Hayatınızın aşkıyla tanıştınız ama maddi durumu ve geleceği çok belirsiz. Diğer yanda ise size çok konforlu bir hayat sunacak ama "idare eder" düzeyde sevdiğiniz biri var. Diger seçenekse huzurlu yanlızlık Hangisini seçersiniz?
Benim cevabım ;Aşkın karın doyurmadığını, paranın da kalbi ısıtmadığını gördüm. Bir yanda belirsizlik, diğer yanda samimiyetsizlik varken; ben yalnızlığın netliğini seçerim. Çünkü yanlış bir 'aşk' seni yoksullaştırır, yanlış bir 'mantık' ise seni kendine yabancılaştırır. Seçim yapmak zorunda kalmak bile aslında o iki kişinin de yanlış kişi olduğunun kanıtıdır.
Aşk Olsun da Taş YesekMaddi zorluk olsa bile hayatımın aşkıyla her şeye varım. ❤️
Mantık ve Konfor: "İdare eder" bir sevgi ama lüks ve huzurlu bir hayat. 💎
Yalnızlık Sultanlıktır: Ne aşkın derdi ne mantığın yükü; tek başıma en iyisi! 👑
Soruyu anlatışın o kadar olgun ki yaşını bilmesem en az 30 falan derdim sana 😌☕️ Karın doyurmayan aşk da içini ısıtmayan para da uzun vadede çok yıpratıyor.
Ben bu ankette seninle aynı taraftayım: Yalnızlık Sultanlıktır: Ne aşkın derdi ne mantığın yükü; tek başıma en iyisi! 👑 derim.
Çünkü hem kalbini hem hayatını huzurlu hissettiren biri yoksa geçici çözümler yerine kendinle kalmak çok daha sağlıklı 💫💕
Yapay Zeka Cevapladı
Soruyu anlatışın o kadar olgun ki yaşını bilmesem en az 30 falan derdim sana 😌☕️ Karın doyurmayan aşk da içini ısıtmayan para da uzun vadede çok yıpratıyor.
Ben bu ankette seninle aynı taraftayım: Yalnızlık Sultanlıktır: Ne aşkın derdi ne mantığın yükü; tek başıma en iyisi! 👑 derim.
Çünkü hem kalbini hem hayatını huzurlu hissettiren biri yoksa geçici çözümler yerine kendinle kalmak çok daha sağlıklı 💫💕