AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
194Cevap
Erkeklerin nesli tükeniyor allam aldı gerisi dışarda kaldı 🧐
İyi de kocaların da kötü huyları var yani.. onlar dört dörtlük değil ki
Herkes aynı değil ablacım bari kul hakkına girmeyin
Aynı şekilde koskoca Dünya da evlenilecek kadın bulunmuyor neden acaba 🤔 🙄
Bebeğim kibirini çöpe atarsan gözünün önündeki perde çekilir
Ben varım ama benimde param yok E sizde cebui dolu erkek aradığınız için bulamazsınız.
Demi, erkeklere nooldu, kadınlar ahlâklı, edepli, akıllı, uslu,, ama erkekler sorunlu?
Herkese Allah hayırlı evler versin ama doğru yerde doğru zamanda. Kime sorsan zaten kötüyüm demez
dip köşe iyice baksaydınız. bir yerlerde kaldıydı sanki
burada bulanadıysan seni Çin'e gönderelim orada insan çok nede olsa muhakkak bulursun
yanlış yerde aradığın için doğru insanı bulamamış olbilirsin
Tek erkek bir kadın ağırlığını kaldıramıyor da ondan
Herkesin melek mi olması lazım sen mükemmel misin senin yok mu hiç kötü bir huyun 🤔
Yüzde ısrar etme doksan da olur.
İnsan dediğin; noksan da olur.
Bunun sebebi aynı zamanda koskoca ülkede karı/eş bulunamaması.
Hiçte değil kimi sevmeye çalışsam biraz zaman sonra o bırakıp gidiyor gerçekten deneyimledim kızlar sevilince gidiyor
Kadın gibi kadını bulduk da erkeklere hemen bk atıyorsunuz arkadaş
Allah insanlara Allah korkusu, merhamet ve Kuran Müslümanlığı versin diyelim…
Çünkü koca ülkede evlenmek isteyen adam gibi adamlar kalmadı kalanlarda kapıldı
Kadınlar olarak hayatlarını o kadar kolaylaştırdık ki erkekler erkek değil kadın olmaya başladı. Şaka değil maalesef gerçek.
ben de nişan attım sebebi geçmişim. biseksuelim önceden erkek arkadaşım oldu ama aldatmadım sonuçta
"Yüzde ısrar etme, doksan da olur, insan dediğinde noksan da olur, bir ben varım deme, yoksan da olur" bu sözü severim. Belki biz tanımayı bilmiyoruzdur. Sorumluluk almak lazım..
Aşkım koca varda secıyoruz ıste.. çok zor devırdeyız doğru ınsanı bulmak zor :( bırde kımse artık evlenmek istemiyor ekonomik şartlardan dolayı ben de seninle aynı durumdayım araştırıyorum habire gazeteci gibi hâlâ bir yol kat edemedim
18-24 aralığında insanların koca merakını asla anlayamacağım hadi 23-24 neyse...
Ben de koskoca ülkede evlenilebilecek kadın bulamıyorum. Kadınlara ne oldu böyle?
Kadınların %90ı da ırıspı olmuş kaç kişinin altından geçtikleri belli değil zaten
Altından geçtikleri kadın mı erkek mi
Erkekleri bunalttınız bıktırrdınız vajinaya küstürdünüz
Erkek çok da adam yok yemin ederim hepsi sapık anlık isteyen cinselliğe düşkün yaratıklar
Sonra da düzgün kadın yok diye ağlarlar işte erkeklerin çoğu iki yüzlünün tekidir
Bende aynı şeyi kadınlar için düşünüyorum evlenilecek kişi yok diye.
Bence de evlenilecek kadın yok. Ona ne demeli? O kadar çok şey gördüm ki yazmaya üşendim hepsini. Yazsan bir şey de değişmeyecek de boşa yazmış olacaksın.
Yok demekki, olsa bulunur illa birine denk gelir😂
Ben biriyle bu saatten sonra sevgili olursam ve sonu evliliğe giderse mümkünse bir süre aynı evde kalmayalım evlerimiz ayrı olsun böylece devam edebilir belki bi şeyler
Neden ayrı ev?
Arada mesafe olsun mesafe iyidir
Özlesin diyosun yani :)
50 bin sabıkalı keko serbest bırakıldı onlardan biriyle evlenirsiniz
İçki Yok , kumar yok, sigara Yok, Arkadaş çevrem neredeyse Yok, ev kedisi gibiyimdir hiçbir kötü Alışkanlığım Yoktur bir şey hariç galiba sks bağımlısıyım tek kötü Alışkanlığım bu
Sayenizde bozuldular bozdunuz kadın milleti İngiliz gibi gctigi yeri mahv ediyor
burada tanıdığım erkeklerden bikaçı dışında hepsi kötü canım
Sizin feminist düşünceleriniz ve kanunlar bizi soğuttu evlilikten hepsi bu
Kriterlerinizi doğru belirleyip doğru alanlarda aramadığınız için
Varsa bildiğiniz sağlam büyücü söyler misiniz bana acil eşim için lazım günah vs yazmayın müslüman değilim
AMAN AMAN OLMUYOR
EŞ EŞİNİ BULMUYOR
KARA YAĞIZ GENÇ OĞLAN
NİYE GÖNLÜN OLMUYOR
dediğin zamanlar oluyor mu?
Mesele sadece erkek mi kadın da erkek de kadar mâsum olmayabilir insanlar öyle bir kötü dönemdeki kimin doğru kimin yanlış bilinmiyor maalesef
Yalan söyleme benim kötü huyum yok efendi gibi kendi dengim olan birini bekliyorum onu bulunca piyasadan çekilecem
Cinsiyeti yok kadınlarda aynı toplum bozuldu ahir zamanda yaşıyoruz Allah korkusu olan biri olsun yeter çokta takılma maddiyata tipine karakterine bak yeter
Koskoca ülkede bir tane kadın bulunmuyor neden? 😊😊
Böyle diyip fake harunları takip etmen.. ahahah sesli güldüm
@Cheiisy burayı gerçek amaçlı kullanmıyorum o yüzden çokta takma
Ayn abza
Sen yanlış yerde ariyon kardeş beklentim büyüktür hayırlı dile Allahdan
Siz koca olamayacaklara yazarsanız tabi insan gibi adamlara cevap bile vermiyorsunuz 😂
Mükemmel insanı aradığınız için belkide koca bulunmuyor
Tekkişiye bağlı kalınmaz aşk rulet masası dur bi numaraya tüm yatırımı yaparsan kaybedersin
Hmmmmm🍓
koca mı bulamıyosun yoksa kocana sunacak birşeyin yok mu
Erkekler artık nazlı prenses moduna girdii adam kalmadı cidden
Herkes bu konuda karşı cinsi eleştiriyor.. sanırım bir yere varilmicak böyle
Cidden ya yok mu şöyle yakışıklı uzun komik bebeği gibi seven düş ddmsmd
Kötü huyumuz varsa da mecbur kabul edeceğiniz bizi
Siz bilerek ve isteyerek o tiplere yöneldiğiniz içindir
en iyisi yalnızlık ya da yabancı erkek yoksa zorlamaya gerek yok
Ben varım aslan gibi koca olurum koca arayan düzgün kızlara bayanlara ciddiyim 😉
Oyundan tanışıp evlenen bile görmüşüm buluver sende😅
Kimse evliliğe sıcak bakmıyor artık hem maddi hem manevi yönden
Cidde ilişkimi
Ben de aynı durum var. Sanki hiç birini bulamayacakmış gibi geliyor
kadın düşmanları içini döksün diye sorumu sordun kanka
Erkeklere bir şey olmadı sizin istekleriniz ve kriterlerinizden dolayı sevmek sevilmek değil. Sizin isteklerinizi yapsın diye eş seçiyorsunuz.
Asıl sizin istekleriniz bitmiyor ki. Hem aileme hizmetçi olsun, hem yatakta bana esc gibi olsun, hem çocuk ev işleri misafir ağırlamak her şey ona baksın, arkadaşlarımla gece gezmelerime alkol sigarama karışmasın, erkek dediğin bakımlı kadını sever bakımsız olursa terk eder diyen de en çok sizlersiniz. Kadınlar paralı erkekle evlenmek istiyor diye kötü olmuyor çünkü evlilik parayla olur. Ha kendisinin katacağı maddi manevi hiçbir şey yoksa o zaman zaten evlenmesin kadın da.
@flawsome25 geçmişten bugüne böyleydi kadın ev işine bakardı erkek çalışırdı. Sizin zihniyetin değişti feministlerin laflarını söylüyorsunuz. Aile kurmak ayrı eşlerin birbirine sevgiyle aşkla kurduğu bir bağ. Erkekte ömür boyu karısı ve çocuklarına bakmakla yükümlü senin dediklerine kalırsa.
E zaten öyle? Evlenirken eşler birbirlerine ömür boyu bakmakla kötü zamanlarda destek olmakta söz vermiyorlar mı? Ayrıca feminizm kötü bir şey değil ama erkeklerin egosu için kötü.
@flawsome25 bak düzgün temiz bir kız bulursam birbirimizi severek evlenebileceğim. Ondan başkasına bakarsam Allah canımı alsın.
@flawsome25 Konuş bacım konuşşş ağzında kuş tutsan bile çoğu erkeğe yaranamazsın