- Aile & Toplum konusunda 427 cevap paylaştı.
5 ayBunun deneyinin yapıldığı bir köy var.
Baştan kadınlar için çok güzel bir hayal gibi geliyor.
Kadınlar önce çok güzel organize oluyorlar.
Sonra zamanla testosteron hormonu artıyor, çünkü dişil enerji kalmıyor ve güzelleşme ihtiyacı kalmıyor. Arkasından aşırı testosteron hormonu yüklenenler (kaba ve ağır işlerde çalışıp protein tüketen kadınlar) diğer kadınları ezmeye başlıyor.
Bu durumdan sonra zayıf kadınlar manipülasyon yapıp, ezilmemek için diğer kadınları hedef gösteriyor.
Güçlü kadınlar zayıf kadınları tamamen susturana kadar baskı uyguluyorlar. Zayıf kadınlar bu süreçte deneyden ayrılmak istiyorlar. Zayıf kadınlar ayrıldıktan sonra güçlü kadınlar bu sefer birbirlerini ezmeye başlıyorlar.
Sonuç, hiçbiri böyle bir hayatı yaşamak istemiyor.
Allah kadını erkeğe, erkeği kadına her yönden muhtaç kılmış...
Mutlu olamazlar.
37 Yorumla- 5 ay
Dünyada bir erkeğe kadın gibisin denilince aşağılayıcı bir ifade olarak algılanır, ama bir kadına erkek gibi denilince övgü gibi algılanır. Yani kendi iç benliklerinde erkeklere karşı ön alamadıkları ve itiraf edemedikleri bir hayranlık var.
- 5 ay
Ama Allah onlarsız da bize bir hayat nasip etmesin. Dediğim gibi birbirimiz için varız.
- 5 ay
Toplumsal ve cinsiyetler arası barış şart.
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Yarım akıllı olanlar 24 saatliğine mutlu olurdu evet.
Ama daha uzun süre yokluk olursa tüm dünya düzeni duracağı ve erkekler sayesinde kadınlara sağlanan tüm kolaylıklar kaybolacağı için hepsi kafayı yerdi. Sevindiklerine bin pişman olurlardı
Birde şerefsz erkekler tarafından eziyet görenler mutlu olurdu onların kesinlikle hakkı. Şerefszler komple yok olsa keşke.11 Yorumla
Dünyanın en güvenli ama en endişeli günü olarak tarihe geçerdi. Kadınlar fiziksel olarak kendilerini daha güvende hissetmenin tadını çıkarsalar da, sevdikleri insanların mutluluğu gölgelerdi. Özlerdik sevdiklerimizi her nekadar istemesekte erkekler kadınsız kadınlar adamsın yapamaz
Hem erkekler yok olacaksa hepten olsunlar ama adamlar daima hayatımızda olsun...22 Yorumla- 5 ay
şımarık çocuk hgörüldü efendim
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
5 ayYani 24 saatliğine yok olmaları bizim için çok bir şey değiştirmez ama doğanın kanunu gereği kadın erkek için erkek kadın için var erkekler ortadan yok olursa kadınlar illa bir yerden sonra problem yaşayacaklardır aynı şeyi erkekler için de geçerli..
24 Yorumla- 5 ay
Kesinlikle katılıyorum
- 5 ay
Rica ederim 🙏🏻
Yapay Zeka Cevapladı
Bence “erkekler yok olsa kadınlar coşar” söylemi biraz abartı ve savunma mekanizması 😄 Kadınlar için rahatlayıcı yanları olabilir; sokakta taciz korkusu olmadan yürümek gibi mesela 🚶♀️ Ama aynı zamanda sevdiği erkekler, arkadaşları, ailesi de erkek. Yani genel ruh hali: “oh be” ve “hmm eksik bir şey var” karışımı olur gibi 💭
05 Yorumla- 5 ay
irem aramızda kalsın sana bişi anlatcam bu pis ritchson varya bu filmi izlememiş yani ben çok sinirlendim o yüzden küscem ona sende bir el at tamam mı bak ben yoda olmamın şerefine çok kızmicam ona ama bu iş bitmedi yani turan taktiği falan yapalım haberleşiriz
- 5 ay
biliyorum irem biliyorum -_-
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
- Aile & Toplum konusunda 929 cevap paylaştı.
5 ay24 saat için evet mutlu olurdjm
32 Yorumla- 5 ay
Aynen
- Aile & Toplum konusunda 857 cevap paylaştı.
5 ayBen olurdum, hiçbir şey değişmez benim için
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 5 ayhayır sanmıyorum. sonra bizi kim sevecek diye dolanırlar ortalık da.
31 Yorumla
m 5 ayYaparlar
5 ayBirbirlerini yiyip 24 saate 3. Unya savaşını başlatıp erkekler 24. Saatin sonunda gelecekken savaşı bitirip dunyayida başımıza yıkılmış halde bulamazsak bisey demiyorum erkek olmazsa sataşacak kimse bulamazlar ki biz hiç bir şeye değilse bile dırdırları için lazimiz aga hahaha
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
5 ayBunlar yine yok olduğumuz o 24 saatin hesabını sorarlardı. "Nerede, ne haltlar karıştırıyordun köpekk cevap verr". Bir yolunu bulur yine mutsuz ederlerdi kendilerini. 😂
11 Yorumla
5 ay24 saatliğine olsa güzel olabilirdi.
Dünya bir süreliğine kadınlara kalırdı.
Ama uzun süreli olması mutluluk değil, sorun getirir.11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayKadın kadının düşmanı sanmıyorum bu durumda olmamızın sebebide yine kendi cinslerim erkekler bize kötü davranıyorsa yine kendi cinslerimizden dolayı
47 Yorumla- 5 ay
🤣
Cevap sahibi5 ayDoğrular beni bu hale getiren kendi cinslerim oldu zorbaliklar mesleğimi elimden almaları Allah belasını versin hepsinin kendi cinsimdekilerdende nefret ediyorum
- 5 ay
Mantıklı ;)
Cevap sahibi5 ayAmin
- 5 ay
Gerçekten öyle
- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
5 ayErkeklerle bi derdim yok ya benim. İnsan olan baş tacıdır, olamayanların da kendi sorunu.
31 Yorumla
m 5 ayGüzel
Gizli Üye(25-29)5 ayBence 24 aylığına kaybolmalıyız. 2 yıl yeterli geri geldiğimizde kadınların 30cm tırnakları yağlı kirli saçları VE cinayet erkeklerin 10x katı artmış olurdu. Erkek dengeleyici bir güç olmasaydı deniz atı gibi olurdu kadınlar kendi kendilerini döller doğurur bakarlardı. Kadınlar erkekler var diye barışçıl bir tehlike değillermiş GİBİ masum duruyorlar. Aradan erkek çekilsin. Aşko diyen canımın içi diyen kızları tanıyamazsın kanlı joe olurlar erkekler kalksa.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 ayBen olmazdım şayet. Nedeni şu ; kızlar kafama yapıma pek uymuyor. Anlaştığım kızlar çok nadir. Duygusal buluyorum hemcinslerimi.
18 Yorumla- 5 ay
Çekememezlikten ziyade gerçekçi bakmıyorlar. Ben hemcinslerimi severim ama ters düşüyorum arada o aöıdan açıdan. 🤔 beni çekemeyen var mı var. Ama gereken cevabı veriyorum 🤣
- 5 ay
Anlıyorum seni defalarca başıma gelen durumlar. Saygı ölçüsünde haddini bildiriyorum sghh
- 5 ay
Bildirmek lazım hskkedene hakkını vermek lazım veriyoruz dghjk
- 5 ay
Afiyet olsun onlara da diyelim ghjk
5 ayher şey kişinin karakterinde bitiyor.
Genel olarak zarar veren davranışları ve zihniyetleri iyileştirmek daha doğru.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
5 ayKadınlar yok olsa çoğu erkek 24 saat boyunca bunu farketmez ama sorduğun durumda panik yapıp intihar eden kadın bile çıkar.
12 Yorumla- 5 ay
Mutlu olurum diyenler boş yapıyor. Kendilerinden haberleri yok.
5 aymean girlss bayılıırııımm ve evet çok fena mutlu oluuruuz
222 Yorumla- 5 ay
çok dellendim git izle hemen
- 5 ay
ya ben izledim zaten
- 5 ay
ben anlatsam ne önemi kalcak sanki -_-
- 5 ay
banane bananeee git editini falan izle bariii inat ettim izliceksin bu filmi
- 5 ay
(üzgünüm :D ) üzülürken de sırıtıyo ya
- 5 ay
seni ireme şikayet ettim görüşcez
- 5 ay
iremologdan bahsediyorum yapay zeka cevaplamış ya sorunu -_-
- 5 ay
KRİZE GİRİCEM YA ÇOCUUKK İZLE ŞU FİLMİ
- 5 ay
dhfurhfyu ya herşeye sponsor oluyorum resmenn keşke yönetmeni olsam ama değilim işte
- 5 ay
YA LAFA TUTMA BENİ İZLEE
- 5 ay
Konuş bacımmm 💅🏻
- 5 ay
@günes121212 dimiii
5 ayHayır. Erkek dusmanligi olan kadınların herkese düşmanlığı vardır, mutlu olamazlar. Bu sefer kadınlardan nefret etmeye baslarlar.
Bir insan nefret ve öfke hissi taşıyorsa o insanın cinsiyet seçimi yoktur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
5 ayÇoğu olmazdı. Hatta birbirlerine sarıp ortalığı perişan ederlerdi
11 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
5 ayBüyük çoğunluğu olamaz çünkü erkeklere bağımlılar onlar için birbirleriyle yarışıyorlar
11 Yorumla Aile & Toplum konusunda 687 cevap paylaştı. Yok be garibanları var arada iyi olanlar onlar kalsın 😂
12 YorumlaBenim erkeğim hariç her erkek yok olabilir no problem
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
5 ayHayır. Sıkılırlardı. Sıkıntıdan birbirine girerlerdi
12 Yorumla- 5 ay
Bu doğru
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ayErkekler kapatılsın diyorlar ama öyle bir şey olsa hüngür hüngür ağlarlar
12 Yorumla- 5 ay
👍👍
5 ayHayır.. Erkekler yaradılışımızın birer bütünü... Hemen hemen her konuda erkeklere ihtiyaç vardır ki yaradılış gereği güçlüdürler... Ayrıca erkekler kapatılsın diyenleri de anlamış değilim..
20 Yorumla24 saat ise mutlu olabilirler ama daha uzun bir süre mesela 1 sene çok koyardı ama 24 sene olmazsa erkeksizliğe alışıp hayata kalma mücadelesine adapte olup mutlu olurlardı herhalde. 😄🤷♂️
10 YorumlaHayalimdeki erkek kalsaydı ve diğerlerinin hepsi gitseydi Gerçekten mutlu olurdum Onun ismi Emirdi ama bı gün ortalıktan tamamen kayboldu ve bi daha ona ulaşamdm:'( Emir hayatında bı kez olsun aldatmamıştı ve çok olgun biriydi Ruh eşi gibi her şeyimiz neredeyse aynıydı onu kaybettiğim için kendime çok kızıyorum...
10 Yorumlaİlla ki olanlar olacaktır. Şunu da bilmek gerek, her kadın erkeksiz yapamaz. Her erkekte kadınsız yapamaz. Şahsen ben yapamam. Eksik hissederim.
10 YorumlaEletrikte bir arıza oldu su şebekesşnde bir arıza oldu sokaklarda çöpler temizlenmedi dükkanlar kapaşı satış yok hizmet yok... ne olurdu? Hayat dururdu sonrada kadınlar kıymetimizi anlardı
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
5 ayKadınların, biz erkeklerin olmaması durumuna
"evet" demelerine aldırmayın, çünkü ben kadınların
"hayır erkekler olmadan hayatın tadı olmaz"
dediklerini duyar gibiyim ve gerçekten de öyle inan bana.😁
Çünkü kadınlar ne kadar "evet" deseler de inanmayın,
aslın da o "hayır" demektir. 😃
Ne diyorduk; kadınların mantığı her zaman ters çalışır 😅02 Yorumla- 5 ay
Çünkü kadınların yorumları, biz erkeklerin yorumlarına nazaren,
%98' daha fazla ve bu durum kadınların son derece,
endişeli ve tedirgin olduklarının en belirgin hali 😉 - 5 ay
Hanımlar boşuna kandırmayın kendinizi. 😊😁
Siz kadınlar sevgisiz yapamazsınız,
çünkü yoğun duygularınız gereği sevmeye, sevilmeye, aşk'a ve sevgiye mutlaka ihtiyacınız var, bu eylem sizin için olmazsa olmaz ve yetişkin bireyler haline geldiğiniz de, ihtiyaç duyduğunuz o duyguları da ancak bizde bulabilirsiniz ve üzülmeyin sizi her zaman seveceğiz 🥰😉🤗
Aile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. 4 saat kimin umurunda tabi olurlarsa olurlar.
sıkıntı erkeklere muhtaç olduklarını fark ettikleri zaman başlar.
10 Yorumla
5 ayBaşlarlar ağlamaya erkek yok diye. Çünkü onlara ilgi duyacak, şımartacak bişey olmayacak hayatlarında. Keşke öyle bişey olsa beter olsalar.
10 Yorumlao gün sular ve elektrikler kesilir trafik durur otobüs tren ve gemi seferleri iptal edilir fırında ekmek markette un bulunmaz. hayat durur yani
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayErkeklerin şu an yaptığı beden gücüne dayalı bir çok iş var.. mesela doğuda bir köy 24 saat elektriksiz kalabilir 24 saat yok olsalar..🤣
10 Yorumla
5 ay24 saatlik değil ama uzun sürede erkekler yok olsa kadınlar hiçbir şey yapamaz ama kadınlar yok olsa erkekler her şeyi yapar.
10 Yorumla
5 ayÇoğu kadın erkek düşmanı olduğu için erkeksiz bir dünya kadınları mutlu eder
20 Yorumla
5 ayYeminle bıktım bu kadın erkek karşı durmasından bi yok olup gidin ya🤦🏻♀️ (şahsi algılanmasın)
20 Yorumla
5 ayBazı sinir bozucu erkekler olmasa evet mutlu olabiliriz
20 YorumlaHepiniz değil gerçekten iyiler kalsın
50 YorumlaYok be mutlu olmam. İki üç tane peyserbalası yüzünden adam gibi adamları harcamaya gerek yok.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 304 cevap paylaştı.
5 ayOlmaz ben erkek çok seviyorum onlar benim canlarım dert ortağım.
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kadınlar mutlu olur ama Emine bacım 1 dk dayanamaz bu acıya canına kıyar net jxmmxnx
112 Yorumla
5 ayKeşeke ömür boyu yok olsaydım o zaman belki kiymetimizi anlarlardı
10 YorumlaOlurum arada kafa dinlemeye ihtiyacımız var bizim de
10 Yorumla
5 ayErkekler yok artık zaten. Gelen keko Kürt onlarda işsiz arsız tehlikeli
10 Yorumla
5 ayGece dışarı çıkardık çok güvenli olurdu heryer ayda 1 gün yok olsalar
10 Yorumla24 saat sokaklarda rahatça gezip güvenli eglenebiliriz bence
10 Yorumla
5 ayBeni ilgilendirmez çünkü zaten erkeklerle muhatap olmuyorum
10 Yorumla
5 ayYok olmak yerine kendilerini değiştirseler daha iyi olur
10 YorumlaBir güncük mü yani. Yoklukları fark edilmez o kadar sürede
10 Yorumla
5 ayKötü olanlar gitse mutlu olurum ama iyi olanlar giderse üzülürüm 🙃🙃
10 Yorumla
5 ay2 erkek kardeşim ve biton erkek kuzenim var ayakları taşa değmesin
10 Yorumla
5 ayEvet gece sahile giderdim semaver yakar arkadaşlarımla otururdum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayOnlar sadece efendi adamların yok olmasını isterler. Badboyperest oldukları için badboylar kalsın derler.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayHayır..
Naapcaklarıyla ilgil gram fikirleri varsa, pembe/nar bermudamla gezicem ortalıkta
10 Yorumla
5 ayTamam kabul ediyorum kısa vadede erkeklerin yok oluşu sokağa çıkma tehlikesi şu pis erkeklerin bakışları kadın şiddeti yok olabilir ancak çok kısa zamanda sistem kesintileri altyapı bozulacak ve dünya kaosa sürüklenirdi
00 Yorumla
5 ayOlamazlar
Garantisini bile veririm hadi yok olalım 24 saatliğine kadınlar rüyasında hepsi herkes erkeklerin olmadığı ya da erkeklerin birden yok olduğunu görsünler rüyada bile yeter nasıl ihtiyaçları olacak aha yazıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOğluşum minik bebeğim kalsın onun yerine kocamı temelli alabilirler
21 Yorumla- 5 ay
😂😂😂
- Aile & Toplum konusunda 407 cevap paylaştı.
5 ayDışarılarda güvenle gezerdik. Sürekli haberlerde bir cinayet haberi izliyoruz. Güvende hissedememeye başladım eskiden kafama estiği gibi dolanırdım
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı.
5 ayŞöyle soyleyim dünya bile oh ne der küresel ısınma yavaşlar buzullarin erimesi durur kuşlar gönüllerince özgürce uçar ve çocuklar doya doya sokaklarda oyun oynarlar 😅😂
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çok mutlu olurdum valla dkjd
21 Yorumla
5 aySadece kadının oldugu yerde kafayı yerim sanırım 🤣🤣
20 Yorumla
5 ay24 az değil mi yalnız
111 Yorumla- 5 ay
Hiç yoktan iyi
- 5 ay
Aynen nasıl da biliyon
- 5 ay
Erkosun ya ondan öyle sanıyorsun 😄
- 5 ay
Öyledir, erkek değilim bilemiyorum. Benim bildiğim tek şey henüz hiç bişey bilmediğim.
- 5 ay
Yok mümkün değil.
Aile & Toplum konusunda 901 cevap paylaştı. Kadınlar bizsiz ne yapacak peki
11 Yorumla- Devamını Gör (131)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım