Gizli Üye(36-45)5 ayBunu söyleyen çok kişi var aslında; biraz hayal kırıklığı, biraz da yorgunluk kokuyor cümlelerin. Haklı hisler bunlar.
Kısa cevapla başlayayım:
Erkeklere “bir şey olmadı” ama şartlar, roller ve beklentiler çok değişti. Bu değişime herkes aynı hızda uyum sağlayamadı.Biraz açayım:
Kötü huy meselesi:
Kimsenin kusursuz olduğu yok. Ama bazı huylar artık daha tahammül edilemez geliyor. Eskiden “idare edilir” denilen şeyler (iletişimsizlik, sorumluluk almamak, kıskançlık, duygusal kaçış vs.) bugün doğal olarak kabul edilmiyor.
Duygusal olgunluk sorunu:
Birçok erkek hâlâ duygularla yüzleşmeyi, konuşmayı, sorumluluk almayı “zayıflık” sanarak büyütüldü. Sonra karşısına güçlü, farkındalığı olan bir kadın çıkınca denk gelmiyor.
Kadınlar değişti:
Bu çok önemli. Kadınlar artık:Daha seçici
Daha bağımsız
“Sırf evlenmek için” katlanmıyor
Yani eskiden “koca olur” denilen profil bugün eleniyor.
İyi erkek yok mu? Var.
Ama:Genelde sessizler
Ortalıkta vitrinlik değiller
Bazen yanlış kişilerle eşleşip erken evlenmiş oluyorlar
Bazen de kimseye yaklaşmıyorlar
O yüzden mesele “Türkiye’de koca yok”tan çok,
“Benimle aynı olgunlukta, aynı değerlerde insan az” meselesi.Şunu da söyleyeyim (samimi bir tespit):
Herkeste bir kötü huy var ama önemli olan, o huyla ne yaptığı.
Üzerine çalışan mı, inkâr eden mi?
Sorumluluk alan mı, suçu karşıya atan mı?30 Yorumla
En İyi Cevaplar
5 ayHepsinin kötü bir huyu var ama kızlar sütten çıkmış ak kaşık, önce bi kendinize bakın da sonra erkeklere çamur atarsınız, sen yine zahmet etme ben açıklayayım neden erkekler kadınlardan uzaklaştı.
1- Sürekli somurtan, güler yüz göstermeyen, bir triple, nazla tüm gününü zehir eden kızlar erkekleri bezdiriyor.
2- Kendini sanki dünyanın merkezi sanan ve sürekli ilgi bekleyen ve bunla beraber ilgi verme konusunda ben niye ilgi veriyorum erkek versin diye burnu havada olan kızlar erkekleri soğutuyor.
3- Her şeye trip atan, en küçük bir konuda bile kavga çıkartan kızlar erkekleri soğutuyor.
4- Lafa gelince avrupa kafasında (hesap ortak olsun, kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim, yardımına ihtiyacım yok vb vb.) ama yaşayış olarak orta doğu kafasındaki (hesabı erkek öder, erkek değil mi çalışsın bana baksın, ben evin hizmetçisi miyim, sürekli yemek bulaşık bu ne, erkek değil misin yaparsın vb vb) bir kız erkekleri soğutuyor.
5- Kavgalarda, tartışmalarda her şeyi, tekrar ediyorum HER ŞEYİ karşıdan bekleyen sürekli özür ve hediye bekleyen, gönlü alınmasını bekleyen ama kendi hatasını kabul etmeyen ve sürekli karşıyı suçlayan kızlar erkekleri soğutuyor.
6- Anlayışsız ve sürekli kendi çerçevesinden bakan kızlar erkekleri soğutuyor.
7- Sosyal medyada ya da sokakta, okulda, işte; bir tartışmada ve sözlü ya da fiziksel kavgada başrol kadın olunca "kim bilir ne yaptı da işler bu noktaya geldi, kim bilir kadına ne yaptınız da sinirlendi" ama başrol erkek olunca "erkek milleti işte, mutlaka hak etmiştir bir şey yapmıştır vs vs. " bu pozitif ayrımcılığa ve cinsiyet eşitsizlikleri yüzünden erkekler kızlardan soğuyor.
Ve evet siz cevap yazarak zahmet etmeyin kuyruk acım var.
20 Yorumla
5 ayKadınlar çok mu düzgün bak 40 senedir bekliyorum. Biriyle konuşuyorsun arkanı dönüyorsun en az 10 kişiyle daha görüşüyor. Saygı yok, sadakat yok, anlayış yok, bakımlı olmak yok, efendi oluyorsun sana katil işsin gibi yaklaşıyorlar ama kaba saba erkeklerle evleniyorlar. Duygusal oluyorsun güçsüzlük zannediliyor. Kendisi çok iyi belki ama ailrsi kötü oluyor. Sosyal medyasınoluyor onlarca erkeği twkip ediyoe ya da takip ettiriyor kendini insan soruyor bu kız ne yapıyor da bütün erkeklwr bu kızı takip ediyor. Yani hep bir olumsuzluk.
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
5 ayTürk erkeğiyle aslaaa ve asla evlenmemek gerektiğini yorumlara bakınca bir kez daha anladım. Hepsi kudurmuş ve sorunun nerede olduğunu çözmek yerine fikirler vermek yerine suçu yine kadına yüklemiş. Ulan o*ospu çocukları siz ananız gibi kadınlar istiyorsunuz gerçi ananız babanızdan ne hayır gördü ki öyle kadınlar sizden ne hayır görsün. Paraları yok tipleri yok ağır hasarlı desen ağır hasarlı demek az kalır, karakter desen yok kadınlar onları olduğu gibi kabul edip evlensinler istiyorlar sonra çocuk yapmasını bakire olmasını yemek yapmasını çalışmasını bakımlı olmasını sadık olmasını güzel olmasını ev işlerini yapmasını bekliyorlar 😂 ve genelde bu tip kadınların çoğu da aldatılır? Tc erkeğine g*tunuzu de yırtsanız yaranamazsınız çünkü bu toplumun erkeklerinde kadına saygı, sevgi diye bir şey yok! Ne bekliyorsunuz ki erkek egemenliği olan bir ülkede? Aklınız varsa gider eğitimli kültürlü zihniyeti gelişmiş Avrupalı bulursunuz ortadoğuluyla evlenmek bile bile hayatını yakmak demektir.
431 Yorumla- 5 ay
Evlenen kadınların gözlemlemek bile sorunun kimde olduğunu gösteriyor çoğu hayattan soğumuş hayatsız gibiler sinirden stresten boş vermişlikten ne fizikleri kalmış ne yüzlerinde bir mutluluk ışık kalmış ne bakımlı olacak hal tip kalmış. Bu kadınlar ne yaşıyor böyle? Öyle olacağıma hiç değmeyen tc erkeğine tüm hayatımı vereceğime fedakârlık yapacağıma anasına babasına hizmetçilik yapacağıma çocuk yapıp her şeyini kendim üstleneceğime ölürüm daha iyi.
- 5 ay
Konuş bacım
- 5 ay
Amuna koyduğumun hayat kadını. Sen ne skm oluyorsunda masum erkeklere de sövüyosun. Yosun bağlamış pasli tipini skym seninde , senin gibilerinde.. Avrupa erkekleri Türk erkeklerinden yakisikliysa Türk kızlarıda Avrupa kızlarının yanında çirkindir. Ağlayın durun makyaj süsleri sizi..
- 5 ay
Önüne gelene verip sonra tekmeyi yiyince ağlayanda sizsiziniz. Erkeklerin ruhu duymadan aldatanda sizin gibi orspi analarınız.
- 5 ay
Üfff incel moruk yol al seni ciddiye bile almayacağım
- 5 ay
Feministleri ciddiye almiyoruz bizde
- 5 ay
Dayı inan ki kimse senin gibilerden anlayış saygı beklemiyor zaten
- 5 ay
Aynen Ajda Pekkancim
- 5 ay
İbrahim T*tlıses olmaktan iyidir
- 5 ay
İbrahim Tatlıses'in sesine kurban olun
- 5 ay
Ajda Pekkanın varlığının her saniyesine kurban ol
- 5 ay
Bir şeyden anlamadigin gibi espri yapmaktanda anlamaman ne kadar acı
- 5 ay
Espriye bak AHAHHAHAHAH
- 5 ay
@GhostRacer Kadınlara bu şekilde yaklaşırsan kimse sana bakmaz haberin ola adam ol ilk önce biz kadınlar bıktık artık sizin gibi ahlaksız ve edepsiz kişilerden
- 5 ay
@M3rovha3lss İncellerle uğraşılmaz yani zaman kayıp ediyorsun sadece kanka
- 5 ay
Düzelmez bunlar
- 5 ay
@M3rovha3lss Evet düzelmezler çünkü ruhları bozulmuş bir kere canım
- 5 ay
@M3rovha3lss kendin gül kendin oyna @gunes121212 Ahlakli biriyim. Kime nasil davrancagimida iyi biliyorum. Edep diye nara atarken evlenmeden verenlere söyle bunlsri. Ben kimseyle sevişmedim bile.
- 5 ay
@GhostRacer Madem ahlaklı birisin o zaman neden burada kadınlara kızlara saldırıyorsun bişe genelleme falan yapıyorsun buradan bile belli oluyor gerçek yüzün ve niyetin kusura bakma ama öyle
- 5 ay
Bide*
- 5 ay
@günes121212 iyide sen niye alınıyonki bacım? Erkeklerin hepsine kardeşim diyen gözü dönmüş feministe bacım diyosun..
- 5 ay
@günes121212 kardeşim değil orsp çocuğu demiş.
- 5 ay
@GhostRacer Kız gayet haklı çoğu erkek karaktersizin teki ne ahlak var ne edep namus zaten hiç yok yani ben burada kötü bir şey okumadım ayrıca alınmadım buradaki erkekleri gram takmıyorum bile sadece diyorum ki madem bu kadar iyi ve efendi bir adamsın o zaman neden direkt saldırıyorsun neden alınıyorsun daha doğrusu düzgün bir adam bu yoruma bu kadar takmaz diye düşünüyorum tam tersi evet böyle adamlar var maalesef der geçer en fazla
- 5 ay
@günes121212 tertemiz annelere orsp diyen birine hak vermekte moda oldu
- 5 ay
Yoruma ve kimi cevaplara baktım da ne kadar kötü bir üslup kullanılmış. Son derece üzücü...
- 5 ay
@xgökkuşağıx Kadın olsan bu bahsettiğim tipte bir erkekle evlenir miydin 😀
- 5 ay
Ben kadın - erkek muhabbetini geçtim, kelimeler ve kötü üslup dikkatimi çekti.
- 5 ay
Bazı konularda normal üslup kullanılmıyor, bahsettiğim tip erkekler kadına patlak, o*ospu, k@şar der kendilerine bunlar kullanılması pek sorun olmamalı, yani inan ki edebimi korumuş halim bu yoksa bendeki kelime daha doğrusu küfür yaratıcılığı kimsede yok evet bu belki kalitesiz bir şey farkındayım ama hak edene edildiğinde offf off zevk veriyor resmen.
- 5 ay
Sosyal medyada, internette yapılan paylaşımlarda bunları pek çok okuyabiliyor. Bu bazen hukuksal problemlere de sebep olabilir. Bu yüzden temiz üslup iyidir. Bu açıklamayı kişiye özel değil, genel olarak söylüyorum.
- 5 ay
Bu kişisel bir saldırı değil bu bir eleştiri kişiye saldırı yok eğer birilerini şikayet edeceksek tahrik eden erkeklerden başlayabiliriz.
- 5 ay
@M3rovha3lss Bazı erkolar düzgün kadınlara bile o… p… tlak falan diyor sırf red edildiği için yani dediğim gibi çoğu erkek ahlaksızın teki nokta o halde takma bunları kanka
Yapay Zeka Cevapladı
İnsanın kendine uygun birini bulması bazen koca ülke değil koca evrende arıyormuşsun hissi verebiliyor 😅💔
Herkesin kötü huyu var evet ama mesele şu: Hangi kötü huyla yaşayabileceğine, hangisine asla tahammül edemeyeceğine karar etmen 🧠✨
Sınırların net olursa, ne istediğini bilirsen ve kendini biraz geri çekip gözlemlersen daha sağlıklı insanlar hayatına girmeye başlar. Sabırlı ol, kendini değersiz hissetme. Değerini bilen biri mutlaka çıkar ortaya 💕🌸11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
191Cevap
5 ayErkeklere bir anda bir şey olmadı.
Dünya değişti, roller karıştı, beklentiler büyüdü; ama duygusal olgunluk aynı hızda gelişmedi.
Birçok erkek:
Duygularla yüzleşmeyi öğrenmedi
Sorumlulukla özgürlüğü ayırt edemiyor
İlişkiyi “emek” değil “konfor” sanıyor
Kendi yaralarıyla ilgilenmeden birini hayatına almaya çalışıyor
Kadınlar ise artık:
Daha azına razı olmak istemiyor
Eskiden tolere ettiklerini fark ediyor
“Seviyor ama yetmiyor” demeyi öğreniyor
Bu yüzden “erkek yok” değil mesele.
Hazır erkek az.
Koca olmak yaşla, cinsiyetle ya da niyetle olmuyor;
kendini tanımak, yük almaktan kaçmamak ve yanındaki insanı ciddiye almak gerekiyor.
Ve evet…
İyi olanlar var ama genelde ya erken tükenmiş, ya yanlış yerde, ya da çoktan vazgeçmiş oluyor.62 Yorumla- 5 ay
👏🏻👏🏻👏🏻
- 5 ay
ben vazgeçenlerdenim
Gizli Üye(36-45)5 ayEvlenmeden yattiğiniz için koca bulunmuyor. Ayrica erkeklerin geleneksel rolleri ve yükümlülükleri artik kadınlara yükleniyor.
Erkekler evlenmeden de bir kadinla birlikte olup yatabiliyorsa, sadece evlenince bazı yükümlülükleri alacaksa evlenmemeyi tercih eder.
Siz adama çalışmadan maaş verip, "çalışman gibi bir beklentimiz yok özgürsün içinden gelirse çalışırsın" deyip ama sessizce içten "acaba çalışır mı?" diye bekliyorsunuz.
Kadınlar o kadar ortaliğa döküldü ki , azicik ilgi ile herşeyini vermeye hazirlar. Sonra da üzülüyorlar.
Sana yolda yürürken biri gelip kaşıkcı elmasini avucuna bıraksa senden hiçbir şey istemese, sen "kesin bir bkluk var. Kesin sahte, at gitsin" diye fırlatırsın. Bedavaya karşiliksizca sunulan hiçbir şey kıymetli olamaz hatta tuzak olur. Bu nedenle kendinizi hak etmeyenlere karşılıksizca sunmayin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySiz prenses oldular diyorsunuz... Biz eyw Allahına ewvallah diyoruz.
Ne kadar ekmek o kadar köfte... Gözü kapalı cinsellik için evlenmiyoruz haliyle evlenmiyoruz kadından cinsellik harici EV işlerini paylaşmayı bekliyoruz 2 tane basit şey dışında bir beklentimiz yok onlara da kadınların mazereti şu :
1. Evlendik diye seks köleniz değiliz kadınız diye taaam mmıı?
2. Kadınım diye ev işi mi yapmak zorundamıyım (işin %50 erkek yaptığı halde bencil. başşak söküp paşamız takmak gerek)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
5 ayErkeklere bir şey olmadı kizlara kadınlara oldu.
Edep ve ahlak bozulunca her iki cinste te evlilik büyüsü bozulur erkekler de evlenmeye bakmaz olmuş.
Nasıl olsa veren bir çok kız var dusuncelerindeler
816 Yorumla- 5 ay
Nasıl olsa veren bulunur değil konu. Konu 2 çocuklu kadının bile hemde hali vakti yerinde olan kadının bile evlenecekse erkekten 10 bilezik düğün ev araba iyi maaş gibi beklentilerinin olması. Kimde var 3 5 milyon kimsede sonra doğal olarak evlilikten vazgeçiyorlar ek olarak bir çok kadın evliliği artık 3 ay evli kalırım altınlara çökerim mala çökerim sonsuza kadar nafaka alırım şeklinde ticaret unsuru görüyor. Ciddiyim devlet yasaklasın nafaka kaldırıldı altın almak yasaklandı diye evlenmeyecek kız sayısı%90 lara çıkar.
- 5 ay
@Hakan-88-06 anlıyorum bazıları öyle çoğu kız öyle değildir emin olabilirim
- 5 ay
Veren varken sevene sıra gelmez erkeklere de veren lazım seven değil bunu bir erkek olarak diyorum ve kabul ediyorum
- 5 ay
@KırmızıHedef iyi verenlerle devam edin mutlu olun güle güle
- 5 ay
Veren çokken vermeyen az diye vermeyene mi değer verelim? Az olana değer verilir lafı lafdan ibaret bence çoğunluk olana değer veriyor insanlar
- 5 ay
@KırmızıHedef beni ilgilendirmiyor
- 5 ay
Olabilir napim
- 5 ay
@KırmızıHedef 👍
- 5 ay
🤝
- 5 ay
Evliliği cinsellikten ibaret göre Kezban konuştu, erkeklerin sorununu yine kadına yükledi çok müslim hanımefendi.
- 5 ay
@M3rovha3lss evlilik cinsellik ibaret tek görmüyorum bu bir herkes kezban görmeye bilirsin bu egolu oldugunu gösterir..
Kadınlara yüklemem edepi ahlaki açısından biri varsa bir erkeğe aşık arzulari var Okey buna birsey demem onun hayat yaşamak istemesi normal görünüyor.. gidip te evlenmeden her şey yap çocuk yap bunun ahlaki açısı nerede yok erkek yönünde bakarsak böyle kizlar oldukça erkek evlenmeye meyilli olmaz kizlar da - 5 ay
Benimle bir daha konuş
- 5 ay
Tamam kocasının 101. ci dokunduğu beden olan apla
- 5 ay
@M3rovha3lss bekarım 👍
- 5 ay
Sonuç bu ama
- 5 ay
@M3rovha3lss orasını bilemem bekarım ben biri ilişkim yok olmasını düşünmüyorum 👍
Olanlara hayırlı olsun..
5 ayHiç kötü bir huyum yok. Yemeğimi kendim yapıyorum, ekmeğimi kendim yapıyorum. Yogurdumu peynirimi kendim yapıyorum. Evime bakıyorum. Bahçem var. Hobilerim var. Gencim. Kimseye kötü tek bir sözüm yok. Psikoloji alanında kitaplar okumayi seviyorum. Hayatımda hiç kimse yok. Geçmişim tertemiz. Daha ne istiyorsun. Benim gibi bir sürü insan var. Bu kişileri görmeyi bilmiyorsan hatayı kendinde mi arasan acaba.
24 Yorumla- 5 ay
Tipsizsin demekki
- 5 ay
@Lenüyeişte Hayır, tipim ve aksanım gayet düzgün ve insanlar beni beğenirler, bakarlar. Ancak ben, bana sadece uzaktan bakan birini istemiyorum. Hayatıma dahil olan, hayatımın içinde olan gerçek kalıcı, paylaşabileceğim bir bağ istiyorum. Biri beni tanıması için tipimden önce düşüncelerime hislerime duygularıma değer versin istiyorum. Dışarıda beni beğenen herkes zaten yeterince bakıyor. Ama içlerinden kaçı dış görünüşüyle yargılamadan insana değer verir bunu bilemezsin. Burada ise bunu bilirsin. Seninle iletişim kurduğunda, yansıttığı tarzı ve kişiliği görmeye başlarsın. Bu benim ilk etapta en çok değer verdiğim konu. Bana bakıp, ne yakışıklı düzgün çocuk desinler istemiyorum. Bunu itici buluyorum. Küçüklüğümden beri bu davranışlardan hayatım kaçmakla geçti. Dürtüsel biri değilim ve sevmiyorum. Tabi ki birini beğenirsin ama dur, önce bir tanımaya çalış, anlamak için çabala, anlaşıldığını hisset sonra lütfen onu yaşadığın zaman içinde beğen.
- 5 ay
@Lenüyeişte max turko kızı
- 5 ay
@Asami_Susasi gerçekler canını mi acıttı
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de merak ediyorum. Erkekler acayip değişmiş, kızlar onlardan daha da beter olmuş.
Erkeklere prenses lakabı takıldı.
Bizim kızlar da kendini Erkek sanıyor. Erkek gibi konuşur, erkek gibi küfürler... bir kısmı da menfaatçi... onun için kusura bakma kız da yok.20 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hay kocanızı s.. şimdi ya hayatsız mısınız aw ya kendinizi bu kadar mı sevmiyosunuz sonradan kafaya dank ediyo da keşke önce kendimi sevseydim diyo insan
Fazla fedakarlığın sonucu fazla kayıtsızlık ve bencil olmakla geri dönüyo sana, her şeyin dozu
Git kendini geliştir gez toz zaten koca aklına gelmicek aw hayatın boş diye böyle düşündüğüne eminim32 Yorumla- 5 ay
Milletin kocasına niye küfür ediyon ruh hastası mısın awk
5 ayErkeklerde kız bulunmuyor diyorlar. Zaten kişide bi yaştan sonra bosvermislik oluyor. Kimseyi de kendinde ya da çevresinde aramıyor. Zaten yapay zeka çıktığından beri sohbet etmeye de kimsenin gereği kalmadı. Sosyal medya da okey bile oynayıp zaman gecirebiliyorum. Böyle düşünen birisi neden sana yanaşıp izdivaç düşünsün ki?
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. Sorun bizde değil sizin erkek seçimlerinizde😅
Ben herzaman Adam gibi adam oldum. Nankörlükten başka bişey görmedim🤦🏻
Adam olanı seçmek yerine nerde ıt kopuk varsa onların peşinde koşuyorsunuz. Çapkın erkeği kendinize bağlama çabasından heyecan duyuyorsunuz. Bu heyecanın peşinde koşuyorsunuz. Onu adam etmeye çalışıp, edemeyip sap gibi ortada kalıncada "Tüm erkekler şerefsz yhaa" diye ağlıyorsunuz😏15 Yorumla- 5 ay
Umursamaz, değer vermeyen kızların peşinde koşup sizin için her şeyi yapabilecek kızlar için parmağını kaldırmayan, önünüzü görmeyen sizlersiniz
- 5 ay
Yorum sahibini çok haklı görüyorum.
- 5 ay
Bilmeseler de olur...
Vallahi Kanka sana bir şey diyeyim 5 parmağın beşi de aynı değil zaten hepsinin bir aramayın ama devlet kadından yana oldukça kusura bakma koca bulamazsınız yani çünkü yok boşanıyorsun nafaka bir şey oluyor bana taciz ediyor bu diyorlar yani ben erkek olmak istemezdim ama mecburen erkeğim elimde olsa vallahi kadın olurum Zengin olsam çünkü kestirmek de para ondan
00 Yorumla
5 ayBu soru aslında erkeklere değil, zamana bir itiraz.
Birçok erkek artık sorumluluk almaktan kaçıyor, olgunlaşmadan güç istiyor. Sabır yerine hız, emek yerine kolaylık, sadakat yerine seçenek arıyor. Kadın güçlendikçe bazı erkekler güçlenmedi; geri çekildi.
“Koca olmak” emek, karakter ve yük taşımayı gerektirir. Bu yükü herkes istemiyor.
Ama unutma: Hepsi değil.
Azlar… ama gerçek olanlar hep az olur.44 Yorumla- 5 ay
Nick tam ne demek?
- 5 ay
"Dar gün, insanı uyandırır.”
Yani sıkıntı, kişiyi sarsar ama aynı zamanda gerçeğe uyandırır. - 5 ay
Mesleğin nedir?
- 5 ay
?
5 ayO kadar dogru bir noktaya degındın ki kalbimizi çalıp sevip ısındırıp sonra korkup bırakıp gıdıyolar bahaneyle bıde bunlara adam gözüle bakıyoruz ne kadar deger verırsek o kadar iğrenç asagılık oluyorlar sonrasında bilmiyorum bu zamanda nasıl evlenilir her şey bir sorun hayatta
212 Yorumla- 5 ay
🖐🏼
- 5 ay
:):)
- 5 ay
Ama gizlisin
- 5 ay
Actım
- 5 ay
Çaldırma sende kalbini allah allah sahip çık. Paranı özel eşyanı nasıl çaldırmadan koruyorsan kalbini de koru ve çaldırma
- 5 ay
@KırmızıHedef dogru dıyosun
- 5 ay
Doğru diyom da sen kalbini çaldırmaya müsaitsin sanırım 😅😂
- 5 ay
@KırmızıHedef kes lan😂😂😂
- 5 ay
Sanane😂😂😂
- 5 ay
Babası tarafından sevilmeyen kadın sorunu...
- 5 ay
Ahahaha evet kesinlikle babasi sevmemis bunu
- 5 ay
😒😒ne sacmalıyosunuz
Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Erkekler de evlenilecek kadın yok diyor, demek ki analiz yanlış. Düzgün karakterli, ne istediğini bilen, empati yapabilen, bakımlı, iyi niyetli ve pozitif bir insan kolay kolay boşta kalmaz. Ama bazılarının fırsatı yoktur, ortamı yoktur.
00 YorumlaProblem detaydan başlıyor. Her erkeğin, her kadının, her insanın bir veya daha fazla kötü huyu/ hoşa gitmeyecek davranışı falan vardır ve olacak. Konu zaten bu huylar arasında doğru seçimleri yapabilmek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayMükkemmel aranıyor ki bu da yapay zekadan resim yaptımaya benzemiyor, örnek yemek yapamayan bi kadın baktığında evlensek ne yeriz diyorsun ama o kadın öyle şeyler yapıyor ki sonra diyorsun ki iyi ki evlenmişim
00 Yorumla hayata bir defa geliyoruz evlilikte her ne kadar basit olsada ciddi bir olay evleneceğimiz kadının geçmişininde düzgün olmasını istiyoruz koca bulamama nedenin tamamen sensin gibi
11 Yorumla- 5 ay
O kadınlarla birlikte olan da hemcinsiniz kızlarla yatıp kalkarsınız hemcinsinizi düşünmeyerek peki onlar niye düşünüp senin evleneceğin kişiyle yatmasın ki
5 ayBizde kız bulamıyoruz. Erkeğin kişiliği karakteri ailesi eğitimi hayalleri hedefleri nasıl baba nasıl eş olacağına bakmak yerine parasına ve mal varlığına bakarsanız düzgün eş bulmanız hayal olur
10 Yorumla
5 ayDoğru yerde aradiginiza emin misiniz? Tanıdığım 50 kişiden 45'i evli mutlu çocuklu. 2-3 tanesi cok mutlu degil ama evli. Bi iki tanesi de bekar kariyer yapiyor 🤷♀️
11 Yorumla- 5 ay
50 kişiden 45i evli mutlu çocuklu?
Neresi orası polyanna :D
- Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı.
5 aySen %100 iyi huylu olduguna inanıyorsun baya baya yani , hickimse mükemmel degildir yaratandan baska hepimiz defoluyuz
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aydoğru dürüst insan kalmadı
Evlenmeden cinsellik olunca evlenen kalmadı
ve şimdikiler sorumluluk almak istemiyor
öyle şeyler istiyorlar ki evleniyor muyuz çocuk mu sahipleniyoruz belli değil
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 344 cevap paylaştı. Zamanında bir psikolog videosu vardı kız arkadaşıma onu atmıştım özetle düzgün erkek kalmadı iyi birini bulunca bırakmayın diyordu o da kıymet bilmedi :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
5 ayEn iyisi benim kocam derdim aynı evde yaşayana kadar. Anlıcan imkansız bulmak aynı eve girmeden tanıyamazsın hamilelik geçirmeden tanıman imkansiz
01 Yorumla
Soran5 aySen de değişti mi adam eşin
- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
5 ay
Kadin yok.
00 Yorumla
5 aykötü iyi araman yanlış erkeklerde kadınlar için aynı fikirde , bence olduğu gibi sevmeyi öğren, insan doğası bu her canlı aynı kriterleri taşımaz , sana en yakın olanı seç , ama bence erken sanki🤔
00 Yorumla
5 ayGerek yok bence zaten kocaya, evlenmek boş iş, bana göre yani. Bak kendi hayatına, kendini hep bir ileriye nasıl taşıyabilirsin buna bak. Sadece maddi anlamda değil, ruhsal olarak da. Sen sadece kendine bak, gerisinde ne olması gerekiyorsa o olur zaten
00 YorumlaYalnızız kardeşim , güvenli sorunları yaşıyoruz. Ülke şartları bizleri çok zorluyor. Derdimizi kimseye anlatamıyoruz. Bir ilişkiye girdiğimizde masum bir sevgili bulmakta zorlanıyoruz buda çoğu erkeği sadakatsiz yapıyor. Herkes gemisini yürütme derdinde. 60 k maaş bile alsan doğru düzgün evi geçindiremiyorsun ve mutlu edemiyorsun. Yani uzun lafın kısası , yalnızız.
00 Yorumla
5 ayHatasız insan bulamazsın. Belki de terkedilme korkun olduğu için hep karsindaki insanlarda kusur buluyorsundur. Psikolojide buna savunma mekanızmasi denir.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 362 cevap paylaştı. Koca diye ararsanız bulamazsınız tabii, önce huyunu, suyunu öğrenin, anlaşabiliyor musunuz, benzer şeyleri mi seviyorsunuz, aranızdaki uyuma bakın, direk evlilik diye gelirseniz erkekler kaçar.
00 YorumlaVar da bakan kör olmak daha kötü veya önyargılı davranmak misal buradan biriyle tanışmak desem %96.9 hayır burada İnsan mı tanınır dersin
#Hükümdar06 Yorumla
5 ayNamuslu erkek bulmak güç olabilir
Ben bunu çok onemserim31 Yorumla- 5 ay
Güç evet namuslu erkek kalmamıştır
Gizli Üye(36-45)5 ayÜzgünüm ama sorun kadınlar bence. Kadınlar bu kadar rahat davranıp istediğiyle takılmasa erkekler bir kadına sadık kalmak zorunda kalacak.
31 Yorumla- 5 ay
Teyze bi yürü git kocanin donunu makineye at
5 ayEvlenmeden herşeyi yaşıyorsunuz zaten flört dediğiniz erkeklerle.. koca bulmanıza ne gerek var !
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Empati yapmayı ve Mücadele etmeyi başarırsak İçinden geçeriz tüm sorunların Ölüm hariç
10 YorumlaEn iyisi yabancı bir erkekle beraber olmak. Evleneceksen de yabancı erkekle evlen en azından onlar sadıklar genel olarak
127 Yorumla- 5 ay
Nah sadıklar ahahaha hatta açık ilişki yaşıyor çoğu
- 5 ay
Defol git tanı madem el mi yaman bey mi yaman gösterirler sana
- 5 ay
Bundan sanane? Azerbaycanlı kızların islamla alakası kalmamış sen ne diyosun
- 5 ay
Banane oluyorsa akıllı olsunlar bir şey olmaz
- 5 ay
Siz takip ediyonuz asıl bir sürü erkeği aq
- 5 ay
İnstagramda ediyonuz aw
- 5 ay
Çok kızı takip edince noluyo aq bekarken takip etmemiz normal değil mi
- 5 ay
Az önce hayatımda biri yokken erkek takip ederim diyen sendin aq
- 5 ay
Ya susun
- 5 ay
Instagramımı mı gördün kardeşim? Ediyorsam da ederim sanane? Benim en azından hayatımda birisi yok yani hayatıma birini alıp da gözüm diğerlerinde olmuyor.
Al bu da sana tokat gibi çarpsın - 5 ay
@BurcuQueen soru senin değil sen kimsin? Sanane lan görüş attıysam 👺
- 5 ay
@KırmızıHedef Bildirim geliyor lan nebilim ben
m 5 ayBilader sen bana asıl kızlar erkekleri takip ediyor dediğin için bende sana dedim ki ben erkekleri takip etmiyorum ama edersem de ederim sanane dedim. Erkekler kendi bel altı amaçları için, sapıkları için bir ton kadın takip ediyor ama kadınların çoğu erkekleri o amaçla takip etmiyor.
- 5 ay
Çoğunun? Buna emin misin
- 5 ay
Bu pp ile fazla konuşma sen
Yoo gözleriniz zengin yakisikli peşinde oldugu icin iyi sadık erkekeler hep boşta illaki kötü olcak ki deger veriyorsunuz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
5 ayBana bir Koca lazım o da bu gece lazım şarkısını söyle, belki bulursun şeker.
Aman çok mu lazım koca denen şey :D10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
5 ay😄😄😅 Benim hiç kötü huyum yok Allah'a şükür. Yinede ben seni almıyorum ama 😅 sen istesen de ben varmıyorum sana 🙂
10 Yorumla
5 ayDüzgün kadınların da nesli tükenmeye başladığı için düzgün erkekler de mesafe alıyor çünkü tek taraflı bir şey değil bu.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 446 cevap paylaştı. Sen dört dörtlük müsün ki kusursuz birini arıyorsun. Ayrıca kusursuz insan yoktur. Öyle birini ararsan evde kalırsın haberin olsun 😂
10 YorumlaPeki temiz ahlaklı kızlara ne oldu, bir erkek, bir kız ile görüşüyor bir öğreniyorki o kızın yemediği halt kalmamış. Böyle kızlar kapatılmalı:)
12 Yorumla- 5 ay
Ahlaklı olmaktan kolay bir şey mi var. Asıl zor olan güzel olmak. Güzel olmayınca kocan da olmaz sevgilin de 😔
Gizli Üye(25-29)5 aySiz sütten çıkmış ak kaşıkmisinz kardeşim herkesin kendine göre bı huyu vardır ama sende haklısın tabi
Ben ciddi düşündüm kişinin Madde raporu piskolojisi bozuk mu onun raporu ailesi Nasıl iyi mi kötü mü sicili temiz mi ona bakarım10 YorumlaAile & Toplum konusunda 780 cevap paylaştı. Önemli olan koca bulmak değil iyi bir baba ve ömürlük bir suç ortağı edinmek net
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayKoca ne etsin seni. Maasallah egon tavan tr kiziyla evlenilmez
20 Yorumla maalesef ya yok ki şöyle namazında niyazında sadık merhametli biri
20 YorumlaErkolar kapatılsın diyen ablaları yoruma bekliyoruz 😂
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. Bir dinsiz imansız allahsız kitapsız olarak Allah dağına göre kar yağdırır lafını çok seviyorum. Siz ne iseniz erkekler de öyle.
00 YorumlaMesela saysana kötü huyu var dediğin
Üzerine bu insanlar lâ beraber olup burada dert edinmek slklığın belirtisi değilmi
00 YorumlaBizde evlenecek kız bulamıyoruz. Ciddiyet ağır geliyor insanalara. Olmaması gerektiği için olmuyorda olabilir. Karışık konu biraz
00 Yorumla
5 ayİyi huylu efendi olanlara karakteri ya da psikolojisi sıkıntılı hanımefendileri denk geliyor hanımefendi.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
5 ayBen de güzel yemek yapmasini bilen karı bulamiyorum
Karı kelimesine takilacak olan varsa
Oraya koca yazarken oluyorsa ben de karı yazarım00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. erkekler kötü değil, sen kendini kusursuz sanıyorsun, hepsi bu.
10 Yorumla
5 ayEvlenecek para yok bir düğün minimum olmuş 3 milyon asgari ücret kaç milyon 🙃
10 Yorumla
5 ayboş ver napıcn kocayı? bekarlık bence daha güzel daha mutlu olursun
10 YorumlaKadınların beklentisi değişti. Erkeklerde uyandı artık
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Biz de kızlara ne oldu diyoruz o zaman sorun nerede?
10 Yorumla
5 ayKadınlar bozuldu erkekler uyum sağladı Saygıyı hakeden kadın sayısı az
10 Yorumla
5 ayburada s. kini gösterenleri ölçersen bulamazsın. Koskoca ülke silkilirken.. neyse..
10 Yorumla
5 ayAynı şeyi biz de erkekler olarak soruyoruz. Ne tesadüf ama değil mi sayın gizli?
10 Yorumla
5 ayGenelde hep boyleydiler eskiden sesimizi cikartamiyorduk bacım. Bize normal gibi lanse ettiler.
00 Yorumla
5 ayErkeklik bitmek üzeri resmen yani işimiz çok zor
00 Yorumla- Devamını Gör (216)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler