Erkek nüfusu 5 yıl sonra yok oluyomuşuz Avrupa'dan erkekleri öldürecek bir salgın geliyomus sizce?

Biyolojik erkeğim ben şunu farkettim bir erkek dünyanın en iyi erkeği de olsa dövmese küfür etmese kavga etmese kadınlar gözünün üstünde kaş var diye ayrılırlar zaten kadınlar bizim cinsimizi sevmiyolar bu devirde kadın bulamıyorum kendime eskiden evlenilecek kızlar çoktu şimdi yerli yabancı dünyadaki hiçbir kadın cinsi evlenmek istemiyor çocuk yapmak istemiyor dünyada kadın kalmamış kadın kıtlığı yaşaniyor üreme tamamen durdu evlilik bitti aile kurumu boşanmalar yüzde yüz arttı yanlizlik yaşanıyor tam yanlizlik çağı korkunç bir yanlizlik cekuyorum erkek olarak kadınlara bu yanlizlik duygusu çok güzel geliyor ama erkekleri kimse beğenmiyor kadınlar artık erkek cinsine naparsak yapalım bize ilgi duymuyolar kadınların bu sevgili olmayışı artık erkeklerde mesaj atmıyor kızlara adımız sapiga çıkmasın diye dünyanın tadı kalmadı erkekler için ırgat gibi çalış zaten sevgili bizim neyimize kızı kafelere götürecen para yetmez dünyanın en zengin adamı olsa da pavyona para yetmez valla ölsek de kurtulsak erkekler olarak yanlizliktan ellerim nasır topladı bu devirdeki kadınları hiç sevmiyorum ağzıyla kuş tutsa erkekleri istemiyolar sevgili olarak arkadaş olarak bile sevmiyolar bizi zaten erkekler dünyayı kadının ayağına getirse kadın yine memnun olmaz kadınlar erkek cinsiyetinden tamamen kopmuslar sevmiyolar ne hale geldik kıyamet kopar yakında insan nüfusu dünya çapında yarıya indi bu korkunç felaket insanlık yok oluyor kadın erkek eşitliği adi altında erkeklere yaptırmaya çalıştıkları şey lgbtyi meşrulastirmak lgbtyi normallestirdiler yani kadınlar erkekleri bahane ederek modernlik adı altında lgbtyi meşru yaptılar Avrupa'dan erkek nüfusunu yok edecek kısırlaştırma yani bütün dünyayı etkileyecek sallantı erkekleri kadın yapan hormonlar ve kesinlikle erkek nüfusunu yok edip dünyayı küçültüp yeni dunya kuracaklar hedefleri başarılı gidiyor
Erkek nüfusu 5 yıl sonra yok oluyomuşuz Avrupa'dan erkekleri öldürecek bir salgın geliyomus sizce?