Birisi sizi karalamak için çok kötü bir iftira atsa ne yaparsınız?
Kendinizi nasıl savunursunuz, nasıl kurtarırsiniz?
Birisi sizi karalamak için çok kötü bir iftira atsa ne yaparsınız?
Kendinizi nasıl savunursunuz, nasıl kurtarırsiniz?
lise döneminde kızın biri evime gelip ilişkiye girmek istemişti kızlığını bozdurmuştu okulda da arkadaşlarına tecavüz etti bana demiş.
Bunu duyduğumda arkadaşlarıyla otururken masasına gidip arkadaşlarına ki en dedikodu arkadaşına mesajı göstermiştim :D Dönüp kıza sormuştum sen ilişkiye girmek için eve geldin nasıl tecavüz etmiş oluyorum sana diye
Allah'a şükür inanan olmamış bu dedikoduya yoksa adın çıkardı. Allah korumuş. İyi ki o mesajı saklamissin
neredeyse adım çıkıyordu ki onun adı çıktı hem iftiracı hem de kendi rızasıyla ilişkiye girdi diye
Ben çok iftiraya uğradım hiçbir şekilde kendimi savunamadim çünkü çok kalabalıktılar ve arkamdan iş çeviriyorlardi. Bir ilkokulda bir de üniversitede oldu bu...
bende çok iftira yedim fakat hiçbiri tecavüz kadar korkunç değildi o yüzden umursamadım gülüp geçtim. Beni tanıyan beni bilir zaten inanmaz diye düşündüm. İnananda beni tanımamıştır o yüzden arkadaşım olamaz dedim.
Fakat hem okuldan kaçıp evime geleceksin hem kendi rızanla ilişkiye gireceksin hem de sonradan pişman olup utanmadan bana tecavüz etti diyeceksin
Hangi iftiraları attılar sana? Çok geçmiş olsun. Çok şükür bu korkunç iftiradan kurtulmuşsun. Bana namus ile ilgili iki iftira atıldı. Ve beni döverek yapmadığım şeyi yaptım dedirtip bütün sınıfa rezil ettiler...
diğerleri standart iftiralar ya yok arkadaşın sevgilisine yürümüşüm yok ayırmışım vs
Hiç iftira atıp döven oldu mu seni? Beni iki defa oldu. İkincisi çok kalabalıktı iki kız on erkek saldırdı üzerime
kavga oldu da erkek erkeğe olduğu için dövüşe gitmedi laf dalaşı sonrası kesildi muhabbet hep
Bana saldırdılar iki kere çok korkunçtu...
e şikayet etmedin mi
Edemedim korkumdan. Ve eve döndüğümde hiçbir şey hatırlamıyordum.. galiba beyin kanaması geçirmişim. Erkekler boğazıma tecavüz edip boğazımın içini parçaladı kalça kemiğimi kırdılar işkence yaptılar. Bizi eve almazsan ölürsün dediler. Biri evime girdi hırsızlık yaptı...
beyin kanaması? Kalça kemiği kırıldı vs inandırıcı gelmedi şu an
Maalesef gerçek. Sakat bırakmaya ve öldürmeye çalışıyorlardı. Sinir krizi geçirmişler evime giremedikleri için. Bir hafta beklediler evimin altında...
canım benim o kadar şey olursa hastaneye yatarsa hastane polisi devreye girer.
yalan söylüyorsun ama kaliteli yalan değil yalan zeka işidir
Hastaneye yatmadım beni kendi evime götürdüler yürüyemeyecek haldeydim sakat bırakmak veya öldürmekti niyetleri
inandırıcı değil bu anlattığın
Maalesef gerçek
İki kız sekiz on erkek saldırdı
Bizi eve almazsan ölürsün dediler
Evime girmelerine izin vermediğim için saldırdılar. Bütün sınıf izledi bu videoyu herkes alkışladı
güzel kurgu şahit olmadan inanmam
Hiç bilmiyorum inşallah yaşamam böyle bir şey
Cevap
6Cevap
Kafasını gözünü kırmak isterim. İmkanım varsa kırarım. :D
Ne gerekiyosa yaaparim
Güler geçerim ne yapacam başka
Bazen maalesef sesin çıkmıyor
Gider döverim.
Kalabalıksa?
Atamaz bana kimse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?