Sevgilim nişan davetli sayısını bir anda artırdı, aileme karşı mahcup oldum haksız mıyım?

Erkek arkadaşımla nişan düşünüyoruz kendisi iki tarafında masrafı daha düşük olsun diye ufak çaplı evde olmasını istiyor ben ise davet evi gibi yerde istemiştim cünkü evimiz çok küçük ve müsait değil ve dediki 11 12 kişi getireceğim fazlası olmayacak dedi annemi günlerdir zar zor ikna ettim kimseyi getirmeyecekmiş dedim hatta evde giymeye uygun ucuz bi abiye buldum masrafa girmesin diye ama bugun bana nişana gelmek isteyeni nasıl gelme diyeyim 40 50 kişiden bahsetmeye başladı bende sinirlendim böyle bir durum varsa baştan demedi diye bende dedimki madem öyle ozaman davet evini tutuyorum konu kapandı dedim yani sonuç olarak gelmek isteyenlere nişanımız aile arasında olacagı için davet edemedim düğüne çagırırız diyebilirdi ve aileme karşı cok mahcup oldum ilkten ne diyordu sonra ne demeye başladı kafam çok karıştı :/

Sevgilim nişan davetli sayısını bir anda artırdı, aileme karşı mahcup oldum haksız mıyım?