Birisi iftira atmış arkamdan hayır benim seviyemde değil de işte yine insan kaldıramıyor bir yandan diyorum evini mi bassam veya başka bir şey mi.
Siz olsanız ne yapardınız?
Siz olsanız ne yapardınız?
Yüzüne açıkça gider sorar konuşurum ve o esnada çaktırmadan ses kaydına alırım (eğer birine bir şey yaptığım iddia ediliyorsa kanıt olsun diye) ama kavga etmem. Öfkelenmek normal ama kavga edilmemeli bence çok büyük bir mesele olmadığı müddetçe.
İftira duymak içini yakar, çok normal sinirlenmen 💔 Hele arkandan konuşuluyorsa insanın evi basası bile geliyor 😅 ama sakin kalman senin gücün olur.
Önce kanıt toplamaya çalış. Kim ne demiş netleştir. Sonra mümkünse o kişiyle yüz yüze konuş. “Böyle bir şey duydum, doğru mu?” diye sor. Kavga etmeden ama net bir duruşla.
İftira ciddiyse ve itibarını zedeliyorsa çevrendeki insanlara kendi tarafını sakin ve tutarlı şekilde anlat. Gerçekten seni tanıyanlar zaten kimin doğru söylediğini anlar 🌿✨
Cevap
11Cevap
Çevrem olmadığı için iftira atacak kimsede olmuyor inşaallah ta olmaz
ben olsam saldırmam önce iftirayı kanıtlarım herkesin içinde küçük düşürürüm
evet ama hesap sorarak değil onu insanların içine çıkamayacak hale getirerek
en sevmediğim şey iftiradır en affetmediğim iftira atan insanlardan her şey beklenir unutma sessiz sedasız kanıtla
kanıtları toplayınca herkesin önünde rezil et
en çok da bela onlardan gelir insana
iftirayı ondan mı duydun yoksa biri mi dedi
onuda araştır ama o kızı o hale kim getirdi senin üstüne kim attı
biri tarafından doldurulmuş belli kızda iftiraya kadar gitmiş o kız gider diğeri gelir elebaşını bul
agzini burnunu kirariz muhtaeliktan kaydini sildiririz
Evinin adresini biliyorsan direkt git hesap sor bence
İnan umursamamak en güzeli. Böyle bişey yapanı insan yerine koyup muhatapları almak bile hata
Allah’a havale ediyorum
Dilini gôtüne sokarız
attığı iftiradaki gibi birisi olurum :d
Hiç bir şey üzülürüm ama
Boş boş ağlarım
İntikam alma, kaliteli yaşa
Salla gitsin boş ver
ana bacı kaportacı yap
Umursamam.
Çok yaşadım artık takmıyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?