Aile bağları ve garip ilişkiler?

Merhaba. Benim ailem sorunlu olduğunu düşünüyorum. Annem sabah uyanır uyanmaz kalkar bi sigara içer sonra bize alttan alttan laf sokmaya başlar. Tartışma ortamı yaratır. Babam da annemin askeri gibi durmadan onu savunur kardeşim ve ben haklı olsak bile. Kendisine derim ki bak anne yatakları bırakalım bi 10 dakika havalansın sende karnını doyur kendine gel sigaranı iç sonra birlikte toplayalım yok eder buna bile tartışır. Üniversite sınavına giricem hedefim Tıp fakültesi. Odamdaki düzenimi ayarlamışım ki neyi nereye koyduğumu bileyim. Onları bile gelip ellemiş kafasına göre düzenlemiş. 41 kere dedim ki ellemeyin düzenimi. Sabahki olayı anlatıyorum. Uyandım elimi yüzümü yıkamaya gittim geldiğimde annem sinirli sinirli yatağı topluyor. Dedim ki anne havalansın oda bi yatak falan da havalansın uyuyoruz birazdan toplarız. Çarşafı fırlattı bağırmaya başladı bende yeni gözümü açmışım kendime gelmeye çalışıyorum. elime yastığı alıp yatağa fırlattım. Bağırıp gitti mutfağa kahvaltıda durmadan laf sokuyor. Sınavdan sonra altınlarını bana verecekti ki arabayı değişelim verdiği söz 1 sene evvelin sözü. Bağıra bağıra laf soka soka Altınları da vermicem ne ki yeter falan dedi bende bağırdım senin altınlarına mı kaldık neyin gerginliğini yaşıyoruz biz? Babam başladı bağırmaya sen neyden cesaret alıyorsun da böyle davranıyorsun falan filan. Geldim odama kitaplarımı bulamıyorum. Bağırdım bende ELLEMEYİN BENİM DÜZENİMİ diye. Babam üstüme yürüye yürüye bağırmaya başladı. Bende umursamadan odama geldim bi baktım annem yine alttan alttan laf sokuyor. Kaç tane olay var kim bilir anlatsam yatırırlar şakasız. Misal dün dedim ki anne bi 45 dakika uzanayım başım ağırıyor gidip alayım sigaranı. Tamam dedi. 43. dakika odamın kapısı carrrttt diye açıldı 3 saat oldu git al sigara baban böyle mi yapıyor dedi bende daha 45 dk olmamış sabır az ya dedim. Gitti trip atıyor komşunun oğluna derim yok öyle yaparım böyle yaparım. gittim aldım geldim verdim baktım 30 dk sonra beni oğul bildi Deliricem :'(
Aile bağları ve garip ilişkiler?