güvenini kazan ve yitirme unutma o seni kendisinden bile çok sevdiği için KORKUYOR.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSanırım son olayların farkında değilsin tatlım. Sapıklar giderek çoğalıyor. Son 1 ayda kaç kadın öldürüldü, tecavüze uğradı. Sen düşün. Bu ülkede bunlar zor. Babanı da geçtim giyeceksen de tenha yerlerde gezme sakın. Yanlış anlama ben herkes özgürce gezsin isterim ama insanlarımız bunu başaramıyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılhep o salaklar yuzunden zaten. sinir oluyorum
- +1 yıl
Kesinlikle.
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBalık adam kıyafeti giyerek evde babanın bu tutumunu protesto et.
www.duzkoyhaber.com/.../balik-adam.jpg82 Yorumla
Soran+1 yılBirgun onu yapacak sinira gelicem sanirim :)
+1 yılo babanın ellerinden öperim...
1710 Yorumla
Soran+1 yılOpersinde :) siz de. hep oyle giyinen kizlara bakiyorsunuz veya sevgili oluyorsunuz falan :)
Soran+1 yılHayir ama sevilmek istiyorum hic sevgilim olmadi anliyormusun
- +1 yıl
@soran sana öyle dış görünüşünden dolayı yaklaşan erkeklerin hiç yaklaşmaması daha iyi. sevgi ve sevilmek her adamın harcı değildir. dış görünüşünden dolayı kendini birilerinin hevesi olarak addetmen çok yanlış. zaten bu yazdıklarından da yaşının küçük olduğunu seziyorum, o yüzden yaşının verdiği fevrilikle hareket etmemelisin. bizim çok kız ardaşımız oldu da noldu sanki. yanlış yoldasın bilmeni istedim sadece.
Soran+1 yılPeki senin tercihin ne. yonden. oluyor peki ve yasim cok kucuk degil ya :)
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılRica ederim afro :)
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
57Cevap
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Bak güzel kardeşim baban senin uzulmeni istemiyor. zaten ülkede tecavüz taciz vakaları arttı iyice. sen simdi sortla gezince taciz e uğraya bilirsin. millete kendini begendirmeye çalışma. evlenince kendini kocana begendir. onun için babanın dedikleri çok doğru sende öyle bir babaya sahip olduğun için sukret. ülkemizde inadına mini etek inadına dekolte diyip etek giyip dışarda eylem yapan babalar var
07 Yorumla
Soran+1 yılhaklisinda evlenmem icin biri gerekli ama benim bir. sevgikim bile olmadi hic birde siz hep oyle kizlari begendinizden. oyle. dusundum
- +1 yıl
Hayır kardeşim sevgili olayına fazla takılma. günü geldiğinde olur. merak etme.. erkeklerin gözünde iki kadın vardır. birincisi eylenilecek kızlar. bunlar mini etek giyenleri iste açık seçik olanları öyle görürler. ve yatağa atana kadar aşkım cicim sonra eyvallah der giderler. herkes için söylemiyorum ama Allahtan korkmayan çok. ikincisi Evlenilecek kizlardir. akilli uslu olan. edepli giyinen. başı önünde tevazuyla yürüyen kızlarıdır. sen ikincisi olmak için gayret et kardeşim. emin ol Allahta senin karşına senin kıymetini bilecek birini çıkartır hic suphen olmasin
Soran+1 yılTamam diyecegim :)
Soran+1 yılSanirim evet:)
İyi yapıyor aslında ama bazı yasaklar cazip gelir insana sizde babanızın kızdığı şeyleri yapmayın ya da giymeyin. Bende olsam bende aynısını yapardım neden diye soracak olursanız kimse benim kız kardeşime ya da annemi farklı bir şekilde hayal etmesini istemem. Hatta annem açık olduğu zamanlar uzun etek giydiği için anneme kızmıştım sonra da sen nasıl giydirirsin karına diye sitem etmiştim...
Hiç bir anne ve baba evladının kötü olmasını istemez evde giyersiniz.01 Yorumla
Soran+1 yılOylede yasaklar cazip geliyor iste
o babanın ellerinden öperim bende olsam izin vermezdim eğer yanında olsaydım sana yine izin vermezdim sevilmek için göğüsler bacaklar açılmaz sevgilin olsun adam gibi sevgilin olsun yaşın daha genç zamanla olucak şeyler bunlar
00 YorumlaBu yaşıma kadar kıyafet konusunda babamla hiç karşı karşıya gelmedim çok şükür. Hep dikkat ederim, ve bir kere bile lafı olmadı aramızda.
Adam haklı, ortalık ne halde görmüyor musun? Baban o senin, doğru söylüyor..00 Yorumla
+1 yıl02 Yorumla
Soran+1 yılparayi ben mi alayim :)
- +1 yıl
al kaç :)
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılbenm babamda aynı üni kazandım başka şehirdeyim burada herseyi giyiyorum yırtık pantolona bile kızar o
01 Yorumla
Soran+1 yılRahatsin :)
abartmıyor bende giydirmezdim yani aslında mekana göre değişir mesela yurtdışı olsa bakarız belki:D ya inşallah kızım olmaz bu nedir. bir itin kızıma baktığını düşünemiyorum annesini kovalarım zeytinlikte valla.
13 Yorumla
Soran+1 yılhahah isini zor
- +1 yıl
uhahahaha zeytinlik olayina iyi guldum kanki 😂
- +1 yıl
zor evet. kızım olursa ardından erkek olana kadar çalışmalara devam ederim ben yokken o korur:D
@Herbokologg hep gül kankito
- Aile & Toplum konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılO baban ne mübarek bir adam yahu. :-D Benim için onu öp. Ciddiyim.
26 Yorumla
Soran+1 yılsende mi oyle olacakdin buyuyunce :)
- +1 yıl
Aynen öyle olacam. Benim kızıma yavruma, öyle dangalakların cins cins bakmasına nasıl gönlüm razı olur ya?
Soran+1 yılsu ulkede. hep aptal abazalar yuzunden. kisitlaniyoruz ne sacmaliktir. ya umarim sende. bakmiyorsundur
- +1 yıl
Nasıl yani?
Soran+1 yılSon zamanlarda su olaylarinda artmasiyla haliyle daha bir korumaci oluyor babam sanirim ve bil bakalim bunun nedeni ne sence? aptal erkekler hepsi degil tamam ama okuz gibi bakanlar...
- +1 yıl
Eee napcaksın biz erkekler belli yaşımıza kadar beynimizi kullanmayı beceremeyiz :-)
babanı dinle asla pişman olmazsın liseli gülüm benim. !!! bizler onlar kadar bu acımasız hayata karşı tecrübeli değiliz !! Akıllı ol
24 Yorumla
Soran+1 yılLiseli? :))
Soran+1 yılhim bilmem :) unv hazirlik diyelim o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=uoSB5EsK8pw
baban esaslı adammış 2:40 dan 3:10 a kadar seninle alakalı02 Yorumla
Soran+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yılanladınmı hocanın demek istediğini koyunu kurttan çoban korur çoban kurt olsa koyunların hali ne olur baban, annen senden mesul babanı dinle sözünden çıkma senin hayrınadır
Normal. Niye abartsın hakkı. Tatilde giymenden rahatsız olmaması tuhaf asıl.
16 Yorumla
Soran+1 yılTatil bolgesi oldugu icin pantolon abes kaciyor ve sicak oluyor hava oyuzden
Soran+1 yılSeni cekemeyen. erkek kirrosu yapmistir buyuk ihtimal neyse artik mecbur dinliyorum onu
Soran+1 yılEvet o yuzden diyor zaten :)
+1 yılBaban gayet doğrusunu yapıyor cok acık olmadığı sürece bence V yakada tercih edilebilir fakat böyle ailelerin olduğunu görmek güzel...
22 Yorumla
Soran+1 yılcok asiri v yaka degil zaten normal durunca gogsume inmeyecek derecede ama iste babam.. annem oyle degil karismiyor
- +1 yıl
Oda onun kitabında öyle dir demekki sende onun kızı olarak böyle ahlaklı bir aileden geldiğin için şükür etmelisin
+1 yılBana şort giyme sebebini söylermisin?
Size sıcakta bize değil mi?01 Yorumla
Soran+1 yılSiz giyiyorsunuz. ama. karisan mi oluyor
+1 yılBirgün olsun hicbir seyime karismadi sağolsun.. Ama ben de sağlam giyiniyorum :D
01 Yorumla
Soran+1 yılsort giyiyormusun peki
- Aile & Toplum konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılDogru diyor kizim ortalik sapik kayniyor zaten birde velev ki bisey oldu Allah gostermesin teshircilikle suclanirsin.. giymeeee gereksiz.. zaten bir kadina kiza asla yakisacagini dusunmedigim giysilerden biridir. Ucuz insan profili algisi yaratiyor..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. O babanın ellerinden öperim ben baban varya adam adam onun heykelini dikelim fotosunu at
İmam olsun cemaati olalım
amigo olsun taraftarı olalım
hıllleyyyy01 Yorumla
Soran+1 yılhahah ne bu nese
Kız babası olmak zordur yani dışarıdan abartıyor desek de normal yani neredeyse her baba yapar bunu.
010 Yorumla
Soran+1 yılYapmayan kisimdan istiyorum
Soran+1 yılİkna ederimde. ozamanda. komunist, ayni ablasi falan diyor :)
Soran+1 yılYani ablam cokta olmasa acik giyiyor falan birde cok asi ona oyle diyor. hani koministler dine devlete falan karsi ya iste :)
Soran+1 yılAblam. sort giymiyor sadece tisortte veya pantolonda. aciklik olan seyler olur ya ne biliyim anlatamadim simdi gorsel olsa neyse sende. ona. mi benziyorsun falan. diyor sinir oluyorum karsilastirmalara. hic erkek evladi yok ya. bizi iyi yetistirmek istiyormus falan filan uff sıkıldim
Soran+1 yılpeki sen oncelik olarak o tarz kizlara mi bakarsin, sevgili falan olmak istersin yani sort giyenler vs. ile
abartmıyor
devir abazanlar devri
baban senı koruma içgüdüsü ile söylüyor...10 YorumlaBenim babamda öyle yapcak bir şey kıskanılmak sevilmek güzel şeyler bunlar iyi tarafından bakmalısın ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz oyle :)
+1 yılYok ya giyme öyle şeyler aman diyim çok ahlaklı toplumumuzu bozarsın sonra taciz falan ederler seni.
10 Yorumla
+1 yılO babaya helal olsun iste yanlis anlama sana lafim yok sadece baban tam bir baba elini opmek isterim;))
03 Yorumla
Soran+1 yılsizinkilerde boylemi acep sjsjsjjs
- +1 yıl
Evet biz doguluyuz ki daha ski bizde gezme isi oturus kalkis giyinme bunlara cook cok dikkat edilr sukret haline
Soran+1 yılBende digu karadaniz bayburt iste degisen bisey olmuyor sanirim ama cokta kati degil adlinda ya babam. sadece bu iste
Londrada giyiyorum ama malum turkiyede abaza cok oldugundan kendim rahat etmedigimden short sadece evde ya da deniz kenarinda giyiyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılbende yurtsinda olsam kesin giyerim veya unvde
Soran+1 yılGelde ozenme. avrupaya diyorum iste hep adamlar medeni turkiyede olsa abaza dolu onlar yuzunden birsey yapamiyoruz
Soran+1 yılHayir ters ters veya yiyecekmis gibi bakmiyorlar anlaminda medeni
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiymesen ne olur? Bir yerinmi eksilir? Baban dogru olani yapiyor
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam sortu bosvereyimde kiz reyonunda v yaka tisorttrn. baska birsey mi var allah askina
+1 yılbence haklı baban. babanla sakin zitlasma yarin toprağına derdini anlatirsin...
12 Yorumla
Soran+1 yılDeme oyle ya
- +1 yıl
hayat bu baba yok diyorsa yokta kal
+1 yılHerkese öyle baba gerek, babam bana V yakayı yakıştırıyor.
06 Yorumla
Soran+1 yılYakistiriyor derken
- +1 yıl
V yaka giy ama yakası fazla açık olmasın diyor, mütevazı aileyiz ben fazla açık giymem.
Soran+1 yılBende acik sacik giyinen. birisi degilim zaten. baliketliyimde yakismaz ama tisort yakasina soylemesi beni birazcik geriyor tabi
- +1 yıl
Baban iyiliğin için yapıyor bunları.
Soran+1 yılAma oyle kizlari seviyorlar :/ sevgilim olmadi simdiye. kadar mesela
- +1 yıl
Benimde olmadı, boşver olmasın. :)
+1 yılAbartıyor:/ v yaka thsirt giyme demesi anartmanın alası..
02 Yorumla
Soran+1 yılDimi yani badka model mi var yoksa. erkek tisortu giyeyim o zaman
- +1 yıl
Belki abartmıyordur... Babam bir kere bile kıyafetime karışmadığı için bana öyle geliyor olabilir:/ baban da kendince haklı olabilir. Yani seni düşünüyor gibisinden...
+1 yılbende de abartmıyor baban. erkeklerin çoğu bakıyor maalesef.
00 YorumlaÇoğu türk baba öyledir
Benimki karışmıyor gerçi :)03 Yorumla
Soran+1 yılYani rahatca sort tayt giyiyorsun :)
Soran+1 yılSans
Gizli Üye(36-45)+1 yılE adamda haklıdır yani... sen giycen indircen şortu. dotun gözükcek e göstercen kasıtlı.. e sende ne şeytanlıklar dönüyordur içinde.. Ne yapmaya çalıştığını bilmiyorum. O adamda adam gibi adammış
11 Yorumla
Soran+1 yılsortu indirmek ne ya
Adam haklı ayrıca baban söylediklerini 2 kere düşün.
00 Yorumla
+1 yılsence sort gıysen bızım abazalar senı nasıl rahatsız eder bılıyomusun , abaza dolu toplum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yıltesettursuzken babam bana kizmiyordu ama ben giyimezdim zaten. bir bildiği vardır gibime
00 Yorumla
+1 yılYok kanka lafını sokuyor ama ben yine giyiyorum sonra yine laf söylüyor öyle öyle gidiyor yani :D
018 Yorumla
Soran+1 yılben cevap verince is iyice uzuyor neyseki annem alttan aliyorda karismiyor ne yapayim giysinler falan diyor ama yorumlardan sonra hak verdim sanki babama 4 kiz babasi olmak bunu gerektiriyor sanirim. :)
- +1 yıl
Ov 4 kız maşallah :D tek kız olduğum için pek bişey demiyor heralde :D ov yoksa bir geçirse pert olurum şalvarla gezerim valla
Soran+1 yılAblam dinlemiyor onlari banada hemen. onami benziyorsun diyorlar :) ve tek kisi olmakla ne kadar sanslisin
- +1 yıl
Yok bir tane erkek kardeşim var öküz gibi benden küçük ama ayı gibi :D o babamdan beter :D
Soran+1 yılsacma sacma. korumaci tavirlari olur onlarinda :)
- +1 yıl
Annem süper valla :D oda çok kıskanır ama karışmaz giyimime :D hala yolda giderken annemde babamda elimi tutar :D erkek kardeşimde beni kesen apaçilere ters ters bakar sonra onlara bakıyor muyum diye bana bakar :D :D :D
Soran+1 yılAynen benimde. annem oyle ne. giyersen giy kafadinda ama babam. degil abim falanda yok malesef keske olsaydi :)
- +1 yıl
Yok be :D abi çekilir mi :D
Soran+1 yılBen cok istiyorum olmadigindan heralde :) o kizsa karissa cok sevinirim nedense ve muhabbeti daha farkli olur abla gibi degil daha guzeli
- +1 yıl
Düşündümde bende bir ablam olsun isterdim valla :D ev işleri çok zoorrr😞😞😞
Soran+1 yılMalesef canim yardimi kucuklere istiyorlar ablamin is falan. yaptigi yok. sadece esyasini kullaniyorum o acidan yariyor ise :)
- +1 yıl
Haha:D bide o var demi :D ama annem genç benden güzel giyiniyor ondan otlanıyorum bende :D
Soran+1 yılbenimki biraz tonton malesef hastaliktan. dolayi ama. zevki tas cikartir acayip guzel. parcalar bulur alisverise onunla. cikarim tontisim benim ya sarilmak. istedim şu an :)
- +1 yıl
Geçmiş olsun :) benimkide öyle :D ben üşenirim alışveriş yapmaya o gider bana da alır o derece güveniyorum yani :D :D
Soran+1 yılHepsini opuyoruz burdan :)) sende op :
;)- +1 yıl
😚😚😚😚😚😚😚😍😍😍😍😍😍😚😚😚😚😚
Soran+1 yılOha sen ne. kadar tasmissin oyle. jsjsjsjjsjsj takip. ediyorum kafa dengi kiz :)
- +1 yıl
Hahah :D çok teşekkürler :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf sevgilin olmadigi ya da olmasini istedigin icin sort giyiceksen giyme bence :)
Üniversiteyi kazandiginda rahat edersin ozellikle v yaka tshirt giymekte10 Yorumla
+1 yılBende şort giymek istiyorum ama banada izin yok. Valla içimde kaldı :(
00 Yorumlabence abartmıyor heleki şu devirde yapması gerekeni yapıyor babanı üzme dediğini yap
10 Yorumla
+1 yılerkeklerin kimyasını bildiği için yapıyor ne yapıyorsa
00 Yorumla
+1 yılAnladığım kadarı ile sırf sevgilin olsun diye giymek istiyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsadece sevgili icin degil bazi kizlarada ozeniyorum yakisiyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim babam da öyle ama geçen yaz biraz zorla da olsa sürekli şort giydim ama gerçekten babamın yanında giymek rahatsız ediciydi. Valla bu yaz ne dicek bilemiyorum şu karantina bitsin görücez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkız babası olmak çok zor sizi gördükçe kızım olmasa mı acaba diyoum
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 978 cevap paylaştı. Şort güzel değil zaten pantolon giy napıcan :)
06 Yorumla
Soran+1 yılyazin cok guzel omuyor ama :)
Soran+1 yılBasketbol oynuyorum dizde sort giyebiliyirum ancak :)
Soran+1 yılYorumlari gordukce bende dusunur oldum bunu :) ama zaten bende acik sacik giyen veya giymek. isteyen birisi degilim. birde zaten onceden. karismiyordu cunku hep. erkek tisortu falan giyordum hem kiz gibi hissetmedigimden hemde baliketli oldugum icin kilomu kapatmaktan ama teyzem. degistirdi beni artik kiz gibi giy diye bende. kizlar ne giyer oyle bakiyorum iste konumuzda sort :))
+1 yılHelal olsun öyle babaya sözünden çıkma o adamın
10 YorumlaBu devirde haklı maalesef ne diyeyim
10 YorumlaBen tatilde bile giydirmem
22 Yorumla
Soran+1 yılFazla sanki o da
+1 yılBaban iyiliğini istiyor bacım
16 Yorumla
Soran+1 yılAma abartiyor gibi geliyor
- +1 yıl
Bu kış günü ne şortu yaa? :D
Soran+1 yılYazin olabilirdi :)
- +1 yıl
E hani yazın giyinmene izin veriyordu? :D
Soran+1 yılSadece tatilde veriyor bulundugum semtte falan degil :)
- +1 yıl
Demekki adam laf Olmasını istemiyor etrafta :D
- Aile & Toplum konusunda 320 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki seni kıskanıyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka * babam o
- +1 yıl
babalar kızlarına annelerin verdiğinden fazla değer verir ve sahiplenir. kıskanmak sadece sevgiliye ya da karıya-kocaya özel bir durum değildir. fazla değer verme sonucunda kıskanmalar olabilir
- +1 yıl
gayette normaldir
Soran+1 yılAnladim
yaşadıgınız semt abaza, kıro doluysa normaldir
03 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
semt sordum hayatım. İstanbul'da kadıköyde, beyoğlu, ortaköy , beşiktaş vs yerlerde hödük insan yok. ama bağcılar avcılar ümraniyede falan kıro herifler dolu. hele suriyeliler de gledi. garip garip bakıyorlar. bu açıdan ben giyemiyorum bu tarz yerlerde. rahatsız oluyorum. ama ilk söylediğim yerlerde sıkıntı yok. senin için diyordur baban. benimki de tatil yerlerinde kızmaz, semtimizde giydiğimde tepki verir biraz bile açık olsa.
Soran+1 yılPendik :)
+1 yılAdam adam senin baban öp alnindan.
10 Yorumla
+1 yılGiyme kizim sende cok mu onemli
00 Yorumla
+1 yılgiyme sende çok mu onemlı
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı. baban o senın bence dediğine uy
02 Yorumla
Soran+1 yılSen uyuyormusun
Yaşadığın yere göre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılİstanbuldayim
Normal davranıyor, sorun sende.
10 Yorumlakızın olunca anlarsın gizlicik dinlesene babanı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılbaban neyapsin ortalik sapik dolu
00 Yorumla Öyle baba mı olur :p..
00 Yorumla
+1 yılGiyme sende alla alla baba bu hakkidir
00 Yorumla
+1 yılo baban varya adamın hası hası..
10 YorumlaBabadır evladını korumaya çalışıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAslına bakarsan abartmıyor malesef
10 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında