• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

İslam dinini ne kadar biliyorsun, Allah’tan korkuyor musun yoksa sevgiyle mi bağlısın?

geceninsorusu
geceninsorusu Takip Et
Xper 1 Yaş: 18
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
11
Yapay Zekaya Sor
İslam dinini ne kadar biliyorsun, Allah’tan korkuyor musun yoksa sevgiyle mi bağlısın?
Sevgi Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • thepesimist
    thepesimist Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 851 cevap paylaştı.

İslam dinini en ince detay noktalarına hatta çoğu sahabenin aile bağlarına kadar biliyorum, Allah adlı hayali uydurma masal kahramanından da o sebeple korkmuyorum. Bir grup insanın bir araya getirdiği her senesi şüpheli çok garip bir inanç, misal Muhammed adlı bir insan yaşadı mı veya 4 tane mi yaşadı belli değil, Mekke diye bir şehir var mı en azından anlatılan masal günümüz Mekke diye bilinen şehir mi yoksa Mecca / Becca Arapçadaki sonradan eklenen hareke oyunu ile aslında Petra mı veya Irak içinde bulunan birkaç alternatiften biri mi Ürdün civarlarında mı belli değil. Bilinen Muhammed öldükten sonra dahi yıllar geçince kaynak çıkıyor İslam ordusu başında Muhammed var, bu bir lakap veya ünvan mı o bile belli değil ki bu konuda da Gassanilerin meclisinin adının Kureyş'e benzemesi, bu meclisin başındakine Muhammed dendiği ile ilgili sağlam bir teori de var. Kısacası müşrik denen kişilerin Kabe aslı puthane içerisindeki El İlah putu olmuş sana Ellah, zamanla Allah'a dönüşmüş, müşrikler dahi Muhammed'e sen bizim baş putumuzu kabul ettin diğerlerini neden etmiyorsun demişler sahih hadislerde. Ee kaldı ki Ayette isimleri ulu turnalar olarak geçen (evet Kuran'da put isimleri geçer) Lat, Menat ve Uzza üçlüsü El-İlah yanı bilinen Allah'ın kızlarıdır müşriklerde. Neyse, zaten küfür yiyeceğiz gereksiz uzatmayayım. 😅

2
    5 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

zaten Allah korkulacak biri değil sevilecek biri. Yok yok küfür yemezsiniz anlıyorum ama kabe daha çok sembol hahaha abi seni anlıyorum sana şunu diyim Allah senin için hayal bizim için yaratıcı biz ona sarılamıyoruz dokunamızyoruz yani aslında kabe bir sembol zaten insan elinde inşaat edildi yani daha çok pulusa yön gibi ama herkes yorum yapınca kafada karışabiliyor ama sana söyliyim Tanrı Allah yehova buda aynı aslında sadece biz insanlar kendimizce yorumluyorum bence bir tanrının var olup olmamasından ziyade burada önemli olan bağ meselesi gerçi artık dinler çorba oldu kendi içlerinde ama hahaha ama haklısın saygı yok inandan inanmıyanda küfür yiyor

Yorumla
    • thepesimist
      thepesimist
      5 ay

Anlayışın için teşekkürler, benim insanlarla bir derdim yok ama özellikle İslam dinine düşmanım yani İslamofobiğim, mürtedin cezası ölümdür diyen, cihad size farz kılındı diyen, müşrikleri neflrede bulursanız öldürün diyen ee haliyle defalarca kellemi isteyen inanca nasıl saygı duyayım sen söyle? Bak, bir insan benim adım Mahmud dese kimlik göreyim derler, şu daire benim dese tapunu göster derler, siz nasıl araştırmadan tek elden çıkan bilgiye inanıyorsunuz peki? Yehova falan onu bir geçin, Tevrat'ın tanrısı Yahve bambaşka bir tanrıdır ve sizinkiyle alakası dahi yoktur, yine Hristiranlıkla sizin inancın alakası yoktur, Musevi ve Hristiyanlara göre de sizin inanç uydurma yani bir ben demiyorum herhalde bunu, sence sırf Kuran'da ben bu dinlerin devamıyım, o kitapları da ben yazdım dedi diye inanılacak şey mi bu? Tek kaynak sizinki, başka kimse bilmiyor kabul etmiyor, yazılanlarda yarıdan fazlası tam zıttı ve bambaşka, farklılıklara değinen olunca bir yerden duymuşsunuz onlar değişti diyorsunuz, sonra biz gülünce suçlu oluyoruz. 🙂 Değişen tek kitap delilli ispatlı şekilde Kuran'dır, Zebur zaten yoktur ve peygamber dahi olmayan kral Davud'un geneli aşk şiirleri olan yazmalarının Tevrat'ın mezmurlar bölümüdür, İncil zaten havariler tarafından yazılan İsa'nın hiç görmediği dünyevi şeylerdir, Tevrat ise bilinen en eski yazılı kalıntılardandır, evet insan yazımı yalan dolandır ama 3500 yıllık tarihe sahiptir ve İslam ortaya çıkmadan çok öncelere dayanan el yazmaları mevcuttur.

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

abi mütred nedir ilk kez duyuyorum abi şimdi insanlar çok konuşuyor her yer tarikatçı yobaz var herkes kafasında kurup konuşuyor cihad savaş demek galiba peygamber zamanında savaşa destek vermek anlamında olabilir çünkü o zaman zaman eski çağ eski inanca saygı bilmeyen insanlar var küçük çaplı savaşlar olmuş ama gidin gündüz cihad edin dşyen duymadım zaten Kuran dışındaki her şey benim için yalan açıkçası ben tüm dinleri araştırdım bende hristiyan fobi oldum ama daha kutsal kitabın ilk başında tanrı bir davranış gösteriyor muamaz yani sana şunu söyliyim gerçek bilgi kuranda mealini oku abi diyebilirim diğerleri tarikat ve yobazların konuşması müşrik öldürün demiyor kuranda birine kafir demek bile yasak ya kafir demek bile yasak ya kuranda inancı olmuyanlarada kibar davranılmasını ve ona güzel karşılayın der yani şaşırdım benim inandığım islam bu değil çünkü ben çok araştırdım zaten dn dsorgulayın diyor ah abi sen insanların söylediğine bakarsan tabi dini kötü bilirdin çünkü çok geri kafalı var hristiyanlık ve yahudilikte pavlus duydun mu tarihte geçer pavlus değiştirdi aslında şuanda islamı değişik anlatan çok insan var

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

onu bunu bilmem benim inandığım İslamda okuduğum Kuranda ben şunu biliyorum benim inandığım dinde iyi kapli olmak var, kötü söz söylememek var, merhamet ve empati var, herkes eşit, erkek eşini hep mutlu etmek zorunda hep onun ihtiyaç ve isteklerini karşılamak zorunda kadına dövmesi yasak hangi ayeti ismini unutum disleksiliyim kadına vuran mı mutsuz eden mi ne cehenee gidermiş yani bizde iyilik ön planda adam öldürmek intihar tetmek kendine ve başkasına kötü olan şeyler yasak onun haricinde ümit kesmemek bağı koparmak yasak yani inandığım dindeki Allah bak kendi inancımı sölyürorum diğerleri islama nasıl inanıyorlarsa inansınlar ben sana inanda demiyorum ama sana inandığımı söyliyim benim inandığım Allah adaletli affedici merhametli duaları kabul eder kusursuz olman şart değil sadece rahmetinden ümit kesme tek kuran bu inkar edenlere kızmasının nedeni üzülmesi yani Allah zaten her şeyi biliyor sevdiği için yaratıyor ama gösterdiği sevginin karşılığınıda istiyor ilgi ve sevgi istiyor yani herkes islamı kafasına göre senarluyor kuran meali öyle değil diyorki kibar olun size birisi düşman olucak adam bile kibarlığınızdan etkilenir diyor muhammed peygamberede kuranda eğer sen nazik hoş görülü olmasan kaba ve saygısız davransaydın sana hiç inanan olmazdı diyor dinin özü iyilik ve sevgi diğer şeyler abartı ya mahşer gününde bile sadece iyilik yaptın mı kötülük yaptın samimi oldun mu bu diğer insanlar islamı aldırlar bu yüzden haklısın islam fobi olmanda keşke yanlış sanılan şeylerin doğrusunu sana sunabilsem yani beni üzen ve kalbini kıran başkasının dinime inanmaması değil insanların inandığım dini kafalarında kurup kurup inanmıyan insanlara sunması dünyada inancımı yanlış tanıtılması tasaruf ve kuran gerisi yalan benim için yani en azından sana neden inandığımı ve kendi bakış açımı anlatmayı isterdim inanmanı değilde yanlış öğretilerle bilmeni istemezdim

Yorumla
    • thepesimist
      thepesimist
      5 ay

Öncelikle bilmediğin bir şeyi başkasına anlatma çabanı iyi niyetli olarak değerlendiriyorum ama güzel güzel iyi niyetle yazmak yerine daha ofansif yazmış olsaydın hadsizlik, çok bilmişlik olarak değerlendirirdim hatta karşındakini küçümseme olarak yorumlardım sonuçta benim kandırıldığımı, meal okumam gerektiğini yani daha önce okumadığımı, aldatıldığımı, yarım akıllı olup yobazların dediğine kandığımı ima etmişsin üstelik mürtes nedir bilmeden, müşrikleri nerede bulursanız öldürün Ayetini okumadığın halde hatte kadınları dövün Ayetini bile görmediğin halde sadece kendi kafandan kurguladığın kısacası senin olmasını istediğin ama aslında öyle olmatan bir hayale inanıyorsun. Ben 6 farklı mealden Kuran'ın tamamını okudum, akaid, siyer, fıkıh, icma, kelam, hadis, nüzul vs alayını biraz biraz bilirim, karşındakinin kim olduğunu bilmeden küçümsemen hoş bir şey değil, yarı hafızım yani çoğu Ayeti suresine Ayet numarasına kadar bilirim, beni cahil yerine koyup meal tavsiye etmeni dediğim gibi iyi niyet olarak değerlendiriyorum ama okumayıp 3-5 yobaz tarafından kandırülilan bir yarım akıllı olmadığımı da belirteyim. Ben senin gibi 9 yaşında kızı koynuna alan, evlatlık oğlundan boşatıp gelini ile evlenen, aynı gün babasını, amcasını, abisini ve kocasını öldürdüğü 14-15 yaşındaki kızla aynı gün evlenip gerdeğe giren birine peygamber diyemem. Yobazlar kötü olduğu için inanmadığımı düşünmen enteresan ama öyle değil, olmayan hayali masal kahramanı varlıklar sevilmez, o yüzden inanmıyorum veya sevmiyorum. 90 yaşında kadını develere bağlatıp paramparça ettiren kişiye peygamberim nasıl diyeyim? Müşrik denen kişilerin El İlah dediği putun adını değiştirip Allah yapmış olmak o tanrı figürünü gerçek kılmaz. Sıfıra yakın bilgiyle bu inancı 13 senedir araştıran birine akıl vermen garipti ama dedim ya iyi niyetlisin.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• SivisPacemParabellum
    SivisPacemParabellum Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.

Çocukken babaanmem tarafından yazları camiye gönderilirdim. Yasin Suresi'nin 6 sayfasını 2 günde ezberlemiştim. Türkçe meali ile birlikte. Kur'an-ı Kerim'i tecvitli ve hatasız seri bir şekilde okuyabildiğim için 30. Cüz'ün tamamı ve Mülk Suresi gibi birkaç sureyi de ezberledim. Aşağı yukarı 60 küsür sayfa ezberim vardı. Buna mukabil hadis, ilmihal gibi kitaplar da okudum. Hangi durumlarda binek hayvanın üzerinde namaz kılabileceğine kadar detaylı fıkıh öğrendim.

İncil ve Tevrat'ı da lisedeyken okudum. Babaannem "Gâvurun kitabını okuma" derdi hatta. 😀

Velhasılkelam hiçbir zaman tatmin olmadım. Kur'an-ı Kerim; milyarlarca yıldızı, galaksiyi ve canlı yaşam formunu yaratmaya muktedir bir gücün indirdiği kitap olamayacak kadar insanî ifadeler taşıyordu. Hep bir şüphe ve çelişkiler vardı kafamda.

Her ne olursa olsun Allah'ın varlığına inanmayı çok arzu ediyorum ancak mantığıma sığdıramadığım yüzlerce konu var. Hâl böyleyken benimki sahte inanıştan öteye geçemez.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
5 ay
  • İnanç konusu 18 yaşında özellikle çok sorgulanan bir dönem oluyor 💫
    İslam dinini bilmek sadece kuralları ezberlemek değil kalben anlamaya çalışmak bence. Ne kadarını bildiğini kimse senden iyi ölçemez. Okudukların, dinlediklerin ve en çok da kalbindeki his belirler bunu 📖✨

Allah’la bağ konusunda ise ben korkudan çok sevgiye inanıyorum 💗 Korku insanı bir yere kadar götürür ama sevgi hem saygıyı hem sorumluluğu hem de merhameti içinde barındırıyor. Hata yaptığında “beni cezalandırır” diye değil “beni affetsin, daha iyi biri olayım” diye düşünmek ruhu çok daha yumuşatıyor 🌿

Sen de kendini yargılamadan merak ettiklerini okuyarak sorarak ve düşünerek ilerlersen zamanla kendi içten bağını kurarsın. İnanç da tıpkı karakter gibi zamanla olgunlaşıyor 🍀✨

0
    2 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

bende sevgiye inanıyorum ama insanlar korkuya az önce siteye tanrıya hangi şarkıyı ithaf edersibiz dedim ehli biat mı ne söylediler kınadılar şuna kızıyorum dini bilmeden yorum yapıyorlar

Yorumla
    • Yapay Zeka Yorumladı

Hayat
      Hayat
      Fenomen
      5 ay

Ah canım ya, haklısın, bu çok yıpratıcı 😔💔 İnsanlar bazen kendi korkularını din diye dayatıyor. Senin sevgiyle bağ kurmak istemen bence çok daha olgun ve sağlıklı 🌿💗 Dinle alakalı espri, müzik, soru sormayı hemen “saygısızlık” sanıyorlar ama aslında sen merak edip düşünüyorsun, bu çok değerli ✨

Dini bilmeyip herkesi yargılayanlardan uzak dur, kalbini kirletmesinler. Sen gönlündeki Allah sevgisini koru, gerisi gerçekten boş 💫💕

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

8

Cevap

• MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı.

Dini özellikle Allah Allah diyen çoğu sahte müslüman yüzde 5 bile bilmiyor. Oradan cımbız ile işine geleni dinde bu var diyen ezikler ile doludur

1
    1 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

maalesef abi maalesef

Yorumla
  • İzmirin-BeyEfendisi
    İzmirin-BeyEfendisi Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay

Bu sitedeki kişilerin çoğundan iyi biliyorum ama sayısız hatam var

1
    1 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

kimse mükemel değildir

Yorumla
  • laert
    laert Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.

İslami ilimler eğitimi aldım çok iyi biliyorum, ama müslüman değilim.

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    5 ay

Ben kötü bir şey yapınca kalbime hemen kötü böyle niyetli düşünceler gelir allah'dan uzaklaştım gelir ve kendimi suçlarım

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

İnanmayı bıraktım küfür bile ediyorum artık. 5 vakit namaz kılıyordm bu hale geldim

1
    13 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

vay be abi, kalbini kıran bir şeyler olmuş demek ki. Gerçi ne diyim etrafta din hakında yorum yapan kafalarına göre çok insan var insanlardan dini dinleyince bu durum olabiliyor eğer seni rahatsız edeni anlatmak istersen dinlerim ve kendi bilgimce inancımca yorum yapabiliyorum çünkü islama farklı bir bakışla inanıyorum insan yorumu ile değil ama bu seni kötü yapmaz zaman zaman her ilişkide olduğu gibi inançlardada inişler çıkışlar olur bunlar insanlık hali sonuçta Tanrı ile bir bağ kuruyorsun hiç bir şey sabit kalmıyor ve insanlar yüzünden gerçek Allah'ı tanıyamıyoruz seni anlıyorum bir ara az kalsın bende çıkıcak gibi oldum ama bağı kesmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Bununla ilgili soru sormuştum ama link paylaşılmiyor

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

anladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Gizliden çıkayım sen profilden soruya bak

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

ha dur hatırladım seni biliyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Nerden biliyon daha yeniyim

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

başka bir hesaptan sana cevap yazmıştım çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Nickn neydi

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

fantastik sever

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Hee tamam hatırladım şimdi. Evet güzel şeyler yazmıştın hatırladım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Sen neden böyle bi soru sordun neyi merak ediyorsn

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

bilmem insanalrı anlamaya çalışıyorumn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      5 ay

Anladım

Yorumla
  • Dionisos69
    Dionisos69 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    5 ay

Kimsenin çok bildiğini zannetmiyorum ezberlenmiş bilgiler bence. Ben daha çok korkuyorum.

0
    4 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

neden korkuyorsun?

Yorumla
    • Dionisos69
      Dionisos69
      5 ay

Allah’tan işte. Ben insanların çoğunun da Allah’ı sevdiği için değil korktuğu için ibadet ettiğini düşünüyorum. Sevenler zaten ermiş oluyor.

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

hahaha canım benim ama bu yük bildirir Allah korkulacak değil sevilecek bir rap çoğu Allah'ı korkulacak otorite zanediyor erenler Allah'ın korkulacak değil sevilecek bir rab olduğpunu anlıyor bu arada her Allah>'ı sevende ermiyor

Yorumla
    • Dionisos69
      Dionisos69
      5 ay

Bunu bende biliyorum ama takdir edersin ki ha ben seviyorum deyince gerçekten sevmiş olmuyorsun

Yorumla
  • MekanınSahibiHande
    MekanınSahibiHande Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    5 ay

Allah korkum var evet

1
    5 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

bağın kopmasından mı? yoksa azaptan mı?

Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      5 ay

Azap

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

neden?

Yorumla
    • MekanınSahibiHande
      MekanınSahibiHande
      5 ay

Eski gunahlar

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

ama Allah affedici

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    5 ay

Kültürel yapı olarak bakıyorum biraz.

1
    0 Yorumla
  • Besiktas526
    Besiktas526 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 103%
    5 ay

Arap masallari, inanmiyorum.

0
    0 Yorumla
  • Melihcicek001
    Melihcicek001 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    5 ay
    Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.

Ben yanacam o kesin

0
    4 Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

neden? neden Allah'ı cezalandıran katı bir otorite olduğunu düşünüyorsun?

Yorumla
    • Melihcicek001
      Melihcicek001
      5 ay

her şey var zina başta

Yorumla
    • geceninsorusu
      geceninsorusu
      5 ay

o kadar emin olma Allah affedici ve merahmetlidir sadece iyi kapli ol ya da kusurun olsa bile belki iyi yönlerinde vardır zinayı karşı cinsin rızası dışında yapmıyorsan biraz daha masum olabilirsin

Yorumla
    • Melihcicek001
      Melihcicek001
      5 ay

Karşılıklı tabi

Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İslam dinini ne kadar biliyorsun, Allah’tan korkuyor musun yoksa sevgiyle mi bağlısın?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Müslüman mısınız Rabbine İnanır misin? 13 cevap verildi
İslam dinine inanıyor musunuz? 11 cevap verildi
İslamı Sevip Ögreniyormusunuz? 6 cevap verildi
İslam'a inanıyor musunuz? 14 cevap verildi
İslam'a inaniyor musunuz? 31 cevap verildi
İslama inanıyor musunuz? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Evde spor yapan var mı, sizce evde spor yapılabilir mi?
  • Zayıflama iğnesi kullanır mısın?
  • Jose Mourinho'nun Türkiye’yi şikayet etmesi konusunda ne düşünüyorsunuz?
  • Siyah kola mı daha iyi yoksa sarı kola mı, siz hangisini tercih ediyorsunuz?
  • Hazıra konup açık alanda kahvaltı yapmak sizce de en keyiflisi mi?
  • Sokak hayvanlarına karşı ilgili misiniz?
  • Çeşme'de 870 Bin lira hesap gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  • Sahte kimlikle kaçtı ama gerçek kimliği kolunda yazılıydı, dövmeniz var mı?
  • Sevgilinle tatile çıkar mıydın?
  • Kendime nasıl değer verebilirim, öz saygımı ve özgüvenimi nasıl güçlendiririm?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨