Ailem ne kadar sıcak olursa olsun şort etek vb giymeme izin vermiyo napabilirim?
Cidden askılı bile giymiyorum ve yaşıtlarımı gördükçe üzülüp içime kapanıyorum. :(
Cidden askılı bile giymiyorum ve yaşıtlarımı gördükçe üzülüp içime kapanıyorum. :(
Her kız özgür olmak istediği gibi giyinmek ister ama muhafazakar aileler kızlarının giyimine genelde müdahale ederler. Bence sırf giyim yüzünden aileni karşına almaya değmez. O şekilde mutlu olmayı öğrenmelisin
Hayır ailem bana karışmaz. Ben nasıl giyinmem gerektiğini bilirim.
Dekolte ne alaka şimdi?
Kendime yakıştırdığım her şeyi giyerim ben
Peder bey sonuna kadar haklı bende kadınlardaki son dönemlerde iyice çığrından çıkan kısa ve açık giysileri tavsip etmiyorum. Ortalık sapık dolu zaten birde bunları giyerek ağızlarının suyunu iyice akıtmanın alemi yok.
Evet sapıkların suçu yok suçlular açık giyinen kadınlar evet (!)
Burdan bunu cikardiysan şayet sen iflah olmazsın ne halin varsa gör
Cevap
8Cevap
Benim ki de izin vermiyor maalesef. Eski kafalılar bunlar yaaa
Of evet...
Şort giyememekle içine kapanmak arasında nasıl bir bağlantı olabilir ki?
Çok sıcak cidden sürekli kot giymek çok bunaltıcı
Herkesin yaptığı bir şeyi ben neden yapamıyorum
Yo ben giyiyorum hiçbir şey olmuyor 😂
Annen baban seni koruyor. senin görmediğini onlar görüyor. Bu arada hayvanın biri annen babana hakaret etmiş iki kelimde o mahlukat yaz.
Yani şort şart mı ki :) dizleri kapatan midi görünüşlü herhangi giyisi olabilir bence.
Bunun için üzülme aileni değiştiremezsin ileride kendi ayaklarının üzerinde durduğunda kendi hayatında tek söz sahibi sen olacaksın.
Buna üzülüyorsan eğer , ailene Allah sabır versin. Bir kızım olsa, belli bir yaştan sonra bende giydirmem.
Neden ki
Kadınlar ergenlik çağından sonra kapanır. Farz bu. Farzı da kimse sorgulayamaz. Kızımı mini etek ve şortla büyütürsem 17 yaşına geldiğinde de giymek isteyecek, bende giymedim küçükken ve istemiyorum giymem. Nasıl alışırsa öyle gider.
Ben olsam kızımın her şeyi denemesini bir büyüme şekli ve alışkanlık değil kendi aklıyla kuranı okuyup uygulamasını tercih ederdim
Kendi aklı diye bir şey olmaz. Çocuğuna ne öğretirsen o onu öğrenir. Ağaç yaş iken eğilir. Sen giydir çocuğuna şort
Ot mu yetiştiriyorsun insan mı ne demek kendi aklı mı olur ya?
Senin nasıl yetiştiğin belli hadi ablam git uyu oyalanma
Seni de ot gibi yetiştirmişler belli
Şort giyince ot olmaktan çıkıp insana mı dönüyorsun bu mudur?
Şuanki seninle konuştuğumuz konunun bu olmadığını biliyorsun çarpıtma. Konu çocuk yetiştirme tarzları şorttan çıktı artık
Bunu anlayamayacak kadar ot kafalısın işte
Şort diyip geçme. Yaşın kaç bilmiyorum ama senin tecrüben yok , Bırak anneler düşünsün çocuklarını
Hala mağara arapları var mı ya ülkede
Odandan cikmadan giyebilirsin
O babanın ananın Allah'ını severim ben
Neden
Sözüm meclisten dışarı
medeniyet dediğin açmaksa bedeni
hayvanlar bizden daha medeni
Siz de bu cümleyi ağzınıza sakız ettiniz ben medeniyetten bahsetmedim sadece havanın çok sıcak olduğunu ve şort giymek istediğimi çok bunaldığımı söyledim
Cehennem daha sıcak kardeşm 😉 imtihan dünyası yapacak bb isey yok
Giyme sende
baban yobaz karacahil köylü
Mümin baba
Cehenemi dusun
Oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?