Eşimin arkadaşının eve ayakkabıyla girmesine takılmakta haksız mıyım, mesajına cevap vermeli miyim?

Arkadaşlar eşimin arkadaşı arada geliyordu bize bekar biri tek yakın arkadaşı da eşim ve başka bir arkadaşları olduğu için sürekli birbirleriyle buluşuyorlar ilk dönemde ne kadar iyi çocuk vs dedim fakat eşimle tartışma yaşadığımızda eşimin yüzüne sen haklısın deyip benim yüzüme sen haklısın dedi ve eşimin annesinin evine gidip orada oturup beni kaynatır gibi durum olmuş yani benim anladığıma ve hislerime göre bu şekilde daha sonra ben güvenmemem gerektiğini anladım Bu olaydan sonra pek hoş geldin veya nasılsın iyi misin bile demedim Yurt dışında yaşıyoruz yabancıyız zaten Çocuk Eve geldiğinde halının üstüne direk dalıyor ayakkabısıyla Ben de eşime sen uyar eve gelenleri çıkartsınlar ayakkabılarını bu evde çocuk var mikrop kapar daha bebek vs demiştim fakat bugün arkadaşı yine geldi yine aynı şekilde terlikle içeri girdi vs sonra eşimle birbirimize girdik hem onun hala terlikle içeri giriyor olması hemde eşimin uyarmaması beni çileden çıkarttı sonra bana mesaj atmış çok özür dilerim bu benim hatam düşünmedim Ayakkabımla içeri girdim falan diye cevap vermedim açıkçası daha önceden de yaptığı ikiyüzlülükten dolayı sinirli olduğum için Cevap vereyim mi önemli değil falan gibisinden yoksa Hiçbir tepki vermemek mi iyi açıkçası kırmak da istemiyorum kimseyi

Eşimin arkadaşının eve ayakkabıyla girmesine takılmakta haksız mıyım, mesajına cevap vermeli miyim?