Kadının kadına yaptığını kimse yapmaz?

Düşünüyorum da, kadının kadına yaptığı kıskançlığı, psikolojik şiddeti, manevi zararları, manipülasyonu kimse yapmaz. Yahu uzun zamandır bir kuaföre saçımla ilgili yazıyorum, yanına giderek şu an kafamdaki kaynakları çıkarttırıp, yeni, sarı kaynak taktırmak istediğimi, bunun yanında hem de saçımı sarıya boyatmak istediğimi söylüyorum. Fotoğrafımı gönderdim, çok güzelsin dedi, sana sarı çok yakışır dedi, ondan sonrası yok. Biz bu şekilde konuşmaya devam edersek ben kaç aya senin yanına geleceğim? Erkek kuaförün yanına gidiyorsun sulanıyor, tacize uğruyorsun, kadın kuaförün yanına da gidiyorsun bu şeyleri yaşıyorsun. Kaç kere saçımı bilerek yaktılar. Sonra bu ilgisizlik. Yemin ederim insanı soğutuyorsunuz her şeyden. Nedir bu kadın kıskançlığı yaa?
Kadın kuaförlerin yanına gidiyorsun kıskançlıklarından ya saçını yakıyorlar, ye güzel yapmıyolar, erkek kuaförün de yanına gidiyorsun tacize uğruyorsun. Kaşar olsaydım böyle olmazdı. Arkadaşlarım hep bana biraz yırtık ol derdi, galiba bu yüzden böyle diyorlarmış