Annem eskisi gibi ilgi göstermiyor gibi geliyor?

Küçükken annem canım kızım güzel kızım vs vs derdi hep ama zaman geçtikçe kavga ettikçe dememeye başladı yeni bir dizi var ava yaman diye bir kız var o oynuyor “ne güzel kız hem sesi hem kendisi” diyor kız güzel inkar edemem ama bana söylemediğini gidip başkalarına söylüyor ve yanımda. Geçen instagram mesajlarına bakıyorum bi akrabanın kızına “ne kadar güzelleşmiş kızın canım maşallah prensese”yazmış bu çok kırıyor beni eskiden beni de böyle seviyordun ne değişti. Az önce odasında tekti babam da oturma odasındaydı yanına gittim telefona bakıyordu reels falan izliyordu öyle boş boş oturdum bi 5 dakika sonra güldürmek için birşeyler dedim hee falan yaptı hiç ekrandan kaldırmadı yüzünü. Dizine yattım sonra saçımı okşamasını falan bekliyorum hiçbir şey yapmadı dizini okşuyorum falan sonra kalktım iyi geceler dedim cevap bile vermedi. Bazen iyi davranıyor ama hiç öpmüyor biz öpünce de “siz niye hiç annenizi öpmüyorsunuz “falan diye şaka yapıyor gülerek. Yani bilmiyorum belki ben öyle hissediyorum ama Canım kızlarım falan der yani nolur bi çözüm yolu söyleyin napıcam ben çok seviyorum annemi çok düşkündüm zaten küçükken de.
Annem eskisi gibi ilgi göstermiyor gibi geliyor?