Kadın dayanışması neden yok. Siz olsanız ne yapardınız?

Aldatıldığımı öğrendim. Sosyal medyasına giriş yaptım ve her şeyi okudum. Onun haberi yoktu şifresini bildiğimin ve kod falan da yoktu yani direkt her şeyi gördüm. Sustum ve başta inanamadım binlerce kez okumuşumdur mesajları. Bir kadın olsa yine iyj ama hepsi yaşlı dul ve çocuklu kadın. Birinin torunu bilene var. Güç savaşı istemedim ve giriş yaptığımı da bilsin istemedim. Mesajlarda biri vardı ve babası yeni vefat etmiş (benim annem kanser olduğundan çok üzüldüm) bu da evlilik ciddi bir şeyler istiyormuş ve sevgilime bunu yazmış 1 ay önce. Sevgilim buna devam aşk reelsleri atıyor diğer kadınlara gibi. Yani toplu mesaj gibi hepsine yolluyor aynı seyleri. Hepsi yalnız tabi inanıyorlar. Neyse ben bu kıza yazdım bak benim sevgilimdi bu senelerdir beni aldattığını öğrendim, hesabına girdim. Söyleme ona şu an lütfen. Acın taze bende de annem rahatsız seni korumak istiyorum dedim. İstersen sana her şeyi ispatlarım ama haber verme dedim. Bu kız gitmis benim mesajlarımı screen alıp sevgilime yollamış bak hesabına girmiş ruh hastasi mı takıntılı sevgili mi neyse diye. Sildim screenleri sevgilimin hesabından ama o da gördü mesajları telefondaymış o ara. Kız yazdım bak görüyorum nolursun yapma sana ıspatlayacam diye. Kız beni engelledi. Sevgilime de korkuyorum bu ne gece gece engelledim ama hallet bence sen diye yazdı. Yani bildiğin düşman gibi davrandı. Ben o ara iyiliğini istedim. Tabi sevgilim yazdı sen nasıl girdin nasıl yazarsın diye delirdi. O da ama biliyordu korumak istediğimi ve dediki kendini boşa yaktın o hiç bir şeye değmez en büyük orsp o dedi. Neyse ertesi gün sevgilim özür diledi beni terslediği için. Bu arada sevgilim diyorum ama o günden beri yazmıyorum, o da yazmıyor yani ayrıldık. Aldatmadan sonra kabul edemem onu artık. Ya bi insan neden hemcinsine inanmaz? Ben nazikcene yazdım ama ruh hastası olarak gösterdi beni. Siz nasıl tepki verirdiniz? Sevgilisi bilene değildi flört ediyorlarmıştı bi ara o kadar. Saçma geliyor bana bu olay. Ben olsam önce o kişiyi dinlerim elindeki delilere bakarım. Siz?

Kadın dayanışması neden yok. Siz olsanız ne yapardınız?